Απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Η Τοπική Γραμματεία Έβρου του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε απεργιακή συγκέντρωση και πορεία την Τετάρτη 2 Οκτώβρη στην Αλεξανδρούπολη.

Απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη
Στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που είχε κηρυχτεί στις 2 Οκτωβρίου, η Τοπική Γραμματεία Έβρου του ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα πραγματοποίησαν συγκέντρωση - διαδήλωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Μετά τους χαιρετισμούς και την ομιλία έγινε πορεία με μαχητικό πνεύμα και αποφασιστικότητα για την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο - σκούπα της κυβέρνησης.


Στον χαιρετισμό του ο Δημήτρης Σερμπέζης, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Έβρου της ΑΔΕΔΥ - Μέλος της Γραμματείας ΠΑΜΕ Έβρου τόνισε:

«Συναδέλφισσσες - συνάδελφοι εργαζόμενοι.

Χαιρετίζουμε και εμείς οι Δημόσιοι Υπάλληλοι τους χιλιάδες απεργούς που συμμετείχαν στην απεργία της 24ης Σεπτεμβρίου και τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Το λεγόμενο "αναπτυξιακό νομοσχέδιο" που φέρνει η κυβέρνηση για ψήφιση είναι ένας ύμνος στην επιχειρηματική ασυδοσία και ταυτόχρονα μια προσπάθεια να βάλει ταφόπλακα στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Καμιά κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν έβαλε στόχο για ένα Δημόσιο που να εξυπηρετεί τον πολίτη αλλά όλες στόχευαν σε ένα Δημόσιο υπηρέτη των κερδών των τραπεζών και των μεγαλοεπιχειρήσεων. Γι’ αυτό θέλουν και την αξιολόγηση στο Δημόσιο. Για να ελέγχουν πόσο καλά οι Δημόσιοι Υπάλληλοι νοιάζονται για τα κέρδη των λίγων.

Έχουμε χρέος λοιπόν και εμείς οι Δ.Υ. μαζί με όλους τους εργαζόμενους, μαζί με όλο το λαό να αγωνιστούμε να μην περάσει το "αναπτυξιακό τους νομοσχέδιο".

Να αγωνιστούμε για την ανάκτηση όλων των μισθολογικών απωλειών των τελευταίων ετών. Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού.

Αποκατάσταση των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.

Πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και των παροχών. Καμία σκέψη για ιδιωτικοποίηση της επικουρικής σύνταξης.

Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία και τη συλλογική δράση. Θα καταργήσουμε στην πράξη όλες τις αντισυνδικαλιστικές ρυθμίσεις.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά (Παιδεία, Υγεία, Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κτλ). Κατάργηση της ελαστικής εργασίας. Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.

Όχι στις απολύσεις συμβασιούχων συναδέλφων.

Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων οργανισμών, κοινωνικών υπηρεσιών και στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών.

Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, για τους εργαζόμενους που αδυνατούν να πληρώσουν.

Κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων».


Στον χαιρετισμό του ο Αναστάσιος Γεωργιάδης από το Σωματείο Οικοδόμων Αλεξανδρούπολης σημείωσε:

«Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης χαιρετίζει και δίνει το παρόν και σε αυτή την απεργία, πιστό στους αγώνες της εργατικής τάξης και του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Το Σωματείο μας με την τόσο πλούσια συνδικαλιστική δράση στα εργοτάξια της περιοχής γνωρίζει από πρώτο χέρι γιατί κυβέρνηση και εργοδοσία επιχειρούν, με αυτό το νέο πολυνομοσχέδιο, να χτυπήσουν τις συλλογικές διαδικασίες των συνδικάτων, τις ζωντανές Γενικές Συνελεύσεις των εργαζομένων, τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζονται και οργανώνονται απεργίες και κινητοποιήσεις.

Ξέρουμε καλά πόσο θα τους βολέψει να αντικαταστήσουν αυτές τις συλλογικές διαδικασίες με ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και ψηφιακά φακελώματα, απομονωμένων εργαζομένων, ευάλωτων στην προπαγάνδα και τις πίεσης της εργοδοσίας.

Αλλά να ξέρουν αυτό!!!

Όταν καθημερινά αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα και όταν πάλι η εργοδοσία προσπαθεί να κλέψει και αυτά τα λίγα που μένουν στη τσέπη να είναι σίγουροι ότι θα μας βρουν μπροστά τους σε κάθε γιαπί, σε κάθε σκάμμα και εργοτάξιο, σε κάθε χώρο εργασίας είτε βγάζοντας μας στην παρανομία είτε όχι, με στάσεις εργασίας, απεργίες και αγώνα.

Δεν θα τους περάσει, δεν θα κάνουμε πίσω!

Δεν θα τους αφήσουμε να βάλλουν χέρι στα Σωματεία μας και να καταργήσουν την απεργία. Δεν σταματάει η ταξική πάλη με νόμους και καταστολή. Θα απαντήσουμε, όπως έκαναν πάντα οι εργάτες. Καλή δύναμη, καλή συνέχεια».


Στην κεντρική ομιλία η Βαγγελιώ Μαράτου, Πρόεδρος του Σωματείου Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου και μέλος της Γραμματείας Έβρου του ΠΑΜΕ ανέφερε:

«Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Οι εργαζόμενοι δώσαμε ένα πρώτο μήνυμα με την απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου, κόντρα στην προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να την ακυρώσουν. Κόντρα και στα τσιράκια τους στο συνδικαλιστικό κίνημα, την ηγεσία της ΓΣΕΕ με τους ντόπιους εκφραστές τους, όπως οι πλειοψηφίες σε Εργατικά Κέντρα Έβρου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, που κάνανε ανοιχτή απεργοσπασία. Σε πείσμα όλων αυτών δεκάδες εργαζόμενοι απέργησαν και διαδήλωσαν, απαίτησαν το δίκιο τους και απάντησαν στην προπαγάνδα της κυβέρνησης για την "ανάπτυξη για όλους".

Σήμερα, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με 24ωρη απεργία. Απαντάμε στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με το όπλο μας και την ίδια μορφή πάλης που θέλουν να καταργήσουν, δηλαδή με τα συνδικάτα μας και την απεργία.

Αυτές τις ενδιάμεσες μέρες από την προηγούμενη απεργιακή μας συγκέντρωση, που δεν είναι και πολλές, έχουμε πρόσθετα στοιχεία που ενισχύουν την άποψή μας ότι αυτή η ανάπτυξη δεν είναι για όλους, ότι δεν είναι τελικά και τόσο σίγουρη. Το κυρίαρχο αφήγημα της κυβέρνησης και της αστικής τάξης εν γένει είναι η "στροφή στην ανάπτυξη", η προσέλκυση επενδύσεων και η δυνατότητα μιας ταχείας οικονομικής ανάπτυξης που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα των εργαζομένων. Αλλά, όπως αποδεικνύεται απ' τις εξελίξεις, "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο". Το παράδειγμα της χρεοκοπίας της Τόμας Κουκ είναι χαρακτηριστικό.

Η αδυναμία της καπιταλιστικής ανάπτυξης να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των εργαζομένων είναι δεδομένη. Στο σύστημα που ζούμε, η ανάπτυξη προϋποθέτει αύξηση του βαθμού εκμετάλλευσης, εξαθλίωση των εργαζομένων, σχετική ή και απόλυτη, προϋποθέτει διατήρηση και επέκταση του αντεργατικού πλαισίου σε όλα τα επίπεδα. Όμως, η ίδια η προοπτική της ανάπτυξης χωρίς εμπόδια, χωρίς κλυδωνισμούς, χωρίς νέα κρίση είναι από μόνη της όνειρο θερινής νυκτός.

Δίνουμε το χέρι και στους αυτοαπασχολούμενους που πλήττονται μαζί με τους εργαζόμενους. Ειδικά για την περίπτωση με τη χρεοκοπία της Τ.C. απ’ ότι φαίνεται η κυβέρνηση μέχρι στιγμής σπεύδει να παρηγορήσει τους μεγαλοξενοδόχους με ορισμένες επιπρόσθετες απαλλαγές. Εμείς ζητάμε εδώ και τώρα να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης για τους εργαζόμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικροεπιχειρήσεις τους που πλήττονται άμεσα.

Ζητάμε:

- Να μη χαθούν τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων και οι άμεσες πληρωμές προς τους επαγγελματίες που βρίσκονται στον αέρα. Κανένας εργαζόμενος να μη χάσει το επίδομα ανεργίας.

- Να παρθούν ορισμένα μέτρα προστασίας των εν λόγω επαγγελματιών, διευκόλυνση σε ρυθμίσεις που είναι ενταγμένοι, να παγώσει κάθε διαδικασία κατάσχεσης - πλειστηριασμού που πιθανά είναι σε εξέλιξη, διευκολύνσεις σε οφειλές στο Δήμο.

- Αφορολόγητο όριο στις 12.000 ευρώ για όλους τους επαγγελματίες. Αύξηση και όχι μείωση του αφορολόγητου στους εργαζόμενους.


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η ανάπτυξή τους φέρνει νέα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα, όξυνση του ανταγωνισμού και των κινδύνων που αυτός συνεπάγεται, νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση και τους αγώνες των εργαζομένων, του λαού γενικότερα.

Εδώ κουμπώνει και η νέα συμφωνία ΗΠΑ - Ελλάδας για τις βάσεις. Η κυβέρνηση της ΝΔ, στο πλαίσιο του "Στρατηγικού Διαλόγου" με τις ΗΠΑ, που ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προχωρά σε πολυετή ή αορίστου χρόνου ανανέωση της ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις στρατιωτικές βάσεις, την ενίσχυση και την επέκτασή της. Στην πράξη μετατρέπει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα σε ορμητήριο των πολεμικών ιμπεριαλιστικών τυχοδιωκτισμών, εμπλέκει βαθύτερα τη χώρα και το λαό μας σε πολύ μεγάλους κινδύνους.

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν κατατάξει την Ελλάδα μεταξύ των "κρατών ανάσχεσης", μαζί με το Ισραήλ, την Πολωνία και τη Ρουμανία, στον ανταγωνισμό με τη Ρωσία. Η χώρα μας έχει στοχοποιηθεί και είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις Ρώσων και Ιρανών αξιωματούχων πως θα στρέψουν τους πυραύλους τους σε χώρες που φιλοξενούν αμερικανικές βάσεις, σε περίπτωση που απειληθούν οι χώρες τους. Οι ισχυρισμοί πως η πρόσδεση της Ελλάδας στο άρμα του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ εξασφαλίζει την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή ή προστατεύει τη χώρα μας από την τουρκική επιθετικότητα, είναι αβάσιμες και ανιστόρητες.

Για τα συμφέροντα των μονοπωλίων τους ενδιαφέρονται μόνο και αυτά θέλουν να προστατέψουν, ο ανταγωνισμός τους σε παγκόσμιο επίπεδο είναι που σακατεύει τη ζωή των εργατών σε περίοδο ειρήνης και την αφαιρεί κυριολεκτικά σε περίοδο πολέμου.

Γι’ αυτό και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των επιτροπών ειρήνης την Παρασκευή 4 Οκτώβρη στις 7:00 μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, πόσο μάλλον που η περιοχή μας εμπλέκεται ακόμα περισσότερο με τη δημιουργία βάσης των ΗΠΑ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Εδώ κουμπώνουν επίσης τα όσα προβλέπει η έκθεση του ΔΝΤ, τα όσα ειπώθηκαν από τους θεσμούς στη συνάντηση για την 4η μεταμνημονιακή αξιολόγηση. Δίνουν το σύνθημα για επιπλέον μέτρα με μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς, κατάργηση του αφορολόγητου, πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας χωρίς εξαιρέσεις και πλήρη κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων. Και αυτά τουλάχιστον για τα επόμενα 15 χρόνια! Αυτός είναι ο λογαριασμός για τους εργαζόμενους από το «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση με τις φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο και τις επιδοτήσεις σε βιομήχανους.

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ.

Δε θα σταματήσουμε να αποκαλύπτουμε τα όσα φέρνει το πολυνομοσχέδιο. Δε θα σταματήσουμε να το αντιπαλεύουμε. Όση προπαγάνδα και να κάνουν δεν μπορούν να κρύψουν ότι το πολυνομοσχέδιο φέρνει:

Τον οριστικό ενταφιασμό των κλαδικών συμβάσεων. Για την όποια επέκταση τους προστίθεται και ο όρος να υπάρχει "τεκμηρίωση των επιπτώσεων στην ανταγωνιστικότητα του κλάδου".

Την ενίσχυση ξανά των Ενώσεων Προσώπων που η σύμβαση που θα υπογράφουν, θα υπερισχύει της κλαδικής. Να θυμίσουμε ότι πάνω από 1500 τέτοιες Ενώσεις στήθηκαν από τους εργοδότες τα έτη 2012-2013 για να κατεβάσουν τους μισθούς στο ύψος του κατώτερου και τα 586 ευρώ.

Τοπικές κλαδικές συμβάσεις, που θα υπερισχύουν έναντι πανελλαδικών κλαδικών συμβάσεων. Δηλαδή ακόμα μεγαλύτερη μείωση των ήδη συμπιεσμένων άθλιων μισθών. Ο μέσος μισθός είχε επίσημα μειωθεί πάνω από 25%, τώρα θέλουν να τον πάνε ακόμα παρακάτω!

Στρώνει το έδαφος στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ). Πρόκειται για τις περιβόητες "ελεύθερες ζώνες", οι οποίες αποτελούν κρατική παρέμβαση, στο πλαίσιο της οποίας επιδιώκεται η προσέλκυση ξένων κεφαλαίων - επενδύσεων στη βάση ενός ειδικού καθεστώτος ασυλίας και παροχών στους επιχειρηματικούς ομίλους που επενδύουν σε αυτές τις "ζώνες". Ανάμεσα σε άλλα, το δέλεαρ που προσφέρεται στο μεγάλο κεφάλαιο είναι η απουσία κανόνων για την αδειοδότηση μιας επιχείρησης, η ιδιαίτερα χαμηλή φορολόγηση ή η πλήρης φοροαπαλλαγή των κερδών, η απαλλαγή από ΦΠΑ στις συναλλαγές και το κυριότερο, η δυνατότητα να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους ακόμα πιο άγρια, επιβάλλοντας καθεστώς εργασιακής ζούγκλας, χωρίς εργασιακά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, καταβαραθρώνοντας την τιμή της εργατικής δύναμης, για την αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Κατάργηση και του ελάχιστου δικαιώματος για μονομερή προσφυγή στον ΟΜΕΔ.

Συνυπευθυνότητα του εργαζόμενου για την μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών από τον εργοδότη, με αποτέλεσμα την μη αναγνώριση των ενσήμων!

Υπονομεύει την πληρωμή της υπερωριακής απασχόλησης με το πλαφόν 12%, που βάζει δήθεν για καταπολέμηση της μερικής απασχόλησης.

Την θέσπιση «ηλεκτρονικού μητρώου» και καθιέρωση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις γενικές συνελεύσεις των Σωματείων και την απόφαση για την προκήρυξη απεργίας.

Ορίζει τον Υπουργό Εργασίας ως "ανώτατο άρχοντα", για να παρεμβαίνει όποτε αυτός νομίζει στα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα. Δηλαδή ο Γ. Βρούτσης, ο γνωστός υπουργός Εργασίας με τις γνωστές αντεργατικές περγαμηνές από την προηγούμενη θητεία του, θα υπερβαίνει των καταστατικών των σωματείων, τις συλλογικές αποφάσεις τους για αγωνιστικές κινητοποιήσεις, για απεργίες. Θα μας φακελώνει όπως νομίζει, θα δίνει τα στοιχεία των συνδικάτων όταν θέλει, θα απαγορεύει με εμπόδια την συλλογική δράση και τη λήψη αγωνιστικών αποφάσεων, θα μετατρέπει εν ολίγοις τα καταστατικά των σωματείων σε "κουρελόχαρτα".

Θεσπίζει ηλεκτρονικό μητρώο και καθιερώνει ηλεκτρονική ψηφοφορία και με υπουργικές αποφάσεις θα καθορίζονται οι "λεπτομέρειες", που μόνο τέτοιες δεν είναι. Δηλαδή κάθε θέμα σχετικά με την δημιουργία του Μητρώου και τι στοιχεία θα περιλαμβάνει, τη δημοσιότητα αυτών των στοιχείων, κάθε τεχνική λεπτομέρεια, που θα χορηγούνται αυτές οι πληροφορίες, τους όρους προστασίας αυτών των ευαίσθητων δεδομένων.

Τι φοβούνται άραγε και παίρνουν όλα αυτά τα μέτρα για τα σωματεία, την απεργία και τη συνδικαλιστική δράση;

Να κάνουμε τους φόβους τους πραγματικότητα. Να εντείνουμε τη δράση μας για σωματεία μαζικά, ταξικά. Την προσέλκυση νέων δυνάμεων, εργατριών, νεολαίας, ανέργων. Να γίνουμε πιο ικανοί στην απόκρουση της πληγής του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Και από τη σημερινή μας συγκέντρωση τους καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά. Έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του ΔΣ στο εργατικό κέντρο Καβάλας που έχει τη σφραγίδα της συνδικαλιστικής μαφίας είναι μνημείο εργατοπατερισμού, να καταδικαστεί από όλα τα σωματεία. Προβλέπει ότι οι συνεδριάσεις του ΔΣ είναι κλειστές, απαγορεύει την παρακολούθησή τους, την παρέμβαση οποιοδήποτε εκπρόσωπου σωματείου που τον αφορούν άμεσα οι αποφάσεις του. Ο χώρος του ΕΚ μπορεί να χρησιμοποιείται από τα σωματεία 1 φορά το χρόνο για τις τακτικές ΓΣ και αυτό με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου και κατόπιν αδείας του! Σε όλες τις ΓΣ θα πρέπει να παρευρίσκεται μέλος του προεδρείου του ΕΚ! Αποβάλει από το ΔΣ το μέλος του που παρευρίσκεται σε ΓΣ, εκλογές σωματείων χωρίς την άδεια του Προέδρου! Τύφλα να έχει ο Βρούτσης. Οι τύποι το έχουν τερματίσει!

Καμιά εμπιστοσύνη. Τώρα να βγουν συμπεράσματα από κάθε τίμιο συνδικαλιστή. Απευθύνουμε κάλεσμα και από αυτό το βήμα, μπορεί να μη συμφωνούμε σε όλα αλλά πρέπει τώρα γρήγορα να γίνει το βήμα, να συμπορευτούμε. Η παρέμβαση της κυβέρνησης στα Συνδικάτα είναι προκλητική και πρωτοφανής στα χρονικά του συνδικαλιστικού κινήματος και η συνδικαλιστική μαφία την σιγοντάρει με κάθε τρόπο όπως έκανε και με την προηγούμενη κυβέρνηση. Πρέπει να το αντιπαλέψουμε. Καλό αγώνα, συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά!».
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8406,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3009,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3283,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,680,Δράμα,114,Έβρος,18250,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2508,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,743,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1468,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3850,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6112,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη
Απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη
Η Τοπική Γραμματεία Έβρου του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε απεργιακή συγκέντρωση και πορεία την Τετάρτη 2 Οκτώβρη στην Αλεξανδρούπολη.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8cBP8IzhMmh23w4e4dN9cP6oBwTWwqCgUNrQhLfWHz3Cud6LSaabBwpon52xIcRcYzAhPkNiNcGjiOU7YpKZLgl5v6X0DchhVwpaskpOIAxjWAKWtSRV54lqNebmvZKUKM_kG95CnLhI/s1600/0458013.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8cBP8IzhMmh23w4e4dN9cP6oBwTWwqCgUNrQhLfWHz3Cud6LSaabBwpon52xIcRcYzAhPkNiNcGjiOU7YpKZLgl5v6X0DchhVwpaskpOIAxjWAKWtSRV54lqNebmvZKUKM_kG95CnLhI/s72-c/0458013.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/10/blog-post_33.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/10/blog-post_33.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων