Περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Έβρο (photos+video)

Επισκέψεις στην Ορεστιάδα, στις Καστανιές, στο στρατιωτικό Φυλάκιο 1, στη Ν. Βύσσα, στο Διδυμότειχο και στις Σάπες περιελάμβανε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της περιοδείας του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θράκη.

Περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Έβρο
Με επίσκεψη στην Ορεστιάδα ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, σε Έβρο και Ροδόπη.

Να σημειωθεί ότι χτες Τετάρτη 17 Ιουνίου ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε σειρά επαφών με τοπικούς φορείς (σχετικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο εδώ) και μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία του Φάρου (σχετικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο εδώ).


Το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βασίλη Μαυρίδη, στο Δημαρχείο Ορεστιάδας.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, καθώς και ο Κώστας Ζαλουφλής, δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κατά την είσοδό του στο Δημαρχείο, τον Δημήτρη Κουτσούμπα υποδέχτηκαν εκπαιδευτικοί από τη Β' ΕΛΜΕ Έβρου και από τον Σύλλογο Ωρομισθίων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδας. Οι εκπαιδευτικοί επέδωσαν στον Δ. Κουτσούμπα υπόμνημα με τα αιτήματά τους, καθώς και επιστολή διαμαρτυρίας για τα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.


Μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο, ο Δ. Κουτσούμπας έκανε δηλώσεις (Δείτε βίντεο παρακάτω).

Στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε:

«Είχαμε μία πολύ χρήσιμη συνάντηση εδώ στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο Ορεστιάδας για τα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο, την ευρύτερη περιοχή σε μία κρίσιμη γεωστρατηγική περιοχή, με ένταση της τουρκικής επιθετικότητας και προκλητικότητας - ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα - και τα προβλήματα με τις προσφυγικές ροές. Αλλά μας απασχόλησε και το ζήτημα της πληθυσμιακής κατάρρευσης, να το πω έτσι, της περιοχής εδώ, που έχει να κάνει με τις τεράστιες ελλείψεις, το μη σχεδιασμό της οικονομίας προς όφελος του λαού, των λαϊκών συμφερόντων. Δηλαδή δεν υπάρχουν υποδομές, έχει κλείσει το εργοστάσιο ζάχαρης, δεν υπάρχει βιομηχανική ανάπτυξη στην ουσία.

Και βεβαίως υπάρχει και το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς, η μη στήριξη -δηλαδή- της αγροτικής παραγωγής είτε με την έλλειψη αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ είτε με τις διάφορες καταστροφές που συμβαίνουν, αλλά κυρίως με το ότι είναι πολύ ακριβό το κόστος της παραγωγής, είναι πολύ χαμηλές οι τιμές των αγροτικών προϊόντων με αποτέλεσμα ο αγρότης να μην μπορεί να επιβιώσει.

Για να κρατηθεί ο πληθυσμός στην περιοχή, για να γίνουν γεννήσεις, για να μεγαλώνουν τα παιδιά μας σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον χρειάζεται η ενίσχυση της Παιδείας -είδα και τους εκπαιδευτικούς νωρίτερα ερχόμενος στο Δημαρχείο. Εδώ έχουμε μείωση σχολικών μονάδων, μειώνονται Δημοτικά, Νηπιαγωγεία που σημαίνει ότι καταρρέει γενικότερα ο πληθυσμός εδώ στην περιοχή. Και φυσικά υπάρχουν και τα τεράστια προβλήματα της Υγείας που αντιμετωπίζει όλη η χώρα και ιδιαίτερα αυτή η ευαίσθητη περιοχή που χρειάζεται ενίσχυση, στελέχωση των νοσοκομειακών μονάδων, των Κέντρων Υγείας με προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, και μια σειρά τέτοια ζητήματα που και μας απασχολούν και εμάς ως Κόμμα και τα θέσαμε, τα ξέρει άλλωστε και ο κ. δήμαρχος.

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, όχι στα λόγια - ξέρετε ποιο είναι το ΚΚΕ - αλλά με πράξεις, με ενέργειες στη Βουλή έτσι ώστε να αναδείξουμε αυτά τα προβλήματα και να πιέσουμε υπουργούς, κυβερνήσεις, τους πάντες μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, αλλά και στους δρόμους του αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής».

Δείτε το βίντεο:


Δείτε επίσης: Στην Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Κουτσούμπας (photos+video)

Δήλωση έκανε και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης (Δείτε τη δήλωση στο παρακάτω βίντεο).


Επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Φυλάκιο 1 στις Καστανιές

Στη συνέχεια ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφτηκε το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές Έβρου.


Συνομίλησε με το προσωπικό του φυλακίου ενώ ενημερώθηκε από τον Διοικητή της 16ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Ιωάννη Βασιλάκη και τον Διοικητή της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «Ρίμινι» Ταξίαρχο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου.


«Το Φυλάκιο στις Καστανιές είναι ένα προκεχωρημένο φυλάκιο που δίνει καθημερινά τη μάχη του σ' αυτή την ακριτική περιοχή», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του, τονίζοντας ότι η επίσκεψη αυτή δεν είναι μόνο συμβολική, αλλά και ουσιαστική, καθώς το ΚΚΕ θέλει να τιμήσει μέσα από την επίσκεψη και από τη συζήτηση με τους στρατευμένους νέους και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, την πάλη του ελληνικού λαού για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας και για να ζήσουμε ειρηνικά, με φιλία με όλους τους γειτονικούς λαούς, ενάντια στις επεμβάσεις και τους πολέμους. (Δείτε βίντεο με τη δήλωση του Δ. Κουτσούμπα παρακάτω)


Αναλυτικά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη δήλωσή του τόνισε:

«Είχαμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το φυλάκιο εδώ στις Καστανιές, ένα προκεχωρημένο φυλάκιο που δίνει καθημερινά τη μάχη σε αυτή την ακριτική περιοχή. Δεν είναι μόνο συμβολική η επίσκεψή μας, είναι και ουσιαστική, γιατί θέλουμε να τιμήσουμε, μέσα από την επίσκεψή μας και τη συζήτηση με τους στρατευμένους νέους της πατρίδας μας και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, την πάλη του ελληνικού λαού για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, για την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, για να ζήσουμε ειρηνικά, με φιλία με όλους τους γειτονικούς λαούς, ενάντια στις επεμβάσεις και τους πολέμους. Και φυσικά σ’ αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να σταματήσει η εργαλειοποίηση των προσφύγων, των μεταναστών, από τη μεριά της κυβέρνησης του Ερντογάν και την πίεση που ασκεί στην περιοχή κάτω από το φόντο και της απαράδεκτης συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας, αλλά και το ρόλο των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ, άλλων τέτοιων δυνάμεων στην περιοχή που προκαλούν πολέμους, ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και γεμίζουν τη χώρα με αμερικανικές βάσεις θανάτου.


Εμείς, ξέρετε, έχουμε ως πάγια θέση την προστασία και την προβολή των αιτημάτων των ανθρώπων που εργάζονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, του μόνιμου προσωπικού, αλλά και των στρατευμένων νέων, των εφέδρων της πατρίδας μας, τα οποία είναι παιδιά του ελληνικού λαού. Γι' αυτό έχουμε κάνει αλλεπάλληλες Ερωτήσεις, παρεμβάσεις, ασκούμε πίεση στην κυβέρνηση και με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο στη Βουλή - ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο - για τα ζητήματα που αφορούν εδώ την περιοχή του Έβρου και τα προβλήματά τους. Έχουμε επίσης ως πάγια θέση ότι τα δικαιώματα δεν σταματούν έξω από τις πύλες του στρατοπέδου, αλλά υπάρχουν και μέσα, γι’ αυτό ο στρατευμένος νέος έχει δικαίωμα στη συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις, στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες και στην ανθρώπινη διαβίωση, διατροφή, ένδυση. Και βεβαίως να μπορεί να αναπτύξει τις σχέσεις του με τη διοίκηση, τους μόνιμους, το προσωπικό, έτσι ώστε να μπορεί να παίζει αποφασιστικά το ρόλο του στην προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας που είναι και το βασικό καθήκον του».

Δείτε το βίντεο:


Δείτε επίσης: Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αλεξανδρούπολη (video)

Στην Κοινότητα Καστανεών ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Με επίσκεψη στην Κοινότητα Καστανεών συνεχίστηκε το πρόγραμμα της περιοδείας του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Έβρο. Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σταύρο Τζιαμαλίδη.


Ο Πρόεδρος της Κοινότητας ενημέρωσε τον Δ. Κουτσούμπα για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και ο τόπος που ερημώνει, καθώς ο πληθυσμός γερνάει και οι νεότεροι μεταναστεύουν σε αναζήτηση εργασίας. Έκφραση του σοβαρού δημογραφικού προβλήματος είναι και το κλείσιμο του δημοτικού σχολείου του οικισμού.

Ο κ. Τζιαμαλίδης έθεσε ακόμα το σοβαρό πρόβλημα των πλημμυρών του Έβρου, τονίζοντας πως είναι επιτακτικά αναγκαία η αποκατάσταση της περιοχής. Ανάμεσα στα άλλα αιτήματα προς στήριξη των ακριτών του Έβρου έθεσε και τις διεκδικήσεις των αγροτών που ξεκληρίζονται, του οδικού δικτύου κ.α. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε την στήριξη του κόμματος στις δίκαιες διεκδικήσεις των κατοίκων και δεσμεύτηκε ότι το ΚΚΕ θα τις προωθήσει με κάθε δυνατό μέσο που διαθέτει.

Επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Τελωνείο Καστανεών


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή των Καστανιών ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά τη συνάντηση με τον κοινοτάρχη Καστανεών, επισκέφτηκε το Τελωνείο στις Καστανιές, όπου συνομίλησε με το προσωπικό.

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», στο καφενείο «Ο Πλάτανος» στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.


Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και συνολικότερα ο λαός της περιοχής. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας έθεσαν στον Δ. Κουτσούμπα μια σειρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τα αιτήματά τους, όπως το υψηλό κόστος παραγωγής, η τιμή του πετρελαίου, το υψηλό κόστος των γεωργικών φαρμάκων, οι χαμηλές τιμές των προϊόντων τους, τα υψηλά ασφάλιστρα του ΕΛΓΑ, αλλά και τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ που δίνονται με το σταγονόμετρο, όταν και εφόσον δοθούν. Παράλληλα, επισήμαναν τα μόνιμα προβλήματα που δημιουργούνται από τις πλημμύρες στον Έβρο, ένα πρόβλημα που με μπαλώματα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν από το 1957. Επίσης, σημείωσαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη «χεριών» λόγω της ερήμωσης της περιοχής.


Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι χρειάζεται ένα άλλο σχέδιο ανάπτυξης της οικονομίας, στο πλαίσιο αυτό και της αγροτικής παραγωγής, αλλά και για τη στήριξη της περιοχής με υποδομές και έργα που θα συγκρατούν τον πληθυσμό. Το ΚΚΕ έχει τέτοιο σχέδιο και παλεύει γι' αυτό, υπογράμμισε, ενώ εξέφρασε τη στήριξη του Κόμματος στις δίκαιες διεκδικήσεις των αγροτών, διαβεβαίωσε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να στηρίζει τα αιτήματα της αγροτιάς με κάθε μέσο και τόνισε ότι παράλληλα χρειάζεται να δυναμώσει και ο αγώνας της αγροτιάς για τα δίκαια αιτήματά της.

Επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου


Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου επισκέφτηκε ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θράκη. Συγκεκριμένα, ο Δ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον Διοικητή του νοσοκομείου, Χρήστο Καπετανίδη, καθώς και με την Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, Ευθυμία Μπουτζίκα και τον αντιπρόεδρο, Κώστα Ναζλή.


Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επέδωσαν στον Δ. Κουτσούμπα υπόμνημα των αιτημάτων των εργαζομένων, όπου μεταξύ άλλων διεκδικούν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ένταξη στα ΒΑΕ, λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας της υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας με πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση. Τόνισαν ότι οι ελλείψεις στο νοσοκομείο είναι δραματικές, κάτι που δεν αντιμετωπίστηκε ούτε την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο διοικητής του νοσοκομείου.


Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε ότι χρειάζεται επαρκής χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος Υγείας με μόνιμες προσλήψεις ιατρικού, νοσηλευτικού κ.ά. προσωπικού, ενώ υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματα και τους αγώνες των υγειονομικών και θα συνεχίσει να παρεμβαίνει σε αυτήν την κατεύθυνση.


Συνάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα με τον Δήμαρχο Μαρωνείας - Σαπών

Με τον Δήμαρχο Μαρωνείας - Σαπών, Ντίνο Χαριτόπουλο, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θράκη.


Κατά τη συνάντηση στο Δημαρχείο Σαπών, στην οποία συμμετείχε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Ιμπράμ Ιμπραήμ Κερατζή, ο Δ. Κουτσούμπας ενημερώθηκε για τα σημαντικά προβλήματα του τόπου, μεταξύ των οποίων η υψηλή ανεργία, η σχολική διαρροή, το Προσφυγικό, τα προβλήματα των αγροτών κ.ά. Του παραδόθηκε υπόμνημα με τις θέσεις του Δήμου ενάντια στη λειτουργία των χρυσωρυχείων στο Πέραμα και τις Σάπες, για το κλείσιμο του προσωρινού οικισμού Ποντίων όπου επικρατεί άθλια κατάσταση, για την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων, για την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, για τη δρομολόγηση επιδοτούμενης ακτοπλοϊκής γραμμής Μαρώνειας - Σαμοθράκης, για τη στήριξη των αγροτών, τη χρηματοδότηση του φράγματος Ιασίου για την κατασκευή δικτύων άρδευσης, για την απρόσκοπτη λειτουργία του δημοτικού σφαγείου Σαπών κ.ά.


Ανάμεσα στα αιτήματα και η διαδικασία που εκκίνησε ο Δήμος για την ένταξη του αρχαίο θεάτρου Μαρώνειας στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Για το θέμα αυτό ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ υπέγραψε στο βιβλίο «Κύκλος Φίλων Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας».


Ο Δήμαρχος πρόσφερε στον Δημήτρη Κουτσούμπα ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.


Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, για τις εξελίξεις στον υγειονομικό τομέα και τα νέα κρούσματα στην περιοχή, τόνισε πως: «Δυστυχώς, όπως είχαμε προβλέψει - να μη γινόμαστε βέβαια μάντεις κακών - το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και βρίσκεται στο ότι δεν αξιοποιήθηκε η περίοδος των περιοριστικών μέτρων, της καραντίνας, του πρώτου κύματος του κορωνοϊού για να προετοιμαστεί και να θωρακιστεί το δημόσιο σύστημα υγείας για ένα πιθανό δεύτερο κύμα. Μακάρι να είναι μόνο τώρα και να αφορά συγκεκριμένες τοπικές κοινωνίες, αλλά δεν αποκλείεται και όσο προχωρά ο καιρός και από το Φθινόπωρο, να έχουμε ένα πιο ισχυρό κύμα πανδημίας. Γι αυτό χρειάζεται ενίσχυση των νοσοκομείων μας, στήριξη των γιατρών και των νοσηλευτών με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τις υποδομές που χρειάζονται, αλλά κυρίως με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ιατρικού και νοσηλευτικού και άλλων ειδικοτήτων, ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά τα νοσοκομεία μας. Απ΄ αυτή τη σκοπιά στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που κάνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ή διάφοροι άλλοι τους αντιμετωπίζουν καθυβρίζοντας τους, λέγοντας ότι δε χρειάζονται αγώνες. Μα μόνο με τον αγώνα και την πίεση μπορεί να υλοποιηθούν αυτά τα οποία χρειάζεται σήμερα το δημόσιο σύστημα υγείας για να προστατευθεί η ζωή του λαού μας, η ζωή και η υγεία των παιδιών μας».


Για την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως «η οικονομική κρίση είναι σε εξέλιξη και πιθανόν η Ελλάδα να την πληρώσει πιο ακριβά από άλλες χώρες, ακριβώς διότι η οικονομία της, με την περίφημη "εξωστρέφεια", στηρίζεται κυρίως στον τουρισμό, τις μεταφορές και τη ναυτιλία και θα επηρεαστεί πολλαπλά από την κρίση που υπάρχει σε άλλες πιο ισχυρές οικονομίες, όπως της ΕΕ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Βρετανίας, όπως είναι των ΗΠΑ κ.λ.π.».

Δείτε το βίντεο:


Ο Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος στις δηλώσεις του σημείωσε «ευχαρίστησα τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ για την τιμητική του παρουσία στην περιοχή μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα προωθήσει τα σημαντικά προβλήματα που έχει η περιοχή μας, και αναφέρθηκα σε αυτά, τα εκρηκτικά ποσοστά ανεργίας, η σχολική διαρροή, τα μεγάλα ποσοστά κάτω απ' το όριο της φτώχειας, η πληθυσμιακή σύνθεση κ.ά., επίσης δώσαμε βαρύτητα σε κάποια ζητήματα στα οποία μπορεί το ΚΚΕ να στηρίξει την προσπάθειά μας.

Καταλήξαμε στο ότι έγινε φίλος της περιοχής, υπογράφοντας το βιβλίο των φίλων του αρχαίου θεάτρου Μαρωνείας και είναι τρίτος στη σειρά μετά τον κ. Παυλόπουλο, την κ. Μενδώνη κι αυτό για μας αποτελεί ιδιαίτερή τιμή και χαρά».

Δείτε το βίντεο:


ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8476,Άμυνα,347,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3308,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,95,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18355,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2529,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1482,Ελλάδα,1305,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,294,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,750,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1483,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,421,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3873,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6140,Ροδόπη,413,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,553,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1090,Φέρες,391,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Έβρο (photos+video)
Περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Έβρο (photos+video)
Επισκέψεις στην Ορεστιάδα, στις Καστανιές, στο στρατιωτικό Φυλάκιο 1, στη Ν. Βύσσα, στο Διδυμότειχο και στις Σάπες περιελάμβανε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της περιοδείας του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θράκη.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmmTZ2As2COjXZrZEAuBSOJOaPJw5aSz54_x2xsAkLmRX7yHUEp8JJ7WrkVL7LwQTSPO5i0RCvfk3wi2bGi5B5PN1YYaWY5ciMewlq2IfyiQC9iT-fxaKBgbrciE15rCyEInOUyEEdUhM/s1600/04150268.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmmTZ2As2COjXZrZEAuBSOJOaPJw5aSz54_x2xsAkLmRX7yHUEp8JJ7WrkVL7LwQTSPO5i0RCvfk3wi2bGi5B5PN1YYaWY5ciMewlq2IfyiQC9iT-fxaKBgbrciE15rCyEInOUyEEdUhM/s72-c/04150268.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2020/06/periodeia-koutsoumpa-ston-evro.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2020/06/periodeia-koutsoumpa-ston-evro.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων