Πρωτοβουλία της Eurobank για την ενίσχυση της απασχόλησης στον ακριτικό Έβρο

Περιοδεία της Διοίκησης της Eurobank στη Θράκη. Η Eurobank στην Π.Ε. Έβρου | Δημογραφικό, Επενδύσεις και Τοπική Ανάπτυξη.

Πρωτοβουλία της Eurobank για την ενίσχυση της απασχόλησης στον ακριτικό Έβρο
Νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση της απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου που αποβλέπει στην αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος υλοποιεί η Eurobank. Η Διοίκηση της Τράπεζας πραγματοποιεί περιοδεία στη Θράκη από 16/01/2023 έως και 18/01/2023, υπογραμμίζοντας την αναπτυξιακή και επενδυτική δυναμική σε μια περιοχή με ισχυρά γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα.

Αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή των εργασιακών ευκαιριών στην απόφαση νέων ανθρώπων να κάνουν οικογένεια, η Eurobank υλοποιεί πρόγραμμα δημιουργίας θέσεων απασχόλησης στην υπηρεσία EuroPhone Banking της Τράπεζας, το οποίο ξεκίνησε, πιλοτικά, από τους μόνιμους κατοίκους της Π.Ε. Έβρου.

Δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση των δυσκολιών εύρεσης εργασίας ιδιαίτερα σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας, όπου εστιάζει η ευρείας κλίμακας πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το Δημογραφικό ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια, η Eurobank υπογραμμίζει τη σημασία της ενίσχυσης της απασχόλησης στη βελτίωση των δημογραφικών δεδομένων, ειδικά στα ακριτικά σύνορα της χώρας. Η θετική επίπτωση των ευκαιριών απασχόλησης στο Δημογραφικό αποτυπώνεται και σε σχετική μελέτη του ΙΟΒΕ που χρηματοδότησε η Τράπεζα. Με το πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχόλησης στον Έβρο, η Τράπεζα, δίνει, επίσης, το παράδειγμα της αποκέντρωσης ορισμένων επιχειρησιακών λειτουργιών, μια διαδικασία που είναι σε θέση να εφαρμόσει ένας μεγάλος οργανισμός με την κατάλληλη οργάνωση, τεχνογνωσία και υποδομή.

Τους τελευταίους έξι (6) μήνες, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, έχουν δημιουργηθεί 45 νέες θέσεις εργασίας, κυρίως σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα, για απασχόληση στην υπηρεσία EuroPhone Banking της Τράπεζας. Στα άτομα που απασχολούνται σήμερα, μέσω του Προγράμματος, εννέα (9) στα δέκα (10) είναι γυναίκες, έξι (6) στα δέκα (10) είναι έως 35 ετών ενώ τέσσερις (4) στους δέκα (10) είναι έγγαμοι.

Δείτε το βίντεο:


Η πορεία υλοποίησης της νέας δράσης, οι προκλήσεις και οι προοπτικές εργασίας και διαβίωσης στη Θράκη, συζητήθηκαν χθες σε εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα Η Eurobank στην Π.Ε. Έβρου | Δημογραφικό, Επενδύσεις και Τοπική Ανάπτυξη. Να σημειωθεί πως η Eurobank επιδιώκοντας σταθερά την διάχυση ευκαιριών ανάπτυξης σε όλη τη χώρα, κατά την τετραετία 2019-2022 έχει χορηγήσει δάνεια άνω των 500 εκατ. ευρώ στην περιοχή, χρηματοδοτώντας περίπου 900 μεγάλες, μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στη Θράκη, με έμφαση σε κλάδους αιχμής όπως στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, ενέργειας, εμπορίου εξόρυξης - βιομηχανίας μαρμάρων, ποτών, τροφίμων, συσκευασιών και ενδυμάτων, μεταποίησης και υπηρεσιών.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, μετέφερε ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Κωστής Δήμτσας, παρουσιάζοντας, στη συνέχεια, τις δράσεις που αναπτύσσει η Αποστολή σε συνεργασία με την Eurobank. Την εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης και δημοσιογράφος, κ. Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ, σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Μαρία Συρεγγέλα, συνομίλησε με νεαρό ζευγάρι που διαμένει στην περιοχή για τις δυσκολίες των νέων οικογενειών σε ακριτικές περιφέρειες. Οι προκλήσεις στην αγορά εργασίας συζητήθηκαν με δύο από τους εργαζόμενους στο Europhone Banking της Τράπεζας ενώ ομιλίες πραγματοποίησαν οι κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης, Ιατροί - Συνιδρυτές του Σωματείου Be-Live, φορέα που χορηγεί η Eurobank. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση της Τράπεζας.

Στην ομιλία του, παρουσία του Πρόεδρου του Δ.Σ. της Τράπεζας, κ. Γεωργίου Ζανιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Φωκίων Καραβίας, ανέλυσε τη στρατηγική της Eurobank για τη στήριξη της Θράκης, μιας περιοχής αναβαθμισμένου ρόλου, ισχυρού συμβολισμού και μεγάλων αναπτυξιακών δυνατοτήτων, αλλά και συνολικά των ακριτικών περιοχών της χώρας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Eurobank, κ.κ. Αντρέας Αθανασόπουλος και Σταύρος Ιωάννου, και υψηλόβαθμα στελέχη, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και θεσμικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Στο χαιρετισμό του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ευχαρίστησε την Eurobank και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Φωκίωνα Καραβία, για την αξιέπαινη, όπως είπε, ευαισθησία που επιδεικνύουν για το δημογραφικό πρόβλημα, το οποίο χαρακτήρισε ως «σοβαρότατο εθνικό μας θέμα». Αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της Εκκλησίας με την Eurobank που, όπως ανέφερε, στόχο έχει τη στήριξη νέων οικογενειών σε ακριτικές περιοχές της χώρας και εξήρε την πρωτοβουλία της Τράπεζας να δημιουργεί θέσεις εργασίας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ανθρώπους να παραμένουν στον τόπο τους. Τέλος, υπογράμμισε ότι «η Εκκλησία μπορεί να επιτελεί το έργο της χάρη στη στήριξη των πιστών στις πρωτοβουλίες της, αλλά πέρα από τα άτομα, οργανισμοί, και μάλιστα εκείνοι που από τη φύση τους έχουν ευρεία κοινωνική λειτουργία, μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση αυτών των πρωτοβουλιών. Η περίπτωση της χορηγίας της Eurobank στην «Αποστολή» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.».

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Μαρία Συρεγγέλα, δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Eurobank που αναδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και το έμπρακτο ενδιαφέρον της για σημαντικά εθνικά ζητήματα. Η αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της χώρας μας και γι’ αυτό η σημερινή κυβέρνηση σχεδιάζει και υλοποιεί μέτρα και δράσεις για την εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και την ουσιαστική στήριξη των οικογενειών, των νέων και των ευάλωτων συμπολιτών μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες για το Δημογραφικό και, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Δημιουργώντας στην Αλεξανδρούπολη, στην Ορεστιάδα και στις ευρύτερες περιοχές τους, θέσεις απασχόλησης, εστιάζουμε, με πράξεις, στη βελτίωση της αγοράς εργασίας σε ακριτικές περιοχές, συμβάλλοντας θετικά στην απόφαση νέων ανθρώπων να ξεκινήσουν εδώ τις οικογένειές τους και να μείνουν στον τόπο τους. Με τη νέα μας πρωτοβουλία για την ενίσχυση της απασχόλησης που ξεκινά πιλοτικά στον Έβρο, περιοχή υψηλού συμβολισμού, ισχυρής γεωστρατηγικής αξίας και αξιόλογης επενδυτικής δυναμικής, εντάσσουμε στον επιχειρησιακό μας σχεδιασμό τη λογική της μεγάλης πρωτοβουλίας ΕΚΕ της Eurobank για το Δημογραφικό. Η ΠΕ Έβρου και συνολικά η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, είναι προτεραιότητα στην επιχειρηματική μας στρατηγική, ως ένα από τα κέντρα της αναδυόμενης νέας ελληνικής οικονομίας που διαθέτει ικανούς ανθρώπους, εξαιρετικές οικονομικές προοπτικές και καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό να καταστεί η Ελλάδα ενεργειακός και διαμετακομιστικός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή».

Nα σημειωθεί πως, από την έναρξη του ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια έχουν γεννηθεί ήδη 2 μωρά με εξωσωματική γονιμοποίηση, με την Eurobank να καλύπτει όλα τα έξοδα έως τον τοκετό, μέσω της δωρεάς της προς την Be-Live. Παράλληλα, η ΜΚΟ Αποστολή έχει χορηγήσει πλήθος βρεφικών πακέτων ενώ, το Σωματείο Μαζί για το Παιδί, διεξάγει ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια για θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη οικογένεια. Συνολικά, από την αρχή του Προγράμματος έχουν πραγματοποιηθεί ενημερωτικές επισκέψεις της Τράπεζας και των συνεργαζόμενων φορέων σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Καστελόριζο, Σάμο, Φούρνους, Άγιο Ευστράτιο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Διδυμότειχο, Χίο και Οινούσσες, με τη συμμετοχή άνω των 1.000 ενδιαφερομένων.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Νίκος Χατζηνικολάου, εκδότης/δημοσιογράφος - Βασίλης Κελλάρης, Ιατρός Συνιδρυτής του Σωματείου Be-Live - Χάρης Χηνιάδης, Ιατρός Συνιδρυτής του Σωματείου Be-Live, Στέλλα Παλαποΐδου Βλαχοθανάση, εργαζόμενη στο Europhone Banking, κάτοικος Ορεστιάδας - Γεώργιος Ζανιάς, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank - Μαρία Συρεγγέλα, Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων - Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank - Χριστιάννα Καββαδία, δικηγόρος, κάτοικος της περιοχής - Κωστής Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών - Σπύρος Θωμαΐδης, ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος της περιοχής - Γιώργος Τουρλιάδης, εργαζόμενος στο Europhone Banking, κάτοικος Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας η Διοίκηση πραγματοποιεί συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο, τους Αντιπεριφερειάρχες Έβρου και Ξάνθης, κ.κ. Δημήτριο Πέτροβιτς και Κώστα Κουρτίδη, αντίστοιχα, τους Δημάρχους, Καβάλας, Ξάνθης, Δράμας και Ορεστιάδας, κ.κ. Θεόδωρο Μουριάδη, Εμμανουήλ Τσέπελη, Χριστόδουλο Μαμσάκο και Βασίλη Μαυρίδη, αντίστοιχα, και τoν Μητροπολίτη, Μαρωνείας και Κομοτηνής, Παντελεήμονα. Στη συνάντηση, του Προέδρου του Δ.Σ. της Eurobank, κ. Γεωργίου Ζανιά και ανώτερων στελεχών της Διοίκησης, με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), κ. Φώτιο Μάρη, ανακοινώθηκε η συνεργασία του επιχειρηματικού επιταχυντή της Eurobank egg - enter•grow•go, με το ΔΠΘ και υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας, στο πλαίσιο στήριξης της επιστήμης και της γνώσης και της διασύνδεσής τους με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Η Διοίκηση είχε συναντήσεις με τους Διοικητές, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Ρούφο και του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, κα Έλενα Ραφαέλα και με τους Διοικητές της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης, Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο και της 16ης Μεραρχίας Πεζικού Διδυμότειχου, Υποστράτηγο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου. Συναντήσεις είχε επίσης, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και τον CEO, κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη και τον Διευθυντή Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κ. Λάμπρο Τσιάρα. Τη Διοίκηση συνοδεύουν στην περιοδεία οι κ.κ. Γενικοί Διευθυντές, Retail Banking, Ιάκωβος Γιαννακλής, Δικτύου Καταστημάτων, Γιάννης Σεραφειμίδης, Commercial Banking, Ανδρέας Χασάπης, Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου, Μιχάλης Βλασταράκης, οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές, κ. Άγγελος Καρακερέζης, επικεφαλής Τομέα Εξωτερικών Δικτύων & Εναλλακτικών Καναλιών και κα Ευαγγελία Πιτταούλη, επικεφαλής Private Banking Ελλάδος, καθώς επίσης και ο επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων Θεσσαλονίκης, Κεντροανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Γιώργος Κηπουρός.

Αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή των εργαζόμενων στις ισχυρές επιδόσεις της Eurobank, η Διοίκηση πραγματοποιεί πρόγραμμα επισκέψεων στο δίκτυο καταστημάτων της περιοχής και συναντήσεις με το προσωπικό.

Η Διοίκηση της Τράπεζας εγκαινιάζει σήμερα το κατάστημα νέας γενιάς, που συνδυάζει την παραδοσιακή φυσική επαφή (Physical) με τον ψηφιακό κόσμο (Digital) στη βάση του Phygital μοντέλου τραπεζικής εξυπηρέτησης, στην Αλεξανδρούπολη, στη Λεωφ. Δημοκρατίας & Αρκαδιουπόλεως.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση από το enikos.gr

[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,597,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8382,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3007,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3273,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18215,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2502,Εκκλησία,1214,Εκπαίδευση,1459,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,629,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,740,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,563,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,668,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,460,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1460,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3840,Πολιτική,1459,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6103,Ροδόπη,408,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,542,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,135,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1073,Φέρες,388,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Πρωτοβουλία της Eurobank για την ενίσχυση της απασχόλησης στον ακριτικό Έβρο
Πρωτοβουλία της Eurobank για την ενίσχυση της απασχόλησης στον ακριτικό Έβρο
Περιοδεία της Διοίκησης της Eurobank στη Θράκη. Η Eurobank στην Π.Ε. Έβρου | Δημογραφικό, Επενδύσεις και Τοπική Ανάπτυξη.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1MDniCoGH3elYZXlyPYGccASytx4fsNiqz2cQo982q1Uo4rgYRfS_CJERcperXXVZjuURdrWNT-DIYwReMWLv515wvHgBtXh6gnGolNKYhsnZiCaA9ZdZyz2yjwKVjugSnDEQuW-Azs-aBtt-IesUhVs91dqaFQqWrkVenYMP_z0dctVAanFC3_Ql/s16000/eurobank-alexandroupoli.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1MDniCoGH3elYZXlyPYGccASytx4fsNiqz2cQo982q1Uo4rgYRfS_CJERcperXXVZjuURdrWNT-DIYwReMWLv515wvHgBtXh6gnGolNKYhsnZiCaA9ZdZyz2yjwKVjugSnDEQuW-Azs-aBtt-IesUhVs91dqaFQqWrkVenYMP_z0dctVAanFC3_Ql/s72-c/eurobank-alexandroupoli.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/01/protovoulia-tis-eurobank-%20gia-tin-enixysi-tis-apasxolisis-ston-akritiko-evro.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/01/protovoulia-tis-eurobank-%20gia-tin-enixysi-tis-apasxolisis-ston-akritiko-evro.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων