Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Έβρου του ΚΚΕ (photos+video)

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Έβρο για τις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Έβρου του ΚΚΕ
Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στον Έβρο για τις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Την παρουσίαση έκανε ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ, Σιδέρης Μιχαηλίδης, ο οποίος τόνισε πως «το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές εκφράζει τους ακατάλυτους δεσμούς του ΚΚΕ με την εργατική τάξη, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, τη μικρομεσαία αγροτιά, τους αγώνες και τις αγωνίες του λαού και της νεολαίας του Έβρου, καθώς στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ βρίσκονται αγωνίστριες κι αγωνιστές ικανοί να μεταφέρουν τις θέσεις του κόμματος, το μαχητικό και ελπιδοφόρο μήνυμά του».


Ο Σιδέρης Μιχαηλίδης επισήμανε ότι «οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ δεν έχουν καμιά σχέση με τη σαπίλα του αστικού πολιτικού συστήματος - και τέτοια υπάρχει μπόλικη - όπως αποδεικνύουν τα διάφορα σκάνδαλα με τους Πάτσηδες και τις Καϊλή, με τις συναλλαγές και τα παζάρια σε βάρος του λαού. Είναι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου».

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Εκλογική Περιφέρεια Έβρου είναι:

Δευτεραίος Σάββας

Γεννήθηκε και ζει στην Αλεξανδρούπολη. Από μαθητής οργανώθηκε στην ΚΝΕ και στη συνέχεια σαν σπουδαστής οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (ΔΠΘ) στην Ακτινολογία με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ακτινολογία. Είναι Διευθυντής του Τμήματος Διαγνωστικής και Επεμβατικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αλεξανδρούπολης εκλεγμένος ως επικεφαλής με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, θέση που θα έχει και στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Πανεπιστημιακής Κίνησης (ΔΗΠΑΚ), Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης (ΕΙΝΟΚΥΘ), Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ενιαίου Συλλόγου μελών ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ.

Δινδίνη Βαΐα (Βάνα)

Γεννήθηκε το 1991. Έχει καταγωγή από το Ποιμενικό Διδυμοτείχου. Τα πρώτα παιδικά της χρόνια έζησε στη Στουτγάρδη Γερμανίας λόγω απόσπασης των γονέων της ως εκπαιδευτικών σε ελληνικά σχολεία και από το 1997 ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου και ξεκίνησε την ενεργό πολιτική και συνδικαλιστική της δράση, ενώ συμμετέχει και στο γυναικείο κίνημα ως μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ).

Από το 2018 ασκεί μάχιμη δικηγορία με έδρα την Αλεξανδρούπολη, όντας μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου. Σήμερα είναι 31 ετών, δικηγόρος Παρ΄ Εφέταις και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Έχει κάνει σπουδές πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης και είναι κάτοχος πτυχίου αρμονίας.

Κουγιουμτζής Χρήστος

Αγρότης από την Κορνοφωλιά Σουφλίου, 39 χρονών. Είναι παραγωγός, θερμοκηπιούχος με πάγκο στην λαϊκή. Μένει μόνιμα στην Κορνοφωλιά. Έπαιζε ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Κορνοφωλιάς και αργότερα στον Έβρο Σουφλίου. Υπήρξε βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων στο αντρικό και στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου στο Σουφλί.

Μαραγκοζάκη Σωτηρία

Γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στον Λουτρό Αλεξανδρούπολης. Σπούδασε στην ανώτερη εκπαίδευση Οικονομία και Διοίκηση. Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στην ΕΡΑ Ορεστιάδας, ΕΡΑ Κομοτηνής, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών, στην ημερήσια εφημερίδα της Θράκης Η ΓΝΩΜΗ και επί 11 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση ως υπεύθυνη Γραφείου Τύπου στους Δήμους Τραϊανούπολης και Αλεξανδρούπολης. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης και του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Έβρου. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρού και μέλος της συντακτικής ομάδας του λογοτεχνικού περιοδικού Εξώπολις.

Έχει τιμηθεί από την κυβέρνηση του Ναγκόρνο Καραμπάχ για τη συμβολή της στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της εφημερίδας Η ΓΝΩΜΗ (1995), από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ως εμψυχώτρια - συντονίστρια της Ομάδας Ανάγνωσης Ατόμων με Αναπηρία (1997), από τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Έβρου (2013), από τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης (2019). Ως δημοσιογράφος έχει τιμηθεί με το 1ο βραβείο Τύπου για την προβολή του βιβλίου από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (1997). Ως συγγραφέας απέσπασε εύφημη μνεία για το πρώτο της μυθιστόρημα "Ο Ύπατος της Σμύρνης", εκδόσεις Κέδρος και πανελλήνια βραβεία για τρία διηγήματά της. Το δεύτερο μυθιστόρημα της είναι "Ο κλήρος του αίματος" από τις εκδόσεις Πατάκη.

Ζει στην Αλεξανδρούπολη, είναι μητέρα και γιαγιά και παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Χατζηλιάδη.

Παπαδαμάκης Χρήστος

Γεννήθηκε στο Ιλλερτίσεν της Γερμανίας, στην Βαυαρία, από γονείς μετανάστες πρώτης γενιάς. Σε μικρή ηλικία επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, όπου μεγάλωσε, ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα. Η καταγωγή του, είναι από το Τρίγωνο Έβρου, με τον πατέρα του από το Σπήλαιο και τη μητέρα του από την Πλάτη. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στις ταχυμεταφορές. Στην διάρκεια του μέχρι στιγμής εργασιακού του βίου, έχει περάσει από πολλούς κλάδους του ιδιωτικού τομέα. Εργάτης σε μεγάλες εταιρίες και σε μικρότερες, στον επισιτισμό, ως οδηγός κ.α. Είναι γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, Φερών, Σουφλίου "Η Ενότητα". Επίσης είναι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.

Φωτιάδης Τριαντάφυλλος

Γεννήθηκε στις Καστανιές του Ν. Έβρου το 1958. Εισήχθη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) το 1975 και αποφοίτησε ως Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού το 1978. Κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε σε πολεμικό πλοίο επιφανείας, καθώς και σε υπηρεσίες ξηράς ανάλογα με το βαθμό του. Αποστρατεύτηκε το 2008, μετά από 32 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας, με το βαθμό του Αντιπλοιάρχου σε αποστρατεία. Έκτοτε δραστηριοποιείται με συνέπεια και αγωνιστική δράση, στο χώρο των αποστράτων μέσω της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ). Είναι Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ).

Δείτε το βίντεο:


Ολόκληρη η εισηγητική ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ Σιδέρη Μιχαηλίδη:

Καλησπέρα σε όλους και όλες σας.

Σας ευχαριστούμε που παρευρεθήκατε σήμερα εδώ για να καλύψετε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κόμματος για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.


Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι δεν εμπιστεύονται τα αστικά κόμματα, απαντάνε «κανένας» στα ερωτήματα για την «καταλληλότητα» της επομένης κυβέρνησης, αντιλαμβανόμενοι ότι μέσα στα όρια αυτής της πολιτικής δεν μπορεί να υπάρξει λύση στα μεγάλα προβλήματά τους.

Στους νέους και τις νέες, τις γυναίκες που αγανακτούν με τη βία και τη σαπίλα του συστήματος, που ζουν σε συνθήκες διαρκούς κρίσης.

Μετά τα μνημόνια ήρθε η πανδημία, τώρα η ακρίβεια, ο πόλεμος, η ανασφάλεια.

Απευθυνόμαστε σε όσους αμφισβητούν το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Που ανησυχούν για την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή στον πόλεμο και τους πολεμικούς σχεδιασμούς της περιοχής μας που περνάνε μέσα στην καρδιά της πόλης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Σε όσες και όσους δεν έσκυψαν το κεφάλι, πήραν θάρρος αγωνίστηκαν, δεν περίμεναν για να λογαριαστούν μετά την πανδημία. Σε όσους συμπορευτήκαμε μαζί στους αγώνες όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σε όλους αυτούς που μπορεί να διαφωνούν μαζί μας, αναγνωρίζουν όμως στους Κομμουνιστές την τιμιότητα, την αταλάντευτη αγωνιστικότητα, την ανιδιοτέλεια, τον αλτρουισμό.

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους του Έβρου που βιώνουν στο πετσί τους τι σημαίνει η καπιταλιστική ανάπτυξη που ευαγγελίζονται με το ένα ή το άλλο πρόσημο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ. Ανάπτυξη που μεταφράζεται ως εντατικοποιημένη δουλειά με τσακισμένα μεροκάματα με τα οποία δεν μπορείς να βγάλεις τον μήνα, την ίδια ώρα που βλέπεις διαρκώς τα εκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης που κατευθύνονται στους επιχειρηματικούς ομίλους της πράσινης ενέργειας, των μεταφορών, των αναπλάσεων.

Στους αγρότες που βλέπουν όλο και μεγαλύτερες δυσκολίες να καλλιεργήσουν τη γη τους, που βλέπουν χρόνο με το χρόνο τη γη να συγκεντρώνεται σε όλο και λιγότερα χέρια.

Στους παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση που ζήσανε την κοροϊδία από όλες τις κυβερνήσεις είτε με το κόψιμο των συντάξεων των υπερήλικων είτε με την προσπάθεια να τους πάρουν τα σπίτια τα funds, όπως και χιλιάδων ακόμα με βάση τους νόμους για τους πλειστηριασμούς.

Σε όλους αυτούς που αντιλαμβάνονται ότι η αιτία για τα κύματα των προσφύγων που περνάνε από τον Έβρο καθημερινά, είναι ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος για τα συμφέροντα των ΝΑΤΟ-Ε.Ε., ξεσπιτώνοντας και εγκλωβίζοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας στη χώρα μας.

Σε όσους ανησυχούν για την πολιτική των κυβερνήσεων που εντάσσουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό στο πλαίσιο των σφοδρών ανταγωνισμών στην περιοχή και των αμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών. Μια πολιτική που έχει αποδειχθεί πως όχι μόνο δεν προστατεύει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, όχι μόνο ενισχύει τους ανταγωνισμούς ανάμεσα στις αστικές τάξεις Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά τροφοδοτεί την προκλητικότητα της τούρκικης αστικής τάξης και οδηγεί τους λαούς - που στην συντριπτική τους πλειοψηφία θέλουν να ζουν αδελφωμένοι - σε περιπέτειες. Αυτό αποδείχθηκε και στους πρόσφατους σεισμούς, όπου η αλληλεγγύη που έδειξε ο ελληνικός λαός και της περιοχής μας, ήταν συγκινητική και τεράστια, όπως τεράστιο είναι και το ευχαριστώ των Τούρκων και των Σύριων.

Το δίλημμα λοιπόν σε αυτές τις εκλογές είναι:

Θα εκφραστεί στην κάλπη η ανοχή σε αυτή την πολιτική ή θα ενισχυθεί η δύναμη που μπορεί να βάλει εμπόδια, που συμβάλλει για να ανοίξει ο δρόμος για να νικήσει ο λαός!

Ο λαός αν το αποφασίσει μπορεί να νικήσει!

Το ΚΚΕ έχει θέσεις και πρόγραμμα εξουσίας - διακυβέρνησης με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες, έχει πρόταση για σύγκρουση με τη δικτατορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, των Funds.

Υπάρχει καλό σενάριο για τον λαό και γράφεται με δυνατό ΚΚΕ!

Η ψήφος στο ΚΚΕ θα είναι εκεί που πρέπει. Στους νέους μεγάλους αγώνες για να βάλουμε φρένο στα χειρότερα διεκδικώντας ό,τι αξίζει σήμερα στον λαό και τα παιδιά του.

Όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ τόσο πιο μεγάλες δυσκολίες θα έχει η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Το ΚΚΕ αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να ενώσει τις λαϊκές και νεανικές διεκδικήσεις κάτω από το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής», για να γίνει ο λαός αφέντης του πλούτου που παράγει, να ζήσει σύμφωνα με τις σύγχρονες δυνατότητες της εποχής.
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,604,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2042,Αλεξανδρούπολη,8449,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3300,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,684,Δράμα,114,Έβρος,18316,Εθελοντισμός,252,Εκδηλώσεις,2519,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1474,Ελλάδα,1302,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,631,Εργασία,23,Εργασιακά,291,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,40,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,746,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,575,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,671,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,462,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1479,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3862,Πολιτική,1471,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6127,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,548,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,59,Τυχερό,53,Υγεία,1085,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Έβρου του ΚΚΕ (photos+video)
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Έβρου του ΚΚΕ (photos+video)
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Έβρο για τις ερχόμενες εθνικές εκλογές.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjE_9tVJkpEKCGZFv8_htz08nVrhIleymHtY1Z_5_e0cMZpi7LvB5Cb2Egi7qv99FpEPv7TZLLU-Xim_PfQTlRPKC9zC3JqVelllbL_BMyroZu2-FyFSGXX53MCyllpwmKOGtqANKTr-9i7AjsnFFWPPAmWfvPHXMWytZHKFF9_3uOhJpe-PHlWOtqj/s16000/IMG009867.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjE_9tVJkpEKCGZFv8_htz08nVrhIleymHtY1Z_5_e0cMZpi7LvB5Cb2Egi7qv99FpEPv7TZLLU-Xim_PfQTlRPKC9zC3JqVelllbL_BMyroZu2-FyFSGXX53MCyllpwmKOGtqANKTr-9i7AjsnFFWPPAmWfvPHXMWytZHKFF9_3uOhJpe-PHlWOtqj/s72-c/IMG009867.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/02/to-psifodeltio-tou-kke-ston-evro.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/02/to-psifodeltio-tou-kke-ston-evro.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων