Loading ...

Οι «Ελλάδος Γεύσεις»… ταξιδεύουν στη 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, Επιμένει Ελληνικά και προχωρά στη διοργάνωση -σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO AE- της Έκθεσης Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο: «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ». Με παρακαταθήκη τις τρεις προηγούμενες

Η διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, Επιμένει Ελληνικά και προχωρά στη διοργάνωση -σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO AE- της Έκθεσης Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο: «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ».

Με παρακαταθήκη τις τρεις προηγούμενες, κατά γενική ομολογία επιτυχημένες, Εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, αναμένεται η πραγματοποίηση μιας νέας, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της διεξαγωγής της 79ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, το διάστημα... από 6 έως και 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Σκοπός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και η καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Το μήνυμα που προάγει η Έκθεση είναι: «Κάθε μέρα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας».

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στην Έκθεση και μάλιστα σε μία αγορά με τεράστιες δυνατότητες και καταναλωτικό ενδιαφέρον.

Κύριοι στόχοι είναι της έκθεσης είναι:
  1. Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.
  2. Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
  3. Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών.
  4. Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα μέσω των εκδηλώσεων (γευσιγνωσίες, ειδικές τιμές κ.λπ.) των επιχειρήσεων.

Το κύρος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τα στατιστικά δεδομένα παρόμοιων γεγονότων, οι ανάγκες της αγοράς τόσο της χώρας μας όσο και διεθνώς, το ενδιαφέρον των επισκεπτών (λιανικής - χονδρικής 200.000 περίπου διελεύσεις), δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε η «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» να γίνει σημείο αναφοράς, πόλος έλξης και να καταστεί το σημαντικότερο γεγονός στον τομέα των ελληνικών τροφίμων και ποτών της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.

Υπεύθυνος Συμμετοχών: Σοφοκλής Μποτονάκης τηλ. 6909909500.

ΣΧΟΛΙΑ

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Facebook | X | Instagram | Threads | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων