Loading ...

Αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη από τη Μ. Ανατολή ανεφοδιάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη - Τη μετατροπή της πόλης σε ορμητήριο πολέμου καταγγέλλει το ΚΚΕ

Σχόλιο της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ για την προσγείωση και τον ανεφοδιασμό τριών αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη από τη Μέση Ανατολή ανεφοδιάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη - Τη μετατροπή της πόλης σε ορμητήριο πολέμου καταγγέλλει το ΚΚΕ
Τρία αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης για ανεφοδιασμό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα τρία αμερικανικά αεροσκάφη ήταν μεταγωγικά C-130 Hercules και απογειώθηκαν από τη Μέση Ανατολή με προορισμό χώρα της Ευρώπης. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι λεωφορεία παρέλαβαν Αμερικανούς στρατιώτες με πολιτικά για να τους μεταφέρουν στην πόλη για να διανυκτερεύσουν.

Σε σχόλιό της για το θέμα, η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ σημειώνει:

«Η προσγείωση τριών αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Δημόκριτος το βράδυ της Κυριακής 3 Μαΐου για ανεφοδιασμό που σύμφωνα με δημοσιεύματα απογειώθηκαν από την Μ. Ανατολή με προορισμό χώρα της Ευρώπης, αναδεικνύει για άλλη μια φορά τον ελέφαντα της εμπλοκής στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στο δωμάτιο-Αλεξανδρούπολη.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ για την μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε ορμητήριο πολέμου και στόχο αντιποίνων για τα κέρδη των λίγων μέσω της αξιοποίησης του αεροδρομίου, του λιμανιού, του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου είναι τεράστιες!

Τεράστιες είναι οι ευθύνες και όλων των κομμάτων του ευρωατλαντισμού, όπως του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που είτε ως κυβέρνηση είτε ως βολική "αντιπολίτευση" έχουν προωθήσει ή συμφωνήσει με αυτές τις στρατηγικές επιλογές της ελληνικής άρχουσας τάξης.

Η τεράστια ανησυχία που νιώθει ο λαός του Έβρου και της Αλεξανδρούπολης να γίνει τώρα δύναμη αγώνα για απεμπλοκή της χώρας από τους πολεμικούς σχεδιασμούς, για να κλείσουν τώρα οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις, για να επιστρέψουν όλες οι αποστολές των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται εκτός συνόρων. Για να δυναμώσει συνολικά η αμφισβήτηση της κυρίαρχης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και όλων των επίδοξων διαχειριστών της, με στόχο να ζήσει ο λαός όπως του αξίζει τον 21ο αιώνα, με ειρήνη και αμοιβαίες σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με όλους τους λαούς.

Σε έναν κόσμο που φλέγεται ο λαός μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής με δυνατό ΚΚΕ.»

Φωτογραφία αρχείου
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Facebook | X | Instagram | Threads | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων