Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Έβρου

Οι πρώτοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Έβρου
Η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης παρουσίασε σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης τον βασικό κορμό του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Την παρουσίαση έκαναν ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Σιδέρης Μιχαηλίδης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσης Κλάδης.

Στην παρέμβασή του ο Διονύσης Κλάδης σημείωσε πως περισσότεροι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ, σημαίνει περισσότεροι σύμβουλοι που θα υπερασπίζονται τα δίκια των εργαζομένων, των ανέργων και απολυμένων, των αυτοαπασχολούμενων, των βιοπαλαιστών αγροτών, της νεολαίας. Σημαίνουν ότι θα είναι ακόμα πιο ισχυρή η 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε ένα μπλοκ δυνάμεων που είναι ταγμένο να στηρίζει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και για αυτό είναι απέναντι από τις λαϊκές ανάγκες.


Όπως τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης βρίσκονται άνθρωποι αγωνιστές, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων, έμπειροι, δοκιμασμένοι που αξίζει να τους στηρίξει ο λαός της περιοχής. Να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας - Θράκης από αγωνιστές περιφερειακούς συμβούλους που θα διεκδικούν για την περιοχή, θα είναι τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή του λαού!

Οι πρώτοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΜ-Θ
 • Κλάδης Διονύσης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
 1. Βλισίδης Ανέστης, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Έβρου, Μέλος της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ.
 2. Γιαννούδης Δημήτρης, Γεωπόνος - ιδιωτικός υπάλληλος, Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης - Φερών - Σουφλίου "Η Ενότητα", Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Θράκης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., μέλος της Ε.Π. ΑΜΘ του ΚΚΕ.
 3. Γκιδίκα Σταματία (Ματούλα), Δημόσιος υπάλληλος, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ειρήνης, Πρόεδρος Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης.
 4. Δευτεραίου Πολυξένη (Ξένια): Αναπληρώτρια Β/θμιας Εκπαίδευσης.
 5. Δινδίνη Βαΐα (Βάνα), Δικηγόρος παρ΄ Εφέταις, Μέλος Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ), Μέλος της Ε.Π. ΑΜΘ του ΚΚΕ.
 6. Ζησίδης Παναγιώτης, Αγρότης κτηνοτρόφος, Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Α.Σ. Έβρου.
 7. Κουκοραβας Νίκος, Τοπογράφος μηχανικός - Δημόσιος υπάλληλος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σουφλίου, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Μαθητών Αλεξανδρούπολης, Μέλος της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ.
 8. Κρεωνάς Αποστόλης, Ιδιωτικός υπάλληλος, Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης - Φερών - Σουφλίου "Η Ενότητα", Μέλος της Ε.Π. ΑΜΘ του ΚΚΕ.
 9. Κώστογλου Κώστας, Δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Διδυμοτείχου.
 10. Μαραγκοζάκη Σωτηρία, Δημοσιογράφος - συγγραφέας, Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης και του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Έβρου.
 11. Μάρκου Μαίρη, Αυτοαπασχολούμενη, Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σουφλίου - Τυχερού - Ορφέα «νοιάΖΩμΑι».
 12. Μπάζας Σταύρος, Αρχαιολόγος δημόσιος υπάλληλος, Μέλος της Ε.Π. ΑΜΘ του ΚΚΕ.
 13. Μπάρμπα Αθανασία (Σάσα), Δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Σουφλίου, Ταμίας του Δ.Σ. Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Σουφλίου.
 14. Ναζλής Κώστας, Διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Διδυμοτείχου.
 15. Παντελίδου Στέλλα, Συμβασιούχα νοσηλεύτρια στο Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
 16. Τουφεκτσή Αναστασία, Ιατρός μικροβιολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ Κ.Υ. Αλεξανδρούπολης, Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.
 17. Τοψίδου Αναστασία, Λογίστρια αυτοαπασχολούμενη στην Ορεστιάδα.
 18. Τρέλλης Γιάννης, Γεωπόνος.
 19. Φωτιάδης Τριαντάφυλλος, Απόστρατος Αντιπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α, Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Σιδέρης Μιχαηλίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλεξανδρούπολης με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Δευτεραίο.

Δείτε το βίντεο:


Η παρέμβαση του Διονύση Κλάδη:

Καλησπέρα, σας ευχαριστούμε όλους και όλες που παραβρίσκεστε σήμερα εδώ στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Έβρο.

Πριν ξεκινήσουμε θα θέλαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας προς τους κατοίκους που δοκιμάζονται στην Αττική, την Κορινθία, τη Βοιωτία, τη Ρόδο και αλλού από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Στην περιοχή μας βρεθήκαμε πέρσι αντιμέτωποι με τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Δαδιά, στο Παπίκιο Όρος, στη Θάσο. Η οργή μας ξεχειλίζει από αυτό το επαναλαμβανόμενο έγκλημα σε όλη τη χώρα που η αιτία του βρίσκεται και εδώ σε αυτό που αποτυπώνεται στο σύνθημα «τα κέρδη τους, οι ζωές μας».

Γιατί ξέρουν καλά κυβερνήσεις και περιφέρειες να μπουκώνουν με ζεστό χρήμα τις μεγάλες επιχειρήσεις, να δίνουν γη και ύδωρ για τα σχέδιά τους, αλλά ενδύονται τον Σκρουτζ Μακ Ντακ σε ότι αφορά τα αντιπυρικά, τα αντιπλημμυρικά έργα και τόσα άλλα που έχει ανάγκη ο λαός μας. Απαιτούμε και διεκδικούμε άμεσα να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και στην περιφέρειά μας για να προστατευτούν οι ζωές, οι περιουσίες και το περιβάλλον.

Άλλωστε αυτές τις λαϊκές ανάγκες που δεν ικανοποιούνται έχουμε στην προμετωπίδα των αιτημάτων μας, της διεκδίκησής μας, των θέσεών μας. Αυτή είναι η διαφορά του ψηφοδελτίου μας με όλα τα υπόλοιπα. Όλοι οι άλλοι είναι «τροχονόμοι» επιχειρηματικών συμφερόντων, τσακώνονται για το ποιος θα πάρει μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα, αλλά για τον λαό αποτέλεσμα μηδέν.

Περισσότεροι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ σημαίνει περισσότεροι σύμβουλοι που θα υπερασπίζονται τα δίκια των εργαζομένων, των ανέργων και απολυμένων, των αυτοαπασχολούμενων, των βιοπαλαιστών αγροτών, της νεολαίας. Σημαίνουν ότι θα είναι ακόμα πιο ισχυρή η 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε ένα μπλοκ δυνάμεων που είναι ταγμένο να στηρίζει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και για αυτό είναι απέναντι από τις λαϊκές ανάγκες.

Αν κάποιος ακούσει όλα αυτά που λένε και υπόσχονται για την περιοχή μας και ειδικά για τον Έβρο θα νομίσει ότι ζούμε σε επίγειο παράδεισο. Με τόσα ενεργειακά έργα στην περιοχή μας θα νομίζει ότι τον χειμώνα στα σπίτια μας σκάμε από τη ζέστη, ότι με τέτοια ανάπτυξη μηδενίσαμε την ανεργία, όλοι έχουμε καλοπληρωμένες θέσεις με δικαιώματα, ότι κατέχοντας την τρίτη θέση, ανάμεσα στις περιφέρειες της χώρας μας, στην προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας το ρεύμα θα μας ερχόταν τσάμπα. Ότι ζούμε στο πιο ασφαλές μέρος της γης με τόση παρουσία ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων. Ότι ο πληθυσμός του νομού μας και συνολικά της περιοχής ολοένα και αυξάνεται.

Και όμως η πραγματική εικόνα είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική. Γιατί στόχος τους για την περιοχή μας είναι να αποτελεί στρατιωτικό κόμβο, ορμητήριο δηλαδή των ΝΑΤΟϊκών και στόχο των αντιπάλων τους. Να αποτελεί ενεργειακό κόμβο την ώρα όμως που παραμένουμε από τους πρώτους στην ενεργειακή φτώχεια. Να αποτελεί διαμετακομιστικό κόμβο με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα. Να πρωτοστατεί στη λεγόμενη πράσινη μετάβαση που ο λαός της περιοχής μας ξέρει από πρώτο χέρι πως ούτε πράσινη είναι ούτε φέρνει φτηνό ρεύμα για το λαό.

Εμείς μιλάμε καθαρά, τον δρόμο αυτής της ανάπτυξης που όλοι οι άλλοι ευαγγελίζονται ο λαός μας τον έχει δει και τον έχει πληρώσει. Έχει με κάθε σενάριο αποτέλεσμα την εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά, μετανάστευση, καταστροφή του περιβάλλοντος, φασισμό.

Ο λαός στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, έχει όλες τις προϋποθέσεις να ζει πολύ καλύτερα από ότι σήμερα γιατί πραγματικά έχει εύφορη γη, φυσική ομορφιά, πόρους και πηγές ενέργειας, έμπειρο επιστημονικό και εργατικό δυναμικό, ό,τι χρειάζεται δηλαδή για να προκόψει. Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο και αυτό δεν είναι άλλο από τις πολιτικές που εφαρμόζονται χρόνια τώρα από όλες διαδοχικά τις κυβερνήσεις, όλες διαχρονικά τις περιφερειακές αρχές που ως στόχο βάζουν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι την κάλυψη των λαϊκών αναγκών

Ο λαός της περιοχής έχει λοιπόν την ευκαιρία να μαυρίσει αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή και να κάνει πιο δυνατή την ίδια τη δύναμή του επιλέγοντας σε όλες τις κάλπες και στην περιφέρεια και στους Δήμους τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ. Μαζί με την πάλη του, τους αγώνες του να το πάρουμε αλλιώς.

Τους άλλους τους έχει δοκιμάσει. Η σύμπλευσή τους και στην Περιφέρεια έχει φανεί με κάθε τρόπο. Μαζί ψηφίζουν, με ευκολία μεταπηδά ο ένας περιφερειακός σύμβουλος στην άλλη παράταξη. Την ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα τη βρεις εκεί που την έδωσες, πάντα στο πλευρό του λαού, δεν θα την δώσεις κάπου και θα τη βρεις αλλού μετά από λίγο καιρό όπως συνηθίζεται πια στα άλλα ψηφοδέλτια.

Στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης βρίσκονται άνθρωποι αγωνιστές, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων, έμπειροι, δοκιμασμένοι που αξίζει να τους στηρίξει ο λαός της περιοχής. Να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο από αγωνιστές περιφερειακούς Συμβούλους που θα διεκδικούν για την περιοχή, θα είναι τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή του λαού!
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,616,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2052,Αλεξανδρούπολη,8655,Άμυνα,350,Ανακύκλωση,36,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3027,Αστυνομικά,487,Αυτοδιοίκηση,3350,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,98,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,708,Δράμα,117,Έβρος,18629,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2604,Εκκλησία,1241,Εκπαίδευση,1517,Ελλάδα,1323,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,72,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,636,Εργασία,23,Εργασιακά,305,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,121,Ζωή και Υγεία,329,Θράκη,766,Ιστορία,233,Καβάλα,196,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,596,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,679,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,147,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,216,Οικολογία,345,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1531,Πανταζίδου,166,Παπανικολόπουλος,275,ΠΑΣΟΚ,277,Περιβάλλον,433,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3912,Πολιτική,1504,Πολιτισμός,225,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,11,Πρώτο Θέμα,6223,Ροδόπη,420,Σαμοθράκη,672,Σαρσάκης,44,Σάτιρα,62,Σουφλί,570,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,289,Σύλλογοι,304,Συνέδρια,143,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,54,Τουρισμός,257,Τρίγωνο,71,Τυχερό,54,Υγεία,1107,Φέρες,399,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Έβρου
Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Έβρου
Οι πρώτοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggjva4gvr59U1v9ZUeIMLsF358NRIwPGSJL1SKvniKCMzosw7l0Ro14FHxFqwLeZLUalpnCy7Zi7s1HCrLa2gqQbhRUwh1xHCwxAo7r18o3zbQKjolc3QVPR7TnTw2s731jd7KmLfOoZmLSMPt-M3aXkQMcag1EKSD8ClgxkAA_oiVcY-2LOHelgYdxXY/s16000/IMG9911.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggjva4gvr59U1v9ZUeIMLsF358NRIwPGSJL1SKvniKCMzosw7l0Ro14FHxFqwLeZLUalpnCy7Zi7s1HCrLa2gqQbhRUwh1xHCwxAo7r18o3zbQKjolc3QVPR7TnTw2s731jd7KmLfOoZmLSMPt-M3aXkQMcag1EKSD8ClgxkAA_oiVcY-2LOHelgYdxXY/s72-c/IMG9911.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/07/blog-post_48.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/07/blog-post_48.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων