Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης

Στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε η 13η Τακτική Γενική Συνέλευσης της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης.

Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης
Στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η 13η Τακτική Γενική Συνέλευσης της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης (Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, παρουσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, υπό τον Πρόεδρο κ. Τσιάνο Παναγιώτη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Δροσόπουλο Αλέκο, τον Αντιπρόεδρο κ. Σφακιανάκη Γεώργιο, τον Ταμία κ. Γαλάνη Χρήστο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Ζυγούρη Νικόλαο.


Τη Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία και τους χαιρετισμούς τους οι: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κελέτσης Σταύρος, Βουλευτές Έβρου κ. Δερμεντζόπουλος Χρήστος και κ. Δημοσχάκης Αναστάσιος, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκης Ιωάννης, Κεντρικός Λιμενάρχης Αλεξανδρούπολης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννου Σάββας, Υπολιμενάρχης Κ.Λ. Αλεξανδρούπολης Πλωτάρχης Λ.Σ. Σαράντος Παναγιώτης, Director Transportation Corps Detachment Eastern Mediterranean - Greece, Mr Andre J. Cameron, Site manager της εταιρείας GASTRADE κ. Πέτροβιτς Θεόδωρος, Περιφερειακός Διευθυντής Ροδόπης - Έβρου της Τράπεζας Eurobank κ. Βαρδάκας Δημήτριος, Διευθύντρια τραπεζικού καταστήματος Αλεξανδρούπολης της Τράπεζας Eurobank κα Πετρίδου Γεωργία, Πλοιοκτήτης της Chatzigavriil Salvage & Towage κ. Χατζηγαβριήλ Γαβριήλ, Υποναύαρχος ε.α. κ. Παπανικολόπουλος Νικόλαος, Πλοίαρχος ε.α. κ. Βαμβακούσης Ιωάννης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστικών Υπαλλήλων κ. Σταθόπουλος Δημήτριος, Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας Φθιώτιδας & Β. Σποράδων κ. Ραγάζος Φίλιππος, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων κ. Αθανασιάδης Χρήστος, Αν. Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Πεζικίδης Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Βογιατζής Γεώργιος, Πρόεδρος των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων κ. Λιολιοσίδης Καρυοφύλληςς, εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικής Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Μποζελίδης Νικόλαος, Πρόεδρος των Τελωνειακών Υπαλλήλων κ. Γιαντζελίδης Στυλιανός.


Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης Ιωαννίδης Κωνσταντίνος προσφώνησε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους ανωτέρω επίσημους προσκεκλημένους και τα Μέλη.


Ομιλία Προέδρου ΕΠΛΣ Θράκης στην 13η Γενική Συνέλευση της Ένωσης

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, οι οποίοι εξήραν τα Στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για το καθήκον που επιτελούν, στην προστασία των θαλάσσιων συνόρων, την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα (διασώσεις - διακομιδές ασθενών), την άρτια συνεργασία των φορέων με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Προσωπικό - Πλωτά Μέσα, Π.Ο.ΔΙ.Ν, Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών) και γενικότερα την προστιθέμενη αξία που προσφέρουν τα Στελέχη προς την κοινωνία. Παρράληλα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο Υφυπουργός και οι βουλευτές του Νομού Έβρου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο Director, TC DET Eastern Med - GR Andre J. Cameron καθώς και θεσμικοί φορείς δήλωσαν αρωγοί στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες και το Προσωπικό της ακριτικής μας Θράκης, το οποίο φυλάττει «Θερμοπύλες» όπως εμφατικά τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος.


Χαιρετισμός Προέδρου Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις ως κάτωθι:

1. Στον Πλοίαρχο Λ.Σ. (ε.α.) ΒΑΜBΑΚΟΥΣΗ Ιωάννη, για την πολυσχιδή του δράση, τον ακέραιο - αδέκαστο χαρακτήρα του και την πολύτιμη συνεισφορά του στα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ως «Φάρος» μεταλαμπάδευσης γνώσεων και εμπειρίας αλλά και πρότυπο για τις νεότερες γενεές Στελεχών. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Βαμβακούσης Ιωάννης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο.


Σύντομος χαιρετισμός κ. Βαμβακούση Ιωάννη

2. Στον ΖΗΣΙΔΗ Αθανάσιο, διατελέσαντα Πρόεδρο Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης, για την πολύτιμη συνεισφορά του στα Στελέχη - Μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης. Την πλακέτα παρέλαβε αντ΄ αυτού, ο Πρόεδρος Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.


3. Στον Προϊστάμενο και τα πληρώματα του Π.Λ.Σ.-1055, για την πολυσχιδή τους δράση και την πολύτιμη συνεισφορά τους, στην συνεχή επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων, την προστασία της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα και την συνεχή αστυνόμευση της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής του Θρακικού πελάγους. Την πλακέτα παρέλαβε ο Προϊστάμενος του Π.Λ.Σ. 1055 Διαμαντάκης Αθανάσιος από τον Ταμία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ κ. Γαλάνη Χρήστο.

4. Στον Προϊστάμενο, τους Κυβερνήτες, Μηχανικούς και στα πληρώματα του Π.Λ.Σ.-617, για την πολυσχιδή τους δράση, στην συνεχή επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων, την προστασία της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα, τις διακομιδές ασθενών και την πολύτιμη συνεισφορά τους στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές με την εξασφάλιση ελεγχόμενου - ασφαλούς διαύλου υδροληψιών για τα αεροσκάφη της Π.Υ. αλλά και την διάσωση πολιτών και ζώων συντροφιάς. Την πλακέτα παρέλαβε ο Προϊστάμενος κ. Γεωρμπαλιδης Αθανάσιος και οι Κυβερνήτες κ.κ. Τσιαφίτσας Θεόδωρος, Δαρδάνος Γεώργιος και Ρουμπής Νικόλαος του Π.Λ.Σ 617, από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κ. Ζυγούρη Νικόλαο.


5. Στον Προϊστάμενο, τους Κυβερνήτες, Μηχανικούς και στα πληρώματα του Π.Λ.Σ.-614, για την πολυσχιδή τους δράση, στην συνεχή επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων, την προστασία της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα, τις διακομιδές ασθενών και την πολύτιμη συνεισφορά τους στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές με την εξασφάλιση ελεγχόμενου - ασφαλούς διαύλου υδροληψιών για τα αεροσκάφη της Π.Υ. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Ρούσσος Καρυοφίλλης από τον Βουλευτή Έβρου κ. Δημοσχάκη Αναστάσιο.

6. Στον Προϊστάμενο και τα πληρώματα του Π.Λ.Σ.-1070, για την πολυσχιδή τους δράση, στην συνεχή επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων, την προστασία της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα, τις διακομιδές ασθενών και την πολύτιμη συνεισφορά τους στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές με την εξασφάλιση ελεγχόμενου - ασφαλούς διαύλου υδροληψιών για τα αεροσκάφη της Π.Υ. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Δελληγιάννης Κωνσταντίνος από τον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης κ. Βαζούρα Ιωάννη.


7. Στον Προϊστάμενο και τα Στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας - Π.Ο.Δ.Ι.Ν. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, για τις επιτυχίες στον τομέα της καταπολέμησης των ναρκωτικών ουσιών. Οι στοχευμένοι και εντατικοί έλεγχοι, με την κατάλληλη οργάνωση σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό, την υψηλή επιχειρησιακή κατάρτιση και την εξειδίκευση του Προσωπικού, μπορούν να αποτελέσουν ασπίδα στην αντιμετώπιση αυτής της μάστιγας των ναρκωτικών ουσιών κυρίως σε «νέους» συνανθρώπους μας, προς όφελος της κοινωνίας. Την πλακέτα παρέλαβε ο Τομεάρχης Ασφαλείας κ. Κεμανετζής Στυλιανός από τον Δήμσρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ιωάννη.

8. Στον Διοικητή και τα Στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, για την αρωγή τους στον συστηματικό έλεγχο και τις επιτυχίες στον τομέα της καταπολέμησης των ναρκωτικών ουσιών. Οι στοχευμένοι και εντατικοί έλεγχοι, με την κατάλληλη οργάνωση σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό, την υψηλή επιχειρησιακή κατάρτιση και την εξειδίκευση του Προσωπικού, μπορούν να αποτελέσουν ασπίδα στην αντιμετώπιση αυτής της μάστιγας των ναρκωτικών ουσιών κυρίως σε «νέους» συνανθρώπους μας, προς όφελος της κοινωνίας. Την πλακέτα παρέλαβε ο Διοικητής του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών κ. Μούχτης Γεώργιος από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κ. Τσιάνο Παναγιώτη.


9. Στον Προϊστάμενο και τα Στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας Α' Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης, για τις επιτυχίες στον τομέα της καταπολέμησης των ναρκωτικών ουσιών. Οι στοχευμένοι και εντατικοί έλεγχοι, με την κατάλληλη οργάνωση σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό, την υψηλή επιχειρησιακή κατάρτιση και την εξειδίκευση του Προσωπικού, μπορούν να αποτελέσουν ασπίδα στην αντιμετώπιση αυτής της μάστιγας των ναρκωτικών ουσιών κυρίως σε «νέους» συνανθρώπους μας, προς όφελος της κοινωνίας. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Δεληγιάννης Κωνσταντίνος Γεώργιος από τον Γεν. Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κ. Δροσόπουλο Αλέκο.

10. Στην εταιρεία GASTRADE Α.Ε., για την ευγενική χορηγία της στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Πέτροβιτς Θεόδωρος από τον Αντιπρόεδρο τη Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης κ. Βαζούρα Ιωάννη.


11. Στην Τράπεζα Eurobank, για την ευγενική χορηγία της στα Στελέχη - Μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης και για την παροχή ειδικών προνομίων στα Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας ακριτικών περιοχών. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Βαρδάκας Δημήτριος από τον Ταμία της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης κ. Σαββουλίδη Γεώργιο.

12. Στην εταιρεία Chatzigavriil Salvage & Towage, για την πολύτιμη συνεισφορά και την ουσιαστική του στήριξη στους Συναδέλφους - Μέλη της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης αλλά και στις ανάγκες του Κ.Λ. Αλεξανδρούπολης. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Βαρδάκας Δημήτριος από το Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης κ. Κουρτίδη Επαμεινώνδα.


13. Στον Λιμενοφύλακα ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Κωνσταντίνο, πλήρωμα του Π.Λ.Σ. 1070 Α' Λ/Τ Σαμοθράκης, για την εξαίρετη πράξη διάσωσης ηλικιωμένης ημεδαπής κολυμβήτριας, την 07-08-2022, στην θαλάσσια περιοχή δυτικά άκρα Ακρωτήρι βορειοδυτικά ν. Σαμοθράκης. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Δεληγιάννης Κωνσταντίνος από τον αντιπρόσωπο της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κ. Γεωργαντά Μιχαήλ.

14. Στον Λιμενοφύλακα ΒΑΔΙΚΟΛΙΟ Γεώργιο, κυβερνήτη του Π.Λ.Σ. 1070 Α' Λ/Τ Σαμοθράκης, για την εξαίρετη πράξη διάσωσης ηλικιωμένης ημεδαπής κολυμβήτριας, την 07-08-2022, στην θαλάσσια περιοχή δυτικά άκρα Ακρωτήρι βορειοδυτικά ν. Σαμοθράκης. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Δεληγιάννης Κωνσταντίνος από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης κ. Καραλή Δημήτριο.


15. Στον Σημαιοφόρο Λ.Σ. ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗ Ρούσσο, για την συμμετοχή του, στην εξαίρετη πράξη διάσωσης ηλικιωμένης ημεδαπής κολυμβήτριας, την 07-08-2022, στην θαλάσσια περιοχή δυτικά άκρα Ακρωτήρι βορειοδυτικά ν. Σαμοθράκης. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Καριοφύλλης Ρούσσος από τον Αν. Γενικό Γραμματέα της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης κ. Πατσίδη Γρηγόριο.

16. Στον Διοικητή της 9ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, Πλοίαρχο Λ.Σ. ΨΥΡΡΑ Ευστράτιο, διατελέσαντα Κεντρικό Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης (2017-2023), για την αγαστή συνεργασία, την πολύτιμη συνεισφορά και την ουσιαστική του στήριξη - συμμετοχή του, στη μετουσίωση των ρεαλιστικών διεκδικήσεων της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης σε απτά αποτελέσματα, προς όφελος της Υπηρεσίας, των Στελεχών και της κοινωνίας. Την πλακέτα παρέλαβε αντ’ αυτού ο Κεντρικός Λιμενάρχης Αλεξανδρούπολης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννου Σάββας από τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κ. Σφακιανάκη Γεώργιο.


Απονεμήθηκαν τιμητικοί θυρεοί της Ε..Π.Λ.Σ. Θράκης στους:
 • Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄
 • Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, κ. Άνθιμο
 • Κεντρικό Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ιωάννου Σάββα
 • Γεν. Γραμματέα κ. Δροσόπουλο Α., Αντιπρόεδρο κ. Σφακιανάκη Γ., Ταμία κ. Γαλάνη Χ. και Υπεύθυνο Δ.Σχέσεων της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κ. Ζυγούρη Ν.
 • Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας Φθιώτιδας & Β. Σποράδων κ. Ραγάζο Φίλιππο
 • Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων κ. Αθανασιάδη Χρήστο.


Τιμητικό αναμνηστικό της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης παρέλαβε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κ. Τσίανος Παναγιώτης από τον Director Transportation Corps Detachment, Eastern Mediterranean - Greece, Mr Andre J., Cameron.


Στη συνέχεια τιμήθηκαν τα τέκνα των Μελών για την εισαγωγή τους μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022-2023 σε Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Παρέλαβαν δωροεπιταγές αξίας 80 ευρώ από το κατάστημα Public Αλεξανδρούπολης.


Στο β’ μέρος της Συνέλευσης των Μελών εγκρίθηκαν:
 • ο Διοικητικός Απολογισμός
 • ο Οικονομικός Απολογισμός
 • ο Προϋπολογισμός έτους 2024
 • η Διαμόρφωση και έγκριση Διεκδικητικού πλαισίου Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης.
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,597,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2033,Αλεξανδρούπολη,8327,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,141,Άρθρα - Απόψεις,3001,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3254,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,672,Δράμα,114,Έβρος,18134,Εθελοντισμός,250,Εκδηλώσεις,2485,Εκκλησία,1212,Εκπαίδευση,1448,Ελλάδα,1295,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,628,Εργασία,23,Εργασιακά,287,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,322,Θράκη,726,Ιστορία,225,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,558,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,667,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,460,Ξάνθη,208,Οικολογία,336,Οικονομία,585,Ορεστιάδα,1448,Πανταζίδου,163,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,412,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3818,Πολιτική,1455,Πολιτισμός,219,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6075,Ροδόπη,402,Σαμοθράκη,664,Σαρσάκης,40,Σάτιρα,62,Σουφλί,540,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,135,ΣΥΡΙΖΑ,410,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,253,Τρίγωνο,56,Τυχερό,51,Υγεία,1060,Φέρες,387,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης
Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης
Στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε η 13η Τακτική Γενική Συνέλευσης της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjR9fbEaTn2ECE7mLPiNlh1ZN-80Wtm06YMD0MfTt0B72EervmYgt0dcW7Z1rR_Rvp0uk_bJLenLCYGGQCgAqN7DpBVpSF8KjEwMBFE8xPBxPkKQDd5QGzvpEhMUlZKnNIN0aoaUTlD2zH1sUc8ItOBkujZ_ZEMlQuKK7FPit0s5L2bugXW0UiHHMglxUg/s16000/DSC06084-scaled.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjR9fbEaTn2ECE7mLPiNlh1ZN-80Wtm06YMD0MfTt0B72EervmYgt0dcW7Z1rR_Rvp0uk_bJLenLCYGGQCgAqN7DpBVpSF8KjEwMBFE8xPBxPkKQDd5QGzvpEhMUlZKnNIN0aoaUTlD2zH1sUc8ItOBkujZ_ZEMlQuKK7FPit0s5L2bugXW0UiHHMglxUg/s72-c/DSC06084-scaled.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/12/blog-post_5.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/12/blog-post_5.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων