Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 60 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Σάββα Δευτεραίο (video)

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Δευτεραίο.

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 60 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Σάββα Δευτεραίο
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, Σάββας Δευτεραίος, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού.

Στην εισηγητική ομιλία ο Σάββας Δευτεραίος μεταξύ άλλων ανέφερε:

Πάνω από 20 χρόνια καθημερινής παρουσίας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης και καθημερινής παρουσίας, μια ζωή θα λέγαμε, στους αγώνες προάσπισης των λαϊκών αναγκών, στην καθημερινή διεκδίκηση της προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος, στην ενημέρωση και στην πληροφόρηση του λαού και φυσικά ακούραστα και αταλάντευτα μαζί του στην πρώτη γραμμή της πάλης του.

Όλα αυτά τα χρόνια βιώσαμε τα ψευδεπίγραφα «ανεξάρτητα» σχήματα που είχαν, έχουν και όπως λένε θα έχουν «οράματα» για «όμορφες πόλεις» προσπαθώντας «εν έργω», με «νέες αρχές» και με «πόλεις και πολίτες ή δήμους και δημότες» να υπηρετήσουν το θεσμό της Τοπικής Διοίκησης που από τη φύση του λειτουργεί ως μηχανισμός προώθησης της αντιλαϊκής πολιτικής, για την προσέλκυση επενδύσεων, ως φορομπηχτικός οργανισμός με ακρογωνιαίο λίθο την «ανταποδοτικότητα», τις ιδιωτικοποιήσεις και όλα τα υπόλοιπα «δωράκια» της πολιτικής πλήρους εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κεφαλαίου.


Τους μάθαμε καλά και ξέρουμε ότι είναι βαθύτατα εξαρτημένοι από την υλοποίηση της κεντρικής πολιτικής η οποία φορτώνει το 95% των φόρων στα λαϊκά στρώματα, που βάζει στο ζύγι «κόστους – οφέλους» τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων. Ο εργαζόμενος λαός δεν τους έχει ανάγκη, αντίθετα έχει ανάγκη από εκλεγμένους που αμφισβητούν την καρδιά αυτής της στρατηγικής. Ο λαός πρέπει να έχει περισσότερους εκλεγμένους της Λαϊκής Συσπείρωσης, του ΚΚΕ, του κόμματος που δεν υποχωρεί από τη θέση ότι πρέπει να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο, να πληρώνουν υψηλότερα τέλη οι μεγάλες επιχειρήσεις σε κάθε δήμο (π.χ. τράπεζες, μεγάλα ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα, εμπορικοί όμιλοι κ.λπ.), ώστε να μειωθούν όσα πληρώνουν εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι.

Τι έχουμε ανάγκη σήμερα, τι έχει ανάγκη ο λαός; Δημάρχους και ΔΣ (και ΠΣ) που θα τρέχουν να υλοποιήσουν κυβερνητικές αποφάσεις, θα γίνονται «διαιτητές» της «πράσινης» επιχειρηματικής δράσης; Ή Δημάρχους και εκλεγμένους συμβούλους ανυποχώρητους αγωνιστές, που θα «κινούν γη και ουρανό» για να σταματούν, να μπλοκάρουν τέτοιους εγκληματικούς σχεδιασμούς, που θα τους βρίσκει απέναντί της κάθε κυβέρνηση όταν επιχειρεί να τους υλοποιεί σε τοπικό επίπεδο; Τι θέλουμε για τους ελεύθερους χώρους; Ασυδοσία και ασύστολη εμπορευματική εκμετάλλευση; Από την πρώτη μέρα διεκδικήσαμε και διεκδικούμε ελεύθερους χώρους. Ακούραστα, σθεναρά καλέσαμε και καλούμε το λαό να υπερασπιστεί το αυτονόητο δικαίωμά του για ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες ΔΩΡΕΑΝ, γιατί είναι περιουσία του.

Ξεκαθαρίζουμε ότι διεκδικούμε έργα και υποδομές που τώρα είτε δεν θεωρούνται «επιλέξιμα» από την ΕΕ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα - ΕΣΠΑ είτε «κόβονται και ράβονται» στα μέτρα ενός προϋπολογισμού που δεν επαρκεί για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες ή είναι πίσω από αυτές. Όσα γίνονται, κατασκευάζονται συνήθως καθυστερημένα, αποσπασματικά και όχι στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού, ενώ τα χρυσοπληρώνουμε.


Βέβαια σημαντικό κριτήριο στήριξης και ψήφου στη σημερινή πραγματικότητα πρέπει να είναι η μετατροπή της περιοχής μας σε απέραντη αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση στα πλαίσια της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας και η πρόσφατη απόφαση του αμερικανικού κράτους, που προωθεί νέες ΝΑΤΟϊκές βάσεις σε όλη τη χώρα, ακόμα και στα νησιά του Αιγαίου. Εδώ διαμορφώνεται ένα ακόμα κρίσιμο δίλημμα: Θα είναι περισσότεροι οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, που θα στέκονται μαζί με τον λαό κόντρα σε αυτά τα φονικά σχέδια ή θα είναι περισσότεροι εκλεγμένοι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που θα μιλάνε για «δίκροκα αυγά» και θα λένε σε όλους τους τόνους «καλώς ήρθε το δολάριο», συμβάλλοντας στην έκθεση του λαού σε ανυπολόγιστους κινδύνους.

Η δική μας απάντηση σε όλα αυτά και σε άλλα πολλά που θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε είναι ότι πρέπει να δυναμώσουν ο αγώνας, η ελπίδα, ο δρόμος της ριζικής ανατροπής. Πιστεύουμε ότι σήμερα υπάρχουν όλες οι παραγωγικές δυνατότητες ώστε ο λαός μας να ζήσει καλύτερα, στο ύψος των δυνατοτήτων του 21ου αιώνα, με έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης, που θα έχει στο επίκεντρο τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, τις πραγματικές δυνατότητες του τόπου μας και όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Όχι άλλες κούφιες υποσχέσεις και χαμένες τετραετίες.

Πιο δυνατή «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και στην Περιφέρεια με πιο πολλούς εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων:
 1. ΑΛ ΕΑΝΤ ΜΑΜΝΤΟΥΧ - Γιατρός, Ειδικός χειρουργός.
 2. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Συνταξιούχος.
 3. ΒΑΡΣΑΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Συνταξιούχος, Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης (Φερών) με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Πρόεδρος Σκακιστικού Ομίλου Φερών.
 4. ΒΛΙΣΙΔΟΥ ΕΥΑ - Προϊσταμένη των ΓΑΚ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων ΑΜΘ, Γραμματέας Ένωσης Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης.
 5. ΒΛΥΣΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ - Οδοντίατρος, Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
 6. ΓΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ - Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Έβρου.
 7. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣHΣ - Συντηρητής έργων τέχνης, Συμβασιούχος ΙΔΟΧ Υπουργείου Πολιτισμού, Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας, Μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Έβρου.
 8. ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ ΜΑΡΙΝΑ - Φοιτήτρια ΔΙΠΑΕ Διοικητικής Επιστήμης - Τεχνολογίας.
 9. ΓΙΑΝΝΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ - Ελεύθερος επαγγελματίας.
 10. ΓΚΙΔΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ - Δημόσιος Υπάλληλος Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου / Αρχαιοφύλακας.
 11. ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος Αλλαντοβιομηχανίας «ΘΡΑΚΗ».
 12. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (Νάνσυ) - Δασκάλα.
 13. ΔΑΒΙΟΥ ΕΛΕΝΗ - Ιδιωτική υπάλληλος, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, Μέλος Συλλόγου Κριτών Στίβου ΣΕΓΑΣ.
 14. ΔΕΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΠΟΙΝΑ - Καθηγήτρια μαθηματικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
 15. ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ - Φιλόλογος, Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, Ταμίας στο ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης, Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Θράκης.
 16. ΔΙΝΔΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χηλής, Αναπληρωτής Πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Έβρου, Μέλος ΔΣ ΣΕΠΕ Αλεξανδρούπολης, Αναπληρωματικό Μέλος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Αλεξανδρούπολης.
 17. ΔΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚΗ - Καθηγήτρια φιλόλογος στο 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, Μέλος ΔΣ Α' ΕΛΜΕ Έβρου, Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Μέλος ΔΣ Πολυκοινωνικού.
 18. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΙΑ - Δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας.
 19. ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ - Ηθοποιός, Σκηνοθέτης.
 20. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - Εκπαιδευτικός.
 21. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - Συνταξιούχος.
 22. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Δημόσιος υπάλληλος Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.Τεχνολόγος Ραδιολογίας - Αακτινολογίας.
 23. ΚΑΛΟΥΤΣΑ ΠΕΡΣΑ, ,έλος της Γραμματείας Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης, Μέλος ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου "Νεφεληγερέτες".
 24. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Πολιτικός μηχανικός, Ελεύθερος επαγγελματίας.
 25. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Συνταξιούχος μηχανικός, Μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαγίας «Μέγας Αλέξανδρος».
 26. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Ιδιωτικός υπάλληλος.
 27. ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΤΑΜΑΡΑ - Νηπιαγωγός, πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης.
 28. ΚΟΥΜΠΗΣ ΝΙΚΟΣ - Ανθοπώλης, πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Ανθοπωλών.
 29. ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Καβησού, Συνταξιούχος Δημοσίου Τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ιχνηλάτες", Μέλος του Ελληνικού Φεμινιστικού Δικτύου Αλληλοπληροφόρησης, Αλληλεγγύης και Δραστηριοποίησης των Γυναικών ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ, Μέλος του Κέντρου Έρευνας Γυναικείων Θεμάτων.
 30. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Ελεύθερος επαγγελματίας.
 31. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αγρότης.
 32. ΛΟΥΔΑΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Δημοτική υπάλληλος, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
 33. ΛΥΡΩΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ - Ιδιωτικός υπάλληλος, Ταμίας του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης.
 34. ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - Ηλεκτρολόγος μηχανικός, Ελεύθερος επαγγελματίας.
 35. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - Ιδιωτικός υπάλληλος, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης, Μέλος του ΔΣ Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ενότητα".
 36. ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ - Συνταξιούχος.
 37. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ - Γεωπόνος, Ελεύθερος επαγγελματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜ-Θ με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Αντιπρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης.
 38. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Οδηγός.
 39. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΟΣ - Συνταξιούχος, Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Φερών.
 40. ΠΑΠΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ - Καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας, Μεταφράστρια.
 41. ΣΕΡΜΠΕΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Ζήση - Συνταξιούχος του ΟΣΕ.
 42. ΣΕΡΜΠΕΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Μόσχου - Συνταξιούχος δάσκαλος.
 43. ΣΙΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Συνταξιούχος, Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων.
 44. ΣΚΟΠΕΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ - Ιδιωτικός υπάλληλος, Νηπιαγωγός, Πρόεδρος Σωματείου Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου, Μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Έβρου.
 45. ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Αρχιτέκτονας μηχανικός, Δασκάλα, Μέλος ΔΣ του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ενότητα".
 46. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - Συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
 47. ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Συνταξιούχος.
 48. ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Συνταξιούχος ξενοδοχοϋπάλληλος.
 49. ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - Συνταξιούχος.
 50. ΤΕΡΖΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - Οικιακά.
 51. ΤΡΕΛΛΗ ΦΑΝΗ - Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Έβρου.
 52. ΤΡΕΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - Γεωπόνος μελετητής, Ελεύθερος επαγγελματίας, Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.
 53. ΤΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ - Συνταξιούχος.
 54. ΤΣΑΡΤΣΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Συνταξιούχος.
 55. ΦΡΥΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ - Άνεργη.
 56. ΧΑΡΤΑΜΠΑ ΣΟΝΙΑ - Καθηγήτρια Νοσηλευτικής στο 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, επί πτυχίω Νομικής στο ΔΠΘ.
 57. ΧΑΤΖΑΚΗ ΔΑΦΝΗ - Γυμνάστρια, Υποδιευθύντρια στο 6ο ΔΣ Αλεξανδρούπολης.
 58. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Άνεργος.
 59. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - Συνταξιούχος.
 60. ΧΙΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Απόφοιτος Σχολής Εικαστικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εργαζόμενος στην ψυχική υγεία, Καθηγητής καλλιτεχνικών στο ΔΙΕΚ Αλεξανδρούπολης, Πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης, Φερών, Σουφλίου «Η Ενότητα», Μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Έβρου.

Δείτε το βίντεο:

[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,608,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8536,Άμυνα,348,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3017,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3319,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,183,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,697,Δράμα,116,Έβρος,18442,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2561,Εκκλησία,1231,Εκπαίδευση,1491,Ελλάδα,1311,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,71,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,298,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,53,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,327,Θράκη,755,Ιστορία,229,Καβάλα,192,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,584,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,673,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,342,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1498,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,275,Περιβάλλον,425,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3890,Πολιτική,1483,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6166,Ροδόπη,416,Σαμοθράκη,667,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,558,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,287,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,140,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,54,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,65,Τυχερό,53,Υγεία,1094,Φέρες,392,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 60 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Σάββα Δευτεραίο (video)
Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 60 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Σάββα Δευτεραίο (video)
Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Δευτεραίο.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBp9rhoSzTvqF7Jel5wxdPL8aOywoTk7UwzVp2HnHJB2GygE5iMzLuoZQOkEI_koguAtE1OWHoVDDIVmCKutKCkx9x31jIQEEaY9jsw8_5U7nK99dxScXJlt9cbMNN55UZu5zFgs_KVLkeOcP7aVQkff7SbRXqgJmTTmLjh_FZ2r8vOhbDZfsj6KhDI4Q/s16000/IMG_9923.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBp9rhoSzTvqF7Jel5wxdPL8aOywoTk7UwzVp2HnHJB2GygE5iMzLuoZQOkEI_koguAtE1OWHoVDDIVmCKutKCkx9x31jIQEEaY9jsw8_5U7nK99dxScXJlt9cbMNN55UZu5zFgs_KVLkeOcP7aVQkff7SbRXqgJmTTmLjh_FZ2r8vOhbDZfsj6KhDI4Q/s72-c/IMG_9923.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/08/60.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/08/60.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων