Loading ...

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Έβρου ζητά την ένταξη των ασφαλιστών στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων της ΠΑΜΘ

Σχετικά με τον αποκλεισμό των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών από την ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας στην ΑΜ-Θ.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Έβρου ζητά την ένταξη των ασφαλιστών στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων της ΠΑΜΘ
H Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Έβρου (ΕΑΔΕ) αποτελείται από ένα σύνολο 180 μελών και είναι ένας κλάδος δραστικά πληττόμενος από την κρίση όπως ορθώς αναγνωρίστηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση με την ένταξη του ΚΑΔ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στο πλαίσιο 2 στα μέτρα προστασίας των πληττόμενων επιχειρήσεων από τις συνέπειες της πανδημίας κατά την έναρξή της.

Ενδεικτικά οι ΚΑΔ:
  • 65.11 Ασφάλειες ζωής
  • 65.12 Ασφάλειες εκτός από τις ασφάλειες ζωής
  • 65.20 Αντασφάλιση
  • 66.22 Δραστηριότητες ασφαλιστικών πρακτόρων και μεσιτών
  • 66.29 Άλλες δραστηριότητες συναφείς προς τις ασφαλίσεις και τα συνταξιοδοτικά ταμεία.

Επισημαίνουμε ότι η ασφαλιστική διαμεσολάβηση αποτελεί βασικό πυλώνα της Ασφάλισης και Προστασίας της οικογενείας, της περιουσίας, της επιχείρησης αλλά και των οικονομιών των συμπολιτών μας. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μάλιστα είναι ανάμεσα στους επαγγελματίες εκείνους που εξυπηρετούν προσωπικά (φυσική παρουσία) τους ασφαλισμένους πολίτες. Είναι δίπλα τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους για την απόδοση συντάξεων και αποζημιώσεων, αλλά και στον θάνατο τους για την απόδοση χρημάτων που ανήκουν στους κληρονόμους τους. Ασκούν ενεργά τη δραστηριότητά τους και απασχολούν δεκάδες υπαλλήλους και όπως είναι φυσικό έχουν τα ίδια έξοδα με κάθε άλλη επιχείρηση, όπως μισθοδοσία, φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, μισθώματα και πάγια έξοδα.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε την διοίκηση της Περιφέρειας να υιοθετήσει την υπαγωγή των ΚΑΔ της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη μη επιστρεπτέα επιχορήγηση κεφαλαίου κίνησης του προγράμματος «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» (Δράση 3δ.5-6.2) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» 2014-2020 για τις επιχειρήσεις τους.

Με σεβασμό στον αγώνα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της κρίσης, τα μέτρα της οποίας στηρίζουμε πλήρως, πιστεύουμε ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη και να αντιμετωπισθούν τα πιο πάνω βάσιμα αιτήματά μας. Καλούμε κάθε αρμόδιο από τις Υπηρεσίες της Πολιτείας, τους Βουλευτές του Νομού Έβρου, το Επιμελητήριο Έβρου αλλά και την Διοίκηση της Περιφέρειάς μας να ακούσουν την έκκλησή μας διορθώνοντας ένα τυπικό λάθος της μη ένταξης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στους Επιλέξιμους Κωδικούς Δραστηριότητας.

Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Έβρου

ΣΧΟΛΙΑ

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Facebook | X | Instagram | Threads | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων