Περιοδεία Θανάση Παφίλη στον Έβρο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης επισκέφτηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου τον Έβρο.

Περιοδεία Θανάση Παφίλη στον Έβρο
Τον Έβρο επισκέφτηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της Κ,Ε., κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Θανάση Παφίλη ήταν η γαλακτοβιομηχανία «ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ» στο Διδυμότειχο. Το κλιμάκιο του Κόμματος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας και ενημερώθηκε από τη διεύθυνση για την παραγωγή που γίνεται στη γαλακτοβιομηχανία.


Συνομιλώντας ο Θανάσης Παφίλης με τους εργαζόμενους ανέφερε: «Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν αποκτήσει σημαντική πείρα όλα αυτά τα χρόνια από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν τόσο από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όσο τώρα της ΝΔ και με βάση τις δικές τους ανάγκες να πάνε στην κάλπη. Δεν πρέπει να δώσουν με την ψήφο τους συγχωροχάρτι σε αυτή την πολιτική που μείωσε μισθούς και συντάξεις, έφτασε τις τιμές στην Ενέργεια και στα καύσιμα στα ύψη. Που άφησε υποστελεχωμένες, υποχρηματοδοτούμενες της δημόσιες μονάδες Υγείας, τα σχολεία της περιοχής. Την ώρα που δίνονται δισεκατομμύρια ευρώ στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, επιδοτήσεις, φοροαπαλλαγές προκειμένου να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Επίσης, αναφέρθηκε στην πολιτική που εμπλέκει ακόμα περισσότερο τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και μετατρέπει την περιοχή σε στόχο αντιποίνων, με την παρουσία της αμερικανοΝΑΤΟικής βάσης στην Αλεξανδρούπολη.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ που αποτελεί τη μοναδική ασπίδα προστασίας για τα λαϊκά δικαιώματα, που μπήκε μπροστά για την οργάνωση της πάλης του λαού μας για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, για ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας. Για να βγει πιο αδύνατη η όποια νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση και ισχυρό το λαϊκό εργατικό κίνημα με πιο ισχυρό ΚΚΕ.


Στο κλιμάκιο του ΚΚΕ συμμετείχαν επίσης οι Τριαντάφυλλος Φωτιάδης, αντιπλοίαρχος ε.α, υποψήφιος βουλευτής Έβρου, Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργος Πυργελής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και Κώστας Ζαλουφλής, μέλος της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σύσκεψη με Αγροτικούς Συλλόγους του Έβρου

Σε σύσκεψη με εκπροσώπους Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών του Βόρειου Έβρου, στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Βύσσας, μίλησε το μεσημέρι, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Έβρο, ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ.


Οι εκπρόσωποι των αγροτών αλλά και απλοί αγρότες, που συμμετείχαν στη σύσκεψη παρουσίασαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχα το υψηλό κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα τους, αλλά και την έλλειψη εγγυοβελτιωτικών αντιπλημμυρικών έργων που έχει σαν αποτέλεσμα πολύ συχνά να πλημμυρίζουν τα χωράφια τους και να χάνουν την παραγωγή τους. Ανέδειξαν επίσης τις επιπτώσεις στο λαό της περιοχής, εξαιτίας της υποστελέχωσης των Κέντρων Υγείας, των προβλημάτων στα σχολεία κ.α. Μια συνδυασμένη κατάσταση που οδηγεί τους νέους να εγκαταλείπουν τον τόπο τους αφού δεν μπορούν να εξασφαλίσουν εισόδημα και οι συνθήκες διαβίωσης διαρκώς χειροτερεύουν.


Ο Θανάσης Παφίλης αναφέρθηκε στην άρνηση των κυβερνήσεων, διαχρονικά, να ικανοποιήσουν τα βασικά αιτήματα των αγροτών για κατώτερες εγγυημένες τιμές, αφορολόγητο πετρέλαιο, κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια, αλλά και την κατάργηση του χρηματιστηρίου ενέργειας.

Σημείωσε ότι γνωρίζουν καλά οι αγρότες ότι τα προβλήματά τους είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ), υπηρετώντας τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΚΑΠ, τη στρατηγική συνολικά της ΕΕ.

Αλλά και ότι με τους επίμονους, μαχητικούς αγώνες τους όλη την προηγούμενη περίοδο, κατάφεραν να αποσπάσουν κάποια αποτελέσματα.

Τους κάλεσε να ενισχύσουν το ΚΚΕ που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τους, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα τους. Να δυναμώσουν την προοπτική για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

Θ. Παφίλης: Να κάψουμε τα αντιλαϊκά σενάρια με την ενίσχυση του ΚΚΕ

Σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη μίλησε ο Θανάσης Παφίλης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Έβρου.

Την εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο «Εγνατία», άνοιξε ο Γιώργος Πυργελής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.


Ο Θανάσης Παφίλης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε και στη μεγάλη και συγκινητική αλληλεγγύη που εξέφρασε ο ελληνικός λαός στους πληγέντες λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Αποσπάσματα της ομιλίας:

«Από τον ακριτικό Έβρο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας, που κι αυτός όπως και ο λαός της Συρίας βιώνει τις επιπτώσεις μιας μεγάλης φυσικής καταστροφής, αλλά πριν από όλα βιώνει τις επιπτώσεις της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων που τον αφήνουν αθωράκιστο για τα κέρδη μιας χούφτας μεγαλοκατασκευαστών, νιώθουμε την ανάγκη να επαναλάβουμε το κάλεσμα να συνεχιστεί και να δυναμώσει το κύμα αλληλεγγύης που εκφράστηκε τις τελευταίες μέρες από τον ελληνικό λαό. Νιώθουμε την ανάγκη με έργα και όχι με λόγια να στείλουμε το μήνυμα στα ταξικά μας αδέλφια να αντέξουν για να μπορέσουν να ξανασηκωθούν όρθιοι και να παλέψουν για τη ζωή και το μέλλον τους. Να οργανωθούν και να αντιπαρατεθούν με τις επιλογές της δικής τους αστικής τάξης.

Είναι αυτές οι επιλογές που οδήγησαν στο έγκλημα των κολοσσιαίων διαστάσεων καταστροφών, της εγκατάλειψης των πληγέντων στη μοίρα τους, της ανυπαρξίας μέτρων από το κράτος για την επιβίωσή τους. Είναι αυτές οι ίδιες επιλογές που καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους λαούς για να δικαιολογήσουν τις διεκδικήσεις στο παζάρι που διεξάγεται ανάμεσα στις δύο κυβερνήσεις.

Η γνήσια λαϊκή αλληλεγγύη που ξεδιπλώθηκε με συγκινητικό τρόπο δεν έχει σχέση με την υποκρισία των κυβερνήσεων.

Γιατί αυτές ακόμα και το δράμα του τουρκικού λαού το βλέπουν σαν "ευκαιρία" όπως λένε οι ίδιοι, χωρίς ντροπή, για να στήσουν ένα καινούριο παζάρι, με σκοπό να προωθήσουν τους επικίνδυνους σχεδιασμούς των δύο αστικών τάξεων και των αμερικανοΝΑΤΟικών στην περιοχή.

Μόλις προχθές και με την παρουσία του Αμερικάνου ΥΠΕΞ Μπλίνκεν εγκαινιάστηκε ο 4ος Στρατηγικός Διάλογος ΗΠΑ - Ελλάδας, που ξεκίνησε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιείται επί ΝΔ. Βασικό του περιεχόμενο είναι το θέμα της ελληνικής συμμετοχής στον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως και η ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση των αμερικανικών βάσεων που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο. Ήδη στο επίκεντρο της συζήτησης έχει μπει και η αποστολή αρμάτων μάχης "Leopard" στην Ουκρανία. Το παζλ της ελληνικής εμπλοκής συμπληρώνουν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί για τη μετατροπή της Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο για το αμερικανικό LNG και την απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο.

Φυσικά ο Μπλίνκεν συναντήθηκε και με τον Τσίπρα με την ίδια ακριβώς ατζέντα. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή του "διαβολικά καλού Τραμπ" πρωτοστατεί στη "σύσφιξη" των σχέσεων ΗΠΑ και Ελλάδας. Άλλωστε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ήταν η πρώτη μετά το 1974 που επέκτεινε τη συμφωνία για τις βάσεις στην Ελλάδα και ανάμεσα σε άλλες προέκυψε και η Αλεξανδρούπολη.

Καθόλου τυχαία δεν επισκέφτηκε την πόλη, το λιμάνι και τη 12η Μεραρχία, η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, προχθές τη Δευτέρα, συνοδευόμενη από τον Έλληνα Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, την Επιτετραμμένη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και τη Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.


Ο λαός να απορρίψει τη μετατροπή της χώρας σε στρατιωτικό κόμβο

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις το ΚΚΕ καλεί το λαό του Έβρου και όλης της χώρας σε επαγρύπνηση. Το φιτίλι του πολέμου καίει και το ενδεχόμενο της κλιμάκωσης και επέκτασής του είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Να απορρίψει τη στρατηγική συμφωνία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Βελόπουλου για τη μετατροπή της περιοχής σε στρατιωτικό κόμβο εξυπηρέτησης των αμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών. Όλοι τους συμφωνούν στην εμπλοκή της χώρας και φυσικά της περιοχής μας, στη μετατροπή της σε ορμητήριο των φονιάδων και ταυτόχρονα σε στόχο αντιποίνων από το αντίπαλο στρατόπεδο. Αν κάτι ψελλίζουν είναι για τα ανταλλάγματα που κάποιοι λένε ότι θα μπορούσαν να είναι περισσότερα. Λες και υπάρχουν ανταλλάγματα για το λαό από το δρόμο που οδηγεί στο σφαγείο.

Όλοι τους κάνουν πως δεν ακούν και δεν βλέπουν όταν από τα πιο επίσημα χείλη, ακόμα και από τον ΥΠΕΞ της Ρωσίας εκστομίζονται απειλές για την Αλεξανδρούπολη και ολόκληρη την περιοχή. Χειροκροτούν την παρουσία χιλιάδων μακελάρηδων, τις πρόβες πολέμου στο Πετροχώρι της Ξάνθης, τη συζήτηση που ανοίγει για το λιμάνι της Καβάλας και το πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα και προσπαθούν να πείσουν το λαό ότι "έτσι θα έρθει η ανάπτυξη". Μόνο που η "ανάπτυξη" που υπόσχονται μέχρι στιγμής αφορούσε τα… αυγά που καταναλώθηκαν και τα τατουάζ που έκαναν! Και τα αυγά μάλιστα μας τελείωσαν αφού η μεγάλη πτηνοτροφική μονάδα βγαίνει στο σφυρί!!!

Ακόμα περισσότερο έχει αποδειχθεί ότι καμία προστασία δεν προσφέρουν οι φονιάδες των λαών. Ούτε οι προκλήσεις και διεκδικήσεις της τούρκικης αστικής τάξης μειώθηκαν, ούτε το ΝΑΤΟ αποδείχθηκε "εγγυητής" της ασφάλειας και των συνόρων μας. Ως κόμμα αλλά και μέσα από τους φορείς του λαϊκού κινήματος πραγματοποιήσαμε δεκάδες κινητοποιήσεις, μαχητικές δράσεις, εκδηλώσεις, γεγονός που έχει τη δική του συμβολή σε ένα κόσμο που αγανακτά αλλά χρειάζεται να δει κάποιους να μπαίνουν μπροστά με τόλμη και αφοβία. Οι εικόνες με τους κομμουνιστές απέναντι στα ΝΑΤΟϊκά τρένα, έξω από το Πετροχώρι της Ξάνθης τις ημέρες των ΝΑΤΟϊκών ασκήσεων φώτισαν το δρόμο της αντιπαράθεσης με την πολιτική της "γεωπολιτικής αναβάθμισης" του ελληνικού κεφαλαίου. Το σύνθημα "Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών, ούτε βάση των φονιάδων ούτε στόχος αντιποίνων" μπορεί να εκφράσει το αντιϊμπεριαλιστικό αίσθημα του λαού της περιοχής.

Η στάση όλων των δυνάμεων μπροστά στα σχέδια αυτά πρέπει να γίνει κριτήριο ψήφου. Ιδιαίτερα ο "χαμαιλεοντισμός" του ΣΥΡΙΖΑ, που αφού προετοίμασε τη συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για τις βάσεις, καθιέρωσε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με κράτη όπως το Ισραήλ, το κράτος - δολοφόνο του Παλαιστινιακού λαού, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και άλλες "δημοκρατικές" δυνάμεις, τώρα ψελλίζει για "ετεροβαρή συμφωνία", για "τον εμπορικό χαρακτήρα του λιμανιού που χάνεται" κλπ.

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους στρατευμένους νέους και τους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού και τους καλούμε να μην νομιμοποιήσουν στη συνείδησή τους τις πολιτικές επιλογές των κυβερνήσεων. Ο δικός τους ρόλος και αποστολή δεν είναι να υπηρετούν τα ΝΑΤΟϊκά γεράκια του πολέμου αλλά να υπερασπίζονται τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, που από τη σκοπιά των συμφερόντων του λαού μας δεν μπαίνουν σε τραπέζια και παζάρια επικίνδυνων διευθετήσεων για να εξασφαλιστεί δήθεν η ειρήνη. Αυτό αποδεικνύει όλη η σύγχρονη ιστορία. Αυτό αποδεικνύει και η πρόσφατη εμπειρία από την Ουκρανία, όπου πριν από την εδώ και ένα χρόνο σφαγή που γίνεται από τα δύο ιμπεριαλιστικά στρατόπεδα που συγκρούονται, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ από τη μία πλευρά και τη Ρωσία από την άλλη, είχαν προηγηθεί από το 2014 τέτοιες συμφωνίες και διευθετήσεις, υποτίθεται στο όνομα της ειρήνης. Μιας ειρήνης ιμπεριαλιστικής, με το πιστόλι στον κρόταφο των λαών.


Μπορούμε να κάψουμε τα αντιλαϊκά σενάρια με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη

Από τον ακριτικό Έβρο στέλνουμε σήμερα το μήνυμα της εκλογικής ενίσχυσης του ΚΚΕ! Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε όσους συναντηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια σε κοινούς αγώνες, σε αυτούς με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες. Για το μεροκάματο, για την εργασιακή ασφάλεια, την Υγεία και την Παιδεία των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων. Πιαστήκαμε χέρι - χέρι στις μεγάλες απεργιακές μάχες, στα μεγάλα συλλαλητήρια. Περπατήσαμε μαζί στο δρόμο του αγώνα για μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης από την ακρίβεια, που μέρα με τη μέρα κατασπαράζει μισθούς και συντάξεις, για να κερδίσουμε πάλι το 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο, την 13η και 14η σύνταξη. Η πρόσφατη απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, είχε και τη δική μας καθοριστική συμβολή!

Καλούμε λοιπόν, όλους όσοι ακόμα το σκέφτονται, αυτή τη φορά τη σκέψη, να την κάνουν επιλογή, και την επιλογή, πράξη. Να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι.

Κανένας λαϊκός άνθρωπος, κανένας νέος και καμία νέα να μην παρασυρθεί από το ρατσιστικό μίσος και το παραλήρημα των ναζιστών και φασιστών, τον δήθεν αντισυστημικό τους λόγο. Είναι αποδεδειγμένα εγκληματίες ακριβώς γιατί είναι ναζιστές και αποτελούν το πιο αποκρουστικό πρόσωπο του ίδιου του συστήματος. Πάντα τα βάζουν με τους αδύναμους και τους αγωνιστές και στηρίζουν το κεφάλαιο.

Μόνοι τους και όλοι μας! Τέρμα οι διπλοί εκβιασμοί! Κάτω τα ψευτοδιλήμματα! Μπορούμε να κάψουμε όλα τα αντιλαϊκά σενάρια! Μπορούμε να βαδίζουμε χέρι-χέρι στο δρόμο της τιμής και του χρέους, στο δρόμο της ελπίδας και του αγώνα!».
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,605,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2042,Αλεξανδρούπολη,8453,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,145,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3301,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,684,Δράμα,114,Έβρος,18323,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2520,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1475,Ελλάδα,1303,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,631,Εργασία,23,Εργασιακά,291,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,747,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,671,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1481,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3863,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6129,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,549,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,60,Τυχερό,53,Υγεία,1085,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Περιοδεία Θανάση Παφίλη στον Έβρο
Περιοδεία Θανάση Παφίλη στον Έβρο
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης επισκέφτηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου τον Έβρο.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0B8LtsDPlTKNA5Ay6oYyLlLaoS2-O61SEzWcXtb0_W2rYgG79rqvue4twYSjrHpikFifOoRMk5ehvE6kp5-JmlAjmG6pvKd8wdRPH-fJD1SMTNouSMRL3SOUSkuKVrAB__K2pTthaUTb1EyRUGiei5y2NI783Jpe4Wvk3lIh9YUkDGfoGumvk5R2R/s16000/014550.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0B8LtsDPlTKNA5Ay6oYyLlLaoS2-O61SEzWcXtb0_W2rYgG79rqvue4twYSjrHpikFifOoRMk5ehvE6kp5-JmlAjmG6pvKd8wdRPH-fJD1SMTNouSMRL3SOUSkuKVrAB__K2pTthaUTb1EyRUGiei5y2NI783Jpe4Wvk3lIh9YUkDGfoGumvk5R2R/s72-c/014550.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/02/blog-post_67.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/02/blog-post_67.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων