Κ. Μητσοτάκης από τη Θράκη: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια ριζική επανεκκίνηση (photos+video)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, την διήμερη περιοδεία του στη Θράκη.

Κ. Μητσοτάκης από τη Θράκη: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια ριζική επανεκκίνηση
Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποιεί το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης "Δημόκριτος" νωρίς το πρωί του Σαββάτου και αμέσως αναχώρησε για το Νομό Ξάνθης.


Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ήταν το Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων. Ο κ. Μητσοτάκης αφού εξήρε την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι και η προϊσταμένη του μουσείου, για την ανάδειξη της σπάνιας πολιτιστικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς, τόνισε: «Κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι γεμάτη από σπάνιους πολιτιστικούς θησαυρούς. Εδώ, αυτό το μικρό, αλλά εξαιρετικά ποιοτικό μουσείο, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά, γιατί ο πολιτισμός σε συνδυασμό με τον τουρισμό αποτελούν την αναπτυξιακή ατμομηχανή της χώρας».


Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης περιηγήθηκε από τις αρχαιολόγους στα σπάνια ομορφιάς αρχαιολογικά ευρήματα του μουσείου. Εντυπωσιασμένος, μάλιστα, μπροστά σε μια μαρμάρινη στήλη που ρυθμίζει τις αγοραπωλησίες της εποχής και χρονολογείται περί τα 400 π.Χ., ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε χαριτολογώντας: «Αυτή πρέπει να είναι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ της εποχής!».


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τον Δήμο Μύκης, όπου τόνισε την ανάγκη η καρδιά της αναπτυξιακής Ελλάδας να χτυπά στην Περιφέρεια και όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο δικός σας δήμος πρέπει να μπει στο αναπτυξιακό μας πρόγραμμα, καθώς η καρδιά της αναπτυξιακής Ελλάδας πρέπει να χτυπά στην Περιφέρεια και όχι μόνο στα αστικά κέντρα».


Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης, αφού αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά επισκέφθηκε την περιοχή με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 1988, σημείωσε ότι «από τότε έχει συμβεί μεγάλη πρόοδος και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας».


Μάλιστα, τόνισε ότι και ο ίδιος από την θέση του Υπουργού είχε ασχοληθεί με τα ορεινά χωριά του Δήμου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολλές οι δυσκολίες αλλά περισσότερες οι δυνατότητες. Ως Υπουργός είχα ασχοληθεί και με τα ορεινά χωριά του Δήμου. Θέλω να καταθέσετε τις προτάσεις, γιατί και εμείς διαμορφώνουμε τις θέσεις μας όχι κλεισμένοι μέσα σε ένα γυάλινο πύργο, αλλά επισκεπτόμενοι όλες τις περιοχές».


Ακολούθως ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την Ξάνθη και έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης.


Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Κομοτηνή, όπου είχε συνάντηση, στην Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε: «Το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας μας πρέπει να αλλάξει, να ξεφύγει από τη λογική μεγάλων κρατικών επιδοτήσεων και επιδοτούμενων μορφών απασχόλησης».


«Η Θράκη», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, «είναι Περιφέρεια που βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Και δεν θα πρέπει να είναι μόνο πέρασμα, αλλά και προορισμός». Και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να συζητήσουμε για το μείζον ζήτημα που απασχολεί τη χώρα μας, για το πως η οικονομία θα επιστρέψει σε βιώσιμη ανάπτυξη και θα δημιουργήσει πλούτο και θέσεις εργασίας».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Γιώργο Παυλίδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από μερικές εβδομάδες, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν σπουδαίο άνθρωπο που βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη της Περιφέρειας.


Αναφερόμενος στις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, έχοντας πάντα, όμως, σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και στον πρωτογενή τομέα. Επίσης, σημείωσε την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην ευρύτερη περιοχή στα ζητήματα της εκπαίδευσης και της καινοτομίας, υπογραμμίζοντας, ταυτόχρονα, την αυτονομία που θα πρέπει να έχουν τα τοπικά Πανεπιστήμια.


Σε ό,τι αφορά το μέλλον που μπορεί να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «από τη Νέα Δημοκρατία έχουμε τη διάθεση και τη θέληση να εμπιστευτούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση» και κατέληξε τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για να μπορέσει η χώρα να κάνει η χώρα το μεγάλο άλμα προς τα μπρος απαιτείται άλλη πολιτική. Η Κυβέρνηση δεν έχει τη θέληση ούτε την ικανότητα να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, πόσο μάλλον να αλλάξει τη λειτουργία του Κράτους. Για τον λόγο αυτό, εμείς λέμε όσο νωρίτερα οι εκλογές, τόσο καλύτερα».


Κ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια ριζική επανεκκίνηση, οι πολίτες στενάζουν και ο κ. Τσίπρας απέτυχε»

Την ανάγκη μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να πραγματοποιήσει μια ριζική επανεκκίνηση, εξέφρασε, μιλώντας, σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στην Κομοτηνή, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε ανάγκη από μια τόσο ριζική επανεκκίνηση. Να αφήσει πίσω του όλο αυτό τον εφιάλτη και να ξαναμπεί σε ένα δρόμο. Και αυτό έχει ως προϋπόθεση μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε και απέτυχε» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεσμεύτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση θα είναι δίκαιη και ακέραια με όλους. «Η στάση μας θα είναι καθαρή έναντι όλων. Λάθη έκαναν και οι δανειστές μας. Υπέδειξαν και ανέχτηκαν και εκείνοι το δρόμο της υπερφορολόγησης αντί αυτού των περικοπών, ειδικά στο πρώτο Μνημόνιο. Σήμερα επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος με αποτέλεσμα να έχει πληγεί η πραγματική οικονομία».


Ο κ. Μητσοτάκης ανέλυσε τον οδικό χάρτη εξόδου της Ελλάδας από την κρίση. «Δεσμευόμαστε για δραστική μείωση φόρων», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Για να αναπνεύσει η οικονομία, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις. Δεσμευόμαστε στη μείωση του συντελεστή φόρου στις επιχειρήσεις από το 29% στο 20% μέσα σε δυο χρόνια. Και ξέρω πόσο σημαντική είναι αυτή η δέσμευση σε μια περιοχή που έχει υποστεί τις συνέπειες του φορολογικού ανταγωνισμού από άλλες χώρες, οι οποίες έχουν πολύ χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές. Οι χώρες αυτές τόλμησαν να μειώσουν πολύ τη φορολογία. Διαπίστωσαν ότι βελτιώθηκε πολύ η φορολογική συμμόρφωση, η οικονομία μπήκε σε τροχιά ανάπτυξης και, τελικά, δεν υπήρξε η υστέρηση των εσόδων, που πολλοί εκτιμούσαν. Πρέπει κι εμείς στη χώρα μας να τολμήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Δεσμευόμαστε σε μείωση του ΕΝΦΙΑ, κατά 30% μέσα σε δύο χρόνια, στην επαναφορά του Φ.Π.Α. στα αγροτικά εφόδια από το 24% στο 13%, καθώς και στην κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί».


«Μία τολμηρή και αποφασιστική απόπειρα υλοποίησης σημαντικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Όταν μιλάμε για μεταρρυθμίσεις, υπάρχει μια παρεξήγηση στην κοινή γνώμη. Οι πολίτες νομίζουν ότι μεταρρύθμιση σημαίνει ότι θα αυξήσουμε τους φόρους και θα περικόψουμε τις συντάξεις. Δεν είναι αυτό μεταρρύθμιση. Μεταρρύθμιση είναι τολμηρές αλλαγές στην Παιδεία, για να μπορέσουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε παιδί να έχει πρόσβαση σε ένα καλό δημόσιο σχολείο. Μεταρρύθμιση είναι να υπάρχουν περισσότερα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, ώστε γυναίκες της μειονότητας, που δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το σχολείο, να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη γνώση. Μεταρρύθμιση είναι η επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης. Μεταρρύθμιση είναι η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, την οποία τόσο λυσσαλέα πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν μπορέσουμε να προτάξουμε ένα ουσιαστικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων, τότε θα μπορέσουμε να επιδιώξουμε τη συνολική αναθεώρηση των δημοσιονομικών στόχων. Ειδικά όσον αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα».


Άσκησε έντονη κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τονίζοντας: «Έταξαν στους πάντες τα πάντα, φουντώνοντας ένα ακραίο κύμα δημαγωγίας το οποίο κόντεψε να τινάξει τη χώρα στον αέρα... Από τη Μεταπολίτευση και μετά, καμία εκλεγμένη Κυβέρνηση δεν έχει προκαλέσει στην πατρίδα μας τόσο μεγάλη ζημιά σε τόσο σύντομο χρόνο».

Ειδικότερα, για τη στάση του κ. Αλέξη Τσίπρα, υπογράμμισε: «Αν έχει φιλότιμο, αντί να κουνάει το δάχτυλο, να βγει να ζητήσει συγνώμη. Φτάσαμε στο έσχατο σημείο πολιτικού ξεπεσμού να ρωτάει “με ποιον είμαστε”. Τα φιλαράκια του Τσάβες και του Μαδούρο, δεν θα κάνουν μαθήματα πατριωτισμού στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Με την Ελλάδα και τους Έλληνες είμαστε. Με την Ελλάδα και τους Έλληνες που στενάζουν από την πολιτική σας».


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον πρωθυπουργό, είπε: «Ο κ. Τσίπρας είναι, σήμερα, ο καλύτερος σύμμαχος όλων εκείνων των ακραίων φωνών στην Ευρώπη που θέλουν την απομόνωση της Ελλάδας».


Αναφερόμενος στη Θράκη, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι με τους στρατιώτες και τους αξιωματικούς στα σύνορά μας» ενώ υπογράμμισε ότι: «Το 1991, ο πατέρας μου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, κήρυξε την πολιτική ισονομίας και ισοπολιτείας απέναντι σε όλους τους πολίτες της Θράκης ανεξαρτήτως θρησκείας. Μια πολιτική που άλλαξε τη ζωή της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη και χάρη στην οποία μπόρεσε να ενταχθεί ισότιμα στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική μας ζωή. Οπισθοδρομικές πρακτικές ή καταστάσεις όπως οι μπάρες ή το άρθρο 19 του Κώδικα Ιθαγενείας καταργήθηκαν. Ο μειονοτικός πληθυσμός απολαμβάνει όλα τα προνόμια του Έλληνα πολίτη σε καθεστώς ισονομίας και ισοπολιτείας. Η θρησκευτική ελευθερία γίνεται απολύτως σεβαστή. Η ελευθερία έκφρασης και ενημέρωσης διασφαλίζονται. Οι πολιτικές ελευθερίες είναι κατοχυρωμένες και αποδεικνύονται από την ισότιμη συμμετοχή κάθε μουσουλμάνου σε οποιαδήποτε κοινωνική, συνδικαλιστική και πολιτική δραστηριότητα».


Μιλώντας για τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, τόνισε: «Η κατάσταση στην Τουρκία προκαλεί πολλές ανησυχίες. Η Ελλάδα επιδιώκει σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Αλλά και η Τουρκία θα πρέπει να έχει την ίδια επιδίωξη. Θεμέλιο αυτών των σχέσεων είναι ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου, των Διεθνών Συνθηκών και των σχέσεων καλής γειτονίας. Οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος, από την τουρκική πλευρά, δυστυχώς δεν κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Κι αυτό προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό».


Για το Κυπριακό, επισήμανε: «Στηρίζουμε χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για επίτευξη δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης. Είναι πολύ σημαντικό εφόσον πραγματοποιηθεί η πολυμερής διάσκεψη για την επίλυσή του να συμμετέχει και η Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία άλλωστε ανήκει και η Κυπριακή Δημοκρατία».


Καταλήγοντας, υπογράμμισε τρεις συγκεκριμένες πολιτικές δεσμεύσεις:

«Πρώτη δέσμευση: Από το δικό μου στόμα, ψέματα δεν θα ακούσετε. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κορόιδεψε τους πολίτες και σήμερα δεν τους ακούει κανείς. Δεν θα διαπράξουμε το ίδιο λάθος. Θα δεσμευτούμε για 5 πράγματα και θα γίνουν και τα 5. Θα πούμε λίγα, θα γίνουν όλα.

Δεύτερη δέσμευση: Η πρότασή μας αφορά τα όνειρα και τις προσδοκίες των πολλών. Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη σιωπηλή πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Η πρότασή μας αφορά κυρίως όσους αισθάνονται ξεχασμένοι.

Και τρίτη δέσμευση: Θα ενώσουμε πάλι όλους τους Έλληνες. Η πρότασή μας είναι ένα νέο πατριωτικό όραμα. Για να βγει η χώρα από την κρίση και να σταθεί ξανά δυνατή και περήφανη».


Διαβάστε εδώ ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες από τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο

Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κομοτηνή:


Η περιοδεία του Προέδρου της ΝΔ στη Θράκη συνεχίζεται, αύριο Κυριακή, στον Έβρο όπου θα επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες της περιοχής, θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Έβρου και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ιχθυόσκαλα της Αλεξανδρούπολης.
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8406,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3009,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3283,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,680,Δράμα,114,Έβρος,18250,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2508,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,743,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1468,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3850,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6112,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Κ. Μητσοτάκης από τη Θράκη: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια ριζική επανεκκίνηση (photos+video)
Κ. Μητσοτάκης από τη Θράκη: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια ριζική επανεκκίνηση (photos+video)
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, την διήμερη περιοδεία του στη Θράκη.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMQwIv7PtjanMGAreFlmh1qx5l65m22ewdCwSYDaRQzNP8va8dvW-7Rv4HlaVGbhHUf7llobUL5lpUroUD8KHkB2UH_ygqjQqDOdEVkH5gOMc9p0g_FP88o3Dr8JHoeainSclltoSysNYM/s1600/mitsotakis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMQwIv7PtjanMGAreFlmh1qx5l65m22ewdCwSYDaRQzNP8va8dvW-7Rv4HlaVGbhHUf7llobUL5lpUroUD8KHkB2UH_ygqjQqDOdEVkH5gOMc9p0g_FP88o3Dr8JHoeainSclltoSysNYM/s72-c/mitsotakis.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2016/12/periodeia-mitsotaki-sti-thraki.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2016/12/periodeia-mitsotaki-sti-thraki.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων