Loading ...

Ανακοίνωση - κάλεσμα της ΔΑΣ για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου

Αλλάζουμε τους συσχετισμούς στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου στις αρχαιρεσίες της 29ης Νοεμβρίου 2025 | Στηρίζουμε - Ψηφίζουμε Δ.Α.Σ.

Ανακοίνωση - κάλεσμα της ΔΑΣ για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου
Ανακοίνωση - κάλεσμα της Δημοσιοϋπαλληλικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΔΑΣ) για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Έβρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025 στις 10:00 π.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΒΡΟΥ!
στις αρχαιρεσίες της 29ης Νοεμβρίου 2025
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Δ.Α.Σ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/11/25, ΩΡΑ 10:00 π.μ. στο ΕΡΓΑΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι αντιπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων,

είμαστε σε μια περίοδο που δυναμώνουν οι δυσκολίες στην καθημερινότητα λόγω της ακρίβειας, των χαμηλών μισθών, της τραγικής κατάστασης στην υγεία και την παιδεία, την έλλειψη πολιτιστικών και αθλητικών διεξόδων. Σε όλους τους τομείς κυριαρχεί η λογική της ανταποδοτικότητας, της εγκληματικής αντίληψης κόστους-οφέλους για τη ζωή των εργαζομένων και των παιδιών τους.

Παράλληλα, εντείνεται η κρατική καταστολή, ιδίως στο Δημόσιο, για να γίνουμε οι υπάλληλοι όχημα αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων, για ένα κράτος αποτελεσματικό ενάντια στα συμφέροντα των πολλών και επιτελικό για τα συμφέροντα των λίγων. Το νέο πειθαρχικό, η αντιδραστική αξιολόγηση, η θεσμοθέτηση των «μπόνους» αντί για αυξήσεις, αποτελούν το μαστίγιο και το καρότο για να αποδεχτούμε τον αντιλαϊκό ρόλο των υπηρεσιών που δουλεύουμε, να μην αντιδρούμε, να μην αποκαλύπτουμε σε όλο τον λαό τις στοχεύσεις κυβέρνησης και ΕΕ στην τσέπη του και τη ζωή του.

Αυτές οι συνθήκες σχετίζονται άμεσα με τη στροφή της οικονομίας σε πολεμική, ενώ βαθαίνει η πολεμική προετοιμασία με τη συμμετοχή της χώρας μας, εντείνονται οι πολεμικές συγκρούσεις ανά τον κόσμο, οι σφαγές λαών, όπως η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ με τη στήριξη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και ελληνικής κυβέρνησης.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι θέλουν τα συνδικαλιστικά τους όργανα να είναι μπροστάρηδες στους αγώνες κόντρα στην πολιτική που υλοποιούν όλες οι κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση, πολιτική των διώξεων, των πειθαρχικών, των απολύσεων. Ενάντια στην πολιτική της εμπορευματοποίησης και της ιδιωτικοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών, των τραγικά υποστελεχωμένων και υποχρηματοδοτημένων υπηρεσιών,ενάντια στη ληστρική φορολογία, στους μισθούς πείνας, στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και ανταγωνισμούς.

Μπροστά σ' αυτήν την κατάσταση, οι αντιπρόσωποι του ερχόμενου Συνεδρίου του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου, κρατάμε στα χέρια μας ένα μεγάλο όπλο, που πρέπει να αξιοποιήσουμε. Με την ψήφο μας, οφείλουμε να αποδοκιμάσουμε την κυβερνητική πολιτική που μας ματώνει, μαυρίζοντας τον κυβερνητικό συνδικαλισμό, σημερινό και επίδοξο, τις δυνάμεις του συμβιβασμού και της υποταγής.

Οι πραγματικές τοποθετήσεις και πρακτικές των παρατάξεων ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥ/ΠΑΣΚΕ, ΑΕΠΠ (ΣΥΡΙΖΑ - Παρεμβάσεις) δεν προκύπτουν από μια ανακοίνωση μπροστά στις εκλογές, αλλά από τη συνολική τους στάση όλα αυτά τα τελευταία τρία χρόνια, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και πανελλαδικά όπου σε πολλές περιπτώσεις κατεβαίνουν σε κοινά ψηφοδέλτια.

Η κυβερνητική παράταξη της ΔΑΚΕ φέρει τεράστια ευθύνη για την αποδιοργάνωση στο εργατικό κίνημα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μην υπάρχει καμία αντίδραση απέναντι στην κυβέρνηση, αποτελώντας τη φωνή της μέσα στα σωματεία.

Η ΔΗΣΥ/ΠΑΣΚΕ στην πλειοψηφία των ομοσπονδιών, των σωματείων και στην ίδια την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ είναι νύχι-κρέας με τη ΔΑΚΕ. Οι αντικυβερνητικές κορόνες που βγάζει τελευταία δεν κρύβουν τη στρατηγική σύμπλευση σε κάθε αντιδραστική αναδιάρθρωση που ψηφίζει η κυβέρνηση.

Η ΑΕΠΠ ακολουθεί τη λογική της «συγκόλλησης» των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και των Παρεμβάσεων για τα κουκιά και τα αξιώματα. Θέλουν το εργατικό κίνημα σκαλοπάτι για αλλαγή διαχειριστή στην κυβέρνηση και όχι την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Όλοι μαζί, τοπικά, ακολούθησαν μια λίγο-πολύ κοινή πορεία, με αγωνιστική φρασεολογία κάποιες φορές, αλλά χωρίς την αντίστοιχη δράση. Καλλιεργούν τη μοιρολατρία, το «τίποτα δεν γίνεται», το «οι απεργίες είναι ξεπερασμένες» ή «με μία απεργία δεν γίνεται τίποτα» κλπ. Και τελικά, οι πιο «επαναστάτες» από αυτούς καταλήγουν σε ένα κακόγουστο one man show στις κάμερες μαζί με τους εργατοπατέρες των ίδιων κομμάτων που απαρτίζουν την ανεκδιήγητη πλειοψηφία σε ΓΣΕΕ και στα εργατικά κέντρα του νομού.

Είναι η ώρα να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες! Να γίνουμε πρωταγωνιστές των εξελίξεων παίρνοντας δύναμη από το μήνυμα των μεγάλων κινητοποιήσεων, ότι o λαός μπορεί να επιβάλει την ατζέντα του, να ακυρώνει αντεργατικές αποφάσεις όταν παίρνει την υπόθεση στα χέρια του. Όταν μαζικά και ορμητικά βγαίνει στο προσκήνιο, τότε ανοίγει ο δρόμος για τις ριζικές αλλαγές που έχουμε ανάγκη σήμερα!

Τολμηρά και αποφασιστικά, να ρίξουμε «δαγκωτό» το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ που αποτελείται από πρωτοπόρους αγωνιστές που έχουν αποδείξει ότι δεν λογαριάζουν διώξεις και πειθαρχικά. Που από την επόμενη κιόλας μέρα θα αξιοποιήσουν τις εκλεγμένες δυνάμεις τους στο ΝΤ για την οργάνωση των διεκδικήσεων μαζί με τα σωματεία του ιδιωτικού τομέα, των συνταξιούχων, των συλλόγων της νεολαίας, των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων βιοπαλαιστών.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΒΡΟΥ!
στις αρχαιρεσίες της 29ης Νοεμβρίου 2025
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Δ.Α.Σ.
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Facebook | X | Instagram | Threads | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,706,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2135,Αλεξανδρούπολη,9714,Αλεπάκος,12,Άμυνα,398,Ανακύκλωση,40,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,171,Άρθρα - Απόψεις,3160,Αρίκας,28,Αστυνομικά,489,Αυτοδιοίκηση,3785,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,237,Βαλκάνια,33,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γενικά,117,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,44,Διαδίκτυο,187,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,41,Διδυμότειχο,798,Δράμα,135,Έβρος,20209,Εθελοντισμός,268,Εκδηλώσεις,2837,Εκκλησία,1374,Εκπαίδευση,1744,Ελλάδα,1411,Ελληνισμός,33,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,94,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,675,Εργασία,30,Εργασιακά,358,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,129,Ζωή και Υγεία,347,Θράκη,846,Ιστορία,267,Καβάλα,218,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,207,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,678,Κοινωνία,97,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,727,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,149,Μόδα,12,Μουσική,204,ΝΔ,469,Ξάνθη,249,Οικολογία,366,Οικονομία,609,Ορεστιάδα,1719,Πανταζίδου,180,Παπανικολόπουλος,276,ΠΑΣΟΚ,280,Περιβάλλον,494,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,4302,Πολιτική,1629,Πολιτισμός,262,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,81,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6763,Ροδόπη,482,Σαμοθράκη,716,Σαρσάκης,54,Σάτιρα,62,Σουφλί,691,Σπίτι,32,Συγκοινωνίες,298,Σύλλογοι,315,Συνέδρια,158,ΣΥΡΙΖΑ,426,Σχολείο,9,Τέχνες,117,Τεχνολογία,62,Τουρισμός,295,Τρίγωνο,82,Τυχερό,61,Υγεία,1182,Φέρες,448,Media,312,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ανακοίνωση - κάλεσμα της ΔΑΣ για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου
Ανακοίνωση - κάλεσμα της ΔΑΣ για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου
Αλλάζουμε τους συσχετισμούς στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου στις αρχαιρεσίες της 29ης Νοεμβρίου 2025 | Στηρίζουμε - Ψηφίζουμε Δ.Α.Σ.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXVPY_Cby_CEy49VUSCQpbpkgpDU-FVCviYMC_zRJ-TBDBJM14l1viRfnhBHAgBioXVyG0F8WSco9aAVuOoj0jSMFAnpBAbtYqLUTADuot9qLey8SnQgURW0_dHbhS_imOaJK44jzdYsfvwXvvbKxilukVtoyahbZufReKTTzB7pOMv_8ZP7HQWF2bAkQ/s16000/DAS.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXVPY_Cby_CEy49VUSCQpbpkgpDU-FVCviYMC_zRJ-TBDBJM14l1viRfnhBHAgBioXVyG0F8WSco9aAVuOoj0jSMFAnpBAbtYqLUTADuot9qLey8SnQgURW0_dHbhS_imOaJK44jzdYsfvwXvvbKxilukVtoyahbZufReKTTzB7pOMv_8ZP7HQWF2bAkQ/s72-c/DAS.webp
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2025/11/blog-post_39.html?m=0
https://www.alexpolisonline.com/?m=0
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2025/11/blog-post_39.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων