Στην Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Κουτσούμπας (photos+video)

Περιοδεία στον Έβρο και τη Ροδόπη πραγματοποιεί σήμερα 17 και αύριο 18 Ιούνη ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του σε Έβρο και Ροδόπη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της Κ.Ε. και Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, και ο Χρήστος Τρέλλης, περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου καλωσόρισε τον Δημήτρη Κουτσούμπα, στον οποίο πρόσφερε δύο εκδόσεις για τον Έβρο και την Ορεστιάδα, για την Ιστορία του τόπου.

Στη συνάντηση αναδείχτηκαν τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και ειδικότερα του Νομού Έβρου. Το προσφυγικό - μεταναστευτικό και η οξυμένη κατάσταση στον Έβρο, όπου εκφράζεται η κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, ήταν απ' τα ζητήματα που κυριάρχησαν δίχως ωστόσο να επισκιάσουν άλλα χρονίζοντα ζητήματα που «καίνε» τους κατοίκους της περιοχής. Η υπονόμευση των παραγωγικών δυνατοτήτων με εμβληματική έκφραση το κλείσιμο της ΕΒΖ, αλλά και τα απανωτά πλήγματα στους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους - λόγω και των ζωονόσων που έχουν χτυπήσει την περιοχή - η συνακόλουθη ερήμωση της υπαίθρου λόγω της ανεργίας αλλά και των τεράστιων ελλείψεων σε υποδομές, που σπρώχνουν νεότερους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τον γενέθλιο τόπο τους, υποδομές ζωτικής σημασίας όπως τα απαραίτητα - πλην ανύπαρκτα - αντιπλημμυρικά έργα στον Έβρο, τα προβλήματα στις μεταφορές, η αποψίλωση κρίσιμων για τη ζωή του λαού υπηρεσιών κ.ά.

Αυτά και άλλα ακόμα συνθέτουν την εικόνα της πραγματικότητας που βιώνουν οι κάτοικοι του ακριτικού Έβρου, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να επαναλαμβάνει τη δέσμευση του ΚΚΕ για συμβολή στην ανάδειξή των προβλημάτων και στην προώθηση των δίκαιων διεκδικήσεων του λαού της περιοχής.


Ύστερα από τη συνάντηση, ο Δ. Κουτσούμπας παραχώρησε δήλωση στα ΜΜΕ (δείτε εκτενές απόσπασμα της δήλωσης στο βίντεο παρακάτω).

Δείτε επίσης: Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αλεξανδρούπολη (video)

Στη δήλωσή του, ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε:

«Είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Έβρου. Ενημερωθήκαμε για τα ζητήματα που αφορούν εδώ το νομό Έβρου. Εκφράσαμε τις απόψεις του ΚΚΕ και την απόφασή μας να προωθήσουμε προβλήματα, που υπάρχουν εδώ σε αυτόν τον ακριτικό τόπο, που δέχεται τεράστιες πιέσεις, που έχει σοβαρά προβλήματα και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτήν ενισχύοντας τους αγώνες του λαού μας.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο ένα από τα βασικά ζητήματα που θίξαμε ήταν η τούρκικη προκλητικότητα, που φτάνει μέχρι το σημείο να αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ουσιαστικά να αμφισβητεί διεθνείς συνθήκες, όπως είναι το Πρωτόκολλο του ‘26 και εμμέσως τη Συνθήκη της Λωζάνης που καθόρισαν τα σύνορα ανάμεσα στις δύο χώρες και να δημιουργεί συνεχώς προκλητικά επεισόδια. Ταυτόχρονα αυξάνοντας και δημιουργώντας προβλήματα με τις πιέσεις, αξιοποιώντας το Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό εδώ στην περιοχή. Φυσικά, η λύση δεν είναι αυτή που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση και η σημερινή και όλες οι προηγούμενες. Δεν λύνονται τα προβλήματα με έναν φράχτη. Στην ουσία, κρύβονται τα ουσιαστικά προβλήματα που αφορούν τη φύλαξη των συνόρων μας, τη συμμετοχή σε συμμαχίες, πραγματικές λυκοσυμμαχίες όπως είναι το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε μία απαράδεκτη συμφωνία ανάμεσα στην ΕΕ και την Τουρκία και δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα. Ή το γεγονός ότι είμαστε στη Συνθήκη του Δουβλίνου ενώ πρέπει να φύγουμε από αυτή, με αποτέλεσμα η αιτία που δημιουργεί αυτά τα προβλήματα να μην παύει να υπάρχει. Ή όταν δημιουργούνται πόλεμοι, συνεχείς επεμβάσεις, στις οποίες δυστυχώς συμμετέχει και η Ελλάδα μέσω του ΝΑΤΟ και με αποστολές εκτός συνόρων, τότε δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα και κρίσεις. Θύματα αυτών των πολέμων όμως είναι οι πρόσφυγες και δημιουργούνται τα προβλήματα που υπάρχουν.

Έχουμε θέσει ανοιχτά ότι εμείς δεν είμαστε με τη λογική των ανοιχτών, για παράδειγμα, συνόρων, όπως λένε διάφοροι τυχοδιώκτες. Όμως, ταυτόχρονα επιμένουμε ότι οι λύσεις δεν βρίσκονται σε έναν φράχτη, αλλά βρίσκονται σε όλες αυτές τις συμφωνίες οι οποίες πρέπει να καταγγελθούν και να ανοίξει άλλος δρόμος. Για παράδειγμα, η καταγραφή των προσφύγων και των μεταναστών πρέπει να γίνεται στο έδαφος της Τουρκίας, εκεί που βρίσκονται και όχι στην Ελλάδα, είτε για χορήγηση ασύλου είτε για να πάνε στις χώρες τελικού προορισμού τους.

Θέσαμε φυσικά αυτά τα ζητήματα. Δεν αφορούν μόνο το νομό Έβρου φυσικά και τους χειρισμούς που γίνονται, αλλά αφορούν συνολικότερα την ελληνική πολιτική, αφορούν την ίδια την ΕΕ.


Από εκεί και πέρα επισημάναμε τη διαφωνία μας με τη μετατροπή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε ΝΑΤΟική, κυρίως αμερικάνικη βάση ελικοπτέρων, με βάση την ελληνοαμερικανική συμφωνία που υπογράφηκε πρόσφατα και η οποία είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Αυτό μας εμπλέκει περισσότερο σε όλη αυτήν την κατάσταση και εδώ στην περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα και στα υπόλοιπα ζητήματα που σας έθιξα πιο πριν.

Είμαστε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση λιμανιών, αεροδρομίων, στρατηγικών υποδομών της χώρας μας, όπως επίσης θέσαμε το ζήτημα της αναγκαιότητας ύπαρξης ενός κεντρικού σχεδίου στην οικονομία, μέσα σε μία άλλη κοινωνία, όπου θα προστατεύονται και θα αναπτύσσονται οι παραγωγικές δυνατότητες που έχει η χώρα μας και που έχει και ο νομός Έβρου. Βεβαίως, αυτά αφορούν και τα ζητήματα ανάπτυξης της βιομηχανίας. Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία ζάχαρης έπαψε ουσιαστικά να υπάρχει, με αποτέλεσμα να εισάγουμε ζάχαρη από άλλες χώρες. Οι αγροτικές καλλιέργειες ουσιαστικά ξεκληρίζονται, γιατί οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, την ίδια στιγμή που έχουμε πλούτο, και αρδεύσιμο και καλλιέργειες πλούσιες σε αυτό τον τόπο και βεβαίως δεν υπάρχουν οι προβλέψεις ο ΕΛΓΑ να αποζημιώνει τους αγρότες, και μια σειρά τέτοια ζητήματα.

Θέσαμε αυτά τα ζητήματα. Αφορούν και τα ζητήματα Υγείας, θα πάμε και στο νοσοκομείο, αφορούν και τα ζητήματα της Παιδείας, το να μπορεί να στέκεται αυτός ο κόσμος και να μην γερνάει ο πληθυσμός του Έβρου, αντίθετα πρέπει να ανανεώνεται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι με σχέδιο παίρνονται μέτρα για να κρατιέται ο κόσμος, οι οικογένειες εδώ στην περιοχή, να έχει δουλειά, να μην έχει ανεργία, ικανοποιητικούς μισθούς, να έχει πολιτισμό, αθλητισμό, παιδεία, υγεία, περίθαλψη. Αυτά είναι ορισμένα από τα ζητήματα που συζητήσαμε και βεβαίως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ως ΚΚΕ να τα προωθήσουμε και μέσα στη Βουλή και παντού να γίνουν γνωστά αυτά τα προβλήματα.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη περιοδεία μας στην επαρχία μετά τα περιοριστικά μέτρα που άρθηκαν ήταν εδώ στον Έβρο. Άρα αυτήν τη στιγμή, έχει το συμβολισμό του».

Δείτε το βίντεο:


Επίσκεψη Δημήτρη Κουτσούμπα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του σε Έβρο και Ροδόπη.


Στη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Βαγγέλη Ρούφο και έπειτα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.


Αμέσως μετά, ο Δ. Κουτσούμπας έκανε δήλωση στην οποία επισήμανε την ανάγκη να γίνουν μαζικές προσλήψεις στο χώρο της Υγείας για να αντιμετωπιστεί πιθανό νέο κύμα πανδημίας. Επίσης, κατήγγειλε την κυβέρνηση που καθυβρίζει τους υγειονομικούς για την χθεσινή τους κινητοποίηση (δείτε παρακάτω βίντεο με τη δήλωση).


Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη δήλωσή του τόνισε:

«Και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εντοπίστηκαν απ’ την αντιπροσωπεία μας, με βάση αυτά που μας είπαν οι εργαζόμενοι, τα ίδια σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία στη χώρα μας.


Δυστυχώς, η περίοδος του κορονοϊού και ό,τι ακολούθησε δεν χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν πάγια αιτήματα και ανάγκες. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις, υπάρχουν τεράστια κενά και αυτό που θα παλέψουμε όλοι μαζί είναι να γίνουν μαζικές προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, άλλου διοικητικού προσωπικού, έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία μας για να αντιμετωπίσουν και ένα πιθανά νέο κύμα πανδημίας, αλλά και για να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες ανάγκες, γιατί εδώ υπάρχουν ελλείψεις και στην ογκολογική κλινική και στη χειρουργική και σε μια σειρά άλλους τομείς, και κατά συνέπεια συνάνθρωποί μας κινδυνεύουν και από άλλες παθήσεις εκτός του κορονοϊού».


Για τις επιθέσεις στους υγειονομικούς με αφορμή τη χθεσινή απεργιακή τους κινητοποίηση, ο Δ. Κουτσούμπας σχολίασε σχετικά: «Όλους αυτούς, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, που τους χειροκροτούσε η κυβέρνηση και τους έλεγε “μπράβο” και τους αποκαλούσε “ήρωες” την περίοδο έξαρσης της πανδημίας, σήμερα και με αφορμή τη χθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με την απεργιακή κινητοποίηση, τους καθυβρίζει μέσω των φιλικών της ανθρώπων, δυστυχώς, και στο χώρο των ΜΜΕ και αυτό θα ήθελα να καταγγείλω και από εδώ, απ’ την ακριτική Αλεξανδρούπολη».

Δείτε το βίντεο:


Δείτε επίσης: Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αλεξανδρούπολη (video)

Συνάντηση Δημήτρη Κουτσούμπα με το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Έβρου

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Ι. Μοσχοβάκη και Θ. Ούσιο, αντίστοιχα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη και την παρουσία του στον Έβρο που παραμένει όλο το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της όξυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων με την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας.

Το ζήτημα αυτό και η αξιοποίηση των θυμάτων των ιμπεριαλιστικών πολέμων για την προώθηση σχεδιασμών ξένων και εχθρικών για τους λαούς της περιοχής, απασχόλησε μεταξύ άλλων τη συνάντηση.


Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν συνολικά το λαό μας, όπως η υγεία, καθώς και τα τρία στρατιωτικά νοσοκομεία της περιοχής είναι δραματικά υποστελεχωμένα, ενώ έμφαση δόθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς. Μεταξύ αυτών οι χαμηλές αμοιβές, η απλήρωτη υπερωριακή απασχόληση και νυχτερινή εργασία, ζητήματα συνυπηρέτησης εργαζόμενων συζύγων, μεταθέσεων, στέγασης, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, προβλήματα καθημερινής διαβίωσης στα στρατόπεδα. Επίσης και προβλήματα που αναδείχθηκαν με την όξυνση της κατάστασης στον Έβρο, όπως π.χ. η έλλειψη ατομικού εξοπλισμού που κλήθηκαν να καλύψουν οι στρατιωτικοί από την τσέπη τους.

Τέλος συζητήθηκε το θέμα της συνδικαλιστικής οργάνωσης και δράσης και των διώξεων που αντιμετώπισαν στρατιωτικοί οι οποίοι πρωτοστάτησαν.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε την αναγνώριση του ΚΚΕ στο έργο που προσφέρουν οι στρατιωτικοί υπό αντίξοες συνθήκες και τη στήριξη στον αγώνα για συλλογική εκπροσώπηση, ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων τους και διεκδίκηση λύσεων. Ο ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ έδωσε από ένα αντίτυπο της έκδοσης της ΣΕ «Φύλλο Πορείας», για όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Έβρου.


Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές αναγνώρισαν την σταθερή και έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα τους και τις διεκδικήσεις τους.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν έχουμε τη δυνατότητα να συναντήσουμε τις Ενώσεις των εν ενεργεία αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, οι οποίοι συνδικαλίζονται μέσα σε δύσκολες συνθήκες, συλλογικά, δημοκρατικά αποφασίζουν, διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Είναι σε μία δύσκολη περίοδο, σε μία δύσκολη περιοχή, όπως είναι η ακριτική περιοχή του Έβρου, υπερασπίζοντας την εδαφική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού. Και, βεβαίως, έχουν πάρα πολλά προβλήματα που η ελληνική κυβέρνηση, το αρμόδιο υπουργείο θα πρέπει να σκύψει πάνω και να τα επιλύσει. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με μισθολογικά ζητήματα, των χαμηλότερων μισθών, με την υπερωριακή απασχόληση που δεν αποζημιώνεται, με νυχτερινές υπηρεσίες κλπ., με τη στέγαση και επίλυση οικογενειακών προβλημάτων για συνυπηρέτηση. Όπως και τα προβλήματα της υγιεινής και ασφάλειας σε στρατόπεδα, ιδιαίτερα τώρα με τη φάση του κορονοϊού, αλλά και μια σειρά άλλα ζητήματα, όπως είναι οι μεταθέσεις, οι μοριοδοτήσεις, η εξέλιξη και η ιεραρχία στις Ένοπλες Δυνάμεις, προβλήματα τα οποία το ΚΚΕ και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα έχει αναδείξει μέσα στη Βουλή και θα συνεχίσουμε σταθερά σε αυτήν την κατεύθυνση.

Πρέπει να σας πω ότι μόνο το τελευταίο διάστημα κάναμε 7 Ερωτήσεις στη Βουλή που αφορούν την Ένωση και τα προβλήματα των εργαζομένων στις Ένοπλες Δυνάμεις, ειδικά του Νομού Έβρου, αλλά και δεκάδες άλλες Ερωτήσεις όλο αυτό το διάστημα για το σύνολο αυτών των προβλημάτων».

Δείτε το βίντεο:


Στις 7:30 μ.μ. ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία του Φάρου στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε εδώ ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο από την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αλεξανδρούπολη

Αύριο Πέμπτη, το πρόγραμμα της επίσκεψης του Δ. Κουτσούμπα έχει ως εξής:
  • Στις 10:00 π.μ. θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Βασίλη Μαυρίδη, στο δημαρχείο Ορεστιάδας.
  • Στις 11:00 π.μ., στην Κοινότητα Καστανεών, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σταύρο Τζιαμαλίδη.
  • Στις 11:30 π.μ. θα επισκεφθεί το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Ορεστιάδας.
  • Στις 12:30 μ.μ. θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», στο καφενείο «Ο Πλάτανος» στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.
  • Στις 5:00 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αρριανών, Αμέτ Ριτβάν, στην έδρα του Δήμου στη Φιλλύρα Ροδόπης.
  • Στις 6:00 μ.μ. θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης στη Φιλλύρα.
  • Στις 8:00 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Μαρωνείας - Σαπών, Κωνσταντίνο Χαριτόπουλο, στο δημαρχείο Σαπών.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,573,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2026,Αλεξανδρούπολη,8219,Άμυνα,334,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,140,Άρθρα - Απόψεις,2994,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3201,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,92,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,663,Δράμα,114,Έβρος,17962,Εθελοντισμός,248,Εκδηλώσεις,2462,Εκκλησία,1205,Εκπαίδευση,1420,Ελλάδα,1283,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,64,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,627,Εργασία,23,Εργασιακά,281,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,322,Θράκη,707,Ιστορία,219,Καβάλα,188,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,549,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,665,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,458,Ξάνθη,207,Οικολογία,332,Οικονομία,581,Ορεστιάδα,1420,Πανταζίδου,162,Παπανικολόπουλος,272,ΠΑΣΟΚ,270,Περιβάλλον,407,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3776,Πολιτική,1443,Πολιτισμός,219,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,6001,Ροδόπη,398,Σαμοθράκη,661,Σάτιρα,62,Σουφλί,529,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,285,Σύλλογοι,299,Συνέδρια,134,ΣΥΡΙΖΑ,408,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,252,Τρίγωνο,54,Τυχερό,51,Υγεία,1045,Φέρες,384,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Στην Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Κουτσούμπας (photos+video)
Στην Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Κουτσούμπας (photos+video)
Περιοδεία στον Έβρο και τη Ροδόπη πραγματοποιεί σήμερα 17 και αύριο 18 Ιούνη ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
https://1.bp.blogspot.com/-8BZtf2TRB1M/XuohVGKqzxI/AAAAAAAChdc/Kixrz8P5WkM_35byUQLYRH4lRGR-iE_KQCLcBGAsYHQ/s1600/koutsoumpas.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-8BZtf2TRB1M/XuohVGKqzxI/AAAAAAAChdc/Kixrz8P5WkM_35byUQLYRH4lRGR-iE_KQCLcBGAsYHQ/s72-c/koutsoumpas.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2020/06/stin-alexandroupoli-o-dimitris-koutsoumpas.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2020/06/stin-alexandroupoli-o-dimitris-koutsoumpas.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων