Ο Μέτιος παρουσίασε τους υποψήφιους της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στην Π.Ε. Έβρου (photos+video)

14 υποψήφιους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Ο Μέτιος παρουσίασε τους υποψήφιους της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στην Π.Ε. Έβρου
Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά πολιτική εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, η οποία αφορούσε στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.


Ο επικεφαλής της παράταξης, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστος Μέτιος, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του Σχεδίου των 334 έργων και δράσεων της Διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, περιέγραψε τα σημαντικότερα από τα έργα τα οποία έχει δρομολογήσει για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, και των οποίων ο συνολικός προϋπολογισμός ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια ευρώ, και κάλεσε τους πολίτες του Έβρου να κάνουν την επιλογή τους αφού πρώτα αξιολογήσουν τα πρόσωπα, τον επικεφαλής και τα στελέχη, καθώς και το σχέδιο και τις προτάσεις κάθε παράταξης.


Στη συνέχεια, παρουσίασε τους παρακάτω 14 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Έβρου, πέντε γυναίκες και εννέα άνδρες, για τους οποίους υπογράμμισε ότι αποτελούν «μια δυναμική ένωση ανθρώπων που έχουν εμπειρία και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση αλλά και ανθρώπων που δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο να εργαστούν για να πάει ο Έβρος μπροστά».

Δείτε στο τέλος του άρθρου βίντεο με την ομιλία του Χρήστου Μέτιου...


Οι υποψήφιοι της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στην Π.Ε. Έβρου:

1. Στάθης Ασπιώτης
Ο Στάθης Ασπιώτης εργάζεται επί 20 χρόνια στον κλάδο του φαρμάκου ως επιστημονικός συνεργάτης με αντικείμενο την ιατροφαρμακευτική ενημέρωση.

Είναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου καθώς και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών Συναφών Επαγγελμάτων και Κλάδων.

Είναι επίσης Γραμματέας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Έβρου.

2. Κωνσταντίνος Βενετίδης
Ο Κωνσταντίνος Βενετίδης είναι Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Περιβάλλοντος και Μεταφορών ΑΜΘ και μέλος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.

Είναι εκπαιδευτικός, πρώην Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Έβρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου.

3. Μαργαρίτα Γουδετσίδου
Η Μαργαρίτα Γουδετσίδου είναι δικηγόρος. Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο, καθώς και στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες. Είναι επίσης καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

4. Βασίλης Δελησταμάτης
Ο Βασίλης Δελησταμάτης είναι κτηνίατρος με μεταπτυχιακές σπουδές. Είναι μέλος της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας καθώς και της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας Ζώων Συντροφιάς.

Επί 20 χρόνια αιρετό μέλος στον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνιάτρων Δημοσίων Υπαλλήλων Θράκης, καθώς και Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στο παράρτημα Θράκης.

Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

5. Ελένη Δημούδη - Τζατζαΐρη
Η Ελένη Δημούδη - Τζατζαΐρη είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ και περιφερειακή σύμβουλος Έβρου.

Διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοινωνικού Τομέα Παιδείας και Ποιότητας Ζωής Ν. Έβρου και μέλος της Επιτροπής Διοικητικών Θεμάτων της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης - Έβρου, καθώς επίσης υπεύθυνη τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Ν. Έβρου.

Το 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης ΑΜΘ.

Πρώην εκπαιδευτικός και Διευθύντρια του ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης.

6. Χρήστος Καπετανίδης
Ο Χρήστος Καπετανίδης είναι δικηγόρος.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας για 16 χρόνια και Νομικός Σύμβουλος σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Πρώτος Πρόεδρος του Παραρτήματος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Έβρου με έδρα το Διδυμότειχο.

7. Δημήτρης Κελεμίδης
Ο Δημήτρης Κελεμίδης είναι Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης, καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Έχει 13 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας με εξειδίκευση στην Ψυχολογία.

8. Πολυχρόνης Μποτάνης
Ο Πολυχρόνης Μποτάνης είναι γεωπόνος με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στα Αειφορικά Συστήματα Παραγωγής και το Περιβάλλον στη Γεωργία.

Διετέλεσε συνεργάτης Αντιπεριφερειάχη Έβρου σε θέματα πρωτογενούς τομέα και είναι υπεύθυνος πρωτογενούς τομέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ειδικός συνεργάτης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Έβρου και μέλος του αιμοδοτικού συλλόγου «Ισαάκιος Κομνηνός» Φερών.

9. Μαρία Ξηρομερίτου
Η Μαρία Ξηρομερίτου είναι εκπαιδευτικός, Διευθύντρια στο Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ορεστιάδας καθώς και Γραμματέας στον πολιτιστικό σύλλογο Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας.

10. Χαρά Τζιακά
Η Χαρά Τζιακά είναι επαγγελματίας αγρότισσα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αιμοδοτών Φερών.

11. Αθανάσιος Τσώνης
Ο Αθανάσιος Τσώνης είναι φαρμακοποιός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου.

Είναι επίσης μέλος του Τμήματος Αυτοδυτών και Ναυαγοσωστών του Ναυτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης.

12. Πρόδρομος Φωτακίδης
Ο Πρόδρομος Φωτακίδης είναι Υποστράτηγος εν αποστρατεία.

Διετέλεσε επί 34 χρόνια Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και υπηρέτησε σε όλες τις επιτελικές και διοικητικές θέσεις, εκ των οποίων τα 24 χρόνια σε Σχηματισμούς του Έβρου.

Από τον Ιούλιο του 2017 είναι Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Έβρου Παραρτήματος Αλεξανδρούπολης και παράλληλα δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση.

13. Κατερίνα Φωτιάδου - Παυλάκη
Η Κατερίνα Φωτιάδου - Παυλάκη είναι εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Ανήκει στους Εθελοντές Αιμοδότες.

14. Δημήτρης Πέτροβιτς
Ο Δημήτρης Πέτροβιτς είναι Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Είναι επίσης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης καθώς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.


Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο...
[post_ads_2]



















































Δείτε το βίντεο:

[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω



Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,9,Αγροτικά,564,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2015,Αλεξανδρούπολη,8062,Άμυνα,328,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,140,Άρθρα - Απόψεις,2986,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3132,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,812,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,91,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,181,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,651,Δράμα,114,Έβρος,17721,Εθελοντισμός,246,Εκδηλώσεις,2421,Εκκλησία,1191,Εκπαίδευση,1393,Ελλάδα,1274,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,63,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,618,Εργασία,22,Εργασιακά,274,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,320,Θράκη,683,Ιστορία,216,Καβάλα,183,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,534,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,664,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,458,Ξάνθη,203,Οικολογία,328,Οικονομία,578,Ορεστιάδα,1389,Πανταζίδου,159,Παπανικολόπουλος,270,ΠΑΣΟΚ,270,Περιβάλλον,404,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3722,Πολιτική,1436,Πολιτισμός,217,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,5915,Ροδόπη,391,Σαμοθράκη,651,Σάτιρα,62,Σουφλί,501,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,285,Σύλλογοι,299,Συνέδρια,130,ΣΥΡΙΖΑ,408,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,251,Τρίγωνο,53,Τυχερό,51,Υγεία,1033,Φέρες,378,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ο Μέτιος παρουσίασε τους υποψήφιους της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στην Π.Ε. Έβρου (photos+video)
Ο Μέτιος παρουσίασε τους υποψήφιους της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στην Π.Ε. Έβρου (photos+video)
14 υποψήφιους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης Χρήστος Μέτιος.
https://3.bp.blogspot.com/-4GMlGkjDQQQ/XL3H4jXGccI/AAAAAAACRQ8/CgoZGMDo140-3XH2BP5x4aR1g5XzqcdPQCLcBGAs/s1600/metios.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-4GMlGkjDQQQ/XL3H4jXGccI/AAAAAAACRQ8/CgoZGMDo140-3XH2BP5x4aR1g5XzqcdPQCLcBGAs/s72-c/metios.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/04/ekdilosi-metiou-stin-alexandroupoli.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/04/ekdilosi-metiou-stin-alexandroupoli.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων