Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κομοτηνή

Συγκέντρωση της Τ.Ε. Ροδόπης του ΚΚΕ στην Κομοτηνή με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κομοτηνή
Με ιδιαίτερη τη συμμετοχή της νεολαίας πραγματοποιήθηκε στη Κομοτηνή η συγκέντρωση της Τ.Ε. Ροδόπης του ΚΚΕ, με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Νίκος Βαριεμίδης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, ενώ στη συνέχεια, παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε., ο Διονύσης Κλάδης, μέλος Κ.Ε. του ΚΚΕ και γραμματέας της Ε.Π. Αν. Μακεδονίας - Θράκης και ο Σιδέρης Μιχαηλίδης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.


Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, από την Ροδόπη θα είναι υποψήφια η Εμπρού Γιουσούφ, γραφίστρια, στέλεχος της Τ.Ο. Ροδόπης του ΚΚΕ, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) και μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας «Fireart».

Το Ψηφοδέλτιο Ροδόπης του ΚΚΕ απαρτίζουν οι:
  • Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Γραμματέας της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ, πρόεδρος της ΕΝΙΔΥΚ και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής.
  • Αμαλία Κασαπαντωνίου, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ, γραμματέας του ΔΣ της ΕΝΙΔΥΚ, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης, και μέλος ΔΣ της ΟΓΕ.
  • Ιμπραήμ Κεραντζή, αρχιτέκτονας, διατηρεί τεχνικό γραφείο στις Σάπες Ροδόπης, μέλος της Αντιπροσωπείας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών - Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ).
  • Κατερίνα Ταξοπούλου, Φιλόλογος.
  • Αλή Χατσή Αλή (Αλή Καμπέρ) Λογιστής, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, διατηρεί λογιστικό γραφείο στη Κομοτηνή.


Ενεργειακή φτώχεια για τον λαό και κέρδη για το κεφάλαιο

Ο Γιάννης Πρωτούλης, τόνισε μεταξύ άλλων πως εμπόδιο στην αυτονόητη προσδοκία του λαού της περιοχής να ζήσει στον ακριτικό του τόπο απολαμβάνοντας μια αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα στέκεται η πολιτική που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις, τα αστικά κόμματα. Αναφερόμενος στη πλούσια πείρα των εργαζομένων, της νεολαίας, του λαού συνολικά, από την υλοποίηση αυτής της πολιτικής, τους κάλεσε να βάλουν σε προτεραιότητα τη δική τους ζωή, τις δικές τους ανάγκες και να πάρουν τη θέση τους δίπλα στο ΚΚΕ, σε όλες τις μάχες και στις εκλογές που βρίσκονται μπροστά την Άνοιξη.


Στην ομιλία του, ιδιαίτερα στάθηκε στο ζήτημα της ενεργειακής φτώχειας που μαστίζει το λαό της Ροδόπης και όλης της Θράκης. Όπως σημείωσε, η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις αστικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες θα υπηρετεί την αστική τάξη που έχει την εξουσία, θα ζητήσει από το λαό να συνεχίσει να κρυώνει στο σπίτι του, γιατί η «πράσινη µετάβαση», και συνολικά η ενεργειακή πολιτική σημαίνει πανάκριβη Ενέργεια και ενεργειακή φτώχεια.

«Και δω στην Κομοτηνή, σε ολόκληρη τη Θράκη, γνωρίζετε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ένας τόπος να διαφημίζεται ως ενεργειακός κόμβος», είπε, και πρόσθεσε: «Τόσες φορές έχει έρθει ο Μητσοτάκης εδώ στην περιοχή για να διαφημίσει τα μεγαλόπνοα σχέδια της κυβέρνησής του, σχέδια για να πλουτίσουν οι ενεργειακοί όμιλοι και να αποσπάσει τη λαϊκή στήριξη.

Η πραγματικότητα, όμως είναι αμείλικτη. Γιατί ο λαός της Κομοτηνής, όλης της Θράκης, εξακολουθεί να μη μπορεί να ζεσταθεί τώρα το χειμώνα… Ακόμα και σχολεία με μικρά παιδιά να απειλούνται ότι θα μείνουν χωρίς ρεύμα.

Εμείς θα επιμένουμε να αναδεικνύουμε, αυτό που ξέρουν και οι πέτρες εδώ στη Ροδόπη, στη Θράκη.

Την ίδια ώρα που τα ενεργειακά έργα διαδέχονται το ένα το άλλο (αγωγός TAP, διασυνδετήριος αγωγός με Βουλγαρία IGB, δίκτυο οικιακού φυσικού αερίου, δεκάδες αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα, μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο στην Βιομηχανική Περιοχή), η περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κατατάσσεται στις θλιβερές πρώτες θέσεις - σε επίπεδο ΕΕ - στην ενεργειακή φτώχεια, στην ανεργία των νέων, στην οικονομική ανέχεια!

Όπως και τα σχέδια εναλλακτικής τροφοδοσίας, όπως είναι το υγροποιημένο και πανάκριβο αμερικάνικο φυσικό αέριο LNG. Οι Έλληνες εφοπλιστές είναι που πρωταγωνιστούν στη μεταφορά του και ετοιμάζονται για χρυσές δουλειές και τρίβουν τα χέρια τους για τις εδώ επενδύσεις που επιταχύνονται για το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) στην Αλεξανδρούπολη, με τον πρωθυπουργό να εξαγγέλλει πρόσφατα και δεύτερο σταθμό πλωτού Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (FSRU).

Είναι σχεδιασμοί που στόχο έχουν να δώσουν κερδοφόρα διέξοδο στα τεράστια υπερσυσσωρευμένα κεφάλαια που έχουν συγκεντρώσει μονοπώλια της Ενέργειας και άλλων κλάδων».


Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές της μουσουλμανικής μειονότητας να στηρίξουν ακόμα πιο αποφασιστικά το ΚΚΕ

Ακόμα, ο Γιάννης Πρωτούλης απεύθυνε ιδιαίτερο κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές της μουσουλμανικής μειονότητας, σ’ αυτές τις εκλογές, να στηρίξουν ακόμα πιο αποφασιστικά το ΚΚΕ, σημειώνοντας:

«Γιατί έχουν αποδείξεις για το πού τους έχει οδηγήσει η πολιτική όλων των άλλων κομμάτων που τους κοιτάνε μόνο ως ψήφους και παίζουν στην πλάτη τους επικίνδυνα παιχνίδια.

Ξέρουν ότι οι κομμουνιστές παλεύουν ενάντια σε κάθε διαχωρισμό και καταπίεση για την κοινή πάλη όλων των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των βιοπαλαιστών αγροτών ανεξάρτητα από θρησκεία, εθνοτική καταγωγή.

Ξέρουν ότι μόνο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας έχουν κοινή θέση και παλεύουν και στις δύο χώρες ενάντια στην εκμετάλλευση, στον ανταγωνισμό για το κέρδος που οδηγεί στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, αγωνίζονται για να ζουν οι λαοί ειρηνικά, ενάντια σε κάθε προσπάθεια αλλαγής συνόρων και των συνθηκών που τα ορίζουν και ενάντια στο να συρθούν οι γειτονικοί λαοί στο πολεμικό σφαγείο.

Γνωρίζουν πως οι κομμουνιστές αγωνίζονται στην πράξη για να γίνουν οι μειονότητες γέφυρες φιλίας των λαών.

Όπως, για παράδειγμα, με την κοινή έκθεση Ελλήνων και Τούρκων καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκε και εδώ στην Κομοτηνή με μεγάλη επιτυχία»

Η υποψηφιότητα της Γιουσούφ Εμπρού από τη μουσουλμανική μειονότητα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, αποδεικνύει τη σταθερή ανάδειξη από το Κόμμα μας των προβλημάτων που βιώνει η μειονότητα. Όπως επίσης και οι υποψηφιότητες του Κερατζή Ιμπραήμ και του Χατσή Αλή Αλή εδώ στην Ροδόπη και της Μαξούμ Μπιργκιούλ στην Ξάνθη».


Το αστικό κράτος είναι εχθρικό για τον λαό

Στη συνέχεια, ο Γ. Πρωτούλης σημείωσε πως η όποια κυβέρνηση της ΝΔ, ή του ΣΥΡΙΖΑ προκύψει μετά τις πρώτες ή τις δεύτερες εκλογές, θα ζητήσει από το λαό να κάνει ξανά θυσίες για να αντιµετωπιστεί η οικονομική καπιταλιστική κρίση που κυοφορείται στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, ώστε να στηριχθούν οι επιχειρήσεις με νέα κίνητρα και επιδοτήσεις «για να μην κλείσουν» και τόνισε:

«Βέβαια σε τέτοια και άλλα "κίνητρα" προσβλέπουν οι "νέοι" ιδιοκτήτες της "Shelman", μιας επιχείρησης που χρεοκόπησε εδώ στη Ροδόπη και άφησε ένα σωρό χρέη στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Απόδειξη, πως τις επιχειρήσεις δεν τις κλείνουν οι εργαζόμενοι γιατί ζητάνε πολλά, αλλά οι ίδιοι οι καπιταλιστές ανοίγουν και κλείνουν τις επιχειρήσεις τους όποτε θέλουν, ανάλογα με το ποσοστό κέρδους που επιδιώκουν… Και οι εργαζόμενοι, είτε σε ανάπτυξη είτε σε κρίση, πληρώνουν τα σπασμένα.

Εννοείται βέβαια πως αυτές οι επιχειρήσεις έχουν δίπλα τους ένα αστικό κράτος έτοιμο, ικανό και χωρίς καθυστερήσεις να τρέξει τα κερδοφόρα συμφέροντα τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με την αρνητική εξέλιξη στο ζήτημα της εξόρυξης του χρυσού στην περιοχή.

Θα επαναλάβουμε λοιπόν, πως για το ΚΚΕ ο χρυσός αποτελεί λαϊκή περιουσία και δεν τον παραδίδουμε στους επιχειρηματικούς ομίλους, δεν θυσιάζουμε το περιβάλλον, την υγεία και τις ζωές των κατοίκων για τα κέρδη των λίγων. Εδώ θα είμαστε, μαζί με τους κατοίκους για να βάλουμε φρένο στα επικίνδυνα σχέδιά τους.

Είναι το ίδιο αστικό κράτος που όταν πρόκειται να θωρακίσει την αντιλαϊκή πολιτική, βάζει μπροστά την καταστολή και τις διώξεις, χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, όπως αποδεικνύουν οι διώξεις, οι μηνύσεις σε δυνάμεις του Κόμματος και του κινήματος.

Αλλά όταν πρόκειται για την προστασία της ζωής του λαού, για την προστασία του περιβάλλοντος, είναι αργό και ανίκανο, όπως αποδείχτηκε στις μεγάλες πυρκαγιές στο δάσος της Δαδιάς, στο Παπίκιο Όρος εδώ στη Ροδόπη, στη Θάσο και τη Σαμοθράκη.

Τραγικά τα αποτελέσματα εμπλοκής της επιχειρηματικής δράσης με τη δημόσια παιδεία

Αναφερόμενος ακόμα στα τραγικά αποτελέσματα της εμπλοκής της επιχειρηματικής δράσης με την δημόσια παιδεία, είπε: «…Επιχειρηματική δράση και δημόσια υγεία και παιδεία δεν συμβιβάζονται. Τα παραδείγματα πολλά και τραγικά…

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στο οποίο σπουδάζουν παιδιά του λαού, πολλά από μακρινές περιοχές.

Όσο το Πανεπιστήμιο εμπλέκεται με την επιχειρηματικότητα, τόσο οι πόροι κατευθύνονται στην έρευνα για λογαριασμό των επιχειρήσεων και μειώνονται τα κονδύλια για την μέριμνα των φοιτητών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το κόψιμο των δωρεάν λεωφορείων για το Πανεπιστήμιο, οι νέες εστίες με τα γνωστά ΣΔΙΤ με δήθεν «χαμηλό» ενοίκιο για τους φοιτητές».

Η μετατροπή της περιοχής σε στρατιωτικό κόμβο γεννά μόνο κινδύνους για το λαό

«Η όποια κυβέρνηση της ΝΔ, ή του ΣΥΡΙΖΑ προκύψει θα ζητήσει “λευκή επιταγή” από το λαό για να εμπλακεί ακόμα βαθύτερα η χώρα στα πολεμικά αµερικανοΝΑΤΟικά σχέδια από την Ουκρανία ως τη Μέση Ανατολή» ανέφερε ακόμα ο Γ. Πρωτούλης, και πρόσθεσε:

«Σχέδια που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν τα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης, ενώ μεγαλώνουν τους κινδύνους για το λαό μας.

Κι αυτά τα σχέδια στην περιοχή της Θράκης περνάνε μέσα από τη μετατροπή της περιοχής σε στρατιωτικό κόμβο.

Ένας στόχος που υλοποιείται μπροστά στα μάτια του λαού της περιοχής με τον ρόλο που έχει αναλάβει να παίξει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η λεγόμενη «Σούδα του Βορρά».

Ευθύνες βέβαια βαραίνουν και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προετοίμασε αυτή την εξέλιξη με τη μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε ΝΑΤΟϊκό λιμάνι.

Ήδη ο λαός της περιοχής έχει πάρει μια γεύση τι σημαίνει αυτό.

Όταν, τόσο το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όσο και το αεροδρόμιο της χρησιμοποιούνται συστηματικά για τη μεταφορά αμερικανοΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών δυνάμεων και εξοπλισμού με προορισμό τη συνοριακή γραμμή της Ρωσίας.

Σ’ αυτό το λιμάνι τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί μια γιγαντιαία απόβαση αμερικανικών δυνάμεων με χιλιάδες στρατιώτες, αξιωματικούς, με μεταφορά οπλισμού, ελικοπτέρων, αρμάτων μάχης κ.λπ., με προορισμό την Ανατολική Ευρώπη.

Πρόσφατη ήταν η παρουσία στρατευμάτων που έστειλε η δήθεν «προοδευτική» κυβέρνηση της Ισπανίας, το πρότυπο του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συμμετέχει κι αυτή με τα μπούνια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Και στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «κάντο όπως η Ισπανία»!

Μαζί με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στην υπηρεσία και διάθεση του ΝΑΤΟ, η κυβέρνηση της ΝΔ, έχει θέσει κι άλλες υποδομές της περιοχής.

Όπως το στρατόπεδο «Γιαννούλη», το στρατόπεδο και το πεδίο βολής στο Πετροχώρι της Ξάνθης, οδικούς άξονες, το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Στην ουσία όμως, έχει μετατρέψει ολόκληρη την περιοχή σε στόχο αντιποίνων από αντίπαλα στρατόπεδα! Κι αυτό, δεν το λέμε για να κινδυνολογήσουμε το έχουν πει αρκετές φορές οι ίδιοι οι Ρώσοι αξιωματούχοι».
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,608,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8531,Άμυνα,348,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3017,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3318,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,696,Δράμα,116,Έβρος,18437,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2559,Εκκλησία,1230,Εκπαίδευση,1490,Ελλάδα,1311,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,71,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,298,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,52,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,327,Θράκη,754,Ιστορία,229,Καβάλα,192,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,583,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,673,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,342,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1497,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,275,Περιβάλλον,425,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3889,Πολιτική,1483,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6165,Ροδόπη,415,Σαμοθράκη,667,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,558,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,287,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,53,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,64,Τυχερό,53,Υγεία,1094,Φέρες,392,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κομοτηνή
Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κομοτηνή
Συγκέντρωση της Τ.Ε. Ροδόπης του ΚΚΕ στην Κομοτηνή με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV1B1Bej88y2-enuyp4GCyn11fFwvAxAVCPjDXgJrl9iD_ghYjBiDWQfhZecfIicuvSK_aa6oSQvDSn4t-kguu4MYCcXJWw0ZQbpITZXzZkuWBbObs_zgaJOcScHLI_-xBjtwH7uUFjIqEFIU1ZctYG-fjeW65idUnFA8PsQolzMAjdkOXthPxQNcZ/s16000/komotini-protoylis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV1B1Bej88y2-enuyp4GCyn11fFwvAxAVCPjDXgJrl9iD_ghYjBiDWQfhZecfIicuvSK_aa6oSQvDSn4t-kguu4MYCcXJWw0ZQbpITZXzZkuWBbObs_zgaJOcScHLI_-xBjtwH7uUFjIqEFIU1ZctYG-fjeW65idUnFA8PsQolzMAjdkOXthPxQNcZ/s72-c/komotini-protoylis.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2023/01/blog-post_85.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2023/01/blog-post_85.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων