Απαράδεκτη, ανήθικη και συκοφαντική επίθεση της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης εναντίον πολιτών και ιστοσελίδας

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης με έναν πρόεδρο κατώτερο των περιστάσεων!

Απαράδεκτη, ανήθικη και συκοφαντική επίθεση της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης εναντίον πολιτών και ιστοσελίδας
Χτες, 13 Σεπτεμβρίου, η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα e-evros.gr δημοσίευσε την παρακάτω καταγγελία:

Απίστευτη καταγγελία πολιτών για ΔΕΥΑΑ - «Στις φωτιές κινδύνευσε ολόκληρο το υδραγωγείο της πόλης» (video)

Κίνδυνο φωτιάς στις δεξαμενές διυλισμένου πόσιμου νερού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (ΔΕΥΑΑ) καταγγέλλουν στο e-evros.gr, ο Βαγγέλης και η Ειρήνη, δύο αγανακτισμένοι συμπολίτες μας, οι οποίοι διαμένουν απέναντι ακριβώς από τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας.

«Στις φωτιές του Αυγούστου κινδύνευσε ολόκληρο το υδραγωγείο της πόλης και τα σπίτια μας που βρίσκονται απέναντι από τις γεωτρήσεις» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην καταγγελία τους. «Λίγο έλειψε εκείνες τις μέρες η πόλη να μείνει δίχως νερό, όταν έκαιγε το ισχυρό μέτωπο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης», συμπληρώνουν.

«Τα χόρτα στο σημείο έχουν να κοπούν τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια, ενώ σε κάποια σημεία τα βάτα φτάνουν έως και τα 3 μέτρα ύψος» μας εξηγούν απελπισμένοι, αφού πρώτα προσπάθησαν να απευθυνθούν στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ, Χαράλαμπο Μιχαηλίδη, για να πάρουν την απάντηση «Το 2019, πριν αναλάβω εγώ, ήταν χειρότερα».

Το πάρτυ της αποποίησης των ευθυνών όμως δε σταματάει εδώ.

Τι και αν δεν τηλεφώνησαν στη Γραμμή του Δημότη, δύο και τρεις φορές, τι και αν δεν ενόχλησαν υπαλλήλους της ΔΕΥΑΑ, φτάνοντας μέχρι και τον Πρόεδρό της.

Αυτό που βρήκαν ήταν πόρτες κλειστές, «θα», το «απαράδεκτο ύφος» και την αλαζονεία του κ. Μιχαηλίδη, όπως μας καταγγέλλουν. «Είναι στο πρόγραμμα και τα χόρτα θα κοπούν κάποια στιγμή, όταν πρέπει να κοπούν», «Δεν μπορεί να μας κάνει κανείς τίποτα», ήταν η στυγνή απάντησή του στην ανησυχία του Βαγγέλη και της Ειρήνης για το νέο κίνδυνο φωτιάς.

«Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας! Ο κ. Μιχαηλίδης νομίζει ότι έχει μόνο ένα δημόσιο αξίωμα, δίχως ευθύνες. Δεν είναι όμως έτσι, κ. Μιχαηλίδη, έχετε και υποχρεώσεις!» συμπληρώνει στην καταγγελία του το ζευγάρι, απευθύνοντας έκκληση και μέσω του e-evros.gr να αναληφθούν οι ευθύνες και να ξεκινήσει άμεσα ο απαραίτητος καθαρισμός στην περιοχή.

Τα σπιτάκια μέσα στα οποία βρίσκονται οι γεωτρήσεις και όλοι οι μηχανισμοί είναι καλυμμένα με χόρτα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο που μας απέστειλαν. Η κατάσταση που επικρατεί είναι απελπιστική, θυμίζοντας περισσότερο εγκαταλελειμμένο χωράφι με αποθήκες, παρά τις εγκαταστάσεις μιας δημοτικής υπηρεσίας.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τα απογοητευτικά στιγμιότυπα που κατέγραψε ο Βαγγέλης και η Ειρήνη από τις δεξαμενές διυλισμένου πόσιμου νερού της ΔΕΥΑΑ, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών, μέχρι χθες:

Ολόκληρο το δημοσίευμα του e-evros.gr ΕΔΩ.

Απαράδεκτη, ανήθικη, συκοφαντική ανακοίνωση από την Διοίκηση της ΔΕΥΑΑ

Λίγες ώρες αργότερα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (ΔΕΥΑΑ) εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας αποκαλεί τους καταγγέλλοντες πολίτες και την ιστοσελίδα «ψεύτες», δηλώνοντας μάλιστα ότι «τα κίνητρα του καταγγέλλοντα είναι πολιτικά και τα κίνητρα της σελίδας E-evros αμιγώς οικονομικά διότι αρνήθηκε η Δ.Ε.Υ.Α.Α. να ενδώσει σε πιέσεις σχετικά με την διαφήμιση της στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα».

Η ανυπόγραφη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑ (την οποία σύμφωνα με πληροφορίες την έγραψε ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος φέρει και την ευθύνη) συνοδεύεται και από φωτογραφίες από «καθαρές» εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΑ, οι οποίες όμως όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων δεν έχουν καμία σχέση με τις εγκαταστάσεις για τις οποίες έγινε η καταγγελία,

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑ όπως δημοσιεύθηκε στην σελίδα της στο Facebook.

Δεν θα μπούμε στον κόπο να σχολιάσουμε αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση, απλά θαυμάστε επίπεδο λόγου, ήθος και ύφος από μια δημοτική επιχείρηση που υποτίθεται υπηρετεί τους πολίτες...


Στο «παιχνίδι» της προπαγάνδας και η βοθροσελίδα του Έβρου

Και επειδή η ΔΕΥΑΑ εκτός από το νερό διαχειρίζεται και το δίκτυο αποχέτευσης δεν θα μπορούσε να μην «επιστρατεύσει» και την βοθροσελίδα των αποβλήτων για να κάνει την προπαγάνδα της.

Θαυμάστε σχετικά αποσπάσματα από τη γνωστή ιστοσελίδα παραπληροφόρησης, διασποράς ψευδών ειδήσεων και όργανο προπαγάνδας της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης, καθώς και του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου.




Καμαρώνει, μέσα στις λάσπες, και η Αντιδήμαρχος Ελένη Ιντζεπελίδου...

Ψεύτες και συκοφάντες η Διοίκηση της ΔΕΥΑΑ και οι προπαγανδιστές της

Αδιανόητα πράγματα από την διοίκηση της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης το τελευταίο 24ωρο καθώς αμφισβήτησε δημόσια καταγγελία δύο πολιτών για την άθλια κατάσταση στις εγκαταστάσεις της, λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, ενώ κατηγόρησε ευθέως τη γνωστή τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα e-evros.gr ότι «συκοφαντεί» την ΔΕΥΑΑ διότι δεν ενέδωσε ο κ. Μπάμπης Μιχαηλίδης στις πιέσεις της να τής δώσει διαφήμιση. Αν ο κύριος Μπάμπης έχει στοιχεία και αποδείξεις να τα καταθέσει, αλλιώς είναι κοινός συκοφάντης.

Ο Βαγγέλης και η Ειρήνη όμως, δεν φοβήθηκαν τίποτα και τα λένε έξω από τα δόντια με video από το σημείο, καθώς για να καλύψουν οι άνθρωποι της ΔΕΥΑΑ τα λάθη τους, δημοσίευσαν ανακοίνωση με φωτογραφίες από αλλού.

Μάλιστα έκαναν και μαθήματα δημοσιογραφίας και παραπληροφόρησης. Ποιοι; Αυτοί που βρίσκονται εκεί με την ψήφο των πολιτών, μας κουνάνε το δάχτυλο και επιστρατεύουν και τον «σοβατζή της ενημέρωσης » να τα πει «ακόμα καλύτερα;». Αυτοί είναι!

Μάλιστα στο πλαίσιο του τραμπουκισμού, η Ειρήνη καταθέτοντας την αλήθεια στο Facebook της ΔΕΥΑΑ, μπλοκαρίστηκε.

Δείτε στο βίντεο την κατάντια και τον τραμπουκισμό στα καλύτερά τους:

[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,619,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2053,Αλεξανδρούπολη,8677,Άμυνα,351,Ανακύκλωση,36,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3033,Αστυνομικά,487,Αυτοδιοίκηση,3357,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,99,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,709,Δράμα,117,Έβρος,18660,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2611,Εκκλησία,1242,Εκπαίδευση,1520,Ελλάδα,1326,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,73,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,638,Εργασία,23,Εργασιακά,305,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,121,Ζωή και Υγεία,329,Θράκη,769,Ιστορία,234,Καβάλα,196,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,599,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,679,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,147,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,216,Οικολογία,345,Οικονομία,589,Ορεστιάδα,1532,Πανταζίδου,167,Παπανικολόπουλος,276,ΠΑΣΟΚ,277,Περιβάλλον,437,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3917,Πολιτική,1508,Πολιτισμός,225,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6239,Ροδόπη,420,Σαμοθράκη,672,Σαρσάκης,44,Σάτιρα,62,Σουφλί,571,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,290,Σύλλογοι,304,Συνέδρια,143,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,54,Τουρισμός,257,Τρίγωνο,71,Τυχερό,54,Υγεία,1110,Φέρες,399,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Απαράδεκτη, ανήθικη και συκοφαντική επίθεση της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης εναντίον πολιτών και ιστοσελίδας
Απαράδεκτη, ανήθικη και συκοφαντική επίθεση της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης εναντίον πολιτών και ιστοσελίδας
Κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης με έναν πρόεδρο κατώτερο των περιστάσεων!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRkHHUzCzJjZCLFXd6rwub0sIhtHfId9WrQcemEiKzyBUhvDSvaJegUG6FzaCOyqpcQm5NBE5M3v3AfQWSubCjEcJDLCyaJwrlFmtm6ovpfmXFKONl5pOHbCIuYmAoJrBIs25srS-s2bZ0OCSSdGGh4uPKkTLshuSNIVhOIdwKBk5nyV5MyhGBWIM-OVs/s16000/deyaalex.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRkHHUzCzJjZCLFXd6rwub0sIhtHfId9WrQcemEiKzyBUhvDSvaJegUG6FzaCOyqpcQm5NBE5M3v3AfQWSubCjEcJDLCyaJwrlFmtm6ovpfmXFKONl5pOHbCIuYmAoJrBIs25srS-s2bZ0OCSSdGGh4uPKkTLshuSNIVhOIdwKBk5nyV5MyhGBWIM-OVs/s72-c/deyaalex.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/09/blog-post_40.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/09/blog-post_40.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων