Αυτοί είναι οι Χρυσαυγίτες…

Τελικά, είναι ή δεν είναι οι Χρυσαυγίτες Ναζιστές; Δείτε τι είχαν δημοσιεύσει στις 20 Απριλίου 2010 στην ιστοσελίδα ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ της νεολαίας της Χρυσής Αυγής "ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ", τι βιβλία γράφουν, τι βιβλία προωθούν και πουλάνε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά, ότι οι ηγήτορες του χώρου αυτού είναι άτομα συγκροτημένα και ιδεολογικά καταρτισμένα σ’ αυτά που πιστεύουν.

Κι αυτό είναι το επικίνδυνο για τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Το πιθανό ενδεχόμενο η «Χρυσή Αυγή» να έχει κοινοβουλευτική παρουσία, είναι άκρως ανησυχητικό. Κάποιοι... ανιστόρητοι δημοσιογράφοι, κάποιοι άσχετοι bloggers και κάποιοι αφελείς πολιτικοί, δεν έχουν κατανοήσει ότι με τη στάση τους «διευκολύνουν» έναν αριθμό πολιτών να στραφούν προς τους εκφραστές της πιο σοβαρής και συγκροτημένης αντιδημοκρατικής πολιτικής δύναμης.

Να θυμίσουμε ότι η άνοδος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος στη Γερμανία καθώς και η αντίστοιχη του Φασιστικού στην Ιταλία δεν προέκυψε μετά από πραξικόπημα, αλλά από εκλογές. Σημειώστε ότι στη Γερμανία και στην Ιταλία, ο τύπος και οι πολιτικοί με την αφελή στάση τους, έστρωσαν το χαλί πάνω στο οποίο ποδοπατήθηκε η δημοκρατία, η ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Από την ιστοσελίδα "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" της νεολαίας της Χρυσής Αυγής:

«20 Απριλίου 1889. 121 χρόνια έχουν παρέλθει από τη γέννηση του ανθρώπου που επηρέασε όσο κανείς άλλος τη νεότερη παγκόσμια ιστορία. Ο Αδόλφος Χίτλερ αποτελεί δίχως αμφιβολία τη μεγαλύτερη φυσιογνωμία του 20ου αιώνα. Το πρόσωπο του συγκεντρώνει μοναδικά και απόλυτα μίσος και αγάπη από εχθρούς και υποστηρικτές αντίστοιχα.

Ιδιαιτέρως χαρισματικός άνθρωπος κατόρθωσε την εκ του μηδενός ανάδειξή του στο ύπατο αξίωμα της Γερμανίας. Εμπνευσμένος από τα ιδεώδη της Φυλής, συνοδοιπόρος του αρχαίου ελληνικού πνεύματος έδωσε μάχη μέχρις εσχάτων ενάντια σε μια παγκόσμια τάξη αποσκοπούσα στην συντριβή του ανθρώπου μέσω της αμείλικτης μαζοποίησης προερχόμενη από την ηθική απαξίωση, τη διαγραφή της συλλογικής μνήμης των εθνών, τον γκρίζο ολοκληρωτισμό, την ολοκληρωτική αποχαύνωση. Η μάχη μπορεί να χάθηκε, ο άνθρωπος μπορεί να έπεσε άλλα η Ιδέα, αθάνατη, φωτίζει το μονοπάτι της ελευθερίας.

Ο Αδόλφος Χίτλερ μετουσιώθηκε σε αρχετυπική εικόνα για τον εν συνειδήσει Λευκό άνθρωπο. Η μνήμη του δεν μπορεί παρά να υπενθυμίζει το χρέος προς τη Φυλή και το άνευ αναστολών δόσιμο στον αγώνα υπέρ αυτής.»

Διαβάστε τι γράφει ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος στον πρόλογο του βιβλίου του "Από τις στάχτες του Βερολίνου στην… «Παγκοσμιοποίηση»"

«Εξήντα χρόνια συμπληρώθηκαν από το τέλος του Πολέμου. Εξήντα ολόκληρα χρόνια, δυο γενιές, και όμως το κυρίαρχο σύστημα που ανεδείχθη νικητής επάνω από τις στάχτες της Ευρώπης, συνεχίζει την προπαγάνδα των «νικητών» για το ολοκαύτωμα, για τον κακό φασισμό και εθνικοσοσιαλισμό. Σε μία «ανοικτή» κοινωνία, όπου τα πάντα είναι ελεύθερα, από την πρέζα, τις εκτρώσεις μέχρι κάθε είδους ανηθικότητα και ανωμαλία, το μόνο πράγμα που βρίσκεται εκτός νόμου είναι ο αληθινός Εθνικισμός. Εάν όμως, οι σύμμαχοι «νίκησαν», ποίος είναι ο λόγος να υπάρχουν σήμερα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ και διώξεις;

Το 1945, Αμερικανοί και Ρώσσοι μοίρασαν τον κόσμο. 45 χρόνια μετά ο μπολσεβικισμός τέλειωσε και απέμεινε μοναδικός κυρίαρχος η καπιταλιστική "παγκοσμιοποίηση". Στις 9 Μαΐου θα γίνει στη Μόσχα μία μεγάλη "φιέστα". Θα γιορτάσουν τη νίκη της… "ελευθερίας", την ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών! Οι Έλληνες Εθνικιστές στις 9 Μαΐου δεν έχουν να γιορτάσουν τίποτε. Γιατί ο κόσμος που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες το 1945 είναι ένας κόσμος απάνθρωπος, μακριά από κάθε έννοια του Ελληνικού Ιδεώδους. Γιατί, επιπλέον, η Ελλάς που κυριολεκτικά θυσιάστηκε υπήρξε στην πράξη ένας από τους νικημένους αυτού του πολέμου

Δείτε κάποια από τα βιβλία που προτείνονται και πωλούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

Χίλια Χρόνια Χίτλερ, του Λεόν Ντεγκρέλ

Από την εισαγωγή του βιβλίου:
«Στις σελίδες του παρόντος βιβλίου υπάρχει μία συλλογή άρθρων από και για τον Λέον Ντεγκρέλ. Ανάμεσά τους μία συνέντευξη στο περιοδικό «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», που παραχώρησε στα 1989, ένα κείμενο του Ρομπέρ Μπραζιγιάκ και αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του.

Ο Λεόν Ντεγκρέλ υπήρξε μία από τις πλέον θρυλικές μορφές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πολιτικός πρώτης γραμμής στο Βέλγιο πριν τον πόλεμο, υπήρξε ο ιδρυτής και αρχηγός του κινήματος των Ρεξιστών, ενός κινήματος με σημαντικές εκλογικές επιτυχίες προπολεμικά.

Κατετάγη σαν απλός στρατιώτης στα Βάφφεν Ες-Ες και έφτασε να γίνει διοικητής της Μεραρχίας των Βαλλόνων εθελοντών, κερδίζοντας τις προαγωγές επ’ ανδραγαθία στο πεδίο της μάχης. Είχε λάβει τα ανώτατα παράσημα του γερμανικού στρατού και είχε τραυματιστεί αρκετές φορές πολεμώντας κατά των μπολσεβίκων στις αφιλόξενες παγωμένες στέπες της Ασίας.

Μετά τον πόλεμο κατόρθωσε να δραπετεύσει και να καταφύγει στην Ισπανία. Στην πατρίδα του, το Βέλγιο, δεν του επετράπη να επιστρέψει ποτέ. Πέθανε στην Ισπανία και μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε φανατικός εθνικοσοσιαλιστής.»

Λόγος για την επέτειο ανάληψης της Αρχής, του Adolf Hitler

Από τον πρόλογο του βιβλίου:
«30η Ιανουαρίου 1942 κι ένα πλήθος έχει συγκεντρωθεί στο καθιερωμένο χώρο συναθροίσεων της πρωτεύουσας του Βερολίνου, επ’ ευκαιρίας της ενάτης επετείου της ανάληψης της αρχής από τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Αδόλφος Χίτλερ, που περιγράφει την κατάσταση του πολέμου ως εκείνο το έτος, αναφερόμενος και σε διάφορα εσωτερικά ζητήματα του Γ΄ Ράιχ… Στην ομιλία του αποκαλύπτονται όλες οι πτυχές του χαρακτήρα του: ρήτωρ, πολιτικός και θεωρητικός, στρατηγός και στρατιώτης, κυβερνήτης ενός κράτους και πάνω από όλα κυβερνώμενος από την τραγική μοίρα του…

Η ομιλία του στο Sportpalast εκείνη την ημέρα, έχει μεγάλη σημασία, διότι δεν είναι απλά «η παρουσίαση της οπτικής κάποιου από την άλλη πλευρά». Είναι ουσιαστικά το χαστούκι της Ιστορίας στην συμβατική «ιστορία» των νικητών του πολέμου

Από το Κάιζερχοφ εις την Καγγελαρίαν του Ράιχ, του Γιόζεφ Γκαίμπελς

Από την εισαγωγή του βιβλίου:
«Είνε αναμφισβήτητον ότι τους νέους της μεταπολεμικής γενεάς, που παρακολουθούν με προσοχήν τα ρεύματα των νέων κοσμοθεωριών και ιστορικών μεταμορφώσεων – όπως είνε η Χιτλερική Εθνικοσοσιαλιστική Επανάστασις – περισσότερον και από τα ίδια τα γεγονότα τους συγκινούν και τους ενδιαφέρουν οι εμπνευσταί αυτής της πολιτικής και πνευματικής ανατροπής της Γερμανίας. Οι δημιουργοί της. Οι φορείς της. Αι μεγάλαι προσωπικότητές της. Οι Νικηταί. Η ψυχή, δηλαδή, της Χιτλερικής κοσμογονίας.

Και δικαίως! Αυτοί πληρούν και αγκαλιάζουν όλα τα απέραντα όρια του μεγαλειτέρου πνευματικού κινήματος όλων των αιώνων. Αυτοί έδωσαν ψυχήν, σώμα και έκφρασιν εις την νέαν αυτήν πολιτιστικήν στροφήν του Δυτικού πνεύματος. Αυτοί κατενίκησαν την εσωτερικήν αποσύνθεσιν και κατάρρευσιν και έδωσαν πίστιν, πνεύμα και παλμόν εις τον αιώνα μας. Είνε οι νικηταί της ιστορίας!»

Νταχάου – Μαουτχάουζεν – Χαρτχάιμ, του Φρεντ Λόχτερ

Από τον πρόλογο του βιβλίου:
«Ο Φρεντ Λόχτερ είναι ένας μηχανικός που ζει στη Βοστόνη. Είναι ειδικός στον σχεδιασμό και την κατασκευή μονάδων εκτελέσεως για τα αμερικάνικα σωφρονιστήρια. Ένα από τα ιδιαίτερα καθήκοντά του ήταν η μοντερνοποίηση του θαλάμου αερίων στο σωφρονιστήριο του Τζέφερσον Σίτι του Μιζούρι. Το 1988, ο Ερνστ Ζούντελ ζήτησε απ’ τον Φρεντ Λόχτερ να επισκεφθούν την Πολωνία για να εξετάσουν τους «τόσο προβεβλημένους θαλάμους αερίων» στα τρία στρατόπεδα συγκέντρωσης Άουσβιτς, Μπίρκενάου και Μαϊντάνεκ. Το συμπέρασμα αυτής της πρώτης αναφοράς του Λόχτερ ήταν σαφές: Ποτέ δεν υπήρξαν τέτοιοι θάλαμοι αερίων σ’ αυτά τα τρία στρατόπεδα.

Το 1989, ο Λόχτερ επισκέφθηκε την Δυτική Γερμανία και την Αυστρία για να εξετάσει τους περιβόητους «θαλάμους αερίων» στο Νταχάου, Μαουτχάουζεν και στο κάστρο του Χάρτχάιμ. Το συμπέρασμα της δεύτερης αναφοράς, όπως θα διαβάσετε, είναι το ίδιο σαφές: Ποτέ δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων με σκοπό την εξόντωση ανθρώπων σε αυτά τα τρία μέρη

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8495,Άμυνα,347,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,148,Άρθρα - Απόψεις,3015,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3314,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,688,Δράμα,115,Έβρος,18385,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2535,Εκκλησία,1227,Εκπαίδευση,1484,Ελλάδα,1308,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,70,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,297,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,45,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,752,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,577,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,341,Οικονομία,587,Ορεστιάδα,1492,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,423,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3878,Πολιτική,1476,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6152,Ροδόπη,413,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,554,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,287,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,53,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,64,Τυχερό,53,Υγεία,1091,Φέρες,391,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Αυτοί είναι οι Χρυσαυγίτες…
Αυτοί είναι οι Χρυσαυγίτες…
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpEsjYzaqqcmQzgXOWa5y0Fe-ehyl35e4k_XX3KWwEg9_KSeVeU_REcca-PHIys9k6h-PF4ebE2RsGKJd7dU1NAPmd4bBvnwgumDWuCjEDMyEEDrJIjlKqoKjipHXY-JhfD6PUxWcEVeYo/s200/logo1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpEsjYzaqqcmQzgXOWa5y0Fe-ehyl35e4k_XX3KWwEg9_KSeVeU_REcca-PHIys9k6h-PF4ebE2RsGKJd7dU1NAPmd4bBvnwgumDWuCjEDMyEEDrJIjlKqoKjipHXY-JhfD6PUxWcEVeYo/s72-c/logo1.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2012/03/blog-post_6791.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2012/03/blog-post_6791.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων