Ο Διονύσης Κλάδης υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Το στέλεχος του ΚΚΕ Διονύσης Κλάδης θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Διονύσης Κλάδης υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Ο Διονύσης Κλάδης θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ της Λαϊκής Συσπείρωσης παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή.

Βιογραφικό Διονύση Κλάδη

Ο Διονύσης Κλάδης είναι Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας και Θράκης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Είναι 43 ετών.

Είναι αριστούχος απόφοιτος Πολυκλαδικού Λυκείου, της Σχολής Οχημάτων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και της ΑΣΠΑΙΤΕ της Πάτρας. Έχει ολοκληρώσει κύκλο μουσικών σπουδών στην αρμονία, το ακορντεόν και την τρομπέτα. Έχει διατελέσει για σειρά ετών μουσικός (τρομπετίστας) στη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας. Έχει εργαστεί ως αναπληρωτής καθηγητής σε διάφορα ΕΠΑΛ της χώρας μεταξύ αυτών και στην Κομοτηνή. Επίσης, ως ιδιωτικός υπάλληλος και ως ελεγκτής σε ΙΚΤΕΟ στην Αλεξανδρούπολη.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Φερών - Σουφλίου «Η Ενότητα» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Έβρου.

Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη, είναι παντρεμένος με την Εύα Βλισίδου και έχουν αποκτήσει 2 κόρες.

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Διονύση Κλάδη:


Η προσφώνηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ Σιδέρη Μιχαηλίδη:


«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη σημερινή σας παρουσία στην εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ.

Δηλώνουμε πανέτοιμοι να δώσουμε όλες τις εκλογικές μάχες που είναι μπροστά μας, αυτές στις 21 Μάη για τη βουλή, αλλά και τις εκλογές για τη Τοπική Διοίκηση τον επόμενο Οκτώβρη. Στις εκλογικές αναμετρήσεις αυτές, κρίνεται κατά τη γνώμη μας με ενιαίο τρόπο το κατά πόσο θα δυναμώσει ο ίδιος ο λαός, μέσα και έξω από τη βουλή, μέσα και έξω από τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια. Προϋπόθεση η διακριτή άνοδος του ΚΚΕ, η μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης τον Οκτώβρη.

Αυτή τη δυνατότητα καλούμε όλο το λαό να την μετατρέψει σε πραγματικότητα και την 21η Μάη και στη συνέχεια, σε κάθε κάλπη.

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στο λαό της περιοχής μας, που βιώνει από πρώτο χέρι τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής που ασκείται ενιαία από κυβερνήσεις, δημοτικές και περιφερειακή αρχή. Μιας πολιτικής που κατατάσσει την περιοχή μας στις πρώτες θέσεις σε όλη την ΕΕ στην ανεργία των νέων, στην ενεργειακή φτώχεια, τη συνολική φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό. Την ώρα που μεγάλες και εμβληματικές επενδύσεις άλλες γίνονται και άλλες σχεδιάζονται. Την ώρα που κατασκευαστικοί, ενεργειακοί και άλλοι όμιλοι έχουν σκάσει από τα κέρδη.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι νέοι της περιοχής μπορούν πλέον με χειροπιαστές αποδείξεις και αξιοποιώντας την πείρα τους να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα για το ρόλο όλων των περιφερειακών παρατάξεων.

4 χρόνια με τη διοίκηση Μέτιου ο λαός γνωρίζει πως αν κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους, αυτοί είναι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι στους οποίους μοιράζεται η πίτα από το ΕΣΠΑ, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τόσα άλλα επονομαζόμενα «χρηματοδοτικά εργαλεία». Λεφτά από τις τσέπες του ελληνικού λαού και των λαών της Ευρώπης που κατευθύνονται σε επενδύσεις που απέχουν έτη φωτός από τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες. Σε κάθε προϋπολογισμό που ψήφισε η περιφερειακή αρχή, σε κάθε τεχνικό πρόγραμμα, σε κάθε επιμέρους απόφασή της, η αλήθεια «βγάζει μάτι». Όλα κατευθύνονται για υποδομές που έχει ανάγκη το κεφάλαιο, αναπλάσεις, έργα βιτρίνας, απευθείας επιδοτήσεις με το πρόσχημα της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας. Και από την άλλη ψίχουλα για την αντιπλημμυρική προστασία, την αντιπυρική και αντισεισμική θωράκιση, για τη σχολική στέγη και τις αναγκαίες παρεμβάσεις στις γερασμένες κτιριακές υγειονομικές υποδομές. Για τόσα άλλα που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα του λαού.

Αυτή την πολιτική την υλοποίησε η παράταξη του κυρίου Μέτιου, αφού πρώτα συνέπραξε με δυνάμεις που στηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ, στοιχείο που πρέπει να το κρατήσει ως πείρα ο λαός, που στην κάλπη ψηφίζει πχ ΠΑΣΟΚ και την επόμενη μέρα του βγαίνει ΝΔ. Και τα προεκλογικά τώρα παζάρια και νέες κολεγιές συνεχίζονται…

Με την ουσία αυτής της πολιτικής συμφωνούν και οι παρατάξεις του κύριου Τοψίδη και του ΣΥΡΙΖΑ που σηκώνουν πολύ «αντιπολιτευτικό» κουρνιαχτό, συγκεντρώνοντας τα πυρά τους σε διαχειριστικές πλευρές, στον τρόπο άσκησης της διοίκησης, στο αν και κατά πόσο η διοίκηση είναι «ικανή», «αποτελεσματική», «άμεση», με λίγα λόγια ασχολούνται με το περιτύλιγμα και όχι με την ουσία. Και είναι λογικό αφού στην ουσία δεν υπάρχουν διαφορές. Σε τι διαφωνούν; Στην επέλαση των ΑΠΕ, στις κάθε είδους διευκολύνσεις στους επιχειρηματικούς ομίλους, στη μετατροπή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και όλης της περιοχής σε μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση, ορμητήριο πολέμου και μαγνήτη αντιποίνων από τα αντίπαλα σε ΝΑΤΟ και ΕΕ στρατόπεδα; Γιατί όλοι οι άλλοι διαγκωνίζονται για το ποιος είναι πιο αποτελεσματικός για τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι για το λαό!

Για αυτό έχει μεγάλη σημασία η ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Της δύναμης αυτής που μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο είναι η φωνή του λαού, εκφράζει τις διεκδικήσεις και τα αιτήματά του. Είναι η δύναμη που αποκαλύπτει όσα οι υπόλοιποι θέλουν να αποκρύψουν. Είναι η παράταξη που δεν σχετίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα, δεν έχει δεσμεύσεις παρά μόνο απέναντι στο λαό.

Με περιφερειακούς συμβούλους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων, στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, στις κινητοποιήσεις των αγροτών και των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας.

Σήμερα παρουσιάζουμε τον υποψήφιο περιφερειάρχη με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Διονύση Κλάδη, που είναι μέλος της Κ.Ε. και Γραμματέας της Ε.Π. Αν. Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, τον οποίο και καλούμε στο βήμα».

Η παρέμβαση του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Διονύση Κλάδη:


«Ο λαός στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, έχει όλες τις προϋποθέσεις να ζει πολύ καλύτερα από ότι σήμερα γιατί πραγματικά έχει εύφορη γη, φυσική ομορφιά, πόρους και πηγές ενέργειας, έμπειρο επιστημονικό και εργατικό δυναμικό, ό,τι χρειάζεται δηλαδή για να προκόψει. Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο και αυτό δεν είναι άλλο από τις πολιτικές που εφαρμόζονται χρόνια τώρα από όλες διαδοχικά τις κυβερνήσεις, όλες διαχρονικά τις περιφερειακές αρχές που ως στόχο βάζουν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Για αυτό και ενώ δαπανάνε τεράστια ποσά για να στηρίζονται οι ανάγκες των ομίλων, τους πριμοδοτούν με ζεστό χρήμα, από την άλλη είναι εξαιρετικά τσιγκούνηδες στο να προχωρήσουν τα αναγκαία έργα που καλύπτουν τις ανάγκες του λαού. Και στην περιοχή μας έχουμε πολλά παραδείγματα, από αντιπλημμυρικά, έργα οδοποιίας, αντιπυρικά, από έργα σχολικής στέγης, για δομές υγείας και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Ο λαός της περιοχής έχει λοιπόν την ευκαιρία να μαυρίσει αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή και να κάνει πιο δυνατή την ίδια τη δύναμή του επιλέγοντας σε όλες τις κάλπες τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ. Μαζί με την πάλη του, τους αγώνες του να το πάρουμε αλλιώς, να ανοίξουμε το δρόμο στην εξουσία των εργαζομένων, του λαού, γιατί εμείς αυτόν τον λαό και τη νεολαία της περιοχής μας τον έχουμε για πολύ περισσότερα από τη θέση του απλού ψηφοφόρου κάθε τέσσερα χρόνια, τον θέλουμε πρωταγωνιστή, διαμορφωτή και συμμέτοχο στην δική του εξουσία στην οποία το Κόμμα μας θα στηρίξει και θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να επικρατήσει και να προκόψει.

Ταυτόχρονα η στήριξη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες είναι η μοναδική ψήφος που δεν θα πάει χαμένη, δεν θα την βρει απέναντί του και ενάντιά του ο εργαζόμενος, ο άνεργος, ο βιοπαλαιστής αγρότης, ο αυτοαπασχολούμενος, η νεολαία και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών. Δεν θα μετανιώσει, δεν θα ψάχνει άλλα χέρια να κόψει την επομένη των εκλογών. Δεν θα την δώσει κάπου και θα τη βρει αλλού μετά από λίγο καιρό όπως συνηθίζεται πια στα άλλα κόμματα μικρά ή μεγάλα.

Απεναντίας χαμένη ψήφος για το λαό είναι η ψήφος σε όλα τα άλλα κόμματα και παρατάξεις που θα εφαρμόσουν μια πολιτική από χέρι αντιλαϊκή γιατί δεσμεύονται στα προαπαιτούμενα του Ταμείου ανάκαμψης, το νέο υπερμνημόνιο για τους λαούς της Ευρώπης, τα προαπαιτούμενα της επενδυτικής βαθμίδας που έγινε ο νέος εθνικός στόχος, από τη στρατηγική της ΕΕ, την «πράσινη» μόνο στα λόγια μετάβαση, από τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και την μεγαλύτερη εμπλοκή στο μακελειό στην Ουκρανία που έχει μετατρέψει όλη την περιφέρειά μας σε ορμητήριο πολέμου και στόχο των αντιπάλων τους. Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που δυσκολεύει για το λαό ακόμα περισσότερο με την επικείμενη νέα καπιταλιστική κρίση και τη γενίκευση του πολέμου να είναι προ των πυλών.

Στα δύσκολα που έρχονται ο λαός μας χρειάζεται ισχυρή τη μόνη δύναμη που αποδεδειγμένα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, που προειδοποιεί, αποκαλύπτει διεκδικεί, την δύναμη που αποτελεί μαζί με την ίδια του την πάλη ασπίδα για το σήμερα και ελπίδα για το αύριο, το ΚΚΕ. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς και επιλογές, στις οποίες σπρώχνει το σύστημα, δήθεν αντισυστημικές, που αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο πόσο μέσα στο σύστημα είναι. Να μην τσιμπήσει κανένας από την ρητορική του μίσους των εθνικιστών - εγκληματιών που κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους για τα λαϊκά προβλήματα που διογκώνονται. Με τους μόνους που τα έβαλλαν ήταν οι αδύναμοι και οι αγωνιστές. Κανένα λαμόγιο δεν πείραξαν ίσα - ίσα έσταζαν μέλι και έδιναν και έπαιρναν οι τροπολογίες για την στήριξη των «αναξιοπαθούντων» εφοπλιστών και άλλων μεγάλων ελλήνων επιχειρηματιών.

Εμείς μιλάμε καθαρά, το δρόμο αυτής της ανάπτυξης που όλοι οι άλλοι ευαγγελίζονται ο λαός μας τον έχει δει και τον έχει πληρώσει. Έχει με κάθε σενάριο αποτέλεσμα την εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά, μετανάστευση, καταστροφή του περιβάλλοντος, φασισμό. Δεν υπάρχει ανάπτυξη για όλους ή δίκαιη όπως άλλοι την αποκαλούν στις ίδιες ράγες του εγκλήματος αλλάζοντας μονάχα τον μηχανοδηγό. Πρέπει να ξηλώσουμε τις ράγες, να τις στρέψουμε σε άλλη κατεύθυνση, να κάψουμε τα αντιλαϊκά σενάρια της επόμενης μέρας. Για να κερδίσει ο λαός πρέπει να χάσουν οι τράπεζες, οι εφοπλιστές, οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, τα κοράκια των funds και των ΑΠΕ.

Στα ψηφοδέλτια που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια θα βρίσκονται άνθρωποι αγωνιστές, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων για καλύτερα μεροκάματα και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς που μετράμε δυστυχώς πολλαπλά εργοδοτικά εγκλήματα στην περιοχή μας, ενάντια στις απολύσεις και τις συνδικαλιστικές διώξεις. Ενάντια στη φοροληστεία των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρών επαγγελματιών.

Άνθρωποι που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος, ενάντια στην επέλαση των ΑΠΕ ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές, στην εγκατάσταση του LNG στην Αλεξανδρούπολη, ενάντια στα σχέδια των χρυσοθήρων.

Άνθρωποι που μπήκαν μπροστά και καθυστέρησαν, αντιπάλεψαν, ανέδειξαν τους κινδύνους, από το πέρασμα της φονικής μηχανής του ΝΑΤΟ από την περιοχή μας, από τη συμμετοχή της χώρας και της περιοχής μας ειδικά, σε έναν άδικο πόλεμο μεταξύ ληστών.

Αγωνιστές που παλεύουν για τα δίκια των αγροτών, για κατώτερες εγγυημένες τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν ένα εισόδημα στους αγρότες ώστε να μείνουν στη γη τους και να μην ρημάζουν τα χωριά και η ύπαιθρος, για την μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων ώστε να μπορεί να τα προμηθευτεί και η λαϊκή οικογένεια της πόλης, να έχει πρόσβαση σε ποιοτικά και φτηνά αγαθά.

Για να γίνουν τα απαραίτητα έργα ώστε να μην πνιγόμαστε και να μην καιγόμαστε κάθε τόσο, να μην πέφτουν οι γέφυρες η μία μετά την άλλη. Όταν οδηγείς στο επαρχιακό δίκτυο να μην νιώθεις ότι είσαι σε καράβι σε φουρτουνιασμένη θάλασσα. Για συχνές, φτηνές, ασφαλείς θαλάσσιες μεταφορές προς τα νησιά της περιοχής μας. Για να αξιοποιηθεί το υδάτινο δυναμικό και η γεωθερμία τόσο στην ενέργεια όσο και στην αγροτική παραγωγή.

Άνθρωποι που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να βελτιωθεί η κατάσταση στην υγεία και την παιδεία στην περιοχή μας, να στελεχωθούν τα νοσοκομεία, να υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στα αναγκαία φάρμακα, να δημιουργηθούν ΚΥ που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες της περιοχής, να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα κενά σε σχολική στέγη, για όλες τις βαθμίδες, η τραγική κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σχολικά κτήρια. Στην πρόνοια και τη φροντίδα ώστε να μην βρίσκουν τοίχο τα αιτήματα των ανθρώπων με αναπηρία, των καρκινοπαθών, άλλων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Για να μην γίνονται ο αθλητισμός και ο πολιτισμός λέξεις άγνωστες στους πολλούς, ή να αναγκάζονται σε υπέρογκα έξοδα οι λαϊκές οικογένειες για να καλυφτούν και αυτές οι βασικές ανάγκες.

Άνθρωποι που αγωνίζονται ώστε τα φυσικά κάλλη της περιοχής μας να είναι προσβάσιμα σε όλους, ο τουρισμός να αφορά και τους κατοίκους της περιοχής να μη γινόμαστε βορά στις ορέξεις των μεγαλοξενοδόχων. Για λαϊκή στέγη φτηνή με πρόσβαση ειδικά στα νέα ζευγάρια που αδυνατούν να καλύψουν τα ενοίκια που έχουν φτάσει στο Θεό.

Άνθρωποι που παλεύουν για να διαμορφωθούν χώροι φιλοξενίας με όλο το απαραίτητο προσωπικό ώστε να στηρίζονται γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές.

Άνθρωποι που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους σε κάθε αδύναμο και κάθε έναν που έχει ανάγκη χωρίς διαχωρισμό ανάλογα με το χρώμα του δέρματος, την θρησκεία, την εθνοτική καταγωγή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Άνθρωποι που αγωνίζονται για τα ιδιαίτερα ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας στην περιοχή.

Άνθρωποι που αναδεικνύουν τις πραγματικές αιτίες του μεταναστευτικού - προσφυγικού, που αντιπαλεύουν τις πολιτικές που τις δημιουργούν, που αγωνίζονται ώστε να μη γίνει η περιοχή μας φυλακή ξεριζωμένων, που διεκδικούν την δημιουργία κέντρων αίτησης ασύλου μέσα στην Τουρκία με ευθύνη της ΕΕ και της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ και την ασφαλή μεταφορά τους στις χώρες που επιθυμούν.

Για όλους αυτούς του λόγους αξίζει να ενισχυθούν από το λαό της περιοχής. Να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο από αγωνιστές περιφερειακούς Συμβούλους που θα διεκδικούν για την περιοχή, θα είναι τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή του λαού!».
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2043,Αλεξανδρούπολη,8461,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3304,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,686,Δράμα,114,Έβρος,18334,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2522,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1478,Ελλάδα,1303,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,293,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,748,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1481,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3867,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6133,Ροδόπη,411,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,550,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,60,Τυχερό,53,Υγεία,1087,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ο Διονύσης Κλάδης υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Ο Διονύσης Κλάδης υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Το στέλεχος του ΚΚΕ Διονύσης Κλάδης θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoBIU85ejbJPwrTTVDewFFJPfX56d4z3XKW8ld1OhCK3Lm6S235etwVqRlJVQhkVcklrB8XkcPaE4ehMzEHKppQrYge-mSGZKwCobxLg70-oGX0Q2elceY5LXxUhaOwMB97w2UZnekyZZnZVgjHhWeRoYhshLc0BvTiAWHbx-9zoxCi_LDAi-3HnLX/s16000/IMG_20230428_171918.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoBIU85ejbJPwrTTVDewFFJPfX56d4z3XKW8ld1OhCK3Lm6S235etwVqRlJVQhkVcklrB8XkcPaE4ehMzEHKppQrYge-mSGZKwCobxLg70-oGX0Q2elceY5LXxUhaOwMB97w2UZnekyZZnZVgjHhWeRoYhshLc0BvTiAWHbx-9zoxCi_LDAi-3HnLX/s72-c/IMG_20230428_171918.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/05/blog-post_34.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/05/blog-post_34.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων