Τους πρώτους 150 υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ!» του Γιάννη Ζαμπούκη

Με αέρα ανανέωσης η παράταξη "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ!" του Γιάννη Ζαμπούκη, ανακοίνωσε τους πρώτους 150 υποψήφιους και υποψήφιες.

Τους πρώτους 150 υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ!» του Γιάννη Ζαμπούκη
Τους πρώτους 150 υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ!» που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης;

Μετά από μια ενθουσιώδη εκδήλωση - ομαδική συνάντηση των υποψηφίων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/07/2023, η παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, «Δήμος για όλους. Πρώτα Εσύ!» ανακοινώνει σήμερα τα ονόματα των πρώτων 150 υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Πρόκειται για τους πρώτους 150 ανθρώπους που επιλέχθηκαν, μέσα από μια τεράστια στρατιά δημοτών που εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν ενεργό ρόλο στα κοινά του τόπου, δίπλα στον άνθρωπο που οδηγεί ήδη τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με ασφάλεια και σιγουριά, σε ένα καλύτερο μέλλον. Και η επιλογή ήταν δύσκολη γιατί όλοι και όλες, κατέθεσαν το ασίγαστο πάθος τους να συνδράμουν στη συνέχιση και την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια με εμπνευστή τον Γιάννη Ζαμπούκη.


Έχουμε ήδη κάνει πράξη μια καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες, ξεπερνώντας τις προκλήσεις μιας 2ετούς στασιμότητας στην υλοποίηση των έργων (εξαιτίας της πανδημίας) και κυρίως απέναντι σε μια στείρα αντιπολίτευση που μπορούσε (έχοντας την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, βάσει ενός προβληματικού εκλογικού νόμου που πλέον αντικαταστάθηκε) και επέλεγε από την πρώτη στιγμή της διοίκησης Ζαμπούκη, να βάζει διαρκώς εμπόδια σε κάθε προσπάθεια να προχωρήσει με την υλοποίηση όσων προεκλογικά είχε δεσμευθεί.

Κι όμως, η παράταξη «Δήμος για όλους. Πρώτα Εσύ!», δεν το έβαλε κάτω. Πιστοί στο όραμα και τις αρχές μας, κάτω από την καθοδήγηση του ανθρώπου που γνωρίζει καλά με μεθοδικότητα, οργάνωση και αποτελεσματικότητα να σχεδιάζει, οργανώνει και να υλοποιεί, βρήκαμε και βρίσκουμε διαρκώς τρόπους να εξασφαλίζουμε για τους συνδημότες μας ολοένα και περισσότερα. Παρά τις προσπάθειες της αντιπολίτευσης να αποτύχουμε, εμείς βρίσκουμε πάντα τον στόχο μας και επιτυγχάνουμε:
 • ένα δήμο πιο καθαρό από ποτέ, με ενισχυμένες υποδομές στην υπηρεσία καθαριότητας (με 6 νέα απορριμματοφόρα),
 • ένα δήμο που ξεκινά να βιώνει μια μεταμόρφωση, με έργα που δεν έχουν υλοποιηθεί ποτέ μέχρι σήμερα (εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις και χωρίς να επιβαρύνουμε τους δημότες), ομορφαίνοντας και ανανεώνοντας το μεγαλύτερο τμήμα του Δήμου, ενισχύοντας τις αγροτικές υποδομές και βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης στα χωριά,
 • ένα δήμο με ακόμα μεγαλύτερο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας (με το χαμηλότερο κόστος εισιτηρίου, Πανελλαδικά) και ακόμα μεγαλύτερο δίκτυο ποδηλατοδρόμων,
 • ένα δήμο με λειτουργικές κοινωνικές δομές που φροντίζει όσους έχουν ανάγκη,
 • ένα δήμο με σεβασμό προς το περιβάλλον, που βραβεύτηκε μάλιστα, για τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει σε ανακύκλωση και κυκλική οικονομία,
 • ένα δήμο που αγαπά και φροντίζει τα ζώα,
 • ένα δήμο που πρωτοπορεί στη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων (που σύντομα αποκτά ένα πλήρως ανακαινισμένο δημοτικό θέατρο, νέο κηποθέατρο και κλειστό γυμναστήριο),
 • ένα δήμο με περισσότερες από 80 πιστοποιημένες και ασφαλείς παιδικές χαρές και δεκάδες μικρά πάρκα (έχοντας το απίστευτο ρεκόρ, να αναλογεί μια παιδική χαρά σε λιγότερους από 1.000 κατοίκους),
 • ένα δήμο που ανταπεξέρχεται στις αναπάντεχες ανάγκες που δημιούργησαν οι νέες παγκόσμιες γεωπολιτικές συνθήκες,
 • ένα δήμο που σέβεται η κεντρική εξουσία, ενώ ηγέτες και φορείς από όλο τον κόσμο, εξυμνούν για την παρουσία και εκπροσώπησή του στο διεθνές σκηνικό
 • ένα δήμο, που το κυριότερο, αναπνέει για το δημότη και τη δημότισσα. Που βρίσκεται καθημερινά κοντά του, με ενσυναίσθηση αλλά και ρεαλισμό.

Ένα δήμο που μέσα από το όραμα του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και τη σκληρή δουλειά από την ομάδα των συνεργατών του, μόνο καλύτερες μέρες έχει να προσφέρει στους δημότες του. Γιατί προφανώς και το γνωρίζουμε πως ότι κι αν κάναμε, ότι και αν πετύχαμε, το έργο μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Γνωρίζουμε πως έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα. Δεν αποφεύγουμε ευθύνες αλλά ούτε επικαλούμαστε δικαιολογίες. Και για αυτό ζητάμε μια νέα καθαρή εντολή από τους δημότες και τις δημότισσες. Μια εντολή, που θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε εστιασμένοι στο να παράγουμε έργο. Περισσότερο έργο και να ολοκληρώσουμε το όραμά μας, μετατρέποντας την Αλεξανδρούπολη, την Τραϊανούπολη, τις Φέρες και τα χωριά του Δήμου μας, όχι μόνο σε ευχάριστους, όμορφους, λειτουργικούς και ασφαλείς τόπους διαμονής για εμάς και τα παιδιά μας, αλλά και ιδανικούς τουριστικούς προορισμούς για ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Και φυσικά, να προσφέρουμε τις συνθήκες για προσέλκυση νέων επενδύσεων που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις υποδομές του τόπου μας. Για την παράταξή μας, η εξωστρέφεια και η συνεργασία με όσους θέλουν να επενδύσουν στον τόπο, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και φέρνοντας πρόσθετο μισθολογικό εισόδημα στην τοπική αγορά, αποτελεί στρατηγική επιλογή. Τους προσκαλούμε να μας να καταθέσουν προτάσεις. Ντόπιους ή και ξένους. Και κάθε πρόταση, την αξιολογούμε αμερόληπτα και αδέσμευτα. Σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντα των δημοτών. Η μόνη μας δέσμευση, είναι απέναντι σε όλους τους δημότες και τις δημότισσες.

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, η παράταξή μας ανανεώνεται, πλαισιώνοντας την εμπειρία που αποκτήθηκε από αυτά τα δύσκολα 4 χρόνια, με τη φρεσκάδα, τις νέες ιδέες, την εξειδίκευση, τη θετική ενέργεια και το πάθος, μιας νέας γενιάς υποψηφίων. Πετύχαμε (για άλλη μια φορά) τον στόχο μας και δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα, φτιαγμένη για να νικήσει και να υπηρετήσει με ακόμα καλύτερο τρόπο τους δημότες, δημιουργώντας ακόμα καλύτερη καθημερινότητα. Το ποσοστό ανανέωσης της παράταξης σε υποψηφίους είναι μεγάλο και ακόμα μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που νιώθουν όλες και όλοι για το ρόλο που αναλαμβάνουν. Αυτή η ευθύνη, ισορροπεί μεταξύ της δέσμευσης για σκληρή δουλειά και αλληλο-υποστήριξη. Και όπως θα διαπιστώσουν όλοι, η ομάδα μας είναι η μόνη που διαθέτει το εύρος των χαρακτηριστικών, των δεξιοτήτων και της εμπειρίας, προσφέροντας στο δημότη την πιο πλήρη, την πιο ασφαλή επιλογή.

Η ανανέωση της παράταξης, αποτυπώνεται και στα νέα στοιχεία της οπτικής ταυτότητάς μας. Ένα νέο σύγχρονο λογότυπο, που αποφεύγει την πολυπλοκότητα και διαθέτει λιτά χαρακτηριστικά: δύο μορφές που συνεργάζονται άψογα και σε ισορροπία. Δήμος και Δημότες, οφείλουμε να λειτουργούμε με αλληλο-υποστήριξη, οδεύοντας προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Για εμάς και τις γενιές που έρχονται. Ας πάμε λοιπόν, σε αυτό το καλύτερο μέλλον… παρέα!


Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα των πρώτων 150 υποψηφίων με αλφαβητική σειρά:
 1. ΑΒΛΑΣΤΙΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 2. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 3. ΑΓΓΕΛΟΥ ΘΩΜΑΣ
 4. ΑΪΒΑΛΙ ΜΠΙΛΑΛ
 5. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 6. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 7. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
 8. ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 9. ΒΑΪΤΣΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
 10. ΒΑΛΑΣΙΔΟΥ ΕΥΑ
 11. ΒΑΧΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 12. ΒΟΥΔΗΛΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
 13. ΒΟΥΡΔΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 14. ΒΡΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 15. ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΑ ΜΑΡΙΑ
 16. ΓΕΡΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
 17. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
 18. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 19. ΓΚΙΟΥΜΟΥΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 20. ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 21. ΓΚΟΥΛΙΑΜΤΖΗΣ ΣΙΜΟΣ
 22. ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 23. ΓΡΗΓΟΡΑΙΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
 24. ΔΑΡΕΛΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
 25. ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
 26. ΔΑΟΥΛΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 27. ΔΕΒΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ
 28. ΔΕΛΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 29. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 30. ΔΙΓΚΑΣ ΑΡΗΣ
 31. ΔΟΥΚΑ ΑΜΑΛΙΑ
 32. ΔΟΥΛΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
 33. ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΑΡΜΕΝΟΥΙ
 34. ΖΗΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 35. ΗΛΙΑΔΗ ΑΝΝΑ
 36. ΙΝΤΖΕΠΕΛΙΔΟΥ - ΣΥΤΜΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
 37. ΙΡΦΑΝ ΜΠΕΡΜΠΕΡ
 38. ΙΣΛΑΜ ΔΕΣΤΑΝ ΠΑΡΙΣ
 39. ΚΑΖΙΚΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
 40. ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 41. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 42. ΚΑΝΤΙΡΟΓΛΟΥ ΚΕΡΙΜ
 43. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 44. ΚΑΡΑΚΥΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 45. ΚΑΡΔΑΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 46. ΚΑΡΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 47. KATΣΙΚΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ
 48. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 49. ΚΕΣΣΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 50. ΚΕΤΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 51. KOΪΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 52. ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
 53. ΚΟΛΓΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 54. ΚΟΜΗΤΗ ΒΑΛΣΑΜΩ
 55. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
 56. ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)
 57. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 58. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 59. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
 60. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
 61. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 62. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 63. ΛΑΧΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ
 64. ΛΟΓΑΡΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ)
 65. ΛΥΤΣΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ
 66. ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΡΦΩ
 67. ΜΑΝΟΥΚΙΑΝ ΑΣΗΜΙΝΑ
 68. ΜΑΡΑΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 69. ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
 70. ΜΑΥΡΟΥ ΣΜΑΡΩ
 71. ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ
 72. MΕΜΙΣΟΓΛΟΥ ΠΑΤΡΟΝ
 73. ΜΗΤΡΙΤΖΙΚΟΥ ΜΕΛΑΝΘΙΑ
 74. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 75. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 76. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 77. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ - ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
 78. ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΜΑΓΔΑ
 79. ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 80. ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΕΣΜΑ
 81. ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΝΤΟΥΝΤΟΥ
 82. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 83. ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 84. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
 85. ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 86. ΜΠΟΥΝΗ ΒΑΓΙΑ
 87. ΜΠΟΥΤΖΙΚΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
 88. ΝΑΪΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 89. ΝΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 90. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 91. ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΣ
 92. ΝΤΕΦΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
 93. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 94. ΟΥΖΕΪΡ ΟΥΖΕΪΡ
 95. ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ
 96. ΠΑΝΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ
 97. ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
 98. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΡΗΣ
 99. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
 100. ΠΑΠΑΒΙΔΟΥ ΝΑΝΑ
 101. ΠΑΠΑΓΙΟΥΒΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
 102. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
 103. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 104. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
 105. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
 106. ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
 107. ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 108. ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
 109. ΠΑΣΑΛΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
 110. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
 111. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ
 112. ΠΙΠΕΡΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 113. ΠΙΣΤΕΠΟΛΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ
 114. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 115. ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 116. ΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 117. ΡΑΜΑΔΑΝΟΓΛΟΥ ΒΕΝΤΑΤ
 118. ΡΕΝΤΑΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
 119. ΣΑΛΑΜΠΑΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 120. ΣΑΡΙΜΠΕΚΙΑΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
 121. ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
 122. ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 123. ΣΕΡΙΦΟΓΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
 124. ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
 125. ΣΙΔΗΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 126. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ
 127. ΣΙΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
 128. ΣΟΥΡΚΙΣΙΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ
 129. ΣΤΑΘΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
 130. ΣΧΟΙΝΑ ΜΑΡΙΑ
 131. ΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 132. ΤΑΦΛΑΤΖΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
 133. ΤΕΡΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
 134. ΤΖΑΝΤΖΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 135. ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 136. ΤΣΙΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ
 137. ΤΟΝΙΑΝ ΚΟΡΙΝΑ
 138. ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 139. ΤΣΟΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 140. TΣΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 141. ΤΣΟΤΟΥΛΙΔΟΥ ΣΑΒΒΟΥΛΑ
 142. ΦΟΥΣΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 143. ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΦΩΤΗΣ
 144. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 145. ΧΑΤΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 146. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ
 147. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 148. ΧΙΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 149. ΧΟΥΡΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 150. ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,616,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2052,Αλεξανδρούπολη,8654,Άμυνα,350,Ανακύκλωση,36,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3028,Αστυνομικά,487,Αυτοδιοίκηση,3349,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,98,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,707,Δράμα,116,Έβρος,18628,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2604,Εκκλησία,1241,Εκπαίδευση,1515,Ελλάδα,1323,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,72,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,636,Εργασία,23,Εργασιακά,302,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,121,Ζωή και Υγεία,329,Θράκη,766,Ιστορία,233,Καβάλα,196,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,596,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,679,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,147,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,215,Οικολογία,345,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1530,Πανταζίδου,166,Παπανικολόπουλος,275,ΠΑΣΟΚ,277,Περιβάλλον,433,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3910,Πολιτική,1504,Πολιτισμός,225,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6222,Ροδόπη,420,Σαμοθράκη,672,Σαρσάκης,44,Σάτιρα,62,Σουφλί,570,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,289,Σύλλογοι,304,Συνέδρια,143,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,54,Τουρισμός,257,Τρίγωνο,71,Τυχερό,54,Υγεία,1107,Φέρες,399,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Τους πρώτους 150 υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ!» του Γιάννη Ζαμπούκη
Τους πρώτους 150 υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ!» του Γιάννη Ζαμπούκη
Με αέρα ανανέωσης η παράταξη "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ!" του Γιάννη Ζαμπούκη, ανακοίνωσε τους πρώτους 150 υποψήφιους και υποψήφιες.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSLLO6BGeCPKYHhHefN1fWtflpLTGGKeK6n1jgYhSOjgEMriCK7WHus6JaDchKN1-IYzyL643iR-YqblS5AR1P5KCVfJadoUdWoaH-7d_nqpdArKUSficUMmSlRoQ2Zanqhdsww0IPeitvbDwhgnOEvRpJMkyqFzKfD-vamZGm1lEsqgQ7zco45Emkm3w/s16000/dimos-gia-olous.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSLLO6BGeCPKYHhHefN1fWtflpLTGGKeK6n1jgYhSOjgEMriCK7WHus6JaDchKN1-IYzyL643iR-YqblS5AR1P5KCVfJadoUdWoaH-7d_nqpdArKUSficUMmSlRoQ2Zanqhdsww0IPeitvbDwhgnOEvRpJMkyqFzKfD-vamZGm1lEsqgQ7zco45Emkm3w/s72-c/dimos-gia-olous.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/07/150_15.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/07/150_15.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων