Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο (photos+video)

Προεκλογική περιοδεία στον Έβρο πραγματοποίησε την Παρασκευή 28 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου την τριήμερη περιοδεία του στη Θράκη και τη Μακεδονία από το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τους δύο Έλληνες φρουρούς που βρίσκονται στη συνοριακή γραμμή και ξεναγήθηκε στο φυλάκιο από τον Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.


Κατά την επίσκεψή του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η δυνατότητα να σας επισκεφθώ ξεκινώντας αυτή την περιοδεία που κάνω στον Έβρο. Είναι υποχρέωσή μου να βρεθώ πρώτα στο στρατιωτικό φυλάκιο των Καστανιών. Για άλλη μια φορά, να σας συγχαρώ και να επιβεβαιώσω το απόλυτα αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδίως σε αυτήν την εξαιρετικά σημαντική πολιτική συγκυρία, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στέλνουμε και στην απέναντι πλευρά ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, επιθυμίας για σχέσεις καλής γειτονίας, οι οποίες πάντα, όμως, στηρίζονται στο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και στο σεβασμό των απαράβατων κανόνων καλής γειτονίας. Θέλω, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορά μας: το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τους στρατιώτες μας, οι οποίοι έρχονται και υπηρετούν εδώ τη στρατιωτική τους θητεία, σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό, για τα εθνικά συμφέροντα, σημείο».

Δείτε το βίντεο:


Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής, Επεξεργασίας και Εμπορίας σκόρδου στη Νέα Βύσσα. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στην αποθήκη και το σημείο της τυποποίησης και ενημερώθηκε για την πορεία του συνεταιρισμού. Ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 2009, συμμετέχουν 20 τοπικοί παραγωγοί από το χωριό Ν. Βύσσα και απασχολούνται 25 εργαζόμενοι. Πρόκειται για τον μοναδικό συνεταιρισμό σκόρδου στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη ότι οι εξαγωγές τους φτάνουν το 20% της παραγωγής.


«Έχουμε σημαντικές διαπραγματεύσεις να κάνουμε στην Ευρώπη την επόμενη μέρα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ορεστιάδα στην οποία βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Έβρο. «Αφορούν την κοινή αγροτική πολιτική, το πώς θα προστατέψουμε τους αγρότες μας την προγραμματική περίοδο από το ‘21 μέχρι το ‘27. Και θέλω να αναρωτηθείτε ποιος θα θέλατε να την κάνει αυτή την διαπραγμάτευση, εγώ ή ο κ. Τσίπρας; Αλλά και διαπραγματεύσεις που αφορούν κρίσιμα εθνικά ζητήματα όπως το προσφυγικό-μεταναστευτικό, όπου θα χρειαστούμε την αρωγή της Ευρώπης για τη φύλαξη των συνόρων μας. Αυτές τις διαπραγματεύσεις ξέρουμε να τις κάνουμε εμείς στην Ευρώπη», προσέθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε εκ νέου ότι η ένταση που έχει προκληθεί στα ελληνοτουρκικά με αφορμή τις παραβιάσεις από την πλευρά της Τουρκίας, της κυπριακής ΑΟΖ, είναι ζήτημα που αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Είναι ένα ζήτημα το οποίο αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία. Διότι η ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι εξαρτημένη από τις έρευνες υδρογονανθράκων που γίνονται στην Ανατολική Μεσόγειο. Κατά συνέπεια, θα πω και εδώ, αυτό το οποίο είπα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα: εάν η Τουρκία συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά βάναυσης παραβίασης του Διεθνούς Δικαίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να επιβάλει κυρώσεις κατά της Τουρκίας, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν ότι τέτοιες πράξεις δεν μπορούν να μένουν χωρίς αντιμετώπιση».


Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επανάλαβε το «μήνυμα ελπίδας» που φέρνει η Νέα Δημοκρατία «απέναντι στο φόβο και την ανασφάλεια που κάποιοι επιμένουν και σήμερα ακόμη να καλλιεργούν, μη έχοντας να σας πουν απολύτως τίποτα για την επόμενη μέρα της πατρίδας μας. Θέλω από τώρα μέχρι τις 7 Ιουλίου αυτό το μήνυμα να φτάσει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Το σχέδιό μας για μια Ελλάδα με χαμηλότερους φόρους, περισσότερες δουλειές και περισσότερη ασφάλεια, είναι ένα σχέδιο ιδιαίτερα επίκαιρο εδώ στον Έβρο».


Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ένα μείζον ζήτημα που αφορά την ίδια τη δημοκρατία μας, την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είδα φίλους μας από το εξωτερικό που έρχονται και μου λένε: “εγώ γύρισα από το εξωτερικό για να ψηφίσω στις εκλογές”. Σας ευχαριστώ πολύ και σας διαβεβαιώνω, διαβεβαιώνω τους φίλους μας στη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις Η.Π.Α., θα είναι οι τελευταίες εκλογές που θα χρειαστεί να γυρίσετε. Γιατί στις μεθεπόμενες θα ψηφίζετε από το μόνιμο τόπο διαμονής σας».


Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη ήταν το Διδυμότειχο, όπου μιλώντας σε κατοίκους της περιοχής, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζητά από τους πολίτες ισχυρή εντολή για την επόμενη μέρα. «Αν την επόμενη μέρα η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά, δεν έχουμε ισχυρή εντολή, εκ των πραγμάτων θα μπούμε σε περιπέτειες. Ή δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, με την ταχύτητα και με την αποφασιστικότητα την οποία θέλουμε».


Ενώ τόνισε πως πρέπει «να βρούμε αυτούς τους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν μας ψήφισαν στις Ευρωεκλογές και να τους πείσουμε ότι αξίζει τον κόπο να μας εμπιστευτούν, έστω και αν δεν ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία. Διότι το διακύβευμα σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερο. Το διακύβευμα είναι αν η χώρα θα φύγει μπροστά με ορμή ή αν θα μείνει σε αυτήν την παρακμή την οποία βιώνουμε σήμερα».


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε στάση στο Σουφλί και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες. Χαρακτηριστική ήταν η συνάντησή του με μια πρώην ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ, η οποία του δήλωσε «Αν και γέννημα-θρέμμα ΠΑΣΟΚ, γράφτηκα στη Νέα Δημοκρατία για να σε ψηφίσω. Και τώρα σε θέλουμε Πρωθυπουργό».


Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε επίσης γνωστή βιοτεχνία μεταξωτών, και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της.


«Δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός, καμία προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να χαθεί ούτε μια ψήφος». Με αυτό το μήνυμα εγρήγορσης απευθύνθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες στην Αλεξανδρούπολη, καλώντας τους να συμμετέχουν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. «Η αποχή είναι ήττα της Δημοκρατίας. Θέλουμε όλες και όλοι να συμμετέχουν στην κάλπη, και κυρίως τα νέα παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά. Τους παρότρυνε, ωστόσο, «να μη χαραμίσουν την ψήφο τους σε μικρά κόμματα τα οποία γεννήθηκαν μέσα σε ένα περιβάλλον οργής, αλλά δεν έχουν ρόλο να παίξουν στη νέα φωτεινή Ελλάδα την οποία οραματιζόμαστε».


Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης έδωσε προτεραιότητα στο σχέδιό του για τη δημιουργία νέων και καλά αμοιβόμενων θέσεων εργασίας, αλλά και τη στήριξη και προστασία των εργαζομένων. «Θέλουμε πάνω απ’ όλα να δημιουργήσουμε δουλειές», σημείωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε πώς θα στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ευημερία που θα δημιουργήσουμε θα αφορά όλους, πρωτίστως τους εργαζόμενους. Καλή επιχείρηση είναι η επιχείρηση που πληρώνει καλούς μισθούς και που φροντίζει τους εργαζόμενούς της».


«Περάσαμε δέκα χρόνια βαθιάς κρίσης, ωστόσο η δεύτερη πενταετία της κρίσης ήταν αχρείαστη», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας ότι «τέτοια εποχή ακριβώς πριν από 4 χρόνια έκλειναν οι τράπεζες και κάποιοι έκαναν την περήφανη διαπραγμάτευση και το κάλπικο δημοψήφισμα για να κάνουν τελικά το όχι ναι και να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες». «Εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή μας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ υποστήριξε πως τώρα «η Παράταξή μας καλείται να αναλάβει το κρίσιμο έργο της εθνικής ανασυγκρότησης. Καλούμαστε να προβάλουμε εντός και εκτός Ελλάδας, μια Ελλάδα φωτεινή, μια Ελλάδα αισιόδοξη, την Ελλάδα που μας αξίζει».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες...
[post_ads_2]

































[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8476,Άμυνα,347,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3308,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,95,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18355,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2529,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1482,Ελλάδα,1305,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,294,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,750,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1483,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,421,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3873,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6140,Ροδόπη,413,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,553,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1090,Φέρες,391,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο (photos+video)
Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο (photos+video)
Προεκλογική περιοδεία στον Έβρο πραγματοποίησε την Παρασκευή 28 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg63bay80Ct9J2rGPNdUyIuSv16ESQd2lgyMP9L5MqoCVNyL0gV7Fio20unFEjL1x4MWENlW_d26RVwYa6mTgfdLsM1VhWarT42SUNbtfwIKToV16nRi2xebTf7dLHzt6Cpn7-pwIKwm5U/s1600/0452568.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg63bay80Ct9J2rGPNdUyIuSv16ESQd2lgyMP9L5MqoCVNyL0gV7Fio20unFEjL1x4MWENlW_d26RVwYa6mTgfdLsM1VhWarT42SUNbtfwIKToV16nRi2xebTf7dLHzt6Cpn7-pwIKwm5U/s72-c/0452568.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/06/periodeia-mitsotaki-ston-evro.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/06/periodeia-mitsotaki-ston-evro.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων