Ορεινός αγώνας δρόμου "3ο Kirki Trail" στην Κίρκη Αλεξανδρούπολης

Το Σάββατο 8 Αυγούστου διοργανώνεται στην Κίρκη Αλεξανδρούπολης ο 3ος αγώνας δρόμου σε ορεινό έδαφος "Θράκας Ιππέας" - 3ο Κirki Trail 2020.

Ορεινός αγώνας δρόμου "3o Kirki Trail" στην Κίρκη Αλεξανδρούπολης
Ο 3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Κίρκης αναβλήθηκε. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο αθλητικός σύλλογος Δρομέας Θράκης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Κοινότητα Κίρκης, συνδιοργανώνουν τον 3ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου Κίρκης «Θράκας Ιππέας» - 3ο Κirki Trail 2020, το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020.

Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, του Δ' Σώματος Στρατού, του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου Θράκης και του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Αλεξανδρούπολης.

Το Δίκτυο ΟΡΦΕΑΣ βοηθά στην επιμέλεια του αγώνα.

Ο αγώνας διεξάγεται τηρώντας όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ και της ΓΓΑ, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω.

3ο KIRKI TRAIL 2020
 • ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κίρκη Αλεξανδρούπολης
 • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 8 Αυγούστου 2020
 • ΑΦΕΤΗΡΙΑ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Κίρκης
 • ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ: 6.200 μ. και 12.400 μ.
 • ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Μία κυκλική διαδρομή (κυρίως εντός δάσους) πέριξ της Κίρκης. Στον αγώνα 12.000 οι δρομείς θα τρέξουν δύο κύκλους την ίδια διαδρομή.
 • ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Θα υπάρχει χρονομέτρηση χειρός για όλους τους δρομείς του αγώνα, με την συνεργασία του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
 • 6:00 μ.μ. Εκκίνηση Λαϊκού δρόμου ή δυναμικού βαδίσματος 6.200 μ., ανά ηλικιακές κατηγορίες
 • 6:45 μ.μ. Εκκίνηση αγώνα 12.500 μ., ανά ηλικιακές κατηγορίες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το δικαίωμα συμμετοχής είναι ελεύθερο. Ηλικιακά επιτρέπεται η συμμετοχή, στα 12.400 μ. γεννηθέντες από το 2002 και μεγαλύτεροι, στα 6.200 γεννηθέντες από 2006 και μεγαλύτεροι.

ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρξουν τα παρακάτω όρια συμμετοχής: Στις διαδρομές 6.200 μ. και 12.400 μ. θα συμμετάσχουν έως 150 αθλητές/τριες στην καθεμία.

ΕΠΑΘΛΑ:
 • Στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια, όλων των ηλικιακών κατηγοριών, των αγώνων 6.200 μ. και 12.400 μ. θα απονεμηθούν κύπελλα.
 • Κύπελλο τιμής ένεκεν, θα απονεμηθεί στον μεγαλύτερο σε ηλικία, συμμετέχοντα δρομέα άνδρα ή γυναίκα.
 • Στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες των αγώνων 6.200 μ. και 12.400 μ. των κατηγοριών, έως 39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60-69 ετών και 70 ετών και πάνω, θα απονεμηθεί μετάλλιο νικητή.
 • Σε όλους όσους τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Σε όλους τους συμμετέχοντες των αγώνων των 6.200 μ. και των 12.400 μ. θα χορηγηθεί αθλητικό σακίδιο πλάτης.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Στον αγώνα 12.400 μ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 3ο χλμ, στο 6ο χλμ και στο 9ο χλμ με νερό. Στον αγώνα 6.200 μ. θα υπάρχει σταθμός στο 3ο χλμ με νερό. Νερά και μπανάνες θα υπάρχουν για όλους τους αθλητές και στον τερματισμό.

ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ: Κατά τη διάρκεια της εκκίνησης κάθε αγώνα, οι δρομείς θα κατανεμηθούν σε blocks, τα οποία θα ξεκινούν ανά διαστήματα (τουλάχιστον δύο λεπτά). Τα blocks θα κατανεμηθούν από τις μικρότερες ηλικιακές ομάδες, προς τις μεγαλύτερες.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό Πρώτων Βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες Διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές Διασώστες που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Οι συμμετέχοντες δρομείς, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά στην φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση κατά την διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.

Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους αγώνες ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους.

Κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο συμμετέχων δρομέας, βεβαιώνει με τσεκάρισμα, την ανάληψη της προσωπικής του ευθύνης για την συμμετοχή του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές των αθλητών/τριών θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://kirki-trail.gr, μέχρι την Τετάρτη 5/8/2020 ή την συμπλήρωση του ορίου εγγραφών. Για ειδικές περιπτώσεις εγγραφών, εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επικοινωνήστε στο τηλ. 6907605015

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Η οικονομική συμμετοχή στα αγωνίσματα 6.200 μ. και 12.400 μ. ορίζεται στα 10 ευρώ, που μπορεί να κατατίθενται, στον λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑ, που έχει την επιμέλεια του αγώνα IBAN: GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493, στην τράπεζα Πειραιώς. Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε να προστεθεί το επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση.

Όσοι είχαν ήδη κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή τους (από το Μάρτιο) πρέπει να την κατακυρώσουν με την αποπληρωμή της εγγραφής των 10 ευρώ.

Δια ζώσης πληρωμές δεν θα γίνουν.

ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΕΓΑΣ - ΓΓΑ

Η οργανωτική επιτροπή θα τηρήσει όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπει το Πρωτόκολλο που κατάρτισε ο ΣΕΓΑΣ και η ΓΓΑ, για την ασφαλέστερη συμμετοχή των δρομέων, κριτών, εθελοντών, βοηθητικού προσωπικού, για αγώνες δρόμου εκτός σταδίου.

- Η συμμετοχή των αθλητών/τριών θα επιτρέπεται μόνο σε δρομείς που θα προσκομίσουν στην γραμματεία του αγώνα, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο, το σχετικό «Δελτίο Καταγραφής Αθλουμένου» της ΓΓΑ, σύμφωνα με το οποίο πληρούν τα κριτήρια για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητικής δραστηριότητα.

- Στην γραμματεία του αγώνα οι δρομείς θα παραλαμβάνουν μία ώρα πριν, το υλικό του αγώνα (αριθμός, σακίδιο, αυτοκόλλητο αριθμό για το σακίδιο των προσωπικών τους αντικειμένων), τηρώντας τις αποστάσεις του 1,5 μ. σε όλα τα επίπεδα, που θα ορίζονται σε αυτοκόλλητες ενδείξεις στο δάπεδο.

- Στην είσοδο της γραμματείας αγώνα, θα υπάρχει προσωπικό που θα παρακολουθεί τη ροή των δρομέων.

- Το προσωπικό της γραμματείας, οι κριτές, οι εθελοντές θα φορούν προστατευτικές μάσκες.

- Θα υπάρχει σε σημεία διανομής, εξυπηρέτησης, αλλά και στην γραμματεία, αντισηπτικό για τους εργαζόμενους, εθελοντές, αλλά και τους συμμετέχοντες δρομείς.

- Θα προσδιοριστεί συγκεκριμένος κλειστός χώρος, που θα βρίσκεται σε απόσταση από τους υπόλοιπους χώρους που χρησιμοποιεί η διοργάνωση, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την περίπτωση που παρουσιαστεί ύποπτο κρούσμα. Στο χώρο αυτό θα υπάρχει υγειονομικό προσωπικό, το οποίο θα έχει την ευθύνη λειτουργίας του παραπάνω χώρου απομόνωσης.

- Σε όλους τους χώρους οργάνωσης του αγώνα, θα υπάρχει σήμανση, που θα υπενθυμίζει στους επισκέπτες τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούν, καθώς και την ανάγκη τήρησης των κανόνων φυσικής απόστασης (1,5 μ.).

- Για την αποφυγή συνωστισμού, κατά τη διάρκεια της εκκίνησης κάθε αγώνα, οι δρομείς θα κατανεμηθούν σε blocks, τα οποία θα ξεκινούν ανά λίγα λεπτά. Σε κάθε block με ατομική ευθύνη του δρομέα, θα τηρείται για κάθε δρομέα ο κανόνας της φυσικής απόστασης 1,5 μ., σε οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση. Για την τήρηση του κανόνα της απόστασης, στον χώρο της εκκίνησης, θα υπάρχει ευδιάκριτη σήμανση, για την θέση του κάθε δρομέα στο έδαφος, σε κάθε σειρά και κάθε στίχο.

- Στο κάθε ξεχωριστό block εκκίνησης, θα δίνεται ξεχωριστή εκκίνηση για κάθε σειρά δρομέων, με χρονική απόσταση τέτοια, ώστε οι δρομείς της σειράς που προηγείται να έχουν διανύσει ικανό διάστημα, περίπου 6-8 μ. προτού ξεκινήσει η επόμενη.

- Οι συμμετέχοντες σε κάθε μπλοκ και σε κάθε σειρά καθορίζονται εκ των προτέρων από την γραμματεία, για λόγους πιθανής ιχνηλάτησης.

- Τα blocks θα ξεκινούν ανά δύο τουλάχιστον λεπτά, από την εκκίνηση της τελευταίας σειράς των δρομέων του προηγούμενου block.

- Συνιστάται στους δρομείς να φορούν προστατευτική μάσκα μέχρι την εκκίνηση τους. Για την απόρριψη των μασκών θα υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων σε σημεία πέριξ της εκκίνησης.

- Η παράδοση των ρούχων των συμμετεχόντων, θα γίνεται σε ειδικό χώρο με αρίθμηση. Ο ρουχισμός θα μπαίνει στο σακίδιο που θα έχει δοθεί από την γραμματεία ή σε άλλο σακίδιο, μαζί με τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα μπαίνει πάνω στο σακίδιο. Κατά τη παράδοση τους τα σακίδια θα ψεκάζονται με απολυμαντικό διάλυμα από τους εθελοντές.

- Συνιστάται για τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα:
 1. Το τρέξιμο των δρομέων δίπλα δίπλα είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται απόσταση ασφαλείας 1,5 μ. μεταξύ τους.
 2. Το τρέξιμο των δρομέων σε κλιμακωτό σχηματισμό (ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω δεξιά ή αριστερά) είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται νοητή πλαϊνή απόσταση 1,5 μ.
 3. Το τρέξιμο των δρομέων με αποστάσεις μεταξύ των, μικρότερες από τις παραπάνω, πρέπει να αποφεύγονται.

- Οι δρομείς θα πρέπει να τρέχουν φορώντας φανέλα, την οποία σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται να αφαιρούν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον τερματισμό, μέχρι και την παραλαβή του σακιδίου με τα ρούχα τους.

- Μετά τον τερματισμό, οι δρομείς παραλαμβάνουν από ειδικούς σταθμούς πλαστική μικρή σακούλα, με νερό, μπανάνα, μετάλλιο τερματισμού. Η παραλαβή είναι ανέπαφη.

- Τέλος οι δρομείς παραλαμβάνουν το σακίδιο με τον ρουχισμό τους, στον χώρο παράδοσης, αφού πρώτα απολυμάνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό διάλυμα που τους παρέχεται.

- Οι απονομές θα γίνουν τηρώντας απόλυτα τους κανόνες απόστασης και περιορισμού επαφών, με απομακρυσμένες θέσεις βάθρων και χρήση γαντιών.

- Το προσωπικό και οι εθελοντές που θα απασχοληθούν την ημέρα του αγώνα, θα είναι εκπαιδευμένο με τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της διοργάνωσης και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Όλοι θα φορούν μάσκα μιας χρήσης και γάντια καθ’ όλη τη διάρκεια της απασχόλησης τους στην διοργάνωση. Η μάσκα και τα γάντια αλλάζουν τακτικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

- Κάδοι απορριμμάτων για την απόρριψη μασκών και γαντιών θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους χώρους.

- Στο χώρο πλησίον εκκίνησης - τερματισμού θα απαγορεύονται θεατές - συνοδοί.

- Για την λειτουργία του ιατρείου θα ακολουθηθούν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

- Για την ενημέρωση των δρομέων για τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου, θα γίνουν αποστολές email, θα υπάρχουν ειδικές σημάνσεις και θα γίνονται συνεχείς ηχητικές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, με οδηγίες, συστάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, όσο και του ΕΟΔΥ.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,572,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2025,Αλεξανδρούπολη,8205,Άμυνα,334,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,140,Άρθρα - Απόψεις,2994,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3198,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,91,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,661,Δράμα,114,Έβρος,17942,Εθελοντισμός,248,Εκδηλώσεις,2456,Εκκλησία,1202,Εκπαίδευση,1419,Ελλάδα,1283,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,64,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,625,Εργασία,23,Εργασιακά,280,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,322,Θράκη,705,Ιστορία,219,Καβάλα,187,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,548,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,665,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,458,Ξάνθη,207,Οικολογία,332,Οικονομία,580,Ορεστιάδα,1418,Πανταζίδου,162,Παπανικολόπουλος,272,ΠΑΣΟΚ,270,Περιβάλλον,407,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3773,Πολιτική,1442,Πολιτισμός,219,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,5995,Ροδόπη,397,Σαμοθράκη,661,Σάτιρα,62,Σουφλί,528,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,285,Σύλλογοι,299,Συνέδρια,134,ΣΥΡΙΖΑ,408,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,252,Τρίγωνο,53,Τυχερό,51,Υγεία,1045,Φέρες,384,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ορεινός αγώνας δρόμου "3ο Kirki Trail" στην Κίρκη Αλεξανδρούπολης
Ορεινός αγώνας δρόμου "3ο Kirki Trail" στην Κίρκη Αλεξανδρούπολης
Το Σάββατο 8 Αυγούστου διοργανώνεται στην Κίρκη Αλεξανδρούπολης ο 3ος αγώνας δρόμου σε ορεινό έδαφος "Θράκας Ιππέας" - 3ο Κirki Trail 2020.
https://1.bp.blogspot.com/-mzX6PYyWCEU/Xyb5d1ySgXI/AAAAAAACjPg/lvmtsawKGrAGnyYRMOfDkBAgObFcUeUEgCLcBGAsYHQ/s1600/1912891_o.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-mzX6PYyWCEU/Xyb5d1ySgXI/AAAAAAACjPg/lvmtsawKGrAGnyYRMOfDkBAgObFcUeUEgCLcBGAsYHQ/s72-c/1912891_o.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2020/08/3o-kirki-trail.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2020/08/3o-kirki-trail.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων