Για δημιουργία δύο παιδιατρικών ΜΕΘ και θέρμανση σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεσμεύτηκε η Gastrade

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και επίσημες ανακοινώσεις. Προτάσεις υπέβαλαν και οι δημοτικές παρατάξεις.

Για δημιουργία δυο παιδιατρικών ΜΕΘ και θέρμανση σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεσμεύτηκε η Gastrade
Συνάντηση με τον εκπρόσωπο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Gastrade Κωστή Σιφναίο είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, με αφορμή τις δράσεις που προτίθεται να αναλάβει η εταιρία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.).

Κατά τη συνάντηση τέθηκε συγκεκριμένο πλαίσιο και ορίστηκαν οι πρώτες δράσεις Ε.Κ.Ε. που αναλαμβάνει να υλοποιήσει η εταιρία, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόταση του δημάρχου. Πρόκειται για την ίδρυση Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τη δωρεά δύο παιδιατρικών κλινών ΜΕΘ και τη δωρεάν παροχή φυσικού αερίου στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλεξανδρούπολης εξασφαλίζοντας τη θέρμανσή τους, κατόπιν εκπόνησης της σχετικής μελέτης.

Για δημιουργία δυο παιδιατρικών ΜΕΘ και θέρμανση σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεσμεύτηκε η Gastrade

Παράλληλα και με πρωτοβουλία του δημάρχου ακολούθησε συνάντηση και ανοιχτή συζήτηση με επικεφαλής και εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, στην οποία συμμετείχαν ο Σταύρος Σταυράκογλου, ο Νικόλαος Γκότσης και ο Πολυζώης Δημάκης, οι οποίοι κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις.

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης ανέφερε σχετικά:

«Τώρα που οι συνθήκες διαπραγμάτευσης και συνομιλίας με την εταιρία είναι πιο κατάλληλες και πιο ώριμες από ποτέ, όπως και η χρονική συγκυρία είναι η σωστή, δυο μήνες πριν από την επίσημη πρώτη λειτουργίας της μονάδας, μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε όλα αυτά που λέγαμε το προηγούμενο μεγάλο διάστημα πριν καταλήξω να θέσω και εγγράφως τα αιτήματα και τις πρωτοβουλίες που παίρνει η δημοτική αρχή. Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και δωρεάν παροχή φυσικού αερίου στις σχολικές μονάδες του δήμου μας είναι οι δύο μετρήσιμες προτάσεις που τέθηκαν από πλευράς μας και δεσμεύτηκε η εταιρία να υλοποιήσει άμεσα.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη θετική ανταπόκριση του μετοχικού σχήματος της Gastrade σε όσα ζητήθηκαν και συζητήθηκαν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. Οι συζητήσεις είναι διαρκείς όσο διαρκής θα είναι η παρουσία της εταιρίας μέσω του έργου στην περιοχή μας. Παράλληλα θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και σήμερα βρίσκονται εδώ μαζί με εξειδικευμένους επιστήμονες με σημαντική εμπειρία σε θέματα τήρησης των όρων ασφαλείας και λειτουργίας παρόμοιων εγκαταστάσεων, οι οποίοι και θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στα ερωτήματα που θα τεθούν κατά τη διάρκεια της αποψινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου».

Εκπροσωπώντας την Gastrade ο κ. Σιφναίος δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε μια πολύ χρήσιμη συνάντηση και συζήτηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη αναφορικά με τις δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Gastrade. Με το έργο LNG FSRU η Αλεξανδρούπολη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, νέους ορίζοντες και νέες προοπτικές για τους κατοίκους της. Στη νέα αυτή εποχή της πόλης θέλουμε να προχωράμε μαζί́ με την τοπική́ κοινωνία. Με δράσεις και πρωτοβουλίες που κάνουν καλύτερη τη ζωή και καλύπτουν ανάγκες των ανθρώπων της. Επικεντρώνοντας μάλιστα στο πιο πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο της Αλεξανδρούπολης, τα παιδιά́ και τους νέους της.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Gastrade λοιπόν, ανακοινώνουμε σήμερα δύο σημαντικές πρωτοβουλίες:
 • Τη δωρεά προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης 2 παιδιατρικών κλινών ΜΕΘ.
 • Καθώς και την παροχή θέρμανσης σε σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, μετά από ειδική μελέτη που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο και θα ξεκινήσει άμεσα.

Εκτός από τις δύο αυτές πρωτοβουλίες που σήμερα ανακοινώνουμε, έχουν ήδη προηγηθεί αρκετές χορηγικές δράσεις της εταιρείας. Για εκδηλώσεις στην πόλη, όπως οι «Λευκές νύχτες». Για σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες, όπως η Ρεγκάτα, ή το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης. Αλλά και σε σωματεία της πόλης που ζήτησαν και ζητούν τη στήριξή μας. Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Αυτές οι δράσεις πιστεύουμε πως απευθύνονται και ακουμπούν ένα ευρύ πλέγμα της τοπικής κοινωνίας. Στο προσεχές διάστημα, μετά και από συζητήσεις με τοπικούς φορείς θα παρουσιάσουμε και το συνολικό μας πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψει σημαντικές τοπικές ανάγκες και θα αγκαλιαστεί από την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Θα ήθελα, να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ζαμπούκη που σε πνεύμα καλής συνεργασίας μας επεσήμανε τις συγκεκριμένες ανάγκες που δεσμευτήκαμε σήμερα να υλοποιήσουμε, αλλά και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για τις προτάσεις που υπέβαλαν και την πολύ γόνιμη συζήτηση που είχαμε νωρίτερα. Στο πρόγραμμά Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διαμορφώνουμε οι προτάσεις όλων θα είναι χρήσιμες. Σε ό,τι μας αφορά, θέλω να υπογραμμίσω και πάλι ότι είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τη νέα εποχή ανάπτυξης, προόδου και εξωστρέφειας στην οποία έχει μπει η Αλεξανδρούπολη. Όχι με λόγια, αλλά με χειροπιαστές δράσεις που δίνουν ενέργεια στο κοινό μας μέλλον».

Οι προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων

Οι προτάσεις της δημοτικής παράταξης ΑΡΧΗ

Η δημοτική παράταξη ΑΡΧΗ προτείνει ένα πλαίσιο ανταποδοτικών οφελών από τις ενεργειακές επενδύσεις στην περιοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το πλαίσιο ανταποδοτικών οφελών που προτείνουμε, συνδυάζει μέτρα που ενισχύουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας σε διάφορους τομείς:

Ενέργεια και Βιωσιμότητα:
 • Χρηματοδότηση για την εφαρμογή προγραμμάτων που στοχεύουν στην αύξηση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων και τη μείωση
 • του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
 • Χρηματοδότηση μικρών έργων ανανεώσιμης ενέργειας (ηλιακά πάρκα, ανεμογεννήτριες, μονάδες βιομάζας) που μπορούν να προσφέρουν περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη σε οικισμούς που βρίσκονται κοντά σε ενεργειακές επενδύσεις (Οικισμός Άβαντα - Μονάδα ηλεκτροπαραγωγής DAMCO).
 • Χρηματοδότηση προγραμμάτων για την ενίσχυση - ανάκαμψη των μελισσοκόμων, των ελαιοπαραγωγών και του ζωικού κεφαλαίου.
 • Ενίσχυση των επαγγελματιών αλιέων (π.χ. δημιουργία συνεταιριστικής μονάδας τυποποίησης αλιευμάτων).

Περιβάλλον
 • Ανάπτυξη πράσινων χώρων εκτός αστικού ιστού (σε κατεστραμμένες περιοχές από τις πυρκαγιές) για την αναψυχή κατοίκων και επισκεπτών.
 • Δεντροφυτεύσεις στις πυρόπληκτες περιοχές.
 • Ενίσχυση της ανακύκλωσης και προγράμματα για την αποκατάσταση περιβαλλοντικών ζημιών που μπορεί να προκληθούν από τις ενεργειακές δραστηριότητες.

Υποστήριξη Κοινωνικών Δομών
 • Δωρεά λεωφορείου με προδιαγραφές για μεταφορά ΑμεΑ για το υπό κατασκευή Δημοτικό ΚΔΑΠμεΑ στις Φέρες.
 • Χρηματοδοτική ενίσχυση σε κοινωνικές υπηρεσίες όπως η Σίτιση, Βοήθεια στο Σπίτι και άλλες δομές για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πολιτισμός
 • Χορηγίες για Ποιοτικές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και φεστιβάλ που προάγουν την τοπική πολιτιστική κληρονομιά.
 • Ενίσχυση Μουσείου φυσικής ιστορίας με εκπαιδευτικά προγράμματα.
 • Δημοτική Πινακοθήκη.
 • Ενίσχυση της δημοτικής Βιβλιοθήκης με ψηφιακά εργαλεία - εκσυγχρονισμός.

Αθλητισμός
 • Χρηματοδότηση για την κατασκευή νέων και Αναβάθμιση υπαρχόντων Αθλητικών Εγκαταστάσεων δίπλα στο κλειστό (παλιό κολυμβητήριο) έως πάρκο προσκόπων.

Τουρισμός
 • Προώθηση Τοπικών Προϊόντων και Πολιτισμού: Υποστήριξη στην προώθηση τοπικών προϊόντων και του πολιτισμού μέσω τουριστικών πακέτων και εκδηλώσεων, ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Τεχνολογία και Καινοτομία
 • Χρηματοδότηση δημιουργίας Τεχνολογικού Κέντρου Στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups) και φιλοξενίας ψηφιακών νομάδων.

Υποδομές και Μεταφορές
 • Ενίσχυση της δημοτικής συγκοινωνίας με την προσθήκη νέων δρομολογίων, αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων και ενίσχυση της οικολογικής διαχείρισης με την εισαγωγή ηλεκτρικών οχημάτων με μηδενική εκπομπή ρύπων.

Έρευνα και Εκπαίδευση
 • Δημιουργία Συνεργασιών με το ΔΠΘ για την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας, καθώς και για την ανάπτυξη εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που συνδέονται με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
 • Παροχή υποτροφιών για τους μαθητές και τους φοιτητές με εξαιρετικές επιδόσεις ή όσους προέρχονται από μειονεκτικά περιβάλλοντα.

Κοινωνική Ένταξη και Αλληλεγγύη
 • Υποστήριξη Προγραμμάτων για Ευάλωτες Ομάδες Δημιουργία ή ενίσχυση προγραμμάτων που στοχεύουν στην κοινωνική ένταξη και υποστήριξη ευάλωτων ομάδων, όπως ηλικιωμένοι, άτομα με αναπηρία, και οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα (ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΕΡΜΑ ΑΒΑΝΤΟΣ).
 • Οργάνωση και υποστήριξη δράσεων και εκδηλώσεων που προάγουν την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, όπως εθελοντικές δραστηριότητες, αιμοδοσίες και καμπάνιες συλλογής τροφίμων ή ρουχισμού.

Επιπρόσθετα:
 • Χρηματοδότηση δράσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας (όταν και εάν συσταθεί).
 • Δημιουργία ΣΔΙΤ του Δήμου με τον επιχειρηματικό όμιλο για την αναβάθμιση, ανάπτυξη και αξιοποίηση των Ιαματικών Λουτρών.

Η ανάπτυξη και εφαρμογή ενός τέτοιου πλαισίου ανταποδοτικών οφελών θα πρέπει να γίνει μέσα από διαφανείς διαδικασίες και σε στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους κοινωνικούς εταίρους, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι εν λόγω δράσεις θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προκλήσεις της περιοχής.

Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό να υπάρχει συνεχής αξιολόγηση και παρακολούθηση των εν λόγω προγραμμάτων για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητά τους στο χρόνο.

Αυτή είναι η δέσμη οφελών που πρότεινε η παράταξη ΑΡΧΗ, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο γραφείο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, με εκπροσώπους του φορέα λειτουργίας της πλωτής μονάδας FSRU.

Οι προτάσεις της δημοτικής παράταξης Πόλη & Πολίτες

Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση εργασίας στο γραφείο Δημάρχου και την επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούν την εγκατάσταση και λειτουργία της πλωτής μονάδας αποθήκευσης και επεξεργασίας φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή μας, θεωρούμε πως η παρουσία των ανθρώπων του έργου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θέσουμε επί τάπητος το θέμα των ανταποδοτικών οφελών για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και οι εταιρείες που εμπλέκονται, να αποδείξουν την «Εταιρική Κοινωνική τους Ευθύνη» και να έχουν την ευκαιρία να χτίσουν θετικό κλίμα στις σχέσεις τους με την τοπική κοινωνία και να την βοηθήσουν να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα έργο - επένδυση τεραστίων διαστάσεων όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε εθνικό.

Επιθυμούμε λοιπόν να τεθούν στους εκπροσώπους της εταιρίας οι προτάσεις μας που αφορούν ανταποδοτικά οφέλη για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και έχουν ως παρακάτω:
 1. Δημιουργία δομής η οποία θα φιλοξενεί Παιδιά Με Ειδικές Ανάγκες, τα οποία δεν έχουν οικογένεια για να τα φροντίζει ή η οικογένειά τους αδυνατεί να τους παράσχει την απαιτούμενη φροντίδα.
 2. Κατασκευή του σπιτιού της ενόργανης γυμναστικής. Οι αθλητές προπονούνται σε ΤΟΛ το οποίο δεν είναι κατάλληλο για αυτό το άθλημα.
 3. Νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Το υπάρχον διαθέτει δομές και κατασκευές από την δεκαετία του 1920 και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες, ούτε να δώσει προοπτική.
 4. Κατασκευή Μουσικού Σχολείου στο πάρκο Αλτιναλμάζη, κάτι που θα ενισχύσει την προσπάθεια επανάκτησης του πάρκου.
 5. Μετατροπή του Κολυμβητηρίου Φερών σε κλειστό.
 6. Δημιουργία Μαρίνας στην Αλεξανδρούπολη.
 7. Δωρεάν παροχή φυσικού αερίου σε όλα τα δημοτικά κτίρια, σχολικές μονάδες και αθλητικές εγκαταστάσεις.
 8. Δημιουργία δομής εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή του φράγματος που θα περιλαμβάνει ξενώνες - ξενοδοχείο και κωπηλατικό κέντρο
 9. Διεκδικούμε και στηρίζουμε την δημιουργία ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ από το Υπουργείο Υγείας.
 10. Χρηματικές ή υλικές χορηγίες σε αθλητικά, πολιτιστικά ή σωματεία που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία τα οποία αποδεδειγμένα παράγουν έργο.
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,605,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2042,Αλεξανδρούπολη,8453,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,145,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3300,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,684,Δράμα,114,Έβρος,18322,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2519,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1475,Ελλάδα,1302,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,631,Εργασία,23,Εργασιακά,291,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,747,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,671,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1480,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3863,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6129,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,549,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,60,Τυχερό,53,Υγεία,1085,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Για δημιουργία δύο παιδιατρικών ΜΕΘ και θέρμανση σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεσμεύτηκε η Gastrade
Για δημιουργία δύο παιδιατρικών ΜΕΘ και θέρμανση σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεσμεύτηκε η Gastrade
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και επίσημες ανακοινώσεις. Προτάσεις υπέβαλαν και οι δημοτικές παρατάξεις.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLcR7JcOPEfg0kFPHuoQaxh6pMZtnbLTJKdaL6N9-bcJ6GxYCYkd09JpMgfDoA-zvWSJzAorRW1woUZlgV2cy4_lFMtMe3as3CRB5ybSIP3wxWUWe76K5gpqvXpmi6bdKGRSQhdyxz68bRiaja2CCJxIAlOdXrruBmjFX5stZgVbmiA1j8UERddEquh-Y/s16000/562.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLcR7JcOPEfg0kFPHuoQaxh6pMZtnbLTJKdaL6N9-bcJ6GxYCYkd09JpMgfDoA-zvWSJzAorRW1woUZlgV2cy4_lFMtMe3as3CRB5ybSIP3wxWUWe76K5gpqvXpmi6bdKGRSQhdyxz68bRiaja2CCJxIAlOdXrruBmjFX5stZgVbmiA1j8UERddEquh-Y/s72-c/562.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2024/03/gastrade.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2024/03/gastrade.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων