Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Για το blog - Όροι χρήσης
Το "Alexandroupoli Online" (διαδικτυακή διεύθυνση: www.alexpolisonline.com) ιδρύθηκε το 2009 και σύντομα εξελίχθηκε σε αυτόνομο, ανεξάρτητο και συλλογικό ιστότοπο ενημέρωσης, πληροφόρησης, διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να αρθρογραφούν και να σχολιάζουν καταθέτοντας τις απόψεις τους, τις σκέψεις τους, τις ιδέες τους και τους προβληματισμούς τους.

Το "Alexandroupoli Online" είναι ταυτοποιημένο μέλος του Μητρώου Online Media της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Αρ. Μητρώου eMedia: 14464.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες του "Alexandroupoli Online" συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του με τρόπο που δεν αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία και συμφωνείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην εισέλθετε και μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών του "Alexandroupoli Online".

Τυχόν περιήγηση στο "Alexandroupoli Online" ή και χρήση των υπηρεσιών του αποτελεί αμάχητο τεκμήριο ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά και αποδέχεστε τους παρόντες όρους ρητά και ανεπιφύλακτα στο σύνολό τους.

Γενικά:

Στο "Alexandroupoli Online" οι όποιες πληροφορίες της τρέχουσας ειδησεογραφίας αναφέρονται είναι απλή καταγραφή και πιθανόν σχολιασμός γεγονότων για ενημέρωση των αναγνωστών του.

Το "Alexandroupoli Online" δεν συκοφαντεί, δεν υβρίζει, δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται. Γράφουμε με σεβασμό προς τους αναγνώστες μας. Απευθυνόμαστε σε νοήμονες ανθρώπους, που δεν έχουν παρωπίδες. Τηρούμε τον Κώδικα Δεοντολογίας, σεβόμαστε τις πηγές.

Στο "Alexandroupoli Online" δεν επιθυμούμε τη σπίλωση ανθρώπων και ομάδων. Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή ομάδα ατόμων, θίγονται συμφέροντα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: alexpolisonline@gmail.com
Κατά την κρίση μας θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν σφάλμα ή ακόμα και να διαγραφούν στοιχεία από τα αρχεία μας.

To "Alexandroupoli Online" στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλες ιστοσελίδες αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του μέσου που ονομάζεται "κυβερνοχώρος", αναδημοσιεύει άρθρα και απόψεις άλλων ιστοσελίδων και bloggers. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς ο παρόν ιστότοπος αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.

Τα ενυπόγραφα άρθρα και δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις του ιστότοπου. Ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του. Η ευθύνη των ενυπόγραφων άρθρων και δημοσιεύσεων βαρύνει τους συντάκτες.

Δεοντολογία Χρηστών:

Χρήστης θεωρείται οποιοσδήποτε επισκέπτεται τις σελίδες του "Alexandroupoli Online" και κάνει χρήση των υπηρεσιών του.

* Στους χρήστες δίνεται η δυνατότητα αποστολής μέσω e-mail δικών τους άρθρων, αναλύσεων, δελτίων τύπου, ανακοινώσεων, καταγγελιών, κειμένων γενικά, φωτογραφιών, βίντεο και λοιπού υλικού, με σκοπό την δημοσίευση τους.

Η δημοσίευση αυτών εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια και στην κατά περίπτωση ελεύθερη κρίση των διαχειριστών του "Alexandroupoli Online".

* Στους χρήστες δίνεται επίσης η δυνατότητα σχολιασμού των δημοσιεύσεων.
Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στο διάλογο. Σχόλια που είναι υβριστικά, συκοφαντικά, απειλητικά, προσβλητικά, ρατσιστικά, χυδαία, παραπλανητικά ή παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται. Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει τους σχολιαστές.

Ως χρήστης των υπηρεσιών του "Alexandroupoli Online" αποδέχεστε ρητά και ανεπιφύλακτα ότι:

Δεν θα εισάγετε στο "Alexandroupoli Online", με δημοσίευση, σχόλιο, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου κανένα στοιχείο το οποίο θα αντίκειται στους ισχύοντες νόμους ή θα είναι παράνομο, επιβλαβές, παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό, πορνογραφικό ή άλλως αποδοκιμαστέο και γενικά ενοχλητικό προς το "Alexandroupoli Online" ή και τους χρήστες του, καθώς επίσης και υλικό που παραβιάζει προσωπικά δεδομένα.

Δεν υποδύεστε κάποιο άλλο πρόσωπο και τα στοιχεία που εισάγετε αφορούν μόνο εσάς. Απαγορεύεται η μίμηση οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού ή προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή και συνεργασία του χρήστη με κάποιο άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Δεν χρησιμοποιείτε υβριστικούς - προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ή και απαγορευμένα ψευδώνυμα. Οι διαχειριστές του "Alexandroupoli Online" διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς - προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν παρενοχλείτε με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των άλλων χρηστών αλλά και κάθε ατόμου.

Είστε ο μόνος υπεύθυνος/η για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη χρήση των υπηρεσιών του "Alexandroupoli Online" και το "Alexandroupoli Online" δεν είναι υπεύθυνο για κανέναν έμμεσο ή άμεσο λόγο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απέναντί σας. Παρόλα αυτά, οι διαχειριστές μας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου.

Δεν διαφημίζετε οτιδήποτε μέσα από τη φόρμα αποστολής σχολίων και δεν δημοσιεύετε περιεχόμενο κάθε μορφής (κείμενο, εικόνα, ήχο, video, animation κλπ) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα.
Οι διαχειριστές του "Alexandroupoli Online" διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων που μοναδικό στόχο έχουν να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες κ.α. ή παραβιάζουν πνευματική ιδιοκτησία.

Δεν επαναλαμβάνετε το ίδιο σχόλιο και δεν χρησιμοποιείτε χαρακτήρες greekglish στα σχόλια. Οι διαχειριστές του "Alexandroupoli Online" διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών.

Αποποίηση, Περιορισμός Ευθύνης:

Το "Alexandroupoli Online" δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το "Alexandroupoli Online" και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης.

Το "Alexandroupoli Online" δεν είναι υπεύθυνο και δεν αναλαμβάνει οποιοδήποτε κόστος από ενδεχόμενες βλάβες ακόμα και πιθανής προσβολής σας από ιούς ή οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές λογισμικό. Σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής και απρόσκοπτη λειτουργία του παρόντος ιστότοπου.

Χρήση Συνδέσμων και Υπερσυνδέσμων:

Το "Alexandroupoli Online" περιέχει υπερσυνδέσμους (hyperlinks) ή συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες ή blogs, για πληροφοριακούς λόγους και για τη διευκόλυνση των επισκεπτών. Η χρήση των συνδέσμων ή υπερσυνδέσμων και των ιστοσελίδων στις οποίες αυτοί παραπέμπουν γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών.

Δε φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο, την ποιότητα, την πληρότητα των υπηρεσιών, την καταλληλότητα ή μη και τις συνέπειες από τη χρήση υπηρεσιών τρίτων και άλλων ιστοσελίδων μέσω συνδέσμων, υπερσυνδέσμων ή διαφημιστικών banners.
Δεν είναι ευθύνη του ιστότοπου να ελέγχει και σε καμία περίπτωση δεν ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει με συνδέσμους ή υπερσυνδέσμους και δε συνδέεται με αυτά με οποιονδήποτε τρόπο.

Διαφήμιση:

Στο "Alexandroupoli Online" μπορεί να τοποθετούνται διαφημίσεις κάθε μορφής, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί και δοθεί από τρίτους για να σας παρέχουμε διαφημιστικό υλικό.

Δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στον ιστότοπο και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Το "Alexandroupoli Online" δεν εγγυάται και δεν έχει καμία ευθύνη για την ποιότητα, την πληρότητα των υπηρεσιών, την επάρκεια, την αρτιότητα και γενικά την καταλληλότητα προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων, που διαφημίζονται και τις συνέπειες από τη χρήση τους.

Άδεια Χρήσης Περιεχομένου:

Το περιεχόμενο του "Alexandroupoli Online" μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution 4.0 License.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "Alexandroupoli Online" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος), εκτός αν αναγράφεται στην ανάρτηση ή το άρθρο ότι "Απαγορεύεται η αναδημοσίευση".

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (σύνδεσμο). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τροποποίηση όρων χρήσης:

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των όρων χρήσης, καθώς και του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Παρακαλούμε όπως επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα τακτικά, προκειμένου να ενημερώνεστε σχετικά με τροποποιήσεις.

***************
Η περιήγηση στο "Alexandroupoli Online" είναι ασφαλής, καθώς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας μέσω ασφαλούς και κρυπτογραφημένης σύνδεσης HTTPS που χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα ψηφιακά πιστοποιητικά ασφαλείας.

To "Alexandroupoli Online" συμμορφώνεται πλήρως με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation - GDPR). Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο την Πολιτική Απορρήτου και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Πολιτική Απορρήτου και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Alexandroupoli Online

Επικοινωνήστε με το Alexandroupoli Online

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,608,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8527,Άμυνα,348,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3016,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3317,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,695,Δράμα,116,Έβρος,18430,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2557,Εκκλησία,1230,Εκπαίδευση,1489,Ελλάδα,1310,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,71,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,298,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,52,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,327,Θράκη,754,Ιστορία,229,Καβάλα,192,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,583,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,673,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,342,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1497,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,275,Περιβάλλον,424,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3889,Πολιτική,1482,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6164,Ροδόπη,415,Σαμοθράκη,667,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,558,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,287,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,53,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,64,Τυχερό,53,Υγεία,1093,Φέρες,392,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
static_page
Alexandroupoli Online: Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
Όροι χρήσης του Alexandroupoli Online
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/p/about-us.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/p/about-us.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων