Οι εκλογές της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ, ο Πιτιακούδης, ο Καμελίδης και ο Παρασκευόπουλος...

Οι εκλογές στη ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ, ο Πιτιακούδης, ο Καμελίδης και ο Παρασκευόπουλος - «Εργολαβία» πήρε τις εκλογές της ΔΕΕΠ Έβρου ο Κώστας Πιτιακούδης.

Οι εκλογές της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ, ο Πιτιακούδης, ο Καμελίδης και ο Παρασκευόπουλος
Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Στην Π.Ε. Έβρου θα διεξαχθεί η διαδικασία εκλογής του Προέδρου και την Μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Έβρου (πρώην ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου).

Υποψήφιοι Πρόεδροι είναι ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου Πολυζώης (Άκης) Παρασκευόπουλος και ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας της ΔΕΕΠ Γιάννης Τζίμας.

Υποψήφιοι για Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Έβρου είναι:
  1. Βραχιόλογλου Ιωάννης
  2. Βρετοπούλου Μαρία
  3. Γιαλαμά Κυριακή
  4. Γιαμούρα Μαρία
  5. Γεωργιάδης Γεώργιος
  6. Ζιώγας Χρήστος
  7. Θεοχαρίδης Θεοχάρης
  8. Καδόγλου Κωνσταντίνα
  9. Κανάρης Ιωάννης
  10. Κακαλής Χρήστος
  11. Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνος
  12. Κοζάρης Νικόλαος
  13. Κοσμίδης Ιορδάνης
  14. Λουπασάκη Χρυσή
  15. Μιχαηλίδης Παύλος
  16. Ουζουνίδης Κωνσταντίνος
  17. Τσιακίρης Απόστολος
  18. Χλωροπούλου Πελαγία

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη της ΝΔ που είναι εγγεγραμμένα σε ΔΗΜΤΟ της Π.Ε. Έβρου και έχουν ανανεώσει την κάρτα μέλους έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Εκλογικά Κέντρα θα υπάρχουν:
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
  • ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας (Αγίων Θεοδώρων 95)
  • ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: Δημαρχείο Διδυμοτείχου (Βασ. Γεωργίου 2)
  • ΣΟΥΦΛΙ: Δημαρχείο Σουφλίου (Βασ. Γεωργίου 180)
  • ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας

Υπάρχει και η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αλλά μόνο για όσα μέλη έχουν υποβάλει εγκαίρως σχετικό αίτημα και έχουν λάβει email έγκρισης.

Οι εκλογές στην ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ, ο Πιτιακούδης, ο Καμελίδης και ο Παρασκευόπουλος...

«Εργολαβία» πήρε τις εσωκομματικές εκλογές στη Δ.Ε.Ε.Π. Έβρου της Νέας Δημοκρατίας ο αθλητικογράφος Κώστας Πιτιακούδης.

Ο υπάλληλος του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστου Μέτιου, ο Κώστας Πιτιακούδης, ο οποίος αμείβεται με 3.000 ευρώ κάθε δίμηνο για τις υπηρεσίες του στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, δηλαδή για να συκοφαντεί και να βρίζει τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Μέτιου ή τους κατά φαντασίαν «εχθρούς» του, δηλώνει ότι δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε βέβαια να είναι έμμισθος σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών επί Κυβέρνησης Σαμαρά, να πληρώνεται από την «γαλάζια» Περιφέρεια ΑΜ-Θ, να εισπράξει από την περιβόητη λίστα Πέτσα 4.000 ευρώ, να παίρνει χιλιάδες ευρώ από τις καμπάνιες εμβολιασμού, από προβολές προγραμμάτων ΕΣΠΑ κλπ, κλπ.

Η πιο πρόσφατη πληρωμή Πιτιακούδη από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ
https://diavgeia.gov.gr

Ο κρατικοδίαιτος αθλητικογράφος Κώστας Πιτιακούδης, που δηλώνει ότι δεν είναι μέλος της ΝΔ, έχει όμως άποψη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και ενημερώνει τους αναγνώστες του, μόνο που το κάνει με την «παλιά του τέχνη κόσκινο»: Μονόπλευρη ενημέρωση, παραπληροφόρηση, λασπολογία, συκοφαντίες κλπ.

Κατ΄ αρχήν ασχολείται (στα άρθρα του) μόνο με τον έναν εκ των υποψηφίων Προέδρων της ΔΕΕΠ, τον Γιάννη Τζίμα, αφήνοντας «παραπονεμένο» τον Άκη Παρασκευόπουλο.

Στενοχωριέται και ανησυχεί ο Κώστας Πιτιακούδης γιατί, όπως λέει, «γράφτηκαν ΠΑΣΟΚοι στη Ν.Δ. Έβρου για να ψηφίσουν… Τζίμα». Βέβαια για τον φίλο του και «συνεργάτη» του Αντώνη Καμελίδη (έμμισθο σύμβουλο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη) που γράφτηκε στη ΝΔ (με αριθμό κάρτας μέλους 25065467) και στηρίζει φανατικά την υποψηφιότητα Παρασκευόπουλου «μούγκα στη στρούγκα».

Προβληματίζεται ο Κώστας Πιτιακούδης γιατί «ο γνωστός ΠΑΣΟΚος οικογενειακά Σταύρος Βαβίας» ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Τζίμα όταν αυτός έκανε ανάρτηση στο facebook ανακοινώνοντας πως θα είναι υποψήφιος.

Βέβαια αυτή την «ΠΑΣΟΚοφοβία» δεν είδαμε να την έχει ο Κώστας Πιτιακούδης όταν στήριζε στις δημοτικές εκλογές τον επίσημο υποψήφιο Δήμαρχο του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ζαμπούκη και πανηγύριζε για την εκλογή του. Ούτε όταν συνεργαζόταν μια χαρά και αποθέωνε τις κυρίες Ποϊραζίδου και Ιντζεπελίδου και τον κύριο Κιζιρίδη κ.α.

Από την πολλή λάσπη που πετάει, κάπου τα έχει μπερδέψει ο Κώστας Πιτικούδης που μας το παίζει και τιμητής της ΝΔ και μας κάνει και «μαθήματα κομματικοφροσύνης».

Όπως έχει μπερδέψει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ με τις περασμένες περιφερειακές εκλογές στην Αν. Μακεδονία - Θράκη. Και φωνάζει γιατί όπως γράφει «ο Τζίμας έχει την στήριξη του “αντάρτη” Τοψίδη». Ξέχασε όμως ο Πιτιακούδης ότι παλαιότερα άφηνε αιχμές πως ο Άκης Παρασευόπουλος ήταν “Τοψιδικός” και ότι στις περιφερειακές εκλογές δεν στήριξε τον Μέτιο.

Και για να τελειώνει αυτή η «καραμέλα» με τον Τοψίδη... Ο Χριστόδουλος Τοψίδης είναι μέλος της ΝΔ και έχει κάθε δικαίωμα να συμμετέχει στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος και να ψηφίζει όποιους θέλει. Τελεία και παύλα... Και επιτέλους φτάνει με αυτές τις διχαστικές λογικές του Μέτιου και της παρέας του και των «παπαγάλων» του. Οι περιφερειακές εκλογές έγιναν πριν 2,5 χρόνια και ο Χρήστος Μέτιος εκλέχθηκε περιφερειάρχης. Τέλος... Οι περιφερειακές εκλογές αποτελούν παρελθόν και δεν ενδιαφέρουν πλέον τους Νεοδημοκράτες.

Να θυμίσουμε επίσης στον Κώστα Πιτιακούδη ο οποίος το 1996 ήταν υποψήφιος βουλευτής με την "Πολιτική Άνοιξη" του “αντάρτη” και “αποστάτη” Αντώνη Σαμαρά, ότι ο “αντάρτης” Σαμαράς έγινε αργότερα Πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός.

Και να πούμε στον Αντώνη Καμελίδη, που ξαφνικά αποφάσισε να ασχοληθεί με τις εσωκομματικές διαδικασίες της ΝΔ, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ΚΙΝΑΛάκι της Ποϊραζίδου για να κάνει «κουμάντο»!

Τέλος, επειδή ο κατ΄εργολαβία λασπολόγος Πιτιακούδης το «έχει παρατραβήξει το μασάλι»... και επειδή θεωρούμε ότι ο Άκης Παρασκευόπουλος αδικείται στην προεκλογική μάχη, για να μην είναι «παραπονεμένος», αναδημοσιεύουμε κάποια άρθρα του Κώστα Πιτιακούδη για τον Άκη Παρασκευόπουλο (τώρα που ξαφνικά αγαπήθηκαν), με τα σχετικά screenshots από το evros-news.gr.


Ο Άκης Παρασκευόπουλος, που επί χρόνια βρίσκεται στη θέση του Προέδρου, θέλει να συνεχίσει, αν και είναι εργολάβος δημοσίων έργων. Θεωρεί ότι αυτό δεν είναι μεμπτό, ούτε υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο και τώρα που το κόμμα του κυβερνάει, ενώ πριν λίγους μήνες η κατασκευαστική εταιρεία του προσλήφθηκε και στην ΔΙΑΜΑΑΘ για να επιβλέπει το έργο της ΜΕΑ στην Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα, ποντάρει στις πολύ καλές σχέσεις (και προσωπικές), που έχει με το σύστημα των τοπικών ΜΜΕ.


Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος που θα έπρεπε να δίνει τις κατευθύνσεις και να παίρνει θέσεις για όλα τα ζητήματα, δεν συγκαλεί συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ για να συζητηθούν. Να αναλυθεί η κατάσταση, να δοθούν κατευθύνσεις και να υπάρξουν παρεμβάσεις. Το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πως η κατασκευαστική του εταιρεία θα παίρνει έργα από τους Δήμους και την Περιφέρεια. Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, αν κρίνουμε από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις που δίνει, όλο στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης βρίσκεται.

Ειδικά εκείνο το πλάνο με το φυτό (μπέντζαμιν) στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου, εκεί όπου βρίσκεται η Τεχνική Υπηρεσία, είναι κλασικό πλέον. Θα πει κανείς. Μα τι να κάνει ο Πρόεδρος, να μην ασχολείται με την επαγγελματική του δραστηριότητα; Αφού έργα από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης παίρνει, πρέπει να πηγαίνει εκεί για να λύνονται θέματα που υπάρχουν για την πρόοδο των έργων. Κανείς δεν είπε να παραμελήσει την δουλειά του, η οποία μάλιστα όπως διαπιστώνουμε πάει πολύ καλά.


Είναι όμως σίγουρα ένα ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, γιατί ο κ. Παρασκευόπουλος και η ΝΟΔΕ γενικότερα, δεν έχουν πάρει ακόμα θέση και ούτε έχουν κάνει την οποιαδήποτε κίνηση, για τους δυο “αντάρτες” της Ν.Δ, το Δημήτρη Πέτροβιτς και τον Τάκη Τοψίδη. Γιατί κατεβαίνουν ως “αντάρτες” κόντρα στην επίσημη επιλογή του κόμματος, το νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, που είναι μάλιστα και προσωπική επιλογή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Κι ακόμα, για το επίσης στέλεχος του κόμματος Κώστα Εξακουστό που ανακοινώθηκε επίσημα ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Τοψίδη. Γιατί στην Περιφέρεια ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο, ότι η "μάχη" είναι καθαρά πολιτική, ενώ για τους δήμους τα πράγματα θα είναι πιο… χαλαρά και δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις σε όσους δεν συνταχθούν με τους επίσημους υποψήφιους.



Την εταιρεία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου (Νομαρχιακής Επιτροπής της Νένας Δημοκρατίας) Άκη Παρασκευόπουλου, προσέλαβε από τις αρχές του 2021 η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. στην θέση του Γιώργου Κουκουράβα που απομακρύνθηκε.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης όπως είναι η πλήρης ονομασία, διοικείται από τους δημάρχους της Περιφέρειας ΑΜΘ, με Πρόεδρο τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, ενώ ένας εκ των Αντιπροέδρων είναι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Όταν ανέλαβε το 2019, μετά την διενέργεια δημοτικών εκλογών, βρήκε την απόφαση των προκατόχων της για το αντικείμενο: “Επίβλεψη διαχείρισης και λειτουργίας της ΟΕΔΑ Ανατολικού Τομέα ΠΑΜΘ», δηλαδή της ΜΕΑ Αλεξανδρούπολης, η οποία είχε προσλάβει τον πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργο Κουκουράβα. Στην προηγούμενη διοίκηση της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ Α.Α.Ε μετείχε να θυμίσουμε και ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, με εισήγηση προφανώς του οποίου και αποφασίστηκε η συνεργασία με τον κ.Κουκουράβα.



Με μια ανακοίνωση… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Έβρου (πρώην ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας, ουσιαστικά καλύπτει το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει από την Κυβέρνηση δια μέσου του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, με την δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.


Την ανακοίνωση υπογράφει ο Πρόεδρος της Άκης Παρασκευόπουλος, που ανάμεσα στις επαγγελματικές του ασχολίες με τα συνεχή δημόσια έργα που αναλαμβάνει με την Τεχνική - Κατασκευαστική του εταιρεία, όπως το πρόσφατο για την αποκατάσταση των αναχωμάτων στην πεδιάδα του Ερυθροποτάμου Διδυμοτείχου, προσπαθεί ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δεν δηλώνει ορθά, κοφτά και ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι διαφωνεί η ΔΕΕΠ του κόμματος με την συγκεκριμένη απόφαση, κάτι που ακόμα και οι τρεις βουλευτές του κόμματος έκαναν με συνεχείς τοποθετήσεις-δηλώσεις τους.


Ο κ. Παρασκευόπουλος δηλαδή, αποφάσισε να είναι εκ νέου υποψήφιος για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ; Θα συνεχίσει δηλαδή η Νέα Δημοκρατία να έχει στον Έβρο επικεφαλής έναν… εργολάβο δημοσίων έργων; Αυτό δεν είναι… αντιδεοντολογικό; Δεν την εκθέτει; Δεν θα μιλούν κάποιοι για διαπλοκή; Αυτό δεν αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ο νυν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ απορρίφθηκε τόσο για τον ΟΛΑ, όπου είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και τον “έσπρωχναν” κάποιοι, αλλά και για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης;

Τα λόγια του αυτά πάντως… πυροδότησαν άμεσα συζητήσεις μέσα στην αίθουσα και αυτό ήταν ουσιαστικά το μοναδικό θέμα συζήτησης. Κάποιοι χαμογελούσαν ειρωνικά, γιατί είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου ο Άκης Παρασκευόπουλος να μην επανεκλεγεί, αφού… εκθέτει το κυβερνών κόμμα. Οι λάθος χειρισμοί που έκανε εξάλλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και δήμων, αλλά και στις εθνικές εκλογές σε βουλευτικό επίπεδο με την ανυπαρξία του, δεν έχουν ξεχαστεί από αρκετούς.


Έτσι μπήκε τέρμα στα… όνειρα του κ.Παρασκευόπουλου να διεκδικήσει την Προεδρία του ΤΕΕ Θράκης και φαίνεται ξεκάθαρα ότι “πλήρωσε” όσα γνωρίζουν όλοι γι’ αυτόν. Τα δημόσια έργα που έπαιρνε δηλαδή από την απελθούσα δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, με διαγωνισμούς ή απ’ ευθείας αναθέσεις, αλλά και την συμπεριφορά και λειτουργία του και ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ στις τελευταίες εκλογές για Περιφέρεια, δήμους και τις εθνικές εκλογές. Ήταν η δεύτερη… ψυχρολουσία γι’ αυτόν τον τελευταίο καιρό, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του να διοριστεί Πρόεδρος ή Διευθύνων Σύμβουλος στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης, με την στήριξη του βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη.


Μήπως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος; Αυτός κοιτάζει μόνο τις δουλειές του ως εργολάβος και καλύτερα που δεν μιλάει, γιατί όποτε βγει να κάνει δηλώσεις, πέφτει πολύ… γέλιο. Όπως πρόσφατα που είπε ότι το 13ο Συνέδριο της Ν.Δ, όπου και ο ίδιος συμμετείχε ως σύνεδρος, ήταν από τα κορυφαία της μεταπολίτευσης.



Αυτή την αγωνία είχε λοιπόν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Παρασκευόπουλος, αν θα πάρει - με ηλεκτρονικό διαγωνισμό αυτή την φορά - το έργο και που χρόνος να τρέξει για να βοηθήσει στην εκλογή του επίσημου υποψηφίου του κόμματος Χρήστου Μέτιου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Εδώ δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στη μεγαλύτερη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, θα το έκανε τελευταίες ημέρες; Πως μετά που τον χάνεις που τον βρίσκεις, κάθε φορά σχεδόν που κάνει δηλώσεις στα κανάλια ως Πρόεδρος ΝΟΔΕ να μην τον βρίσκουν δίπλα στο περίφημο πλέον… μπεντζαμίν του δευτέρου ορόφου του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης;



Απέναντί του ο κ. Μέτιος, αν και πήρε την επίσημη στήριξη της Ν.Δ και προσωπικά του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε βουλευτές του ίδιου του κόμματός του, Προέδρους ΝΟΔΕ, Προέδρους Τοπικών Επιτροπών, δημάρχους και κορυφαία στελέχη, αλλά και ισχυρούς επιχειρηματίες. Όλο αυτό το καιροσκοπικό συνονθύλευμα προσωπικών συμφερόντων, στήριξε με νύχια και με δόντια τον κ.Τοψίδη, αλλά… ατύχησε.

Τα ίδια ισχύουν και τη ΝΟΔΕ Έβρου. Ήταν “εξαφανισμένα” τα περισσότερα στελέχη της, υπήρχε απαράδεκτη ουδετερότητα από τον Πρόεδρο της Άκη Παρασκευόπουλο, ενώ η υπεύθυνη τοπικής αυτοδιοίκησης Όλγα Βρετοπούλου έκανε… ιερό αγώνα για τον κ. Τοψίδη και επιτίθονταν συνέχεια στον Χρήστο Μέτιο χωρίς ουδείς να… συγκινείται. Ο κ. Παρασκευόπουλος, όπως και ο κ. Δημοσχάκης, ποτέ δεν είδαμε να συμμετέχει στις περιοδείες, τις επισκέψεις του Χρήστου Μέτιου και των υποψηφίων του στις πόλεις του Έβρου, έστω στην Αλεξανδρούπολη. Δεν τον είδαμε να πηγαίνει στο εκλογικό κέντρο της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”, της επίσημης υποψηφιότητας του κόμματος και προσωπικά του Προέδρου για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.


Τον ενδιέφερε μόνο να… τρέχει στις Ευρωεκλογές να μοιράζει ψηφοδέλτια της Μαρίας Σπυράκη και φυσικά να αγωνίζεται για τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη προκειμένου να ξαναεκλεγεί. Περισσότερες ώρες ήταν στο δεύτερο όροφο του δημαρχείου, δίπλα στον περίφημο φυτό μπέντζαμιν που υπάρχει εκεί όπου βρίσκεται η τεχνική υπηρεσία, μια και ως εργολάβος παίρνει έργα από το δήμο Αλεξανδρούπολης με διαγωνισμούς ή με απ’ ευθείας ανάθεση, παρά να στηρίξει την υποψηφιότητα του κόμματος. Μάλιστα δεν φρόντισε να δώσει στον συνδυασμό κάποιο δυνατό “όνομα” σε αντίθεση με το ψηφοδέλτιο του κ. Λαμπάκη όπου έκανε τα πάντα να το ενισχύσει.



Έμμεση στήριξη στον “αντάρτη” της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, προσέφερε ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κρατώντας ίσες αποστάσεις στην χθεσινοβραδινή ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη.


Στο πάνελ ήταν ο βουλευτής Τάσος Δημοσχάκης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος (μάλλον τους άρεσαν όσα άκουσαν από τον κ.Μεϊμαράκη αφού είναι γνωστό ότι και αυτοί κάνουν προσωπικά… παιχνίδια υπέρ Τοψίδη), ενώ παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος που είναι ο επίσημος υποψήφιος της Ν.Δ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και ο “αντάρτης” Χριστόδουλος Τοψίδης.


“Εξαφανισμένος” σε όλη την περιοδεία (Μητσοτάκη) ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άκης Παρασκευόπουλος


Στο αεροδρόμιο βρέθηκε πάντως κανονικά ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος, για την υποδοχή του κ. Μητσοτάκη (πως θα μπορούσε να λείπει άλλωστε), αλλά στη συνέχεια… εξαφανίστηκε. Μπορεί η περιοδεία να αφορούσε τους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, αλλά κανονικά ως κορυφαίο κομματικό στέλεχος στην περιοχή θα έπρεπε κανονικά να ακολουθήσει τον Πρόεδρο του. Κάτι που δεν έγινε και εμφανίστηκε μόνο το βράδυ στην εκδήλωση της Ξάνθης, που συνδιοργάνωσαν εξάλλου οι πέντε ΝΟΔΕ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και προφανώς δεν μπορούσε να λείψει.


Όσο για τον Άκη Παρασκευόπουλο, δεν ξέρουμε αν είχε άλλες υποχρεώσεις ή όπως ειρωνικά σχολίασαν κάποιοι” Μπορεί να έπρεπε να ποτίσει το… μπέντζαμιν στον δεύτερο όροφο του δημαρχείου Αλεξανδρούπολης, μπροστά ή δίπλα στο οποίο συχνά τον βλέπουμε να κάνει δηλώσεις στα κανάλια για διάφορα θέματα”. Βέβαια όλοι αυτοί είναι προφανώς κακοήθεις, γιατί είναι φυσικό ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου να βρίσκεται συχνά στον συγκεκριμένο όροφο όπου είναι η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, μια και η κατασκευαστική του εταιρεία παίρνει εδώ και λίγο καιρό αρκετά έργα (μέσω διαγωνισμού να το ξεκαθαρίσουμε) από την δημοτική αρχή Λαμπάκη.


Στη ΝΟΔΕ Έβρου όλα καλά; Ακόμα να περάσει η… αφωνία;


Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο οποίος τον Μάιο θα… γευθεί τους καρπούς όσων λέει και κυρίως κάνει. Πως θα αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση η επίσημη Νέα Δημοκρατία μας ενδιαφέρει. Μια και είμαστε στον Έβρο, η ΝΟΔΕ Έβρου και ο Πρόεδρος της Άκης Παρασκευόπουλος που μαζί με τους υπόλοιπους παραμένουν “εξαφανισμένοι”, που βρίσκονται; Μέρες τώρα δεν ακούσαμε την φωνή τους, δεν μάθαμε τις απόψεις τους.



Κι όμως, υπάρχει τελικά ΝΟΔΕ Έβρου και μάλιστα παίρνει και αποφάσεις. Μπορεί να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη και “εξαφανισμένη” στα πολλά και σοβαρά προβλήματα του νομού, να τηρεί… εκκωφαντική σιωπή μήνες τώρα, αλλά τα αντανακλαστικά της λειτούργησαν πολύ γρήγορα στην περίπτωση της Όλγας Βρετοπούλου.


Που ήταν αλήθεια η ΝΟΔΕ Έβρου και ο Πρόεδρος της Άκης Παρασκευόπουλος, όταν το μέλος επίσης του κόμματος Δημήτρης Πέτροβιτς, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως “αντάρτης” κόντρα στον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο; Γιατί και σε αυτή την περίπτωση δεν πήραν οποιαδήποτε απόφαση; Στην Όλγα Βρετοπούλου βρήκαν να… εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους και να επιβάλλουν κομματική πειθαρχία; Πως πάρθηκε αυτή η πρωτοβουλία; Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΝΟΔΕ και την πήρε;


Πάντως προκάλεσε απορία, αν και ο ίδιος δεν ασχολήθηκε, το γεγονός ότι στη σύσκεψη υπό τον Αυγενάκη που πραγματοποιήθηκε στη ΝΟΔΕ Έβρου για το θέμα Μέτιου και των άλλων επίσημων στηρίξεων που δίνονται, δεν κλήθηκε και αυτός αν και μέλος του κόμματος και μάλιστα της ΔΑΚΕ Μεταφορών.

Ίσως ο πρόεδρος Άκης Παρασκευόπουλος να το ξέχασε. Έχει τόσα άλλωστε να κάνει ο άνθρωπος. Έπεσε όπως μαθαίνω και… πολύ δουλειά στο μελετητικό τους τελευταία, αφού αναλαμβάνει συνέχεια διάφορες μελέτες. Που να τα προλάβει και να τα σκεφθεί όλα ο άνθρωπος; Πάντως να…παραπονιέται και να γκρινιάζει βρίσκει χρόνο.


Διευκρινίζουμε ότι όλα τα παραπάνω για τον Άκη Παρασκευόπουλο τα έγραφε ο Κώστας Πιτιακούδης (και δια χειρός Αντώνη Καμελίδη) στην βοθρο-ιστοσελίδα του evros-news.gr και σε καμία περίπτωση δεν τα υιοθετούμε.

Τώρα πως ο Πιτιακούδης και ο Καμελίδης «αγάπησαν» ξαφνικά τον κ. Παρασκευόπουλο, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του...

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8479,Άμυνα,347,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3015,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3310,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,115,Έβρος,18361,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2532,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1482,Ελλάδα,1305,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,294,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,43,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,750,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1484,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,421,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3874,Πολιτική,1473,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,6141,Ροδόπη,413,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,553,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1090,Φέρες,391,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Οι εκλογές της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ, ο Πιτιακούδης, ο Καμελίδης και ο Παρασκευόπουλος...
Οι εκλογές της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ, ο Πιτιακούδης, ο Καμελίδης και ο Παρασκευόπουλος...
Οι εκλογές στη ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ, ο Πιτιακούδης, ο Καμελίδης και ο Παρασκευόπουλος - «Εργολαβία» πήρε τις εκλογές της ΔΕΕΠ Έβρου ο Κώστας Πιτιακούδης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhG7MX56gW9xPka4UlJI3lS1s6X9gKbONTEk4J8HwrB3b7QVM1eEvKcgkquKoRddMaktlfX-zxic2lkjZlyAzw2mQXytjXw2Hw-NgqcT7TLiKsiZaAI3zalvZj-A6-ZheOZDhfjznOG201Mf-_WRWN1aPdGnrMt-XTnnS6ZcKmmrrx72cnYQdysVbhO=s16000
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhG7MX56gW9xPka4UlJI3lS1s6X9gKbONTEk4J8HwrB3b7QVM1eEvKcgkquKoRddMaktlfX-zxic2lkjZlyAzw2mQXytjXw2Hw-NgqcT7TLiKsiZaAI3zalvZj-A6-ZheOZDhfjznOG201Mf-_WRWN1aPdGnrMt-XTnnS6ZcKmmrrx72cnYQdysVbhO=s72-c
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2021/10/blog-post_82.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2021/10/blog-post_82.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων