Η κριτική της "ΑΝΑ.Σ.Α" στον ετήσιο απολογισμό της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης

Προηγήθηκε η περσινή πρωτοφανής κατακραυγή και των πέντε δημοτικών παρατάξεων όσο αφορά τον τρόπο που είχε επιλέξει ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης να παρουσιάσει τον απολογισμό του έργου του, η οποία είχε οδηγήσει σε καθολική αποχή

Η κριτική της "ΑΝΑ.Σ.Α" στον ετήσιο απολογισμό της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης
Προηγήθηκε η περσινή πρωτοφανής κατακραυγή και των πέντε δημοτικών παρατάξεων όσο αφορά τον τρόπο που είχε επιλέξει ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης να παρουσιάσει τον απολογισμό του έργου του, η οποία είχε οδηγήσει σε καθολική αποχή σύσσωμης της Αντιπολίτευσης...

Στην φετινή χρονιά αντί μιας κοινής ουσιαστικής παρουσίασης στο δημοτικό θέατρο, ο κ. Λαμπάκης πρωτοτύπησε και πάλι, διοργανώνοντας αυτή την φορά δύο απολογισμούς!

Ένα απολογισμό στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κατά τον οποίο εκθέσαμε τις απόψεις μας και την κριτική μας για το έργο της δημοτικής αρχής και μια δεύτερη ανοιχτή εκδήλωση απολογισμού στο δημοτικό θέατρο την οποία και μετέτρεψε σε ένα καθαρά επικοινωνιακό σόου, αποδυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο την "φωνή" της αντιπολίτευσης!

Επί της ουσίας, ως μια δημοτική παράταξη η οποία μέχρι σήμερα τηρεί μια υπεύθυνη και ουσιαστική στάση, ενημερώνουμε δημόσια τους πολίτες για τα εξής:

Αποτελεί πρώτον κοινή διαπίστωση όλων ανεξαρτήτως των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης πως δεν υπήρξε - για ακόμη μια χρονιά - καμιά προσπάθεια συναίνεσης και συνεννόησης για τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου, με αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του δημάρχου.

Η δημοτική αρχή δεν κατάφερε δυστυχώς να ανταποκριθεί ως όφειλε, απέναντι στα οξυμένα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες και των τριών δημοτικών ενοτήτων του Δήμου της Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Λαμπάκης προτίμησε να αναλωθεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνιακή του εικόνα, με αποτέλεσμα να παραμελήσει την ουσία των θεμάτων που αφορούν αυτή την στιγμή τον δήμο μας.

Μετά την χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, προσπάθειά του για την περιβόητη "γέφυρα συνεργασίας" με την Κρήτη το 2014, ακολούθησαν τα περσινά πολυέξοδα από πλευράς δημοσίων σχέσεων "πρωτόκολλα συνεργασίας" με τους Τούρκους δημάρχους, τα οποία όχι μόνο δεν εφαρμόστηκαν αλλά και δυστυχώς ξεχάστηκαν πολύ γρήγορα.

Παρουσίασε προτάσεις για λόγους καθαρά εντυπωσιασμού, χωρίς καμία προετοιμασία και συννενόηση με τους αρμόδιους-εμπλεκόμενους φορείς.

Η πρόταση για παράδειγμα περί αξιοποίησης του παλιού Νοσοκομείου, δεν περιείχε καμία ουσιαστική Τεχνοοικονομική μελέτη, ενώ δεν ελάμβανε υπόψη της την δικαστική εκκρεμότητα που υπάρχει μέχρι και σήμερα με το νομικό πρόσωπο και την διοίκηση του Νοσοκομείου!

Παρουσίασε τον Οκτώβριο του 2015 ως επιτυχία μια υποτιθέμενη συμφωνία που είχε πετύχει με τον κύριο Βάρδα, πρόεδρο τότε της Εγνατίας Οδού, για τον κόμβο σύνδεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξ/πολης και την επαναλειτουργία του κόμβου Δικέλλων-Μάκρης, ενώ ήδη ο κ. Βάρδας τελούσε υπό παραίτηση (έγινε δεκτή η παραίτησή του λίγες ημέρες μετά)!!!

Απέρριψε την πρότασή μας για να συζητηθεί το θέμα του πλωτού σταθμού του LNG σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κάτι το οποίο "αναγκάστηκε" να το κάνει λίγους μήνες μετά και ύστερα από την συλλογή υπογραφών από μερίδα συμπολιτών μας.

Η ίδια διαρκής άρνηση και στην πρότασή μας να προβεί στην πράξη εφαρμογής για την οριστική ένταξη στο σχέδιο πόλης των πρώην αποθηκών της ΚΥΔΕΠ, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αξιοποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής.

Οι υποσχέσεις από το 2012 για ολοκλήρωση της ένταξης στο σχέδιο πόλης, περιοχών όπως της Χιλής και του "Φυτωρίου", δυστυχώς παραμένουν ακόμη και σήμερα σε εκκρεμότητα.

Άρνηση και στα αιτήματα της αντιπολίτευσης για ζωντανές μεταδόσεις των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν ακούσαμε επίσης καμία αναφορά διεκδίκησης του παραλιακού μας μετώπου (κάτω από τον Φάρο), κατά την πρώτη συνάντηση του δημάρχου με την νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α.), ενώ το τμήμα μέχρι την "στροφή του Εγνατία" παραμένει ημιτελές, συμπληρώνοντας την πολύ άσχημη εικόνα που παρουσιάζει όλη η παραλία, στους επισκέπτες της πόλης μας.

Η δημοτική αρχή διοργάνωσε το 10ο "Παγκόσμιο Συνέδριο των Θρακών" καταφέρνοντας να ξεσηκώσει πλήθος διαμαρτυριών, με αντίστοιχα ψηφίσματα, από τα Θρακικά Σωματεία, την Ένωση Θρακών, ακόμη και από την ίδια την Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

Γίναμε πανελληνίως γνωστοί, μετά τα αποκλειστικά δημοσιεύματα Αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης, για το "σκάνδαλο" με τους μισθούς της προηγούμενης διοίκησης της ΤΙΕΔΑ, το οποίο προκάλεσε την αφορμή για την παρέμβαση ακόμη και του ίδιου του αρμόδιου Υπουργού!

Φυσικά ακόμη περιμένουμε να υλοποιηθούν οι ίδιες οι δηλώσεις του κ. Λαμπάκη, περί επιστροφής των χρημάτων εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016!

Γίναμε μάρτυρες μέσα στο ίδιο το δημοτικό συμβούλιο, οργισμένων δημοτών, όσο αφορά τις αυξήσεις στα τροφεία των Παιδικών Σταθμών.

Η έννοια "πολιτισμός" φυσικά και είναι άγνωστη λέξη για την δημοτική αρχή, η οποία μάλιστα χαρακτήρισε την διοργάνωση της "Γιορτής Κρασιού" ως το μέγιστο πολιτιστικό γεγονός της Θράκης!

Φυσικά και δεν διανοηθήκαμε ως Δήμος να συντάξουμε φάκελλο διεκδίκησης για την πόλη που θα αποτελέσει την "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021", κάτι που καταφέρανε πολλές πόλεις της περιφέρειας με αποτέλεσμα σήμερα στην τελική πλέον τριάδα να είναι η Καλαμάτα, η Ρόδος και η Ελευσίνα.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την πολυπόθητη ανακαίνιση του δημοτικού μας θεάτρου, κάτι δηλαδή αντίστοιχο με αυτό που κατάφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, με την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Αντ' αυτών είδαμε να καταστρέφεται η "πατίνα" από το μνημείο της Δόμνας Βισβίζη στην πλατεία του Φάρου, σε μια επίδειξη εντυπωσιασμού κατά την περσινή επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας στην πόλη. Με εντολή του κ.Λ αμπάκη, στρατεύσιμοι, "γυαλίσανε" στην κυριολεξία το μνημείο έτσι ώστε να δείχνει χρυσό, με αποτέλεσμα σήμερα να χρειάζεται άμεση επιδιόρθωση, γεγονός που προκάλεσε ακόμη και την ίδια την παρέμβαση του καλλιτέχνη, ο οποίος και το φιλοτέχνησε προ ετών!

Η ολοκλήρωση τόσο του νέου Δημοτικού Ωδείου, όσο και του ανακαινισμένου κτιρίου του Καπνομάγαζου, αποτελούν έργα της δημοτικής αρχής του κ. Αλεξανδρή, όπως και το νέο πάρκο "Αλτιναλµάζη".

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, κατά γενική ομολογία, είναι στην χειρότερή τους κατάσταση από πλευράς συντήρησης, με συνεχείς αναφορές και καταγγελίες ακόμη και από τους ίδιους τους παράγοντες των αθλητικών μας συλλόγων. Χρειάστηκε πολλές φορές ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση, όπως έγινε με το αναγκαστικό "σφράγισμα" του κλειστού προπονητηρίου στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς".

Εξάλλου αποτελεί επίτευγμα της δημοτικής αρχής και του ίδιου του κ. Λαμπάκη, το γεγονός πως καταφέραμε να χάσουμε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κολύμβηση και μια Πανεπιστημιάδα, για λόγους τεχνικών ελλείψεων στο νέο μας Κολυμβητήριο, με αποτέλεσμα οι διοργανώσεις αυτές να διεξαχθούν πλέον σε λίγες ημέρες στην πόλη του Βόλου!

Υποσχέσεις οι οποίες ακολούθησαν πλήθος δημοσιευμάτων για νέο Κλειστό Γυμναστήριο καθώς και για το "σπίτι" της Ενόργανης Γυμναστικής, παραμένουν δυστυχώς ακόμη, στα λόγια του κυρίου Δημάρχου.

Άξιο αναφοράς επίσης το γεγονός πως είμαστε από τους λίγους δήμους που έχουμε να εκτελέσουμε προγράμματα μαζικού αθλητισμού από το 2011-2012.

Οι συνεχείς μας επισκέψεις και η επαφή που είχαμε με συλλόγους, φορείς, αλλά και τους κατοίκους όλων των δημοτικών ενοτήτων του δήμου μας, ανέδειξαν σειρά προβλημάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα από την παρούσα δημοτική αρχή.
Πέπλος, Λουτρά, Κίρκη, Μάκρη, Παλαγία, είναι μερικοί από τους οικισμούς που επισκεφθήκαμε κατά την προηγούμενη χρονιά, όπως και αρκετοί σύλλογοι και σωματεία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Νομαρχιακό σύλλογο ΑΜΕΑ, το φιλοζωικό σωματείο "Κιβωτός", την Λέσχη Πετοσφαίρισης, τον σύλλογο εργαζομένων του δήμου, την νέα διοίκηση του Ο.Λ.Α., τον πολιτιστικό σύλλογο της Κίρκης, το Κέντρο ημέρας αυτιστικών ατόμων στο Δωρικά κ.α.

Παντού γίναμε μάρτυρες της ίδιας εικόνας, η οποία συνοδεύει πολλά από τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης αλλά και τις ίδιες τις καταγγελίες των δημοτών.

Κυρίαρχο φυσικά το πρόβλημα με την καθαριότητα, με ιδιαίτερη την ευθύνη της δημοτικής αρχής στην αποφυγή επιβολής προστίμων σε όσους σκόπιμα ρυπαίνουν το ίδιο μας το περιβάλλον.

Το ίδιο και με το οδικό δίκτυο τόσο εντός όσο και εκτός του κεντρικού πολεοδομικού συγκροτήματος, μας ανάγκασε να καταθέσουμε αρκετά ερωτήματα προς το δημοτικό συμβούλιο, ενδεικτικά αναφέρουμε τον δρόμο που οδηγεί στον οικισμό της Παλαγίας και φυσικά ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί και η πόλη των Φερών.

Υστέρηση παρατηρείται και στις υποδομές της εκπαίδευσης με κυρίαρχο το θέμα του Λυκείου των Φερών, για το οποίο έχουμε έντονα διαφωνήσει με την δημοτική αρχή ως προς τις τελικές της επιλογές.

Η πλήρης αποτυχία στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων είναι αδιαμφισβήτητη, με αποτέλεσμα να έχουμε εκτεθεί πολλές φορές και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δηλώσεις σε τοπικά μέσα, όπως για παράδειγμα των πρόεδρων του συλλόγου ΑΜΕΑ, όπως και του συλλόγου των Πολυτέκνων, δείχνουν την εικόνα αδιαφορίας της δημοτικής αρχής απέναντι σε χρονίζοντα προβλήματά τους.

Η ίδια κατάσταση σε έργα υποδομής και σε όλους τους οικισμούς, χωρίς να παρατηρείται καμία προσπάθεια ανάδειξης έστω κάποιων από τα μνημεία μας, ενδεικτικά αναφέρουμε αυτά της Τραιανούπολης ("Χάνα", λουτρώνες), της Μάκρης ("Χάνα", Σπηλιά του Κύκλωπα κλπ), του Άβαντα αλλά και της δημοτικής ενότητας των Φερών. Καμία πρωτοβουλία για την αποκατάσταση των μεταλλείων της Κίρκης, την ανάδειξη και αξιοποίηση των χώρου αναψυχής (Προφήτης Ήλίας) και Ιαματικών Λουτρών στην Τραϊανούπολη.

Σε ότι αφορά την ελεύθερη πρόσβαση των πεζών, την στάθμευση και το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αλεξανδρούπολης, ως δημοτική παράταξη έχουμε δημόσια παραθέσει τις απόψεις μας και την κριτική μας, όπως το ίδιο κάναμε και με την κυκλοφοριακή μελέτη που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Μια επίσης σοβαρή επισήμανση, αποτελεί και το γεγονός πως δεν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου τα πόθεν έσχες του Δημάρχου για την χρήση του 2014, καθώς και των τεσσάρων αντιδημάρχων.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε θέματα που απασχολούν διαρκώς τα τοπικά μέσα και έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των δημοτών, όπως για παράδειγμα και στα φλέγοντα θέμα με τις πολλές ασυντήρητες παιδικές χαρές, την έλλειψη φωτισμού και πεζοδρομίων σε πολλά σημεία της πόλης.

Ως επίλογο έχουμε την ανάγκη να επισημάνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να μηδενίσουμε το όποιο έργο της δημοτικής αρχής, όπως τις προσπάθειες που γίνονται για παράδειγμα στα ενεργειακά θέματα, αλλά να καταδείξουμε τις αδυναμίες της και κυρίως να αναδείξουμε και να μεταφέρουμε τα πολλά προβλήματα που απασχολούν τους ίδιους τους δημότες.

Παρά τις προσπάθειες εντυπωσιασμού του κ. Λαμπάκη, δυστυχώς οι συγκρίσεις με άλλους παρεμφερείς δήμους της Ελλάδος είναι αναπόφευκτες, γεγονός που μας αναγκάζει να έχουμε υψηλές απαιτήσεις και φυσικά να διεκδικούμε σημαντικά έργα που θα φέρουν θέσεις εργασίας στην περιοχή αλλά και την πολυπόθητη βιώσιμη ανάπτυξή της.

Η δημοτική παράταξη "ΑΝΑ.Σ.Α." δεν θα αμελήσει και τον δικό της απολογισμό, κάτι που σκοπεύουμε να κάνουμε με μια συνέντευξη τύπου με την συμπλήρωση δύο χρόνων παρουσίας μας στο δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή μετά τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑ.Σ.Α."

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2043,Αλεξανδρούπολη,8464,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3304,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18340,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2524,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1479,Ελλάδα,1304,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,293,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,748,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1482,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3868,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6135,Ροδόπη,411,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,552,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1087,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Η κριτική της "ΑΝΑ.Σ.Α" στον ετήσιο απολογισμό της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης
Η κριτική της "ΑΝΑ.Σ.Α" στον ετήσιο απολογισμό της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης
Προηγήθηκε η περσινή πρωτοφανής κατακραυγή και των πέντε δημοτικών παρατάξεων όσο αφορά τον τρόπο που είχε επιλέξει ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης να παρουσιάσει τον απολογισμό του έργου του, η οποία είχε οδηγήσει σε καθολική αποχή
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhY47C8GaWU6EQHS9wS1GEn9MchJXgEsiWK6C8Ranop9qlgKUW7b5S2IVj14VGQhE_9pkN3NrYhU0MC4JqM2e0Wnxu7Ptu24_HQpb6aR_icYkEtKZbP2cH2xDqpk_sqdLhBVNY2vTvlFU8/s640/anasa.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhY47C8GaWU6EQHS9wS1GEn9MchJXgEsiWK6C8Ranop9qlgKUW7b5S2IVj14VGQhE_9pkN3NrYhU0MC4JqM2e0Wnxu7Ptu24_HQpb6aR_icYkEtKZbP2cH2xDqpk_sqdLhBVNY2vTvlFU8/s72-c/anasa.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2016/05/blog-post_33.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2016/05/blog-post_33.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων