Το εκλογικό αποτέλεσμα της Ροδόπης, ο ρόλος του Μέτιου και τα παραμύθια της Χαλιμάς...

Ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος του Νομού Ροδόπης και ο ρόλος του "γαλάζιου" Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Ροδόπης, ο ρόλος του Μέτιου και τα παραμύθια της Χαλιμάς
Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Ροδόπη, την ώρα που η χώρα οδεύει σε νέες εκλογές. Μια αντιπαράθεση που ξεκίνησε από τη Νέα Δημοκρατία γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε της ΝΔ στη Ροδόπη και έγινε ο μοναδικός «ροζ» νομός στον «γαλάζιο» χάρτη της χώρας. Μια πολιτική κόντρα που οδηγεί σε επικίνδυνα παιχνίδια που παίζουν τα δύο πρώτα κόμματα, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και την τοπική κοινωνία.

Από την άλλη, μεγάλος και ο ντόρος στα ΜΜΕ - κυρίως τα αθηναϊκά - στα οποία εμφανίζονται διάφοροι «ειδήμονες» στα τηλεπαράθυρα οι οποίοι «ανακάλυψαν» (πάλι) τη μουσουλμανική μειονότητα, το προξενείο, τους μειονοτικούς βουλευτές, το παρασκήνιο με την εμπλοκή «παραγόντων» στις εκλογές, την προώθηση συγκεκριμένων υποψηφίων. «Ανακάλυψαν» επίσης και τον νεοεκλεγέντα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Οζγκιούρ Φερχάτ, ο οποίος - όπως λένε - εξελέγη πανηγυρικά διότι όπως «αποκάλυψαν» ήταν ο «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής... Και όλοι αυτοί οι «ειδήμονες», κάνουν διάφορες αναλύσεις και πλάθουν σενάρια που καταλήγουν σε παραμύθια της Χαλιμάς... με «καλούς» και «κακούς», καθορίζοντας οι ίδιοι τους ρόλους όπως θέλουν και ανάλογα πως τους συμφέρει...

Βέβαια οι περισσότεροι από αυτούς μάλλον τώρα «ανακάλυψαν» τι γίνεται στις εκλογές με τη μουσουλμανική μειονότητα. Δεν έχουν ακούσει τίποτα για τους πρώην βουλευτές Σαδίκ, Φαΐκογλου, Γκαλήπ, Χατζηοσμάν, Μπουρχάν. Δεν έχουν ακούσει για τον πάλαι ποτέ εκλεκτό της ΝΔ, τον περιβόητο Οντέρ Μουμίν (αυτόν που πρόβαλλαν συστηματικά κάποια μέσα ενημέρωσης της Θράκης που τώρα μας κάνουν μαθήματα πατριωτισμού), πρώτο σε σταυρούς πρώην περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης της «γαλάζιας» παράταξης, πρώην αντιπεριφερειάρχη και στη συνέχεια δήμαρχο Ιάσμου, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί πρόσφατα από τη θέση του, την ώρα που είχαν δρομολογηθεί διοικητικές διαδικασίες για τη διακοπή της άσκησης των καθηκόντων του.

Και φυσικά όλα αυτά θα ξεχαστούν μετά τις εκλογές, τίποτα δεν θα γίνει, τίποτα δεν θα αλλάξει, μέχρι την επόμενη φορά που κάποιοι θα επιχειρήσουν πάλι να εργαλειοποιήσουν τη μουσουλμανική μειονότητα.

Πάμε τώρα στις εκλογές της 21ης Μαΐου και να δούμε τι ακριβώς έγινε στη Ροδόπη. Να δούμε και να αναλύσουμε το αποτέλεσμα με ψύχραιμη ματιά και με αριθμούς. Γιατί στις εκλογές στο τέλος οι αριθμοί και τα ποσοστά μετράνε και αυτά μένουν... Και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του για το αν άξιζε όλη αυτή η φασαρία για μια «ροζ κουτσουλιά ενός απέραντου γαλάζιου χάρτη», όπως είπε ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

ΚΟΜΜΑ   ΨΗΦΟΙ  
ΠΟΣΟΣΤΟ
ΣΥΡΙΖΑ 20.185
33,18%
ΝΔ 16.462
27,06%
ΠΑΣΟΚ 13.769
22,63%
ΕΛ. ΛΥΣΗ 
2.552
4,20%
ΚΚΕ 2.158
3,55%
Πίνακας 1

Όπως βλέπουμε στον παραπάνω πίνακα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη πήρε ποσοστό 33,2%, η ΝΔ 27,1% και το ΠΑΣΟΚ 22,6%.

Μήπως είναι αλαζονικό από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας να ξεσηκώνει τόσο μεγάλο πολιτικό θόρυβο για το 33% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ; (δεν είναι και πολύ υψηλό ποσοστό). Μήπως είναι αλαζονικό να διαμαρτύρεται τόσο έντονα για 3.723 ψήφους διαφορά;

Και αφού ενόχλησε τόσο πολύ τη ΝΔ το 33% του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν τους πείραξε το 23% του ΠΑΣΟΚ, που ήταν το υψηλότερο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη την Ελλάδα; Γιατί δεν τους ενόχλησε η επανεκλογή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος έχει εκλεγεί επανειλημμένως βουλευτής και μάλιστα με διαφορετικά κόμματα (ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ) ενώ παλαιότερα ήταν και υποψήφιος βουλευτής και με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και με την ΔΗΜΑΡ. (Χαρακτηριστικό παράδειγμα που δείχνει ότι στη μουσουλμανική μειονότητα δεν τους ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα κόμματα και πολλοί δεν επιλέγουν κόμματα αλλά πρόσωπα).

Και ρωτάμε: Σύμφωνα με το σκεπτικό και το αφήγημα της ΝΔ, είναι και ο Ιλχάν «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής;;; (Δεν το λέμε εμείς, ερώτηση κάνουμε). Και στην τελική γιατί αυτή η επιλεκτική αγανάκτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι και με το ΠΑΣΟΚ που πήρε στη Ροδόπη το υψηλότερο ποσοστό στη χώρα και επανεξέλεξε μειονοτικό βουλευτή;;;

Ας δούμε τι έγινε και στο γειτονικό Νομό Ξάνθης που έχει και αυτός μουσουλμανική μειονότητα. Η Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ξάνθης πήρε 36%, ο ΣΥΡΙΖΑ 26% και το ΠΑΣΟΚ 18%. Εδώ η ΝΔ είναι καθαρά πρώτη και μάλιστα με υψηλότερο ποσοστό απ΄ ότι πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη. Αλλά εδώ όλα καλά και αγγελικά πλασμένα... Δεν υπάρχουν εδώ προξενείο, πράκτορες, παρασκήνιο, σεναριολογία, συνωμοσιολογία, παραμύθια της Χαλιμάς...

Μήπως τελικά για το κακό αποτέλεσμα της ΝΔ στην Ροδόπη φταίει κάτι άλλο, μήπως ευθύνονται τοπικά στελέχη και παράγοντες του κόμματος και κακώς η Πειραιώς ασχολείται με τους αντιπάλους της; Θα το αναλύσουμε παρακάτω...

Ας κάνουμε τώρα και μια σύγκριση των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2019 με το 2023 στο Νομό Ροδόπης για να δούμε τις διαφορές ψήφων των κομμάτων.

 ΚΟΜΜΑ    2019     2023  Διαφορά
ΣΥΡΙΖΑ 16.603
20.185+3.582
ΝΔ 23.123
16.462-6.661
ΠΑΣΟΚ 13.405
13.769+364
Πίνακας 2

Όπως παρατηρούμε στον παραπάνω πίνακα, η ΝΔ έχασε 6.661 ψήφους, ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τους ψήφους του κατά 3.582, ενώ μικρή αύξηση 364 ψήφων είχε και το ΠΑΣΟΚ.

Ας δούμε και τους σταυρούς προτίμησης των βασικών μειονοτικών υποψηφίων βουλευτών και τις μετακινήσεις από το 2019 στο 2023. Εδώ μας διευκολύνει ότι στη Ροδόπη έχουμε μονοσταυρία και άρα τα «κουκιά» είναι μετρημένα...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 2019 2023Διαφορά
ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ
ΣΥΡΙΖΑ
5.384
12.650+7.266
ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ
ΝΔ
5.011
1.275-3.736
ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ
ΠΑΣΟΚ
10.866
6.146-4.720
Πίνακας 3

Όπως βλέπουμε ο Οζγκιούρ Φερχάτ (για τον οποίον έγινε τόσος θόρυβος) ήταν υποψήφιος και το 2019 αλλά είχε χάσει τότε την έδρα από τον Τάκη Χαρίτου που είχε λάβει περίπου 400 σταυρούς περισσότερους. Τότε κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του... Τότε όλα καλά... Ο Φερχάτ δεν ήταν «εκλεκτός» κανενός... Ούτε η ΕΥΠ (που την έμπλεξαν και αυτήν στα πολιτικά παιχνίδια τους) είχε καταλάβει τότε το «ποιόν» του... Τον «ανακάλυψε» 4 χρόνια μετά... παραμονές εκλογών... Ποιος δουλεύει ποιον;;;

Βλέποντας τα αποτελέσματα στον παραπάνω πίνακα είναι ξεκάθαρο ότι μειονοτικοί ψήφοι μετακινήθηκαν από τους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς τον Οζγκιούρ Φερχάτ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί συνέβη αυτό;

Ο Κατραντζή «δεν τράβηξε» αφού δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη της μειονότητας. Επίσης η παντοκρατορία Στυλιανίδη στη «γαλάζια» παράταξη δεν άφηνε κανένα περιθώριο εκλογής άλλου υποψηφίου. Αποδεικνύεται και από το αποτέλεσμα: Ο Στυλιανίδης έλαβε 10.900 σταυρούς και οι άλλοι 4 υποψήφιοι της ΝΔ πήραν συνολικά 4.400 σταυρούς όλοι μαζί. Οπότε αναμενόμενη η μετακίνηση των μειονοτικών ψήφων σε άλλον υποψήφιο που είχε περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί.

Ο Ιλχάν έχασε και αυτός σταυρούς (παρότι εκλέχθηκε) γιατί «κούρασε». Πολιτεύεται από το 2004 και εκλέχθηκε βουλευτής για 4η φορά, οπότε λογική η πτώση.

Από την άλλη ο Φερχάτ είναι ένα φρέσκο πρόσωπο, 38 ετών, εξαιρετικά δημοφιλές και δραστήριο πολιτικά στην περιοχή, γιος παλαιού στελέχους της Αριστεράς, του Ναζήφ Φερχάτ. Και τα τελευταία 4 χρόνια δούλεψε συστηματικά και μεθοδικά και έφερε αποτέλεσμα. Που το περίεργο λοιπόν και το ύποπτο που ένα ποσοστό ψηφοφόρων στράφηκαν προς τον Φερχάτ και τον ψήφισαν;

Πολλές φορές, πίσω από τη σεναριολογία και τη συνωμοσιολογία, η εξήγηση είναι απλή. Και οι δημοκρατικές εκλογικές επιλογές δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Και από εδώ και πέρα όλοι θα κριθούν στην πορεία....

Με την ευκαιρία αξίζει να δούμε και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τις ψήφους των κομμάτων στη Ροδόπη και τις μετακινήσεις ψηφοφόρων.

Όπως βλέπουμε στον πίνακα 3, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκαν περίπου 7.200 ψήφοι από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, συνολικά το κόμμα ανέβηκε μόνο 3.582 ψήφους (πίνακας 2). Αντίθετα, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχασε από τον Ιλχάν περίπου 4.700 ψήφους (πίνακας 3) συνολικά το κόμμα πήρε σχεδόν τους ίδιους ψήφους με το 2019 (πίνακας 2).

Εδώ όλα δείχνουν ότι έχουμε μετακίνηση 3.700 ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή ενώ ήρθαν στον ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ 4.700 μειονοτικοί ψήφοι, κάποιοι άλλοι ψηφοφόροι, 3.700 στον αριθμό, έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.

Επίσης η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τον πίνακα 3 έχασε περίπου 3.700 ψήφους του Κατραντζή, αλλά συνολικά έχασε 6.660 ψήφους (πίνακας 2), δηλαδή 3.000 ψήφους περισσότερους. Εδώ μάλλον έχουμε μετακίνηση 1.000 ψηφοφόρων προς το ΠΑΣΟΚ (που μαζί με τους 3.700 του ΣΥΡΙΖΑ καλύπτεται η διαφορά του ΠΑΣΟΚ). Οι υπόλοιποι ψήφοι της ΝΔ πιθανόν μετακινήθηκαν προς την Ελληνική Λύση που έλαβε 1.000 ψήφους περισσότερους από το 2019 και προς το νέο κόμμα ΝΙΚΗ που πήρε 1.138 ψήφους.

Ο ρόλος του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Στην Ροδόπη με τους πολλούς «εκλεκτούς» έχουμε και τον μεγάλο εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστο Μέτιο.

Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο κ. Μέτιος έχει πατώσει. Η πλειοψηφία των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κρίνει κακή ή πολύ κακή τη θητεία του Χρήστου Μέτιου. Μόνο το 31% των πολιτών δηλώνει ότι θα ξαναψήφιζε τον κ. Μέτιο.

Όμως, για τον κ. Νέζη και την παρέα του και για τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ο Χρήστος Μέτιος είναι ο ένας και μοναδικός, ο αναντικατάστατος, διότι όπως λένε στην Πειραιώς είναι πιστός και υπάκουος!!! Έχει όλα τα προσόντα δηλαδή!

Γι αυτό και η ΝΔ βιάστηκε να του ξαναδώσει το χρίσμα για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές...

«Έχω πολύ καλή άποψη και εξαιρετική σχέση με τον Χρήστο Μέτιο. Πιστεύω ότι έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Περιφέρεια. Και θα απολαμβάνει της στήριξής μας στις επόμενες περιφερειακές εκλογές» δήλωσε τον περασμένο Ιανουάριο από την Αλεξανδρούπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και στις πρόσφατες εθνικές εκλογές τι έκανε ο κ. Χρήστος Μέτιος για το κόμμα του, που τόσο πολύ αγαπάει και τον αγαπάει και για τον κ. Μητσοτάκη που τον εμπιστεύεται τυφλά και τον στηρίζει;

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! Άφαντος ο κ. Μέτιος...

Ας δούμε όμως με αριθμούς και ποσοστά τη μεγάλη προσφορά του Χρήστου Μέτιου στη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Χρήστος Μέτιος - με το χρίσμα της ΝΔ - κέρδισε τις πρόσφατες αμφίρροπες αυτοδιοικητικές εκλογές της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης, όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε για μόλις 3.700 ψήφους, χάρη στην επίδοση που κατέγραψε στη Ροδόπη. Στο Νομό Ροδόπης ο Χρήστος Μέτιος στον β΄ γύρο έλαβε ποσοστό 59,1% και διαφορά 9.000 ψήφων από τον αντίπαλό του Χριστόδουλο Τοψίδη, και με αυτή τη μεγάλη διαφορά κέρδισε την εκλογή του.

Στον α΄ γύρο ο Χρήστος Μέτιος είχε λάβει στη Ροδόπη ποσοστό 36% (δηλαδή 3 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες από τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές), ενώ στον β΄ γύρο πήρε ποσοστό 59%. Και ρωτάμε σύμφωνα με το σκεπτικό και το αφήγημα της ΝΔ: Είναι ο κ. Μέτιος ο «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής... Και αφού η εκλογή Μέτιου κρίθηκε από το αποτέλεσμα του Νομού Ροδόπης, ρωτάμε, σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό και το αφήγημα της ΝΔ: Εκλέγει Περιφερειάρχη στην Αν. Μακεδονία και Θράκη το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής;

Πάμε να δούμε τώρα το αποτέλεσμα στο μεγάλο μειονοτικό Δήμο Αρριανών στη Ροδόπη. Ο Χρήστος Μέτιος έλαβε στον α΄ γύρο ποσοστό 43% και στο β΄ γύρο 69%.

Ας δούμε και το Δήμο Ιάσμου, με 70% μουσουλμάνους κατοίκους. Ο Χρήστος Μέτιος έλαβε στον α΄ γύρο 43%, όσο και ο υποψήφιος δήμαρχος Οντέρ Μουμίν (τυχαίο) και στο β΄ γύρο 57%.

Και ξαναρωτάμε: Αφού ο Χρήστος Μέτιος παίρνει τέτοια μεγάλα ποσοστά σε Δήμους με μουσουλμανική μειονότητα μήπως είναι «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό και το αφήγημα της ΝΔ;

Εμείς φυσικά δεν πιστεύουμε αυτά τα σενάρια. Απλά ο κ. Μέτιος είναι πολύ αγαπητός σε όλη την Ροδόπη και ειδικά στους μουσουλμάνους συμπολίτες του, και έχει τοπικούς παράγοντες, συνεργάτες και φίλους σε όλο το νομό που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν...

Αλλά έχουμε και κάποιες απορίες...

Αφού ο Νεοδημοκράτης κ. Μέτιος παίρνει στο Νομό Ροδόπης 36% και 59% γιατί η ΝΔ πήρε μόνο 27% ;;;

Αφού ο Νεοδημοκράτης κ. Μέτιος παίρνει στο Δήμο Αρριανών ποσοστά 43% και 69%, πως η ΝΔ πήρε μόνο 8% ;;; (ναι καλά διαβάσατε μόνο οκτώ τοις εκατό).

Αφού ο Νεοδημοκράτης κ. Μέτιος παίρνει στο Δήμο Ιάσμου ποσοστά 43% και 57%, γιατί η ΝΔ πήρε μόνο 20% ;;;

Καλά βρε Χρήστο, τόσο πολύ σε αγαπάνε ο Κυριάκος, ο Νέζης και ο Μακάριος κι εσύ ούτε ένα τηλέφωνο δεν έκανες στους συνεργάτες και στους φίλους σου στον Ίασμο, στα Αρριανά, στη Φιλλύρα και στα άλλα χωριά - που «σκίζονται» για σένα - να τους ζητήσεις να βοηθήσουν και να ρίξουν και λίγα ψηφαλάκια στη ΝΔ; Τόση αχαριστία;;;

Κι εκείνοι οι αντιπεριφερειάρχες σου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι τόσοι εντεταλμένοι σου, τι έκαναν;;;

Αλλά γιατί να νοιαστεί ο κ. Μέτιος; Εξασφάλισε το χρίσμα που βιάστηκε να του δώσει ο κ. Μητσοτάκης και άραξε... Γιατί να δυσαρεστήσει άλλωστε τους ΠΑΣΟΚους συνεργάτες του και τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους του;;;

Αφού είναι γνωστό ότι ο Νεοδημοκράτης κ. Χρήστος Μέτιος έχει στήσει ένα μηχανισμό στην Περιφέρεια και συνδιοικεί με το βαθύ ΠΑΣΟΚ της περιοχής. Συνεργάζεται με την παράταξη του Κώστα Σιμιτζή, του επίσημου υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ. Διόρισε Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ τον Παύλο Δαμιανίδη, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης επί Άρη Γιαννακίδη, πρώην Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ. Ίδρυσε Αναπτυξιακό Οργανισμό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και διόρισε Αντιπρόεδρο τον Σωκράτη Ξυνίδη, πρώην βουλευτή Ξάνθης και πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Και μήπως νοιάστηκε ο Νεοδημοκράτης κ. Μέτιος και οι «γαλάζιοι» συνεργάτες του για τα χάλια της διαλυμένης ΔΕΕΠ Ροδόπης;

Και μετά αναρωτιέται ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελείο της ΝΔ γιατί δεν πήγε καλά το κόμμα τους στη Ροδόπη και τους φταίνε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι μουσουλμάνοι, οι «ξένες δυνάμεις» και γράφουν παραμύθια της Χαλιμάς...
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,619,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2053,Αλεξανδρούπολη,8677,Άμυνα,351,Ανακύκλωση,36,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3033,Αστυνομικά,487,Αυτοδιοίκηση,3357,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,99,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,709,Δράμα,117,Έβρος,18660,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2611,Εκκλησία,1242,Εκπαίδευση,1520,Ελλάδα,1326,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,73,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,638,Εργασία,23,Εργασιακά,305,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,121,Ζωή και Υγεία,329,Θράκη,769,Ιστορία,234,Καβάλα,196,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,599,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,679,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,147,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,216,Οικολογία,345,Οικονομία,589,Ορεστιάδα,1532,Πανταζίδου,167,Παπανικολόπουλος,276,ΠΑΣΟΚ,277,Περιβάλλον,437,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3917,Πολιτική,1508,Πολιτισμός,225,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6239,Ροδόπη,420,Σαμοθράκη,672,Σαρσάκης,44,Σάτιρα,62,Σουφλί,571,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,290,Σύλλογοι,304,Συνέδρια,143,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,54,Τουρισμός,257,Τρίγωνο,71,Τυχερό,54,Υγεία,1110,Φέρες,399,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Το εκλογικό αποτέλεσμα της Ροδόπης, ο ρόλος του Μέτιου και τα παραμύθια της Χαλιμάς...
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Ροδόπης, ο ρόλος του Μέτιου και τα παραμύθια της Χαλιμάς...
Ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος του Νομού Ροδόπης και ο ρόλος του "γαλάζιου" Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjySBuAshIyxO-Or8WkgFC7uxaDPaWfjX8eQbFUd3S5tZxZQPWTMqdGx21IB4lvFXvB_hgkiOS3dk1eyI0FNNJo1cjyQHJHksj7TT57ASTGeEuqTCJnLFUEmFjJTurpljdnXil2ej2DtRDWsiRSSCIDkFS3N5glF8EVrRRZFWWohx6Som6evNUhm61C/s16000/4525600.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjySBuAshIyxO-Or8WkgFC7uxaDPaWfjX8eQbFUd3S5tZxZQPWTMqdGx21IB4lvFXvB_hgkiOS3dk1eyI0FNNJo1cjyQHJHksj7TT57ASTGeEuqTCJnLFUEmFjJTurpljdnXil2ej2DtRDWsiRSSCIDkFS3N5glF8EVrRRZFWWohx6Som6evNUhm61C/s72-c/4525600.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/06/blog-post_93.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/06/blog-post_93.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων