Σαμαράς και Τσίπρας συμφώνησαν για τον ρόλο του καθενός…

Ο Βενιζέλος θέλει να ξαναγίνει… υπουργός Οικονομικών!
Ο Πάνος Καμμένος δεν επιθυμεί καμία συνεργασία
Στην ΔΗΜΑΡ προσκρούει ο σχηματισμός κυβέρνησης

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησαν σήμερα που …διαφωνούν, αλλά ταυτόχρονα μοίρασαν και τους ρόλους στη νέα εποχή που ανατέλλει πλέον για την Ελλάδα. Ο Αντώνης Σαμαράς Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και το ΠΑΣΟΚ στην γωνία και στο... ένα πόδι – όπως και να το κάνουμε αυτό είναι μια εντελώς άλλη πολιτική σκηνή.

Αυτό είναι το βασικό πολιτικό μήνυμα από την σημερινή συνάντησή τους μετά την ανάληψη της εντολής σχηματισμού κυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται αμείωτες στο παρασκήνιο οι προσπάθειες των διαπλεκομένων συμφερόντων να εμποδίσουν την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, δυστυχώς με την εμπλοκή των γνωστών και μην εξαιρετέων φερέλπιδων πρωθυπουργών από την Κεντροδεξιά – με μειωμένες στο ελάχιστο όμως ελπίδες πλέον μετά το χθεσινό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι «θα πρέπει να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατόν κυβέρνηση, καθώς δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο έως τις 28 Ιουνίου». Η δήλωση αυτή εκτιμάται ότι απευθύνεται στον κ. Φ. Κούβελη και όσους παράγοντες της διαπλοκής συνεχίζουν να μηχανορραφούν εναντίον του σχηματισμού κυβέρνησης με πρωθυπουργό Σαμαρά.

«Πρέπει να γίνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα», τόνισε ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε: «Θέλω μόνο να σας πω ότι συνεχίζω την προσπάθεια. Έχει ανάγκη η χώρα να αποκτήσει άμεσα κυβέρνηση».

Την ανάγκη άμεσης συγκρότησης κυβέρνησης με πυρήνα τη Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε από την πλευρά του και ο Αλέξης Τσίπρας. «Θα είμαστε αντίπαλοι με τον κ. Σαμαρά, γιατί έχουμε αντίπαλες στρατηγικές. Σε ό,τι αφορά όμως τις δυνατότητες που ανοίγονται από το αποτέλεσμα για μια καλή επαναδιαπραγμάτευση δεν θα είμαστε εμπόδιο», πρόσθεσε και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν θα παραλάβει διερευνητική εντολή για να μην δημιουργηθεί καμία καθυστέρηση στον σχηματισμό κυβέρνησης.

«Τηρούμε τη συμφωνία και ταυτόχρονα ζητούμε το αυτονόητο, δηλαδή να υπάρξουν πολιτικές τέτοιες οι οποίες μέσα από την ανάπτυξη θα δώσουν το δικαίωμα της ανάσας και της ελπίδας σε εκατομμύρια Έλληνες», δήλωσε ακόμα ο Αντώνης Σαμαράς. Η δήλωσή του ήλθε και ως απάντηση στις αναφορές του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την εκλογική νίκη του κόμματος δεν ανέφερε τον όρο επαναδιαπραγμάτευση.

«Οι σημαντικές δυνατότητες διαπραγμάτευσης που προκύπτουν από την εντολή του λαού μας στις 6 Μαΐου και στις 17 Ιουνίου, που έστειλαν μήνυμα απόρριψης της λιτότητας δεν πρέπει να σπαταληθούν αλλά να αξιοποιηθούν. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες με τον πήχη ψηλά, εκεί που τον έθεσε η λαϊκή ετυμηγορία» σημείωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Σεβόμαστε το αποτέλεσμα, το δίλημμα ήταν σαφές: κυβέρνηση με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ που θα καταργήσει το μνημόνιο ή κυβέρνηση με πυρήνα τη ΝΔ που θα συνεχίσει την ίδια πολιτική. Είναι στη δική του ευχέρεια να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που του δίνει η λαϊκή εντολή».

Μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε «Την Ευρωπαϊκή μας προοπτική τη ζητάει, τη θέλει ο ίδιος ο Ελληνικός λαός. Δηλαδή, ευρώ. Και, ασφαλώς, τροποποίηση του προγράμματος. Όπως όλοι ξέρουμε, όπως δηλώναμε προεκλογικά -δήλωσα και χθες και σήμερα- γίνεται μόνο με επαναδιαπραγμάτευση».

Ο Βενιζέλος θέλει να ξαναγίνει… υπουργός Οικονομικών!

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα είναι στην κόψη του ξυραφιού και εγχώριοι και ξένοι παράγοντες πιέζουν για σχηματισμό κυβέρνηση άμεσα. Την ίδια ώρα που όλοι περιμένουμε με αγωνία να υπάρξει κυβέρνηση, με βάση το μήνυμα που έστειλε ο λαός, φαίνεται ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει να κρατήσουν το δικό τους… δοβλέτι, το δικό τους καπετανάτο αδιαφορώντας για τη σωτηρία της πατρίδας.

Βλέπουμε εδώ και ώρες τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά να σχηματίσει κυβέρνηση είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε και με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ.

Ακούμε διάφορα στελέχη του κ. Κουβέλη, αλλά και τον ίδιο, να χρησιμοποιούν παρελκυστικές πολιτικές και να βάζουν ακόμη και θέμα για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, λες και ο νικητής είναι υποχρεωμένος να πάει σπίτι του.

Όμως, τώρα μαθαίνουμε ότι στο παρασκήνιο παίζεται κι ακόμη ένα άθλιο προσωπικό παιχνίδι, αυτή τη φορά από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και του κ. Βενιζέλου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που κόπτεται για τον σχηματισμό κυβέρνησης άμεσα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βάλει τον εξής απίστευτο όρο: Διεκδικεί για τον ίδιο τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και παράλληλα του υπουργού Οικονομικών, θέσεις που είχε και στην κυβέρνηση Παπαδήμου, όταν όμως τότε το ΠΑΣΟΚ είχε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Με πιο δικαίωμα, λοιπόν, το 12% διεκδικεί τώρα θέσεις τις οποίες δεν δικαιούται; Να υποθέσουμε ότι η θέση του αντιπροέδρου θα μπορούσε να του δοθεί. Από που κι ως που όμως θα ξαναγίνει τσάρος της οικονομίας; Θεωρεί εαυτόν επιτυχημένο; Έκανε καμιά διαπραγμάτευση με τους ξένους ή μήπως νομίζει ότι ξεχάσαμε τα χαράτσια του και την αλλοπρόσαλλη πολιτική του; Γι’ αυτό δεν αποδοκιμάστηκε σφόδρα από τον ελληνικό λαό;

Πώς είναι δυνατόν να ζητά για την πάρτη του το πιο κρίσιμο υπουργείο της κυβέρνησης από τον νικητή των εκλογών Αντώνη Σαμαρά; Αν πράγματι οι συζητήσεις για κυβέρνηση ναυαγούν γι’ αυτό το λόγο τότε ο κ. Βενιζέλος πολύ σύντομα θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ήδη, απ’ ότι μαθαίνουμε από το ΠΑΣΟΚ, κορυφαία στελέχη όπως ο Α. Λοβέρδος και ο Μ. Χρυσοχοϊδης, απειλούν να αποχωρήσουν από το κόμμα επειδή ο Βενιζέλος παίζει παιχνίδια για τον εαυτό του. Διεκδικεί δηλαδή ρόλο γι’ αυτόν και ζητά να μην υπάρξει άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη νέα κυβέρνηση ώστε να είναι ο απόλυτος άρχων της «κουτσουρεμένης» κεντροαριστεράς.

Έτσι, όμως, οδηγεί με γεωμετρική ταχύτητα το ΠΑΣΟΚ στη διάσπαση. Αλλά τι μας νοιάζει για το ΠΑΣΟΚ, όταν η χώρα ολόκληρη χάνεται;

Μετά την σημερινή συνάντηση του με τον κ. Βενιζέλο, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με τον κ. Βενιζέλο μείναμε σύμφωνοι ότι πρέπει οπωσδήποτε, εντός της προθεσμίας της εντολής που έχω λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να σχηματιστεί η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Θα έχουμε ασφαλώς και νέες επαφές».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ζήτησε να ολοκληρωθεί αύριο η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης, με τη σύγκληση σύσκεψης, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και των αρχηγών των τεσσάρων κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ).

Δεν επιθυμεί καμία συνεργασία ο Πάνος Καμμένος

Μετά την συνάντησή του με τον Α. Σαμαρά ο Π. Καμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Συζητήσαμε την αναγκαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης. Συζητήσαμε την πιθανότητα δημιουργίας μιας οικουμενικής κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης εθνικού σκοπού με πρόσωπο κοινής αποδοχής. Είναι κάτι που δεν δέχθηκε ο κ. Σαμαράς. Δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να είναι ο ίδιος πρωθυπουργός, ως πρόεδρος του πρώτου κόμματος».

Παρόμοια δήλωση είχε κάνει ως γνωστόν ο κ. Καμμένος και προεκλογικά στην διακαναλική συνέντευξη Τύπου και αλλού, όταν είπε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον κ. Σαμαρά ως πρωθυπουργό, αλλά μπορεί να δεχθεί άλλο πρόσωπο προερχόμενο από τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε για παράδειγμα τι δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα για να εξηγήσει την στάση του: «Είδαμε (τον Σαμαρά) να λέει διαπραγμάτευση από τη μια μεριά και από την άλλη να δηλώνεται μονομερώς από τον κ. Σαμαρά ότι σέβεται την υπογραφή του και ότι ισχύει η υπογραφή του, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει αναδιαπραγμάτευση».

Είναι τουλάχιστον αστείο να αναφέρεται στον κ. Σαμαρά όσον αφορά την επαναδιαπραγμάτευση, που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο πρώτος αρχηγός κόμματος αλλά και πολιτικός που έθεσε τον όρο αυτό στην πολιτική ατζέντα της Ελλάδας και της Ευρώπης και αποτελούσε το κύριο στοιχείο/αίτημα της επιστολής προς τους Ευρωπαίους εταίρους και τον μοναδικό λόγο για την αποστολή της.

Για να καταλήγουμε: Η στάση του κ. Καμμένου είναι απαράδεκτη διότι επί της ουσίας συνιστά παρέμβαση στα εσωτερικά άλλου κόμματος και εξηγείται μόνο με το ότι θέλει να κάνει εσωκομματικό παιχνίδι σε άλλο κόμμα. Την ίδια στιγμή που όλοι ξέρουμε ποιοι και γιατί μέσα και έξω από τη ΝΔ δεν θέλουν τον Σαμαρά για πρωθυπουργό.

Την ίδια απαίτηση για άλλον πρωθυπουργό έχει ως γνωστόν και ο κ. Κουβέλης για τον οποίο γράφουμε παρακάτω.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Κάμμένο δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία συνεργασία. Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων και πρόσθεσε ότι επικαλείται κάθε είδους παράλογα προσχήματα.

Στην ΔΗΜΑΡ προσκρούει ο σχηματισμός κυβέρνησης

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Κουβέλη ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι είχε μία εποικοδομητική συζήτηση μαζί του και ότι η συνάντησή τους θα συνεχιστεί και αύριο. Προηγουμένως είχε δηλώσει ότι με τον με τον κ. Βενιζέλο συμφώνησε ως προς την αναγκαιότητα του άμεσου σχηματισμού κυβέρνησης, ενώ με τον κ. Καμμένο δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι «λευκή εξουσιοδότηση εμείς δεν δίνουμε σε κανέναν», προσθέτοντας ότι όλα θα εξαρτηθούν από το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας που θα επιτευχθεί.

Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε τις προτάσεις του κόμματός του για άσκηση πολιτικής που θα κρατήσει τη χώρα στην Ευρωζώνη και για σταδιακή απαγκίστρωση από όρους του μνημονίου, όπως η μείωση των κατωτάτων μισθών και η μετενέργεια, καθώς και η επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής του προγράμματος προσαρμογής. Αναφερόμενος στα πρόσωπα που θα συγκροτούν την «κυβέρνηση προοδευτικού χαρακτήρα» όπως επανέλαβε, έκανε λόγο για την ανάγκη να υπάρξει «σύμπτωση και συναίνεση».

Η "ξεκάρφωτη" εμμονή – απαίτηση του Φώτη Κουβέλη να μην είναι Πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς, ερμηνεύεται ότι υποκρύπτει πίσω της πολιτικά και επιχειρηματικά "εσώψυχα" που θέλουν να ελέγξουν τις εξελίξεις, είτε για ίδιον όφελος είτε προκειμένου να δουν σε υπουργικούς θώκους, αλλά ακόμη και σ’ αυτόν του επικεφαλής της κυβέρνησης, τους προστατευόμενούς τους…

Από όσα συνέβησαν σήμερα προκύπτει σαφώς ότι υπάρχει διάθεση για συνεννόηση μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο σχηματισμός κυβέρνησης προσκρούει στην στάση της ΔΗΜΑΡ στο εσωτερικό της οποίας εκδηλώνονται τρεις τάσεις:

Όπως αναφέρει το "Πρώτο Θέμα" η πλειοψηφούσα τάση, η οποία εκφράζεται από τον πρόεδρο του κόμματος Φωτη Κουβέλη και υποστηρίζεται από προεξέχοντα στελέχη και αρκετούς βουλευτές, συμπυκνώνεται στην άποψη: «συμμετοχή με όρους σε συναινετική κυβέρνηση που θα αποτελείται από φερέγγυα πρόσωπα». Η άλλη άποψη τονίζει ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει να απέχει προκειμένου «να μην υποστεί την φθορά από την συμμετοχή σε μια μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» ενώ οι υποστηρικτές της τρίτης τάσης βρίσκονται στο άλλο άκρο και ζητούν «ενεργή συμμετοχή στην κυβέρνηση πάση θυσία».

Κατόπιν τούτων η λύση ενδέχεται να υπάρξει αύριο, είτε στις επαφές που θα συνεχίσει ο κ. Σαμαράς με τους πολιτικούς αρχηγούς ή σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, όπως πρότεινε ο κ. Βενιζέλος.

Πηγή: antinews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8487,Άμυνα,347,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,148,Άρθρα - Απόψεις,3015,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3313,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,688,Δράμα,115,Έβρος,18371,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2533,Εκκλησία,1222,Εκπαίδευση,1483,Ελλάδα,1307,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,296,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,44,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,751,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,197,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,577,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,341,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1488,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,423,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3877,Πολιτική,1474,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6146,Ροδόπη,413,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,554,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,63,Τυχερό,53,Υγεία,1091,Φέρες,391,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Σαμαράς και Τσίπρας συμφώνησαν για τον ρόλο του καθενός…
Σαμαράς και Τσίπρας συμφώνησαν για τον ρόλο του καθενός…
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPhYtLckpt5lra9tMjXP_K0wNGh0a3S2Etdy-NDQd68lDoT8a-01Y6kdbhaaISZ53Rf3loZK6cwgCA12kfjLv39IxNcQJTvG0XGjCKdzRq3m9goSE80CDxnTQ4OS6rb9GhT-mpWtQdSyIq/s200/ANT.SAMARAS-ALEX.TSIPRAS-3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPhYtLckpt5lra9tMjXP_K0wNGh0a3S2Etdy-NDQd68lDoT8a-01Y6kdbhaaISZ53Rf3loZK6cwgCA12kfjLv39IxNcQJTvG0XGjCKdzRq3m9goSE80CDxnTQ4OS6rb9GhT-mpWtQdSyIq/s72-c/ANT.SAMARAS-ALEX.TSIPRAS-3.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2012/06/blog-post_8310.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2012/06/blog-post_8310.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων