Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης… αδελφοποιείται με την Αδριανούπολη

Με νέα επιστολή τους επανέρχονται οι 15 πολίτες της Αλεξανδρούπολης που διαμαρτύρονται για την την αδελφοποίηση των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Αδριανούπολης. Να σημειώσουμε ότι μετά την πρώτη επιστολή διαμαρτυρίας των δημοτών προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης (βλ. εδώ), οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε κοινή τους ανακοίνωση ανέφεραν:

«Στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Δήμου μας με τον Δήμο Αδριανούπολης στοχεύουμε στην ενίσχυση των δεσμών των δημοτών των δύο δήμων. Είναι βεβαιωμένο ότι υπάρχουν ενωτικά στοιχεία καθώς και κοινά προβλήματα που επιδέχονται κοινή αντιμετώπιση με ουσιαστική συνεργασία στην επίλυσή τους...
Είμαστε υποχρεωμένοι σεβόμενοι τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν και την ανάγκη ειρηνικής συνύπαρξης να συσφίξουμε τις πολιτιστικές και οικονομικές σχέσεις γιατί αυτό είναι το συμφέρον των δημοτών των δύο Δήμων».

Πριν την επιστολή, να σχολιάσουμε και εμείς το θέμα αυτό και να πούμε ότι η δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της πόλης, και έκανε τόσα έργα, το μόνο που απέμεινε ήταν η αδελφοποίηση με την Αδριανούπολη. Όσο για τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, με εξαίρεση τον Νίκο Κοζάρη που καταψήφισε την "Έγκριση μετάβασης αντιπροσωπείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην Αδριανούπολη Τουρκίας, στο πλαίσιο αδελφοποίησης των δύο Δήμων", όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν υπέρ παρόλο που κάποιοι είχαν αντίθετη άποψη για το ζήτημα, αλλά επικράτησε όπως είπαν το "καλό της παράταξης". Μάλλον το δικό τους καλό σκέφτηκαν, κάποιοι για να διατηρήσουν τις "καρέκλες" τους και κάποιοι άλλοι προσβλέποντας σε μελλοντικές θέσεις.

Αλλά με την ευκαιρία αυτής της αδελφοποίησης και την κοινή ανακοίνωση των δημοτικών παρατάξεων ακούσαμε επιτέλους και τη φωνή των άφαντων παρατάξεων της αντιπολίτευσης και μάλιστα χαρήκαμε ιδιαίτερα που έδωσε "σημεία ζωής" και η παράταξη «μαζί πάμε στο πουθενά» του Μιχάλη λέω ναι σε ότι πει ο δήμαρχος και του Γιώργου κάνω μηνύσεις στα blogs.

Έτσι λοιπόν από χθες η πολυμελής αντιπροσωπεία του δήμου Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, βρίσκεται στην Αδριανούπολη για την υπογραφή της συμφωνίας αδελφοποίησης των δύο δήμων. Και όλοι μαζί συνέφαγαν και ήπιαν τούρκικο καφέ με τον Δήμαρχο της Αδριανούπολης Σεντεφτσί, ο οποίος δηλώνει ότι «η Βόρεια Κύπρος είναι τμήμα της Τουρκικής Δημοκρατίας».

Και όλα αυτά την ώρα, που η Τουρκία οξύνει τα πράγματα σχετικά με την Κύπρο και το Καστελόριζο, που βγάζει ερευνητικά σκάφη στο Αιγαίο, που οι παραβιάσεις του εθνικού μας εναερίου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη είναι καθημερινές, που τα τουρκικά αλιευτικά ψαρεύουν ανεξέλεγκτα στα ελληνικά ύδατα, κλπ, κλπ.

Να σας χαιρόμαστε…

Η νέα επιστολή των δημοτών:

«Ορμώμενοι από την τελική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (3/10/11) σχετικά με την αδελφοποίηση των Δήμων Αλεξανδρούπολης - Αδριανούπολης, οι υπογράφοντες την επιστολή διαμαρτυρίας επιβάλλεται να απαντήσουμε σε μερικά πράγματα. Ειδικά σε μια κοινωνία που οι έννοιες έχουν χάσει κάθε ουσία και η σπίλωση με την άγνοια δημιουργούν εκρηκτικό μίγμα, χρειάζεται διαρκής μάχη και για τα αυτονόητα.

Σε μια περίοδο που η γείτων μάς απειλεί ευθέως και το Αιγαίο κυριολεκτικά «βράζει», και ο δήμαρχος της συγκεκριμένης πόλεως ανερυθρίαστα ονομάζει την κατεχόμενη Κύπρο (Μάιος του 2011) έδαφος τής μητέρας - πατρίδας του, ποια φωνή είναι ακραία; Όταν αποδεδειγμένα οι αδελφοποιήσεις δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στα «πήγαινε-έλα» των τοπικών αρχόντων, για ποιο «τουριστικό και καταναλωτικό ρεύμα» μιλάμε; (άλλωστε για ποιόν τουρίστα οι αδελφοποιήσεις αποτελούν λόγο για να επισκεφθεί και να καταναλώσει σε μια πόλη;;).

Ξαναθυμίζουμε πως ο Δήμος και η Νομαρχία Αδριανουπόλεως αποστέλλουν συχνά πυκνά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα σε διάφορες τουρκοφιέστες στην Θράκη (σε πλήρη συνεργασία με το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και τους εδώ ψευτομουφτήδες), φιέστες από τις οποίες - ευτυχώς - τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες επίσημοι απέχουν. Η δικαιολογία πως «το πρόγραμμα επιδοτήθηκε με 21.000 ευρώ και αν δεν υλοποιηθεί θα πρέπει να επιστραφούν αυτά τα λεφτά» μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Εμείς περιγράψαμε την ζημιά που θα προκληθεί από την αδελφοποίηση, ας μας πούνε οι κρατούντες ποιος και πώς θα ωφεληθεί από τα 21 αυτά αργύρια.

Επίσης θα θέλαμε να θυμίσουμε την Δημοτική μας Αρχή πως στις αρχές της δεκαετίας του 1990 αδελφοποιηθήκαμε με την Λακατάμια της Κύπρου, μιας πόλεως που η συντριπτική της πλειοψηφία αποτελείται από πρόσφυγες της τουρκικής εισβολής του 1974. Τι μηνύματα θα περάσουμε στα αδέρφια μας; Θα τους εξηγήσει την συγκεκριμένη αδελφοποίηση το Δημοτικό Συμβούλιο; Τι θα έλεγε αν ζούσε ο αείμνηστος Δήμαρχος Ηλίας Ευαγγελίδης, ο οποίος με αξιοπρέπεια και θάρρος αντιμετώπιζε κάθε «παραφωνία» τέτοιας μορφής; Τι λένε σήμερα οι τότε συνεργάτες του; Και πού πήγαν οι κορώνες του κ. Λαμπάκη όταν προ ετών (πριν γίνει Δήμαρχος) κατακεραύνωνε τον Α. Ντεντέ (για το προκλητικότατο βίντεο σε μια εθνικιστική σύναξη τουρκοφρόνων όπου μας αποκαλούσε όλους «γκιαούρηδες») στα ΜΜΕ; Γιατί άλλαξε συμπεριφορά; Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας που μειοψήφησε δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που διοικεί τον Δήμο είχαν αντίθετη άποψη για το ζήτημα, αλλά επικράτησε το "καλό της παράταξης". Το καλό της πόλης και της χώρας πότε θα επικρατήσει;

Κλείνουμε επισημαίνοντας ότι η δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν απάντησαν σε κανένα από τα ερωτήματά μας, απλώς τα αγνόησαν. Επισημαίνουμε την αντιδημοκρατική αυτή στάση και δηλώνουμε την ανησυχία μας μπροστά σε τέτοιο έλλειμμα αξιοπρέπειας, σοβαρότητας και συνέπειας.

Υ.Γ. Η παρούσα ΔΕΝ στάλθηκε στην εφημερίδα «Γνώμη» καθώς αποδεδειγμένα πλέον το συγκεκριμένο έντυπο δημοσιεύει επιλεκτικά. Οι «δημοκρατικές ευαισθησίες» και ο «σεβασμός στην ελευθερία του λόγου» έχουν προφανώς κάποια όρια για τον δημοτικό σύμβουλο και εκδότη της, αφού αν και στάλθηκε η προηγούμενη επιστολή διαμαρτυρίας μας, - μόνο εκεί! - δεν δημοσιεύτηκε.

οι 15 υπογράφοντες»

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 54 σχόλια
 1. Καλά τους τα λέτε παιδιά. Το έχουν παρακάνει με αυτήν την τουρκολαγνεία τους όλοι. Τί πλύση εγκεφάλου είναι αυτή; ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τούρκικα. Ανοίγεις το ραδιόφωνο και ακούς τούρκικα. Παίρνεις περιοδικά και βλέπεις τούρκικα. Αδελφοποιούμαστε με τουρκία και μόνο. Έλεος ρε παιδιά.

  Υ.Γ. χθες ο Πανταζίδης στα "Μικρογνωμικά" του είπε πως αυτοί ήταν "ακραίοι" και όχι αυτός ο Δήμαρχος που παραληρεί εθνικιστικά. Μπράβο ρε "δημοκράτες". Όσο πιό πολλά εθνικιστικά τούρκικα αυτιά χαϊδέψετε, τόσο πιό πολύ αποδεικνύετε πως είστε "δημοκράτες". Ούστ από δω υποκριτές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Kαλά τα λέει ο τίτλος ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ τα καμάρια του δήμου μας ψωλαρμενίζουν. Δεν πάτε καλά ρεεεεε. Εκεί στην Τουρκία να μείνετε. Ετσι κι αλλιώς εδώ είστε άχρηστοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευαγγελινός07 Οκτωβρίου, 2011 11:04

  Πράγματι, παλιά θυμάμαι τον Δήμαρχο που ούρλιαζε κυριολεκτικά για τέτοια θέματα. Τώρα τί έγινε; μπήκε κι αυτός στο κλαμπ των "προοδευτικών"; Με τον Λασκαράκη μαλώνουν αλλά για τέτοια καραγκιοζλίκια συμφωνούν. Μάλλον πρέπει να μιλήσει η ψυχιατρική για αυτήν την συνεχιζόμενη επίθεση φιλίας προς την Τουρκία. Όσο πιό πολλά μας κάνουν, τόσο πιό πολύ τους γλείφουμε. Όσο πιό σωβινιστές είναι αυτοί , τόσο πιό "προοδευτικοί" είναι αυτοί που τους γλείφουν. Έχουμε μνήμη λαμόγια. Πουλάτε δημοκρατιλίκια και πατριωτισμούς αλλά σας ξέρουμε καλά. Μακάρι να ξυπνήσουν και τα βόδια που σας ψηφίζουν.
  Άϊντε, φέρτε με και κανένα κεμπάμπ από κει που θα πάτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε μια εποχή, όπου έχουν χτυπήσει κόκκινο ο ραγιαδισμός, η εθελοδουλεία, η βλακεία και η χυδαιότητα, αντιδράσεις σαν κι αυτή των 15 πολιτών αποτελούν φωτεινό παράδειγμα - αν και δυστυχώς, όπως παρατηρούμε, εντελώς μεμονωμένο. Ελπίζουμε να αφυπνίσει και να παρασύρει και άλλους σε μια μαζικότερη αντίδραση απέναντι σε όλα αυτά τα μίζερα, καθεστωτικά καρτούν που τρώνε εδώ και χρόνια τις σάρκες μας και υποτιμούν με τον πιο προκλητικό τη νοημοσύνη μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι φωνάζετε, ρε παλιοεθνικιστές; Αφού οι...Τούρκοι είναι φίλοι μας! Θέλουν το καλό μας! (Το είπε κι ο Λασκαράκης)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είναι γελοίοι η χώρα και ο κόσμος έχουν τόσα προβλήματα, στην πόλη δεν έχουν κάνει τίποτε, ούτε τα σκουπίδια δεν μπορούν να μαζέψουν τα πάρκα και τα παρτέρια είναι μέσα στα αγριόχορτα, το κυκλοφοριακό χάος, ελεύθερο πάρκινγκ δεν υπάρχει, έργα μηδέν οι αναπλάσεις, τα βιοαγροκτήματα, ο περιφερειακός πόυντα πούντα, τα παιδιά στα σχολεία δεν έχουν βιβλία άλλοι δήμοι έχουν βοηθήσει με εκτυπώσεις βιβλίων και φωτοτυπίες εδώ ποιος νοιάζεται και αυτοί ασχολούνται με μαλακίες και ταξιδάκια και που σε αυτούς που μας πηδάνε και δεν μιλάμε. Ρε άι σιχτίρ όλοι σας......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. η δημοτική παράταξη «μαζί πάμε στο πουθενά»
  χαχαχαχαχαχαχαχαχα
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  όλοι μαζί στο πουθενά με τον Κουνούπη μπροστά
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  Πέρα από την πλάκα κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου και ζείτε στον δικό σας κόσμο και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.
  Συνέλθετε !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν καταλαβα ποτε αυτες οι αδερφοποιησεις τι σκοπο εχουν και σε τι εξυπηρετουν. Τι κερδιζει η πολη και οι δημοτες. Γιατι οσοι πιστευουν και λενε οτι ετσι θα αυξηθει ο τουρισμος η ηλιθιοι ειναι η μας δουλευουν.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΦΕΣΙ που λέει και ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΦΕΣΙ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΔΙΗΓΗΜΑ
  Αστείαν αληθώς ιδέαν συνέλαβε πρωίαν τινά Κυριακής ο Τούρκος κατής εν Άρτη, όστις αφού ηθώωσε πανδήμως και σκανδαλωδώς δύο ομοεθνείς του, απαγαγόντας άκουσαν Ελληνίδα κόρην εκ των παρακειμένων χωρίων, απήλθεν ως καλός μουσουλμάνος να πάρει αμπτέστι[1], προς αγνισμόν και απολύμανσιν.

  Ο άξιος Τούρκος δικαστής, προς ταις άλλαις αρεταίς υφ’ ων εκοσμείτο, ήτο δεξιότατος εις το ν’ ανακαλύπτει, προς πρόχειρον δικαιολογίαν των αποφάσεών του, πάμπολλα εδάφια του ιερού νόμου αγνοούμενα συνήθως υπό των αμαθεστέρων συναδέλφων του, και δεινός εις το να εκτείνει και να συστέλλει εκάστοτε, ως έμπειρος σκυτοτόμος, το γράμμα και το πνεύμα των ιερών ρητών. Ηδύνατο, εν ελλείψει άλλου προτύπου, να χρησιμεύσει ως υπογραμμός των νομολόγων και των δικορράφων[2] παντός χρόνου και τόπου. Είναι αληθές ότι, ως είχον τότε τα πράγματα, το ζήτημα ήτο πολύ απλούστερον ή όσον σήμερον δύναται να είναι, διότι ο αυτός ήτο συνήγορος άμα και διαιτητής.

  Κατά την περίστασιν εκείνην, το εδάφιον της ιεράς βίβλου, όπερ ανεκάλυψεν η εύκολος οξυδέρκεια του δικαστού τούτου, είχεν ως εξής, κατά την ακριβή εκ του αραβικού μετάφρασιν: Αίνος τω Θεώ. Εάν νέα γυνή άπιστος αλλάξει κύριον, και από των χειρών απίστου μεταβεί εις αληθή πιστόν, ο δεύτερος κύριος είναι ενδικότερος. (Όρα Κοράνιον, εν κεφαλαίω η Κάμηλος επιγραφομένω.)

  Το εδάφιον δεν ήτο σαφές, ουδ’ εφηρμόζετο αβιάστως εις την προκειμένην περίπτωσιν. Αλλ’ ο άξιος λειτουργός τής Θέμιδος δεν εδυσκολεύθη να εύρει και άλλο και να το συγκολλήσει με το πρώτον ούτως, ώστε να πείθει πάντα αληθή μουσουλμάνον περί του ασφαλούς τής κρίσεως: Εάν αληθής πιστός έχει δούλην άπιστον και δεν την έπεισε να επιστρέψει εις την αληθή πίστιν, δεν δύναται να την μεταπωλήσει εις άπιστον, αλλ’ εις πιστόν. (Όρα κεφ. η Βους ιερού νόμου.)....
  Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης – Χρήστος Μηλιόνης

  Άντε πονηρούληδες και στα δικά σας!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Εγώ από τον υποψήφιο αδελφό μου θέλω.

  1. Να μοιραζόμαστε κοινούς φίλους.
  2. Κοινό περί δικαίου αίσθημα.
  3. Κοινή γνώση και κατανόηση της ιστορίας.
  4. Κοινά συμφέροντα και αν όχι αμοιβαίες υποχωρήσεις.
  5. Τελευταίο και βασικώτερο
  ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΧΕΙ _ΑΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ.


  Λογικό Πρόβατο
  Πιό λογικό δε γίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ο Λαμπάκης είναι Δήμαρχος και με ΦΕΣΙ τώρα ποιά. Μπράβο Βαγγέλη καλά τα κατάφερες, τώρα έβαλες και κόκκινο φέσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ρε απίστευτο..ο κουνούπης πρώτος και ατσαλάκωτος για βολτίτσα στην Ανδριανούπολη....φανταστείτε αρρώσττια με την καρέκλα ο άνρθωπος, αντι να παραιτηθεί που πηγε το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμα κάθετε σαν Δημοτικός Σύμβουλος να πέρνει το 50ρικο..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ...Ο Αλεξανδρής τουλάχιστον είχε αξιοπρέπεια..παραιτήθηκε και έδωσε τόπο σε νέους..ούτε στο μικρό δαχτυλάκι θα τον φτάσεις ποτέ και ξανά ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ρε Λαμπάκη είναι δυνατόν να έχει ο Δήμος τόσους ΑΕΙ και να Διευθύνει τον Δήμο Δντρια ΤΕΙ; Και μάλιστα απα΄ραδεκτη και προκλητικότατη απέναντι στους υπαλλήλους; Μήπως είναι καιρός για σουτ;...αντε τα νούμερα στον πάγκο άμεσα. Μόνο κέρδος θα έχει αν την διώξει..Λαμπάκη μόξνο εσύ μπορείς και οι συμπολίτες μαζί σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Κινήσεις σαν αυτή των 15 συμπολιτών μας, πρέπει να βρουν μιμητές σε πολλά θέματα. Φτάνει πιά η προσβολή της νοημοσύνης μας και η παθητικότητα, είδαμε όλοι πού μας οδήγησαν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ.
  ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΕΙΤΑΙ.
  ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ...
  ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ...
  ΚΥΠΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. 4.01 ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΡΕ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. olo malakies eimaste!!! ginete o tourkos aderfos? ksipnate bodiaaaaaa!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Το εκλαμβάνω ως βάναυση προσωπική προσβολή στο μέτρο του ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.Καλά αυτά τα βόδια tourkikanea.gr. δε διαβάζουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΠΘ ΣΑΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. τουρκόπληκτος07 Οκτωβρίου, 2011 18:25

  Μη φωνάζετε βρε εθνικιστές του κερατά! Οι Δημοτικοί μας άρχοντες πήγαν εκεί για να κλείσουν συμφωνία με τους κατσιβέλους και να γυρίσουν ένα τούρκικο σήριαλ όπου θα παιχτεί στην Δέλτα τηλεόραση. Η υπόθεση θα είναι η εξής: η Φατμέ χέστηκε στο Γενί Τζαμί και τα χρυσωρυχεία Θράκης το χρυσώσανε το "χάπι" (όπου χάπι κουράδα)και όλοι ζήσαν καλά (αφού ο χρυσός πληρώνει και το καβλί του τούρκου μεγαλώνει)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αίσχος!!!!!!!! βολεμένοι καρεκλοκένταυροι....... Φτου σας!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΕΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΕΕΕΕΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. 7 Οκτωβρίου 2011 4:29 μ.μ. που λες 4.01 ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΡΕ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. 6:40 μ.μ.
  μην λες Φτου σας!!!! γιατί θα στέλνει πάλι επιστολές ο Λαμπάκης και θα ζητάει πειθαρχικές κυρώσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Γιά κλάματα είστε γελοία ανθρωπάκια που ξεπουλάτε τα πάντα για τις φιλοδοξίες σας και την καλοπέραση σας. Θα πρέπει να ντρέπεστε όσοι πήγατε εκεί στην Ανδριανούπολη αλλά να θυμάστε οτι ο λαός δεν ξεχνά. Θα φάτε καλά χανουμάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Μπράβο στον Κοζάρη που ηταν ο μονος που είχε τα κάκαλα να πει όχι. Οι υπόλοιποι κότες. Προσκυνήστε τώρα τον Πολυχρονεμένο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ο γενικός γραμματέας του δήμου και πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ κ. Σταυράκογλου τι λέει για το θέμα αυτής της αδελφοποίησης και ποιά είναι η θέση του ?
  Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ και πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ κ. Ουζουνίδης τι λέει για το θέμα αυτής της αδελφοποίησης και ποιά είναι η θέση του ?
  Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας και πρόεδρος των γυναικών της Τοπικής της ΝΔ κ. Πόντικα τι λέει για το θέμα αυτής της αδελφοποίησης και ποιά είναι η θέση της ?
  Ο αντιδήμαρχος και πολιτευτής της ΝΔ κ. Βαμβακερός τι λέει για το θέμα αυτής της αδελφοποίησης και ποιά είναι η θέση του ?
  Ο σύμβουλος του δημάρχου και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ κ. Εξακουστός τι λέει για το θέμα αυτής της αδελφοποίησης και ποιά είναι η θέση του ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΑΝΤΩΝΗ (ΑΝΘΟΠΩΛΗ)και εσύ; Πρώην στρατιωτικός; Ψήφισες υπέρ;
  Αλλά τί περιμένεις, από άτομα που φεύγουν από Δ.Σ. για να παν να δουν τον Ολυμπιακό! (Ας με συμπαθάν οι οπαδοί του Ολυμπιακού). Και κάτι άλλο: Γιατί Αντώνη κατέβασες τις Ελληνικές σημαίες από το μαγαζί σου από τότε που έγινες Δημ. (α)σύσμβουλος;;; Ε;;;
  Λαχτάράτε τούρκικο π@@@@@τσο μου φαίνεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Σας φτήνουμε στη μάπα σας, απολυφάδια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΡΕ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ.
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΤΕΡΑΚΙ, ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ.
  ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ, ΓΕΩΘΕΡΜΙΕΣ....
  ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
  ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
  ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Γείτονας ναι - φίλος ναι - αλλά όχι και αδερφός με τους τούρκους και ειδικά με την πόλη που κρέμασαν τον Πατριάρχη Κύριλλο. Δημοτικοί μας άρχοντες, Δήμαρχε - επικεφαλής παρατάξεων - αντιδήμαρχοι - δημοτικοί σύμβουλοι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ναι παραπλανήθηκε ο μικρός.
  Ποιόν συμβουλεύεται? Τον Δούκα ποιόν άλλον. Μόνο αυτόν ακούει. Και ο δήμαρχος και ο δεσπότης και πολλοί άλλοι. Μα πως τους μαγεύει ο άτιμος? Μπράβο του, μεγάλο χάρισμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΛΑΜΠΑΚΗ-ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ-ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ) ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Και ο γιός του Στρατηγού ψήφισε υπέρ της αδελφοποίησης; Έλεος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Λυπάμαι για τον Λαμπάκη. Κρίμα και τον είχα για καλό. Με τους Τουρκαλάδες φιλία δεν υπάρχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Πραγματικά, ο Δήμος δεν μπορούσε να βρει χειρότερη συγκυρία για την αδελφοποίηση. Η πατρίδα μας σε μια οριακή για την ύπαρξή της περίοδο παρακμής, η Τουρκία έτοιμη να βάλει φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζοντας ως συνήθως την προκλητική/επιθετική συμπεριφορά της και είναι ακραίες οι φωνές που τα επισημαίνουν; Διάβασα το κείμενο των 15 και το βρήκα μετριοπαθέστατο, συγκροτημένο και απολύτως τεκμηριωμένο. Η ενέργεια του Δήμου -με διαπαραταξιακή μάλιστα στήριξη- με προσβάλλει σαν δημότη, ντροπή τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Εκτός από οικονομική χρεωκοπία αγαπητέ Βαγγέλη υπάρχει και η λεγόμενη ηθική και πολιτική χρεωκοπία. Εσύ την πρώτη την χάνεις καθημερινά με τις συγκρούσεις σου και με τον τρόπο που συνδιαλέγεσαι με τους αντιπάλους σου (εννοώ των πληρωμένων ρεπορτάζ κλπ.... ξέρεις εσύ.. όπως και ο Δημοσθένης άλλωστε) με το θέμα όμως αυτό θα ξαναασχοληθούμε όταν πλησιάζουν οι εκλογές για να μην ξεχαστεί και για να πονάει πιό πολύ. Για το δεύτερο και εννοώ την πολιτική σου χρεωκοπία, είναι εξασφαλισμένη μόνο με τις δικές σου ενέργειες (δεν στις λέω τώρα... θα στις πω στις εκλογές και ιδίως μετά τις εκλογές) αν και νομίζω ότι για να χρεωκοπίση κανείς πολιτικά πρέπει πρώτα να κάνει να πράττει πολιτικά. Εσύ δικηγορία έκανες και πριν γίνεις πολιτικός και τώρα δικηγορία συνεχίζεις να κάνεις (απειλές για μηνήσεις, μηνήσεις, εξώδικα και άλλες δικονομικές βλακείες) Απλά είσαι στο δρόμο της κατά τα δικά σου δεδομένα πολιτικής χρεωκοπίας. Θα σε θυμάται η πόλη ως ένα αλαζωνικό, μικροπρεπή με ξεχωριστή έπαρση που κατάφερε να γίνει Δήμαρχος της πόλης. Α να μην ξεχάσω, δεν πιστεύω να θεωρείς πολιτική τις αστείες επιστολές που στέλνεις !!! αυτό ονομάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. OTAN ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΖΑΡΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ . ΕΥΓΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Δεν ντρέπεστε λίγο όλοι σας , γι αυτό σας ψήφισε ο κόσμος για να τρέχετε να προσκυνάτε τους Τούρκους ; Αίσχος και ντροπή..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Απογοϊτευτικός ο Λαμπάκης τελικά. Ποτέ δεν φανταζόμουνα πόσο μικροψυχία, αλαζωνία, έπαρση και εν τέλει και πολιτική και μορφωτική ανεπάρκεια κρύβη αυτός ο άνθρωπος. Ζητάω συγνώμη από όσους επιρρέασα αν επιρρέασα να τον στηρίξουν στις εκλογές. Τους δίνω το λόγο μου ότι θα κάνω ότι μπορώ να επανορθώσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Μπράβο παιδιά τώρα έχουμε ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΦΕΣΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ακόμη την Δντρια δεν την έδιωξές; Και μάλιστα όλο ¨καλα¨ λόγια λέει για σένα! Εκεί μέσα είναι οι εχθροί σου και όχι έξω Βαγγέλη!!!!! Όσο για την αδερφοποίηση δουλειά του Γουμενίδη ήταν το 2007 και ας με διαψεύσει αν θέλει....οπότε το σημερινό Δ.Σ. έκανε το αυτονόητο...αντί να κάνει πόλεμο όπως φαντάζεστε εσείς κλανομέντες πήγε με ειτηνικό τρόπο και αντάλλαξε απόψεις...που το κακό δηλαδή; Εσείς με όσα λέτε πιστεύετε ότι κάνετε καλό στον τόπο; Δυστυχώς εσείς ευχτυχώς ελάχιστοι βλάπτετε πάντα τον τόπο μας....και από ότο βλέπ εδώ ένας είναι αυτός που βγάζει την χολή του για Λαμπάκη δεν ξέρω τι του έκανε αλλά η μεγάλη πλειοψηφία έξω λέει πολύ σωστα πράτει ο Λαμπάκης και θα συμφωνήσω .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Mνήμη. Μνήμη παιδιά. Να θυμάστε τί κάνουν και τί θα μας λένε μετά (όταν θα έρθουν οι εκλογές). Δεν ξεχνώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Aφού όπως λες η αδερφοποίηση έγινε το 2007 δεν έπρεπε τωρα να πάνε ειδικά αυτή την περίοδο με όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο την Μεσόγιο και με την μειονότητα με τα πάνε έλα τουρκων επίσημων στην Ροδόπη που μιλάνε για τούρκικη μειονότητα. Αν έπρεπε να γινει αυτή η συνάντηση από υποχρέωση λόγω της προηγούμενης συμφωνίας ας γινόταν αθόρυβα και τυπικά με ολιγομελή αποστολή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΠΟΙΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΞΩ ΓΙΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Εγώ δε θα βρίσω, ούτε θα υποστηρίξω κανέναν Λαμπάκη. Άλλωστε δεν είμαι δημότης Αλεξανδρούπολης. Θα περιμένω να δω τι απόψεις θα εκφράσουν εκεί για το ρόλο της Τουρκίας στη Θράκη και στο Αιγαίο. Αν είναι ενδοτικοί θα τον καταδικάσω. θα περιμένω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Άντε να δούμε με τί μούτρα θα κοιτάξουμε τις Κυπριακές αδελφοποιημένες πόλεις. Ρεζίλι μας κάνατε με τις ηλιθιότητές σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΠΟΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

  ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

  ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ!!!

  ΓΙΑΝΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,7,Αγροτικά,557,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2008,Αλεξανδρούπολη,7800,Άμυνα,322,Ανακύκλωση,32,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,138,Άρθρα - Απόψεις,2967,Αστυνομικά,485,Αυτοδιοίκηση,2970,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,719,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,460,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,88,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,180,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,633,Δράμα,113,Έβρος,17326,Εθελοντισμός,242,Εκδηλώσεις,2360,Εκκλησία,1169,Εκπαίδευση,1362,Ελλάδα,1251,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,62,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,613,Εργασία,18,Εργασιακά,267,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,116,Ζωή και Υγεία,316,Θράκη,663,Ιστορία,207,Καβάλα,181,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,516,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,658,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,21,Μεταναστευτικό,143,Μουσική,195,ΝΔ,456,Ξάνθη,200,Οικολογία,323,Οικονομία,577,Ορεστιάδα,1328,Πανταζίδου,153,Παπανικολόπουλος,269,ΠΑΣΟΚ,269,Περιβάλλον,395,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3644,Πολιτική,1402,Πολιτισμός,212,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,5776,Ροδόπη,381,Σαμοθράκη,638,Σάτιρα,62,Σουφλί,476,Σπίτι,22,Συγκοινωνίες,281,Σύλλογοι,296,Συνέδρια,129,ΣΥΡΙΖΑ,388,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,248,Τρίγωνο,51,Τυχερό,51,Υγεία,1006,Φέρες,370,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης… αδελφοποιείται με την Αδριανούπολη
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης… αδελφοποιείται με την Αδριανούπολη
http://2.bp.blogspot.com/-vieHCWA5nzs/To48BNtzsYI/AAAAAAAAItY/T9HdlGoRz-g/s200/123.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-vieHCWA5nzs/To48BNtzsYI/AAAAAAAAItY/T9HdlGoRz-g/s72-c/123.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2011/10/blog-post_292.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2011/10/blog-post_292.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων