Αλεξανδρούπολη: Ευχαριστήριο της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών για την απόσυρση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών Αλεξανδρούπολης για την απόσυρση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Οψικίου & Στρατηγού Σαράφη:

Αλεξανδρούπολη: Ευχαριστήριο της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών για την απόσυρση κεραίας κινητής τηλεφωνίας
Όλη η Αλεξανδρούπολη - μια Φωνή

Όλοι μαζί, όλη η Αλεξανδρούπολη γίναμε μια Φωνή. Με ένα σύνθημα - οδηγό μας «Όλοι Μαζί στον Αγώνα». Εκκλησία, Τοπικές Θεσμικές Αρχές (Δήμος, Περιφέρεια), Σύλλογοι (Γονέων, Εκπαιδευτικών, Πολιτιστικοί και Κοινωνικοί) και πλήθος κόσμου, γίναμε μια γροθιά τασσόμενοι υπέρ του αγώνα της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών.

Μοναδικός στόχος μας, η άμεση απόσυρση της κεραίας σταθμού ξηράς κινητής τηλεφωνίας, που τοποθετήθηκε σε πολυκατοικία επί των οδών Οψικίου και Στρατηγού Σαράφη στην Αλεξανδρούπολη, δίπλα στο μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της πόλης μας όπου φοιτούν 3.500 και πλέον χιλιάδες μαθητές. Στόχος που επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία σήμερα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

• Πρώτους απ’ όλους ευχαριστούμε τους κατοίκους της επίμαχης περιοχής, που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

• Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους παρακάτω, που μας στήριξαν με αυταπάρνηση από την πρώτη στιγμή σε αυτόν τον άνισο αγώνα:

Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης μας (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Γυμνασίων, Λυκείων).

Ιδιαίτερα τους Συλλόγους Γονέων του 10ου Δημοτικού Σχολείου, του 7ου Δημοτικού Σχολείου και του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας, που συμμετείχαν επιπλέον ως διάδικοι μαζί μας και στον δικαστικό αγώνα.

Την Ένωση Γονέων Μαθητών Αλεξανδρούπολης - την πρόεδρο Ταμάρα Κοσμίδου και όλο το Δ.Σ.

Το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης - όλο το Δ.Σ. και τα μέλη του Νίκο Δινδίνη, Δημήτρη Σερμπέζη, Παπατσίμπα Βασίλη.

Την Α' ΕΛΜΕ Έβρου - τον πρόεδρο Αθανάσιο Καραγεωργίου, το μέλος του Δ.Σ. Νίκη Δραμανίδου και όλο το Δ.Σ.

Τη Διεύθυνση ΠΕΚ Ν. Έβρου - τον Αθανάσιο Καραφύλλη.

• Ιδιαίτερα ευχαριστούμε ολόψυχα τους ακόλουθους, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα φτάναμε στο σημερινό επιθυμητό αποτέλεσμα (με τη σειρά που τους επισκεφθήκαμε!):

Το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη, που στήριξε αμέσως την παρέμβαση υπέρ των κατοίκων δικαστικά εκ μέρους του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, που έγκρινε ομόφωνα το ψήφισμα των συλλόγων γονέων και εκπαιδευτικών υπέρ της άμεσης απόσυρσης του επίμαχου σταθμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, που στήριξε αμέσως την παρέμβαση υπέρ των κατοίκων δικαστικά εκ μέρους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, καθώς και το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που έγκρινε ομόφωνα το ψήφισμα των συλλόγων γονέων και εκπαιδευτικών υπέρ της άμεσης απόσυρσης του επίμαχου σταθμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κ.Κ.Ε., που υπέβαλε δια των Βουλευτών του Σάκη Βαρδαλή και Γιάννη Δελή Κοινοβουλευτική Αναφορά με ενσωματωμένο το ψήφισμα μας προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Υποδομών και Παιδείας στη Βουλή των Ελλήνων.

Την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) - τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ., καθώς και τους 32 Πολιτιστικούς Συλλόγους που ενημερώθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μας.

Το Βουλευτή Ν.Δ. Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη, που υπέβαλε Κοινοβουλευτική Αναφορά με ενσωματωμένο το ψήφισμα μας προς τους Υπουργούς Υποδομών και Παιδείας στη Βουλή των Ελλήνων.

Το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Δημήτριο Ρίζο, που μας επέδωσε τη συνυπογραμμένη από τον ίδιο Γραπτή Ερώτηση 55 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους Υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής και Περιβάλλοντος στη Βουλή των Ελλήνων, περί της ανάγκης επανεξέτασης του καθεστώτος εγκατάστασης των σταθμών κινητής τηλεφωνίας.

Την Εκπρόσωπο της Κίνησης Πράττω Έβρου Γεωργία Αγγελινά, για το δελτίο τύπου στήριξης της προσπάθειας μας.

Το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πολης - τον πρόεδρο Αναστάσιο Κοντακίδη και το Δ.Σ.

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο, που εξέδωσε και μας αφιέρωσε ειδικά για την περίπτωση το Εγκύκλιον Σημείωμα της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, με ενσωματωμένο το Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου «Περί Υγείας και Τεχνολογίας».

Τα Γραφεία του Πρωθυπουργού και του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου, που μας εισάκουσαν.

• Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δικηγόρους που μας υπερασπίστηκαν στο δικαστικό αγώνα:

Τον Πάρη Παπαδάκη και την Τριανταφυλλιά Τσιουλπά, για την εκπροσώπησή μας στην εκδίκαση των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Τον Χρήστο Δετσαρίδη και τους Συνεργάτες του, για την εκπροσώπησή μας στην κύρια εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης και παράλληλα στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, καθώς και στην Καταγγελία μας προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ).

Το Νομικό Τμήμα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα το δικηγόρο Μιχαήλ Μπίκο.

Το Νομικό Τμήμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ιδιαίτερα τη δικηγόρο Ελένη Αναγνώστου.

• Το μηχανικό Δημήτρη Κουτσό για το εμπεριστατωμένο Τοπογραφικό Διάγραμμα απόδοσης αποστάσεων από τον επίμαχο σταθμό κινητής τηλεφωνίας προς τα σχολεία.

• Πολλές ευχαριστίες στέλνουμε προς όλα τα τοπικά τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που ανακοίνωσαν/δημοσίευσαν/πρόβαλαν τον αγώνα μας, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην ευρεία προβολή και στην άμεση ενημέρωση του κόσμου.

• Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους Φίλους μας στο διαδίκτυο, που κοινοποίησαν και αυτοί με τη σειρά τους τον αγώνα μας βοηθώντας μας έτσι στην ακόμη μεγαλύτερη δημοσιοποίησή του.

Ο Αγώνας μας απέδειξε περίτρανα ότι, όταν όλη η τοπική Κοινωνία σύσσωμη και ενωμένη έως το τέλος σ’ έναν κοινό σκοπό και τον πιστεύει ακράδαντα, μπορεί να πετύχει και το ακατόρθωτο! Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση,

Για την Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών Αλεξανδρούπολης
για την απόσυρση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας (οδός Οψικίου & Στρ. Σαράφη)

Οι Νόμιμοι Εκπρόσωποι των κατοίκων
Δημήτρης Κελεμίδης, Σταυρούλα Γιαννακίδου, Ελισάβετ Γρηγοριάδου,
Σταύρος Κεπεσίδης, Ειρήνη Μοσχίδου, Ελισάβετ Δημητριάδου,
Μαρίνος Ουζουνίδης, Σοφία Βενέτη, Δέσποινα Ουζουνίδου
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Πέτροβιτς

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=3$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

$hide=mobile

Όνομα

Αγγελίες,3,Αγροτικά,398,Αγωγοί,111,Αθλητικά,1745,Αλεξανδρούπολη,4646,Άμυνα,195,ΑΝΕΛ,57,Απεργίες,110,Άρθρα - Απόψεις,2445,Αστυνομικά,465,Αυτοδιοίκηση,1608,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,669,Αφιερώματα,225,Βαλκάνια,26,Βουλευτικές Εκλογές,377,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,31,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,55,Δημόσιο,41,Διαδίκτυο,164,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,295,Δράμα,73,Έβρος,12214,Εθελοντισμός,163,Εκδηλώσεις,1824,Εκκλησία,737,Εκπαίδευση,801,Ελλάδα,800,Ελληνισμός,24,Ελληνοτουρκικά,331,Ενέργεια,26,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,464,Εργασία,8,Εργασιακά,178,Ερευνα αγοράς,10,Ευρωεκλογές,35,Ευρώπη,95,Ζωή και Υγεία,238,Θράκη,229,Ιστορία,116,Καβάλα,126,Καιρός,26,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,173,ΚΙΔΗΣΟ,9,ΚΙΝΑΛ,10,ΚΚΕ,263,Κοινωνία,57,Κοινωνική Προσφορά,162,Κόσμος,501,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,19,Μεταναστευτικό,109,Μουσική,167,ΝΔ,420,Ξάνθη,121,Οικολογία,246,Οικονομία,490,Ορεστιάδα,723,Πανταζίδου,69,ΠΑΣΟΚ,252,Περιβάλλον,224,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,2531,Πολιτική,1067,Πολιτισμός,153,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,3,Πρώτο Θέμα,4032,Πρωτοσέλιδο,1,Ροδόπη,202,Σαμοθράκη,482,Σάτιρα,62,Σουφλί,256,Συγκοινωνίες,247,Σύλλογοι,253,Συνέδρια,106,ΣΥΡΙΖΑ,289,Σχολείο,9,Τέχνες,115,Τεχνολογία,44,Τουρισμός,210,Τρίγωνο,32,Τυχερό,25,Υγεία,571,Φέρες,208,Χηλή,32,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,297,Showbiz,20,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Αλεξανδρούπολη: Ευχαριστήριο της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών για την απόσυρση κεραίας κινητής τηλεφωνίας
Αλεξανδρούπολη: Ευχαριστήριο της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών για την απόσυρση κεραίας κινητής τηλεφωνίας
Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών Αλεξανδρούπολης για την απόσυρση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Οψικίου & Στρατηγού Σαράφη:
https://2.bp.blogspot.com/-SorzpprRhQw/WbPfi7JKsMI/AAAAAAAB30A/Ck8SVp-jdxMwnJgJT69hlh6_aLdECSKjgCLcBGAs/s1600/25657.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-SorzpprRhQw/WbPfi7JKsMI/AAAAAAAB30A/Ck8SVp-jdxMwnJgJT69hlh6_aLdECSKjgCLcBGAs/s72-c/25657.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2017/09/blog-post_9.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2017/09/blog-post_9.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες Χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy