Το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη "Γυναικών τε" παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης (Καπνομάγαζο, Αίνου 46) το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 19:00.
Το βιβλίο παρουσιάζουν, σχολιάζουν και δραματοποιούν η Δρ. Λογοτεχνίας και Σχολική Σύμβουλος Ανδριανή Δρίβα και η Τμηματάρχης Παιδείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης - Εικονογράφος Καίτη Μακρή.
Πρόκειται για μια ποιητική συλλογή στην οποία ο συγγραφέας (συν)ομιλεί εν κενώ για τη λατρεία, την οδύνη και την κακοποίηση της γυναίκας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα παραχωρούνται στο 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας.
Ο Συγγραφέας
Ο Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης γεννήθηκε το 1970 στο Δυτικό Πέλλας, όπου συνεχίζει να ζει. Εργάζεται ως φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση.
Το συγγραφικό του έργο αριθμεί τρεις συλλογές διηγημάτων, μία νουβέλα και τέσσερα μυθιστορήματα. Το μυθιστόρημα του “Έξοδα Νοσηλείας” έλαβε το Ειδικό Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας για βιβλίο που προωθεί ευαίσθητα κοινωνικά θέματα (2021) και το μυθιστόρημά του «Το Χιόνι των Αγράφων» έλαβε το βραβείο μυθιστορήματος του περιοδικού “Ο Αναγνώστης” (2022).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ