Περιοδεία ΥΠΑΑΤ Σπήλιου Λιβανού στον Έβρο - Ξεκινά η κατασκευή του αρδευτικού έργου Ερυθροποτάμου

Τον Έβρο επισκέφτηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός.

Περιοδεία ΥΠΑΑΤ Σπήλιου Λιβανού στον Έβρο - Ξεκινά η κατασκευή του αρδευτικού έργου Ερυθροποτάμου
Περιοδεία στην Π.Ε. Έβρου πραγματοποίησε την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός.

«Τα σύνορα της χώρας μας είναι απαραβίαστα και αδιαπραγμάτευτα», τόνισε ο ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιος Λιβανός επισκεπτόμενος τον Φράχτη στις Φέρες, ο οποίος έχει δημιουργηθεί στον Έβρο για την προστασία των συνόρων μας.


Ο κ. Λιβανός, ο οποίος περιόδευσε στον Έβρο, συνοδευόμενος από τους Γ.Γ του ΥΠΑΑΤ κ. Χριστιάνα Καλογήρου και Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, όπου νυχθημερόν φρουρούν τη χώρα.


Ο ΥΠΑΑΤ ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρούπολης Λάμπρο Τσιάρα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν με αποτελεσματικότητα καθημερινά οι φρουροί των συνόρων μας.


Σε δήλωσή του, ο κ. Λιβανός τόνισε ότι επισκέπτεται τον Φράκτη στις Φέρες, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης για να διατρανώσει, σε μία συγκυρία που συμπίπτει με τις δυσάρεστες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, ότι τα σύνορά μας είναι απαραβίαστα και αδιαπραγμάτευτα.


Αναλυτικά, ο κ. Λιβανός δήλωσε:

«Εδώ, στην αρχή της Ελλάδας, στην αρχή της Ευρώπης, οι γυναίκες και οι άνδρες του Στρατού και της Αστυνομίας, οι Εβρίτισσες και οι Εβρίτες, οι ακρίτες μας, φυλάσσουν τα σύνορά μας και προστατεύουν την πατρίδα μας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους της κυβέρνησης και να υπογραμμίσω ότι κανένας φράκτης και κανένα «εμπόδιο» δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα. Η γραμμή άμυνας της χώρας είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας. Η ύπαρξη του φράκτη υπογραμμίζει ότι εδώ είναι τα σύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Είμαστε ευγνώμονες για το εθνικό έργο που επιτελείτε. Είμαστε δίπλα σας».

Επίσης ο κ. Λιβανός επισκέφθηκε τη Γέφυρα των Κήπων του Έβρου.


Νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στον Φυτοϋγειονομικό Σταθμό στο Τελωνείο των Κήπων

Τη χρηματοδότηση για την κατασκευή νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στην είσοδο από Τουρκία προς Ελλάδα, με την οποία επιλύεται ένα πρόγραμμα εικοσαετίας, καθώς ο Φυτοϋγειονομικός Σταθμός βρίσκεται σε λάθος πλευρά (προς Τουρκία), δημιουργώντας εύλογα προβλήματα ασφάλειας και καθυστερήσεις στους ελέγχους, ανακοίνωσε ο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός κατά την περιοδεία του στον Έβρο, συνοδευόμενος από τους Γ.Γ. κ. Χριστιάνα Καλογήρου και Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Παράλληλα, ο ΥΠΑΑΤ εμφανίστηκε αποφασισμένος να διορθωθούν οι ανισότητες του παρελθόντος, να ρυθμιστούν οι ανισοκατανομές στα δικαιώματα των κτηνοτρόφων και γενικά να υπάρχει ισότητα και δικαιοσύνη στην παροχή επιδοτήσεων.

Ο κ. Λιβανός ξεκίνησε την περιοδεία του από τις Φέρες, μια περιοχή με 14 οικισμούς όπου το 90% των εισοδημάτων των κατοίκων προέρχεται από την κτηνοτροφία (45.000 αιγοπρόβατα) και τη γεωργία (120.000) ποτιστικά στρέμματα.


Ο ΥΠΑΑΤ επισκέφθηκε την οικοτεχνία Πορτοκαλίδη, μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής σάλτσας ντομάτας, η οποία έχει αποσπάσει πολλά βραβεία στο εξωτερικό.


Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φερών, τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης και ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα κ. Δημήτρης Κολγιώνης.


Σε σύσκεψη που ακολούθησε με εκπροσώπους συνεταιριστών ο κ. Λιβανός ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής.


Ο ΥΠΑΑΤ αναφέρθηκε στη νέα ΚΑΠ και κάλεσε τους συνεταιριστές να διατυπώσουν από κοινού προτάσεις που να διαμορφώνουν ένα αναπτυξιακό μοντέλο για την επόμενη δεκαετία.

«Η ουσιαστική συζήτηση είναι πώς χτίζουμε το μέλλον» σημείωσε ο ΥΠΑΑΤ και κάλεσε τους αγρότες να το συνδιαμορφώσουν από κοινού με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Λιβανός αναφέρθηκε στο εκτεταμένο πρόγραμμα εγγειοβελτιωτικών έργων του ΥΠΑΑΤ και στο νομοσχέδιο για τις σταβλικές εγκαταστάσεις που, όπως είπε, διαμορφώνει ένα πιο φιλικό πλαίσιο για την κτηνοτροφία. Αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα Γεωργικών Συμβούλων επισημαίνοντας ότι στόχος είναι να υπάρχουν κτηνίατροι και γεωπόνοι δίπλα στους παραγωγούς

«Δεν είμαστε εδώ για να δώσουμε κάλπικες υποσχέσεις ή να χαϊδέψουμε αυτιά. Πιστεύω ότι η ανάπτυξη θα έλθει από την περιφέρεια», είπε χαρακτηριστικά.


Μετά την σύσκεψη, ο κ. Λιβανός δήλωσε:

«Είναι για μένα μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελληνική Κυβέρνηση εδώ στην αρχή της Ελλάδας, στην αρχή της Ευρώπης. Έχουμε την πολιτική βούληση να αλλάξουμε τη νοοτροπία η οποία υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, να επιφέρουμε δικαιοσύνη, καταργώντας τις ανισότητες, στα ιστορικά δικαιώματα του παρελθόντος και να στηρίξουμε την πραγματική παραγωγή.

Η πολιτική της κυβέρνησης είναι να στηρίξει τους πραγματικούς αγρότες, να στηρίξει τους νέους αγρότες και αγρότισσες και κτηνοτρόφους, να δώσει εργαλεία στην παραγωγή με τα προγράμματα, τα οποία υλοποιούμε τις επόμενες ημέρες και βεβαίως, να ανταποκρίνεται άμεσα, γρήγορα, δίκαια και αποτελεσματικά όταν υπάρχουν φυσικές καταστροφές που βλέπουμε ότι είναι πολύ έντονες το τελευταίο διάστημα και στην περιοχή και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Είναι πεποίθησή μου ότι η ανάπτυξη της χώρας μας μετά τις δυσκολίες και των μνημονίων, αλλά και του covid-19 θα έρθει από την ελληνική περιφέρεια και είναι δέσμευση και δική μου, αλλά κυρίως του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να ενισχύσουμε τη περιοχή του Έβρου, όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά της Ελλάδας.

Θα διαμορφώσουμε τη Νέα Κοινή Αγροτική μας Στρατηγική μαζί με τους παραγωγούς. Γι αυτό και βρέθηκα πριν από ένα μήνα εδώ , γι αυτό και είμαι σήμερα, γι αυτό και θα έρθουνε οι σύλλογοι μέσα στον Σεπτέμβριο να τα ξαναπούμε στην Αθήνα για να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για ένα νέο παραγωγικό μέλλον.

Προφανώς πάντοτε είναι πολύ σημαντικά τα έργα υποδομής και γι αυτό χρειάζεται να έχουμε συνεργασία με την Περιφέρεια και με τα άλλα υπουργεία γι αυτό τον σκοπό . Από κει και πέρα όμως είναι πολύ σημαντικό να διαμορφώσουμε τα σωστά εργαλεία χρηματοδότησης για να ενισχύσουμε τους πραγματικούς παραγωγούς και κυρίως να βάλουμε νέους ανθρώπους με σωστή υποδομή και όπλα για να μείνουνε στον τόπο αυτό και να παράξουν».

Επίσκεψη στον Φυτοϋγειονομικό Σταθμό στο Τελωνείο των Κήπων

Στη συνέχεια, ο κ. Λιβανός επισκέφτηκε τον Φυτοϋγειονομικό Σταθμό στο Τελωνείο των Κήπων, όπου ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση για την κατασκευή νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στην είσοδο από Τουρκία προς Ελλάδα. Έτσι, επιλύεται ένα πρόβλημα εικοσαετίας.

Ολόκληρη η δήλωση του ΥΠΑΑΤ:

«Σήμερα, γυρνάμε σελίδα στον Φυτοϋγειονομικό Σταθμό Ελέγχου, εδώ στο Τελωνείο των Κήπων. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι υλοποιείται ένα αίτημα δεκαετιών για τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου σταθμού με όλες τις προδιαγραφές που απαιτεί η σύγχρονη εποχή αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ξεπεράσαμε όλα τα γραφειοκρατικά, οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που υπήρχαν και έχοντας εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση, ξεκινήσαμε την υλοποίηση του νέου Σταθμού.

Ο Σταθμός αυτός θα δημιουργήσει ένα νέο οικονομικό σταυροδρόμι στην περιοχή, θα διασφαλίσει τη δημόσια υγεία με πολύ καλύτερους όρους και βεβαίως, την εθνική ασφάλεια.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Γ.Γ του ΥΠΑΑΤ κ. Χριστιάνα Καλογήρου για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε προκειμένου να φτάσουμε σήμερα έως εδώ, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς για τη συνεργασία μας και τους ελεγκτές της ΔΑΟΚ που κάνουν τη δουλειά τους με αυτοθυσία και αυταπάρνηση και να ευχηθώ η νέα αρχή που κάνουμε σήμερα, να ολοκληρωθεί γρήγορα».


Επίσκεψη στην Υπηρεσία Κτηνιατρικών Ελέγχων των Κήπων

Στους Κήπους ο κ. Λιβανός επισκέφθηκε την υπηρεσία Κτηνιατρικών ελέγχων και συζήτησε με τους υπαλλήλους τα προβλήματα της υπηρεσίας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την εταιρεία επεξεργασίας μεταξιού Μουχταρίδη στο Σουφλί και κατόπιν τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Παναγιώτη Καλακίκο ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα της περιοχής.

Ο κ. Καλακίκος πρότεινε να γίνει στο Δήμο σχολή γαλακτοκομίας, κτηνιατρική σχολή και γενικά τόνισε ότι η περιοχή για εθνικούς αλλά και αναπτυξιακούς λόγους πρέπει να ενισχυθεί με σχολές που έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση προϊόντων αγροδιατροφής.

Ξεκινά η κατασκευή του αρδευτικού έργου Ερυθροποτάμου που θα ωφελήσει 5.000 αγρότες

Τη χρηματοδότηση και κατασκευή του αρδευτικού έργου του Ερυθροπόταμου, το οποίο είχε μπλοκάρει επί 16 χρόνια, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, κατά την επίσκεψή του στο Διδυμότειχο, συνοδευόμενος από τους Γ.Γ του ΥΠΑΑΤ κ. Χριστιάνα Καλογήρου και Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Το έργο χρηματοδοτείται με 10 εκατ. ευρώ. καλύπτει τις ανάγκες άρδευσης 35.000 στρεμμάτων και από το σύγχρονο δίκτυο των 135.000 μέτρων που θα αναπτυχθεί θα επωφεληθούν 5.000 αγρότες.

Ο κ. Λιβανός εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του στην περιοχή και κυρίως για το γεγονός ότι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υλοποίηση ενός έργου που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων για περισσότερα από 16 χρόνια.


«Μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει τις εργασίες ο ανάδοχος για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο θα αρδεύσει 35 χιλιάδες στρέμματα της περιοχής σας. Θα καλύψει μια ζώνη 135 χιλιάδες μέτρων εκσυγχρονισμένου δικτύου και θα ωφελήσει σχεδόν 5000 αγρότες και παραγωγούς» είπε ο ΥΠΑΑΤ και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο έχει μπει στην τελική ευθεία και εύχομαι σύντομα να έρθουμε και να το να το εγκαινιάσουμε».

Ο κ. Λιβανός ευχαρίστησε τους πολίτες και τους παραγωγούς της περιοχής για την υπομονή που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τους Γ.Γ. ΥΠΑΑΤ κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ο οποίος με την εμπειρία του βοήθησε να ξεμπλοκάρει το έργο και κ. Κ. Μπαγινέτα, ο οποίος ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία.

Ο κ. Παπαγιαννίδης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά μεσαία έργα που κάνει το Υπουργείο. Και αυτό, όπως είπε, «διότι το υφιστάμενο έργο είναι 30 χρόνων, είναι δυστυχώς μιας παλιάς τεχνολογίας, δηλαδή είναι με σωλήνες σιδερένιους χαλύβδινους, οι οποίοι δεν είχανε τότε την προβλεπόμενη αντιπλεγματική και αντιδιαβρωτική προστασία και έτσι παθαίνουν συνεχώς ζημιές και έχουν προβλήματα και υπάρχει μεγάλη σπατάλη νερού, ενώ τώρα το σύγχρονο θα είναι με σωλήνες πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς που είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Ευρώπη».


Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι μεγάλη στιγμή και μεγάλη μέρα για το Δήμο Διδυμοτείχου και τους αγρότες της περιοχής. Θέλω να ευχαριστήσω και να καλωσορίσω τον Υπουργό που ήρθε να ανακοινώσει από δω αυτό το μεγάλο έργο, το οποίο πέρα από την εξυπηρέτηση που θα κάνει ως προς τις ανάγκες των αγροτών, θα φέρει και πλούτο και βοήθεια προς το περιβάλλον από την ώρα που δεν θα υπάρχει και κατάχρηση του ύδατος. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο».

Νωρίτερα, ο κ. Λιβανός επισκέφτηκε την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο βιομηχανία γάλακτος Εβροφάρμα. Οι χρηματοροές της εταιρείας σε παραγωγούς εφέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τα 17 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία συναλλάσσεται με 350 οικογένειες παραγωγών από τη Θράκη ενώ έχει ξεκινήσει επένδυση 4 εκατ. ευρώ για την παραγωγή στραγγιστού γιαουρτιού.


Ο κ. Λιβανός ξεναγήθηκε από τα μέλη της νεότερης γενιάς ιδιοκτητών της επιχείρησης τους Μαρία, Χρήστο και Παναγιώτη Παπαζηλάκη.

Όπως είπε, η εταιρεία αποτελεί πρότυπο οικογενειακής επιχείρησης με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. «Είστε αυτό που ιδανικά θα θέλαμε να δούμε και σε άλλες περιοχές της χώρας», σημείωσε ο κ. Λιβανός και πρόσθεσε ότι πρόθεση του υπουργείου είναι η ενίσχυση των καθετοποιημένων μονάδων. Επανέλαβε, δε, ότι το ΥΠΑΑΤ θα εντείνει τους ελέγχους στο γάλα και στα ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντα, καθώς μέσα από αυτήν την πολιτική, εκτός από την ασφάλεια των καταναλωτών, προστατεύονται και οι παραγωγοί, καθώς επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές για τα προϊόντα τους.

Στη συνέχεια ο κ. Λιβανός επισκέφθηκε την εταιρεία παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ΑΡΔΑΣ Frost Α.Ε. στα Κόμαρα Ορεστιάδας. Τον ΥΠΑΑΤ ξενάγησε στην επιχείρηση ο ιδιοκτήτης κ. Μιχάλης Στράντζαλης.


Σημειώνεται ότι σήμερα το 95% της κατανάλωσης κατεψυγμένων παράγονται στην Ελλάδα από τα 50.000 στρέμματα συμβολαιακής γεωργίας. Η ΑΡΔΑΣ Frost αξιοποιεί την παραγωγή από 6.000 στρέμματα της περιοχής.

Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δημητριακών Ορεστιάδας

Στη συνέχεια ο κ. Λιβανός επισκέφτηκε τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών Ορεστιάδας.


Σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του Συνεταιρισμού ο πρόεδρός του κ. Λάμπρος Κουμπρίδης και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης ευχαρίστησαν τον ΥΠΑΑΤ για το ξεμπλοκάρισμα του έργου του Ερυθροπόταμου και τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα της περιοχής.


Σημειώνεται ότι ο συνεταιρισμός έχει 900 μέλη, αλλά έχει συναλλαγές με το 75% των παραγωγών της περιοχής.

Ο ΥΠΑΑΤ σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ενίσχυση των συνεταιρισμών αποτελεί κεντρικό κομμάτι της πολιτικής του υπουργείου και της κυβέρνησης.


Κλείνοντας την περιοδεία του στον Έβρο ο κ. Λιβανός είχε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς του πρωτογενούς τομέα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.


Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,608,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2047,Αλεξανδρούπολη,8565,Άμυνα,349,Ανακύκλωση,36,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3021,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3321,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,698,Δράμα,116,Έβρος,18480,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2568,Εκκλησία,1235,Εκπαίδευση,1500,Ελλάδα,1313,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,71,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,634,Εργασία,23,Εργασιακά,298,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,59,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,328,Θράκη,755,Ιστορία,231,Καβάλα,194,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,588,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,673,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,342,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1504,Πανταζίδου,166,Παπανικολόπουλος,275,ΠΑΣΟΚ,276,Περιβάλλον,426,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3893,Πολιτική,1487,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6176,Ροδόπη,416,Σαμοθράκη,667,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,558,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,287,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,140,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,54,Τουρισμός,257,Τρίγωνο,67,Τυχερό,53,Υγεία,1096,Φέρες,393,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Περιοδεία ΥΠΑΑΤ Σπήλιου Λιβανού στον Έβρο - Ξεκινά η κατασκευή του αρδευτικού έργου Ερυθροποτάμου
Περιοδεία ΥΠΑΑΤ Σπήλιου Λιβανού στον Έβρο - Ξεκινά η κατασκευή του αρδευτικού έργου Ερυθροποτάμου
Τον Έβρο επισκέφτηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXbMHBI_87gAPTkesYqQx6GpfTbjIAT4JuScTF7vB94eTSoCHO9gXhQU2As1CeEmgP9OGSGMNkS-et6ikqe_gCH_TxSOPpKKStsg30fTrJP2og8kwXrb3DpW7pDOMqGxOHvkTgT3VCLGM/s16000/045250.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXbMHBI_87gAPTkesYqQx6GpfTbjIAT4JuScTF7vB94eTSoCHO9gXhQU2As1CeEmgP9OGSGMNkS-et6ikqe_gCH_TxSOPpKKStsg30fTrJP2og8kwXrb3DpW7pDOMqGxOHvkTgT3VCLGM/s72-c/045250.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2021/09/blog-post_2.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2021/09/blog-post_2.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων