Η Νέα Ηγεσία στην Νέα Τάξη Πραγμάτων… Αιδώς Αργείοι!

του Αναστάσιου Κουτσούκου

Το τέλος του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος της «Αστικής Δημοκρατίας»… και η αυγή του χειρότερου «Τραπεζο-φεουδο-δικτατορικού» πολιτικού συστήματος!

Το άδοξο τέλος του υπηρέτη του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος κ. Ντομινίκ Στρος Καν, το επερχόμενο τέλος των άλλων συνεργαζόμενων «ηγετών σοσιαλιστικών κομμάτων»… και η αυγή των νέων ηγετών, των «τραπεζο-φεουδο-δικτατόρων»!

Υπάρχει λύση για τον κάθε σοσιαλιστή πολιτικό να μην έχει τέλος παρόμοιο του Ντομινίκ… τα 30 δις και συνολικά τα 110 δις αντί να τα δώσει στους τραπεζίτες, να τα δώσει στους υπερδανεισμένους πολίτες για «ρύθμιση των δανείων τους»...

«Αἰδώς Ἀργεῖοι»! Αιδώς Αργείοι, δηλ. ντροπή σας!

Οι βιασμοί «αλά Στρος Καν», με ή χωρίς την συναίνεση – εκβιασμό του θύματος, είναι καθημερινοί στην Ελληνική πολιτική σκηνή και θεωρούνται, ως θεσμός, γιατί ο Υπουργός πρέπει να ξαπλώσει με την /τον υποψήφια/ο για να την/τον διορίσει στο Δημόσιο!

«Όμοιος ομοίω αεί πελάζει». Πλάτων, 427-347 π.Χ.
«Ο όμοιος τον όμοιό του πάντοτε συναναστρέφεται». Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Οι Υπάρχοντες σοσιαλιστές, πολιτικοί και Υπουργοί, αφού παραδώσουν τα πάντα στην Τραπεζο-φεουδο-δικτατορία, θα εξαφανιστούν σε μια νύχτα, με μια μέθοδο «αλά Στρος Καν»!
Η Κυβέρνηση μεταξύ μιας πολιτικής Σόλωνα… και μιας πολιτικής Ντομινίκ…

Οι βιασμοί «αλά Στρος Καν», είναι καθημερινοί στην Ελληνική πολιτική σκηνή και θεωρούνται, ως θεσμός, γιατί ο εκάστοτε Υπουργός, πρέπει να ξαπλώσει με την/τον υποψήφια/ο για να την/τον διορίσει στο Δημόσιο! Επίσης στο πρόσωπο του κ. Στρος Καν, άσχετα, αν είναι έτσι ή αλλιώς η ιστορία, βρήκαν τον «εχθρό», όλοι οι απανταχού της γης ανέραστοι, οι ομοφυλόφιλοι και οι θεούσες! Περισσεύει δε η υποκρισία από μερικές τηλε-προσωπικότητες, οι οποίες αφού ανέβηκαν «με την μέθοδο, αλά Στρος Καν» και παρακάμπτοντας έτσι τις/τους άλλους συνυποψήφιες/ους, τώρα δήθεν σοκάρονται από τον «αγροίκο κ. Στρος Καν». Αιδώς Αργείοι!

Υπάρχει λύση, για τον κάθε σοσιαλιστή πολιτικό να μην έχει τέλος παρόμοιο του Ντομινίκ… τα 30 δις αντί να τα δώσει στους τραπεζίτες, να τα δώσει στους υπερδανεισμένους πολίτες για «ρύθμιση των δανείων τους». Απαγόρευση κάθε είδους κατάσχεσης, πλειστηριασμού για οφειλές έως 300.000 χιλιάδες.

Το πολιτικό σύστημα μετατράπηκε ήδη σε Φεουδαρχικό με κύριους εκπροσώπους τους τραπεζίτες, οι οποίοι πλέον δεν χρειάζονται τους υπηρέτες ψευδο-σοσιαλιστές!. Η εξουσία σταδιακά θα ασκηθεί άμεσα από τους τραπεζο-δικτάτορες και όχι από τους υπηρέτες τους! Στην αντίθετη όχθη βρίσκονται οι νέο-σκλάβοι. Η λαϊκή εξέγερση έρχεται σιγοβράζοντας…

Οι υπουργοί της κυβέρνησης, πρέπει να επιλέξουν αν θα έχουν ένα τέλος τύπου Ντομινίκ ή να επιλέξον μεταξύ του «εαυτού τους» και τους δεξιούς, λες και όλα είναι προσυνεννοημένα! Αλλά και έτσι να είναι, οι πολίτες θα αντιδράσουν! Καμία λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες, ντόπιους και ξένους, που πίνουν το αίμα του κοσμάκη.

Το τέλος του Ντομινίκ κινδυνεύουν να έχουν πολλοί δεξιόστροφοι σοσιαλιστές Υπουργοί. Οι δεξιόστροφοι κινδυνεύουν αφού πουλήσουν τα πάντα στους ληστρικούς τραπεζίτες… να εκδιωχτούν αμέσως, μετά από την εξουσία με μέθοδο ανάλογη του Νομινίκ… γιατί οι Τραπεζίτες όντας οι ίδιοι πλέον ισχυροί δεν θα χρειάζονται πλέον τους Ντομινίκ…

Ιστορική αναδρομή: Η κατάρρευση του νεοφιλελευθερισμού, οδήγησε στην κατάρρευση της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Lehman Brothers το Σεπτέμβριο του 2008. Άρα δεν κατέρρευσε ο Δημόσιος Τομέας αλλά μια μεγάλη Ιδιωτική Τράπεζα, από τις κομπίνες των στελεχών της! Αυτό οδήγησε στην χρηματοπιστωτική κρίση και σε τεράστια κρατικά χρηματοδοτικά προγράμματα για τη διάσωση σειράς τραπεζών και τη σταθεροποίηση του διεθνούς πιστωτικού συστήματος.

Η πτώση του λεγόμενου κομουνισμού, έφερε σταδιακά την πτώση του Νέο-Φιλελευθερισμού και την κατάρρευση των τραπεζών. Η μη γρήγορη αντίδραση των σοσιαλιστικών κομμάτων έδωσε χρόνο στους καπιταλιστές να ονομάσουν την κρίση χρηματοπιστωτική και την μετάθεση των ευθυνών σε μικρότερες αδύναμες χώρες, όπως η Ελλάδα, αφού οι ντόπιοι ήταν από πριν έτοιμοι να «σκύψουν» με την ανάλογη «μίζα»! Όμως το σύστημα μετατράπηκε αμέσως σε Φεουδαρχικό με κύριους εκπροσώπους τους τραπεζίτες. Στην αντίθετη όχθη βρίσκονται οι νέο-σκλάβοι δανειολήπτες, που αναμένονται να «εξεγερθούν» σύντομα! Οι πολίτες δολοφονούνται-αυτοκτονούν και εκβιάζονται από τις τράπεζες και τα Δικηγορικά γραφεία ενημέρωσης, εκβιασμού κατασχέσεων δολοφονιών υπερδανεισμένων!!

Τονίζουμε, ότι δεν απέτυχε ο κρατικός τομέας, αλλά οι αμερικάνικες ιδιωτικές τράπεζες. Στην συνέχεια αφού βρήκαν τους ντόπιους εθνοπροδότες να βάλουν την χώρα στο Δ.Ν.Τ. το έκαναν για να πλουτίσουν ακόμα οι τραπεζίτες με δημόσιο χρήμα, εξυπηρετώντας έτσι το ιδιωτικό κεφάλαιο. Περίπου 8% είναι λένε οι «μίζα» αυτών που υπογράφουν για τα δάνεια με το Δ.Ν.Τ. Οι δανειολήπτες ασφυκτιούν και έχουν μετατραπεί σε σκλάβους των τραπεζιτών με ανεξέλεγκτες μελλοντικές εξελίξεις.

Η Κυβέρνηση μεταξύ μιας πολιτικής Σόλωνα… και μιας πολιτικής Ντομινίκ…

Ευκαιρία, το Νομοσχέδιο Αναμόρφωση Ασφαλιστικής Αγοράς και λειτουργίας εισπρακτικών εταιριών». Εκεί μπορούν να μπουν διατάξεις όπως: Η καταγγελία της σύμβασης του δανείου ή της ρύθμισης οφειλών που γίνεται τώρα από την τράπεζα με την καθυστέρηση 3 δόσεων, ας παραταθεί στις 12 δόσεις! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνειο με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία). Να ζητηθεί η επάνοδος στην Ελλάδα των 600 δις που είναι στις Τράπεζες της Ελβετίας, γιατί έχουν εξαχθεί παράνομα.

Στο νομοσχέδιο «Νομοσχέδιο Αναμόρφωση Ασφαλιστικής Αγοράς και λειτουργίας εισπρακτικών εταιριών» να μπει διάταξη για τα 30 δις και για τα άλλα 72 δις που πήραν οι τραπεζίτες! Σε νέο νομοσχέδιο «Νομοσχέδιο Αναμόρφωση Ασφαλιστικής Αγοράς και λειτουργίας εισπρακτικών εταιριών» να μπει διάταξη «μεταφοράς υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων σε ένα χαμηλότοκο δάνειο», θα μπορούσε να περιληφθεί:

Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης. Αυξάνονται οι αυτοκτονίες – δολοφονίες υπερχρεωμένων δανειοληπτών!

Η δήθεν «οικονομική κρίση» είναι μια καλοστημένη κομπίνα, των αμερικάνικων πανεπιστημίων, για να διαλύσουν τις κρατικές κερδοφόρες επιχειρήσεις και να τις χαρίσουν στους ιδιώτες! Όμως οι ιδιώτες τραπεζίτες πλέον απέκτησαν δωρεάν δύναμα και πλέον δεν έχουν ανάγκη την αστική Δημοκρατία! Έτσι, όλοι οι τραπεζίτες προβάρονται για τον επόμενο «βασιλικό γάμο», αφήνοντας «στην απέξω» τους δήθεν «σοσιαλιστές»!!

Η νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί… και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία, και η χώρα από την εξέγερση που έρχεται! Σε νέο νομοσχέδιο «μεταφοράς υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων σε ένα χαμηλότοκο δάνειο», θα μπορούσε να περιληφθεί:

1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνειο με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.

2. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία ρύθμιση με υψηλότερο επιτόκιο του υπάρχοντος!

3. Ήδη το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κάνει «συγκεντρώσεις οφειλών» έως 60 χιλιάδες με την προϋπόθεση να έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις, πράγμα αδύνατον! Να γίνονται οι συγκεντρώσεις οφειλών και ας μην έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις! Μόνο έτσι θα σωθεί ο κοινωνικός ιστός! Αυτό μπορεί να γίνει και με μια απλή εγκύκλιο του Προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Αντί να δίνουν «χάρισμα» επιπλέον 6 χιλιάδες σε όποιον κάνει μεταφορά, ας δίνουν αυτά τα 6 χιλιάρικα για πληρωμή των καθυστερημένων δόσεων του πολίτη.

4. Οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», ας γίνουν σε «πακέτα» ανά κατηγορία, ακόμα και για όσους δεν έχουν εγγυήσεις ή δεν έχουν υποθήκες, π.χ. για 50.000 μηνιαία δόση 100 ευρώ. Για χωρίς εγγυήσεις 100.000 μηνιαία δόση 250 και για 150.000 μηνιαία δόση 500 ευρώ. Τέλος για 200 χιλιάδες η μηνιαία δόση να είναι 750 ευρώ! Για όσους έχουν ήδη υποθήκες οι δόσεις μπορεί να είναι μικρότερες! Να υπάρξει ειδική μέριμνα για Δημοσίους Υπαλλήλους. Ο μισθός είναι “εγγύηση” για τους δανειολήπτες και δεν χρειάζεται καμιά υποθήκη.

5. Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Αφού δούμε συνολικά όλες τις οφειλές του πολίτη μέσω Τειρεσία, να υπάρξει διακανονισμός ούτως ώστε να μην πληρώνει μηνιαίες δύσεις στο σύνολο των οφειλών του προς όλες τις τράπεζες, οι οποίες θα καταμερίζονται αναλογικά σε όλα τα δάνεια ή τράπεζες που χρωστάει που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.

6. «Ρύθμιση δανείων» επιτρέπεται ανά έτος, ανάλογα την οικονομική επιβάρυνση του πολίτη. Επιτρέπεται μη καταβολή 3 δόσεων ανά έτος, λόγω οικονομικής κρίσης (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο, ως εξισορρόπηση από την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού).

7. Πολλές τράπεζες, όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προτείνουν «συγκέντρωση οφειλών», αλλά αφού ο πολίτες έχει πληρώσει όλες τις δόσεις, κάτι εξωπραγματικό! Ας γίνονται οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», χωρίς την καταβολή των προηγουμένων και ας είναι και στον Τειρεσία! Με αυτές τις ρυθμίσεις και μια ανάσα θα πάρουν οι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει, αφού οι δανειολήπτες δίνουν όλο τον μισθό τους στις δόσεις στις τράπεζες!

8. Η καταγγελία της σύμβασης του δανείου ή της ρύθμισης οφειλών που γίνεται τώρα από την τράπεζα με την καθυστέρηση 3 δόσεων, ας παραταθεί στις 12 δόσεις! Έτσι θα ανακουφιστεί και ο πολίτης από την καθημερινή πολιορκία των τραπεζών! Απαγόρευση σε Δικηγορικά Γραφεία να έχουν υποθέσεις Τραπεζικών Δανείων, αφού η Τράπεζα έχει δική της Νομική Υπηρεσία.

9. Απαγόρευση κάθε είδους κατάσχεσης, πλειστηριασμού για οφειλές έως 300.000 χιλιάδες.

Νέα Σεισάχθεια 2011, Οικονομική Πράσινη Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή!!! Σύνολο παροχών και εγγυήσεων 78 δισ. ευρώ για τις τράπεζες και αυτές δεν κάνουν τίποτα για τους πολίτες!! Να ψηφιστεί η πραγματική Νέα Σεισάχθεια και όχι η παραποιημένη, εδώ και τώρα! Λευτεριά στους νεο-σκλάβους, στους ληστρικούς τραπεζίτες, πολίτες!

Σεισάχθεια: αρχαία ελληνική σεισάχθεια: σείω (ταρακουνώ) άχθος (βάρος, χρέος)

Ο νεοφιλελευθερισμός κατέρρευσε παρά τα πρόσκαιρα υποστυλώματα. Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που κατάσχουν τα σπιτάκια του κοσμάκη. Να πληρώσουν οι ίδιοι την κατάρρευση των τραπεζών τους και όχι ο λαός (το κράτος). Περίπου 8.500.000 Έλληνες είναι υπερδανεισμένοι, 500.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Οι υπάλληλοι των ληστρικών τραπεζών είναι συνυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση επειδή δεν προτείνουν βιώσιμες λύσεις και το μόνο που τους απασχολεί είναι η υποθήκευση του μέλλοντος όλων των Ελλήνων!!! Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Και ας μην ξεχνάμε…μετά τον Σόλωνα ήρθε ο τύραννος Πεισίστρατος! Αντισταθείτε!

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2043,Αλεξανδρούπολη,8464,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3304,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18340,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2524,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1479,Ελλάδα,1304,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,293,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,748,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1482,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3868,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6135,Ροδόπη,411,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,552,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1087,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Η Νέα Ηγεσία στην Νέα Τάξη Πραγμάτων… Αιδώς Αργείοι!
Η Νέα Ηγεσία στην Νέα Τάξη Πραγμάτων… Αιδώς Αργείοι!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCp_sPreXHG1e3DtyHgz57Uz5M3X_NbFaa5jQIfZ8XtKnrZBXDQAx23WI65W6o8M6yIc0tmIwz9XTjKRVPtHQTNH-SzS7EUNUMBgv7lIy_zbf2effg3HyCCGSPbBA8KjQxj3Ngy5K9ciU/s200/imagesCAA7EG6H.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCp_sPreXHG1e3DtyHgz57Uz5M3X_NbFaa5jQIfZ8XtKnrZBXDQAx23WI65W6o8M6yIc0tmIwz9XTjKRVPtHQTNH-SzS7EUNUMBgv7lIy_zbf2effg3HyCCGSPbBA8KjQxj3Ngy5K9ciU/s72-c/imagesCAA7EG6H.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2011/05/blog-post_3954.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2011/05/blog-post_3954.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων