Απατεώνας και με τη βούλα ο “σωτήρας” του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πέρυσι το Μάρτιο, πως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι ένα βήμα από μια συμφωνία με τον πολυπράγμονα Απόστολο Τσιπίδη, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει επιτελικό ρόλο στο τμήμα βόλεϊ

Απατεώνας και με τη βούλα ο «σωτήρας» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πέρυσι το Μάρτιο, πως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι ένα βήμα από μια συμφωνία με τον πολυπράγμονα Απόστολο Τσιπίδη, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει επιτελικό ρόλο στο τμήμα βόλεϊ...

Χωρίς να υπάρξει τότε κάποια επίσημη ενημέρωση από τον Εθνικό, το γεγονός της παρουσίας του Απόστολου Τσιπίδη σε αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μάλιστα δίπλα σε παράγοντες του συλλόγου και η βράβευση που έκανε σε αθλητή του Εθνικού πριν την έναρξη επίσημου αγώνα, έδειχνε αν μη τι άλλο ότι η πληροφορία ευσταθούσε, έστω και αν από τον επίσημο Εθνικό δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση.


Δεν είναι τυχαίο ότι την περίοδο εκείνη ο Τσιπίδης έτυχε προβολής από κάποια τοπικά κανάλια και sites, όπου παρουσίαζε το... «όραμά του» για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ένα μήνα αργότερα ο τότε Γραμματέας του ΤΑΑ Εθνικός Παύλος Μιχαηλίδης, μιλώντας σε δελτίο ειδήσεων τοπικού καναλιού επισήμανε ότι για την υπόθεση της συνεργασίας του Εθνικού με τον Απόστολο Τσιπίδη την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο Ερασιτέχνης Εθνικός, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, οι επαφές του Εθνικού με τον Τσιπίδη διακόπηκαν, καθώς ο ίδιος ανακοίνωσε πως οι εταιρείες του, που «βοήθησαν» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ειδικά το τμήμα βόλεϊ, παύουν κάθε διαπραγμάτευση με το ΤΑΑ και τον Γυμναστικό Σύλλογο, με καταληκτική ημερομηνία την 22/04/2015.


Τον Ιανουάριο του 2016 ο Απόστολος Τσιπίδης σε ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook εξαπέλυσε κατηγορίες σε βάρος του προπονητή Σάκη Μουστακίδη και των διοικήσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Το ΤΑΑ Εθνικός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα σχόλια που έγιναν στο Facebook από τον πρώην φημολογούμενο χορηγό της ομάδας και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«...Με αφορμή αήθη δημοσιεύματα (άραγε ποιος ο λόγος και η χρησιμότητά τους) που φιλοξενούν αναρτήσεις και σχόλια που σκοπό έχουν να πλήξουν πρόσωπα και υπολήψεις, διαμηνύουμε τα εξής:

Μας βρίσκουν απέναντί τους όσοι κάνουν «παιχνίδια» με την ιστορία του συλλόγου και επιχειρούν για ίδιο όφελος και προσωπική προβολή να σπιλώσουν τόσο τον Εθνικό όσο και τον προπονητή μας, με τον οποίο έχουμε γευτεί μοναδικές στιγμές.

Καλά θα κάνουν, επίδοξοι και αυτόκλητοι "σωτήρες" να αφήσουν τους ανθρώπους που διοικούν τον ΜΓΣ Εθνικό να χειριστούν αυτοί, τις τύχες της ομάδας μας.

Κανείς δεν μπορεί να ξεγελάει τον φίλαθλο κόσμο μας και την μεγάλη οικογένεια του Εθνικού, που ξέρει να αναγνωρίζει αξίες και πρόσωπα.

Μας προκαλεί δε απορία το χρονικό σημείο που ξαφνικά επέλεξαν να κάνουν την επανεμφάνισή τους... Μήπως η εμφάνιση τους έχει σχέση με τις επικείμενες εκλογές του συλλόγου την ερχόμενη Άνοιξη και την απελπισμένη ανάγκη τους για εύρεση κοινωνικών ερεισμάτων;

Ο Εθνικός είναι ανοιχτός σε όποιον πραγματικά έχει αγνές προθέσεις για να τον βοηθήσει αλλά είναι και αποφασισμένος να βρεθεί αντιμέτωπος με όποιους επιβουλεύονται την ιστορία του.

Ο Εθνικός και το τμήμα βόλεϊ του, δεν είναι και δεν προτίθεται να γίνουν δεκανίκι κανενός
...».


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Μάριου Πετμεζά στην εφημερίδα Espresso, κοινός απατεώνας ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άλλοτε αθλητικός παράγοντας Απόστολος Τσιπίδης, που διαφήμιζε τον τίτλο του επικεφαλής ομίλου εταιριών για να «δαγκώνει» τις οικονομίες όσων πίστευαν το παραμύθι που τους σέρβιρε.

Ο 43χρονος «Πινόκιο» έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι τάχα απέρριψε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει υπουργείο (!) κι ότι είχε «άκρες» στο ΔΝΤ, μέσω των οποίων γνώριζε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας καλύτερα και από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο!

Ο Θεσσαλονικιός επικεφαλής του ομίλου Royal Club με 50 επιχειρήσεις αποδεικνύεται, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ψεύτης με... περικεφαλαία, ενώ βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά την επεισοδιακή σύλληψή του για απάτες στη Βέροια!

Αφίσες για την εκδήλωση

Η πόλη της Βέροιας είχε γεμίσει αφίσες για συγκεκριμένη εκδήλωση στο πιο φημισμένο ξενοδοχείο, όπου η εταιρία της οποίας ηγείται ο Τσιπίδης θα παρουσίαζε το «όραμά» της για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Ημαθίας. Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο όμιλος εμφανίζεται να διαθέτει μεγάλες δυνατότητες στον τομέα της ανάπτυξης, καθώς έχει επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και την Αφρική, με περισσότερες από 50 εταιρίες που μοιράζονται το ίδιο όραμα.

Η εκδήλωση διανθίστηκε με όμορφες παρουσίες στην υποδοχή, με μπουφέ με εδέσματα και ροφήματα, με βίντεο για την παρουσίαση της δράσης της εταιρίας και με εμφανή μέτρα ασφαλείας, αλλά το φινάλε ήταν... επεισοδιακό!

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί, που σάστισαν όταν είδαν ότι ο Τσιπίδης ήταν ο διοργανωτής και ο βασικός ομιλητής, ενώ πίστευαν ότι είχε πάει ως θεατής για να εμφανιστεί σε κάποια φωτογραφία... Τελικά, τον έβαλαν σε ένα υπηρεσιακό όχημα χωρίς διακριτικά και τον οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι εργάστηκαν για την εκδήλωση είναι απλήρωτοι.

Το κατηγορητήριο αναφέρει για τον 43χρονο ότι «ως εκπρόσωπος ομίλου εταιριών, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως πραγματικά, με το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε επικερδή προγράμματα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας του ομίλου του, απέσπασε σε δύο περιπτώσεις το συνολικό χρηματικό ποσό των 65.500 ευρώ».

Στο πλαίσιο της έρευνας του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, αποκαλύπτονται απίστευτα στοιχεία για την πρωτοφανή δράση του Τσιπίδη, που ήταν φυγόποινος, αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης τριών ετών και 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για απάτη και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων.

«Γνωριμίες» στην κυβέρνηση

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο... παραλίγο «υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ» άφηνε να διαρρεύσει ότι, με τις γνωριμίες που (δήθεν) είχε στην κυβέρνηση, είχε μάθει ότι επίκειται grexit και «κούρεμα» καταθέσεων! Όπως φέρεται ότι έλεγε στα θύματά του, ο μόνος τρόπος να διασφαλιστούν οι οικονομίες τους ήταν να τις... επενδύσουν μέσω των εταιριών του.

Το θράσος του 43χρονου «επενδυτή» φέρεται ότι είχε φτάσει στο σημείο να διαδίδει πριν από λίγο καιρό ότι είναι παραγωγός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, και συγκεκριμένα στη νέα ταινία του γνωστού σκηνοθέτη για τον Νίκο Καζαντζάκη! Όπως αποκάλυψε ο κ. Σμαραγδής, ο Απόστολος Τσιπίδης τον προσκάλεσε στην Αλεξανδρούπολη δηλώνοντάς του την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην παραγωγή της νέας ταινίας του. Κρατώντας έναν κόκκινο φάκελο, ο 43χρονος έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε ο σκηνοθέτης, εμφανιζόταν να τον εκπροσωπεί! Μάλιστα, είχε στήσει και σχετική ιστοσελίδα, για την οποία ο κ. Σμαραγδής έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Πρόεδρος στην ΚΑΕ Ηρακλής το 2012-2013, «σωτήρας» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το 2015

Το όνομα του Τσιπίδη είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης την περίοδο 2012-2013 και μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου. Στη συνέχεια, παρουσίασε μια σειρά από χορηγούς που επρόκειτο να επενδύσουν στη Λαμία, αλλά για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί δεν έγινε το deal. Ύστερα από έναν χρόνο, συνεργάτης του επιχείρησε να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Άρη, έπειτα συμμετείχε σε κίνηση με σκοπό να μπει ξανά στην ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά η προσπάθειά του δεν καρποφόρησε, μια και την ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέλαβε ο ομογενής επιχειρηματίας από τον Καναδά κ. Παπαθανασάκης.

Πιο πριν, το 2009, ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει την ομάδα της Καστοριάς και μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου είχε δηλώσει ότι στόχος είναι σε ορίζοντα τριετίας η επιστροφή της ομάδας στην Super League. Η σχέση Τσιπίδη - Καστοριάς έμελλε να είναι ολιγόμηνη, καθώς στις 9/12/2009 με δήλωσή τους παράγοντες της ομάδας ανακοίνωναν ότι αποσύρουν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και σταματάνε να έχουν οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

Και κάπως έτσι, φτάνουμε και στην περίπτωση του Παγκρατίου, εν έτει 2012. Και εκεί ο Τσιπίδης εμφανίστηκε έχοντας ένα όραμα, το οποίο ανέλυσε βάζοντας ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Α1 Κατηγορία. Στις 6/9//2012 ανακοινώθηκε από το Παγκράτι το τέλος του Απόστολου Τσιπίδη από την ομάδα.

Πέρυσι εμφανίστηκε ως σωτήρας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και, πριν συλληφθεί στη Βέροια, έκανε προσπάθεια να εμπλακεί και στα διοικητικά του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8406,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3009,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3283,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,680,Δράμα,114,Έβρος,18250,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2508,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,743,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1468,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3850,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6112,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Απατεώνας και με τη βούλα ο “σωτήρας” του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Απατεώνας και με τη βούλα ο “σωτήρας” του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πέρυσι το Μάρτιο, πως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι ένα βήμα από μια συμφωνία με τον πολυπράγμονα Απόστολο Τσιπίδη, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει επιτελικό ρόλο στο τμήμα βόλεϊ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrbIM5veBbIq0kiOMK-2fe4hHqjm-fASOvLt0IGPf6KocnyU6XvvD0CwEXcSa92AIvYrcFnfoS-5dd_ycpbcW4rBv0DXOMuz1nTqYv0b1GNj7MF6hbYSU360qwNetGCHCDSGmkRsnZdfg/s640/espresso_2005_001.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrbIM5veBbIq0kiOMK-2fe4hHqjm-fASOvLt0IGPf6KocnyU6XvvD0CwEXcSa92AIvYrcFnfoS-5dd_ycpbcW4rBv0DXOMuz1nTqYv0b1GNj7MF6hbYSU360qwNetGCHCDSGmkRsnZdfg/s72-c/espresso_2005_001.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2016/05/blog-post_98.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2016/05/blog-post_98.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων