Αλέξης Τσίπρας από τη Θράκη: «Η χώρα βρίσκεται σε κλοιό Μητσοτάκη» (photos+video)

Με σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή.

Αλέξης Τσίπρας από τη Θράκη: «Η χώρα βρίσκεται σε κλοιό Μητσοτάκη»
«Η χώρα βρίσκεται σε κλοιό όχι μόνο της πανδημίας, αλλά σε κλοιό Μητσοτάκη. Ήρθε η ώρα να φύγει» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα από την Κομοτηνή όπου ολοκλήρωσε με ομιλία την περιοδεία του στη Θράκη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, το πρωί της Πέμπτης επισκέφτηκε τις Φέρες Έβρου όπου πραγματοποίησε συνάντηση με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και φορείς της περιοχής.


Αλέξης Τσίπρας από τις Φέρες: «Με ψέματα και κοροϊδίες δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια»

«Με ψέματα και κοροϊδίες δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας και έστρεψε τα πυρά του εναντίον της κυβέρνησης, στη συνάντηση που είχε με αγρότες και κτηνοτρόφους στις Φέρες του Έβρου. Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη διπλή αγωνία του για την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και το κύμα ακρίβειας, λέγοντας πώς τα νοικοκυριά και οι παραγωγικές δυνάμεις θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να βγάλουν το χειμώνα που έρχεται, αν δεν υπάρξει στήριξη από την πολιτεία.


Ο Αλ. Τσίπρας, αφού συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την αγωνία τους για την έκρηξη ακρίβειας και την έλλειψη ουσιαστικής στήριξης, έκανε λόγο για το «σύνδρομο της τρίτης εβδομάδας». Την τρίτη εβδομάδα κάθε μήνα τελειώνουν τα χρήματα της μέσης οικογένειας για να βγάλει πέρα το μήνα, σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι την ίδια ώρα «οι υποχρεώσεις τρέχουν και το εισόδημα δεν αυξάνεται».


«Το μέσο νοικοκυριό βγάζει εξαιρετικά δύσκολα το μήνα με τις αυξήσεις» τόνισε ο κ. Τσίπρας, εξειδικεύοντας πως αυτές φθάνουν ως και 30% στο σούπερ μάρκετ, ενώ αυτές στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος «το Δεκέμβρη αναμένεται να είναι από 80 ως και 150%, πέραν αυτών των αυξήσεων που είδαμε ήδη στα προηγούμενα τιμολόγια».

Στο πλαίσιο αυτό, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για νοικοκυριά που δεν θα μπορούν να έχουν θέρμανση, για υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και για λουκέτα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στις αυξήσεις στο πετρέλαιο και τις ζωοτροφές για αγρότες και κτηνοτρόφους, σημειώνοντας πως «το κόστος παραγωγής έχει γίνει διπλάσιο και τριπλάσιο από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια». «Πώς θα μπορέσουν οι αγρότες να σταθούν στα πόδια τους, εάν δεν υπάρξει μία έγνοια για να στηριχθεί το εισόδημά τους» διερωτήθηκε ο Αλ. Τσίπρας.


Στηλίτευσε την απροθυμία της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης απέναντι στην κρίση της ακρίβειας, τονίζοντας ότι «εδώ και τρία χρόνια ο κατώτατος μισθός παραμένει καθηλωμένος» καθώς και ότι απέρριψε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από το Σεπτέμβριο «να παγώσει στο σύνολό του για τους αγρότες ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης, ώστε να εφοδιάζονται με φθηνό πετρέλαιο».


Πρόσθεσε δε, πως η κυβερνητική εξαγγελία που αφορά στους αγροτικούς συνεταιρισμούς «πρέπει να επεκταθεί στο σύνολο των αγροτών», καθώς και ότι η «όποια μείωση του ΦΠΑ για τις ζωοτροφές και τα αγροτικά εφόδια δεν έρχεται να αντισταθμίσει τις πολύ μεγάλες αυξήσεις που είναι  της τάξης του 40%».


Αναφερόμενος στη δεύτερη σοβούσα κρίση, αυτή της πανδημίας, ο Αλ. Τσίπρας απηύθυνε έκκληση «σε όλους να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε την υπόθεση του εμβολιασμού», κάνοντας λόγο για πανστρατιά όχι μόνο για την τρίτη αλλά και για την πρώτη δόση, με αφορμή τους συμπολίτες μας που είναι ανεμβολίαστοι. «Στην περιοχή σας έχουμε ποσοστά πολύ χαμηλά στο 50% και πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:


Αλέξης Τσίπρας από την Κομοτηνή: «Τελειωμένη υπόθεση ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός»

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ήδη ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Είναι μία τελειωμένη υπόθεση ως πρωθυπουργός» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, το βράδυ της Πέμπτης, υπογραμμίζοντας ότι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου θα είναι κυβέρνηση προοδευτική και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές διεξαχθούν.


Ο πιο σκληρός χειμώνας της δεκαετίας

«Μας κυβερνά μία κυβέρνηση που έχει μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία για να στήσει το δικό της καθεστώς. Έχει ξοδέψει εκατ. όχι για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν αλλά να επιβάλει στα ΜΜΕ να κρύψουν την αλήθεια και να λιβανίζουν την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 2 δισ. σε 18 μήνες με απευθείας αναθέσεις σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Και αξιοποιεί αυτό το καθεστώς για δημιουργεί μια πλαστή πραγματικότητα», επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η χώρα είναι πρωταθλήτρια σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Ευρώπη, άνθρωποι καθημερινά πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, αλλά ο πρωθυπουργός λέει ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Φανταστείτε να μην ήταν υπό έλεγχο η πανδημία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας

«Η χώρα είναι πρωταθλήτρια στις τιμές του ρεύματος στην Ευρώπη, η πλειοψηφία των νοικοκυριών δε βγάζει το μήνα, και μας λέει "μη στεναχωριέστε, είναι παροδικό φαινόμενο". Μπαίνουμε έτσι στον πιο δύσκολο, τον πιο σκληρό χειμώνα των τελευταίων χρόνων. Κανείς δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία ή στήριξη από αυτούς που έχουν μεγάλη ευθύνη. Κανείς δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία ή στήριξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Γιατί η χώρα δε βρίσκεται μόνο σε κλοιό πανδημίας και ακρίβειας. Βρίσκεται και σε κλοιό Μητσοτάκη», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε σχεδόν σε όλα όσα υποσχέθηκε και απέτυχε παταγωδώς. Δεν υπάρχει πια αμφιβολία ότι όσο και να τα στηρίξουν τα media ή η διαπλοκή είναι ήδη ένας απερχόμενος πρωθυπουργός, το ξέρει και ο ίδιος το ξέρει και η διαπλοκή», επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας.


«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση»

Ταυτόχρονα ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που ενδεχομένως δεν θέλουν για άλλη μία φορά να αποδεχτούν είναι ότι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου θα είναι κυβέρνηση Προοδευτική. Είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Όποτε και αν αυτές διεξαχθούν». Κι αυτό, όπως είπε, «δεν είναι επιδίωξη του κομματικού στόχου, είναι για άλλη μία φορά κοινωνική αναγκαιότητα για αυτό και θα εκπληρωθεί θέλουν δεν θέλουν τα κάθε λογής συμφέροντα».

«Κανείς δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία ή στήριξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Γιατί η χώρα δεν βρίσκεται μόνο σε κλοιό πανδημίας και ακρίβειας, βρίσκεται και σε κλοιό Μητσοτάκη», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Εδώ και ενάμιση χρόνο ο κύριος Μητσοτάκης διαχειρίζεται την πανδημία με τρόπο που γεννά νέα προβλήματα αντί να δίνει λύσεις. Επιστρατεύει το ψέμα και την προπαγάνδα αντί να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την σκληρή πραγματικότητα. Προστατεύει τα συμφέροντα μιας χούφτας ιδιωτικών ομίλων στην υγεία αντί να οχυρώνει το εθνικό σύστημα υγείας. Αποφασίζει μόνος μαζί με τους αποτυχημένους κόλακες που τον περιστοιχίζουν αντί να δώσει χώρο και ρόλο στην επιστήμη και τους ειδικούς. Σπέρνει το διχασμό και την ανασφάλεια αντί να επιδιώκει την ενότητα και την ομοψυχία του λαού. Και πάνω από όλα δεν τον πιστεύει πια κανένας. Ούτε ο πιο φανατικός υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια μπροστά σε αυτό το ατέρμονο γαϊτανάκι προχειρότητας και ανοργανωσιάς».


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι σαν να ζει σε μία άλλη Ελλάδα»

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του κατάφεραν κάτι σχεδόν ακατόρθωτο: Ο Νοέμβρης το 2021 να είναι χειρότερος από το Νοέμβρη του 2020 όταν δεν είχαμε εμβόλια. Φτάσαμε σήμερα να είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης στους θανάτους και στον πάτο στους εμβολιασμούς» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε την ανάγκη να μπει ένα τέλος σε αυτή την τραγωδία για να σωθούν όσες περισσότερες ζωές μπορούν να σωθούν, και παρατήρησε: «Αν αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τη δημόσια υγεία, αν δεν μπορεί να δημιουργήσει ξανά κλίμα εμπιστοσύνης με την κοινωνία για να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, αν δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις με πολιτικό κόστος ώστε να αποφύγουμε ένα ακόμη καταστροφικό lockdown, αν δεν μπορεί να προστατεύσει τους αδύναμους γιατί δεν θέλει να συγκρουστεί με τους λίγους ισχυρούς, αν ούτε θέλει, ούτε μπορεί να προστατεύσει την κοινωνική πλειοψηφία, τότε ήρθε η ώρα να φύγει. Το συντομότερο το καλύτερο για τη χώρα και το λαό. Γιατί δεν έχει πια τίποτε να δώσει πέρα από πόνο και ανασφάλεια».


Δέσμευση για υλοποίηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που θα υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί κυβέρνηση τονίζοντας ότι περιλαμβάνει την αύξηση των πόρων για το σύστημα υγείας, την ενίσχυση του προσωπικού των νοσοκομείων, την επίταξη χωρίς αποζημίωση των νοσοκομείων του ιδιωτικού τομέα για τη νοσηλεία των ασθενών με covid, και σοβαρή και αξιόπιστη ενημέρωση των πολιτών για τους ακριβείς στόχους του εμβολιασμού.

Απειλή της κοινωνικής περιθωριοποίησης

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι σήμερα υφίσταται η απειλή της κοινωνικής περιθωριοποίησης καθώς, όπως τόνισε, πάνω από ένας στους τέσσερις πολίτες ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει στρατηγικό στόχο να κυβερνά σε μία χώρα που ευημερούν οι λίγοι και φοβούνται οι πολλοί. Και θα συνεχίσει να βάζει το χέρι στην τσέπη της μεσαίας τάξης επιστρέφοντάς της ψέματα και φόβο από τις οθόνες της κρατικοδίαιτης προπαγάνδας», επισήμανε.

Αναφέρθηκε στο κύμα ακρίβειας και στις προτάσεις για την αντιμετώπισή του που κατέθεσε ο ίδιος από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο, λέγοντας ότι δεσμεύεται πως τις προτάσεις αυτές θα τις εφαρμόσει αύριο αν εκλεγεί κυβέρνηση.

«Στη Δημοκρατία αυτός που δεν κάνει τη δουλειά, είτε γιατί δεν θέλει είτε γιατί δεν μπορεί, φεύγει. Του δείχνει την πόρτα το πραγματικό αφεντικό, ο κυρίαρχος λαός», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Η περιοδεία στη Θράκη

Για την περιοδεία του στη Θράκη, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι άκουσε «την αγωνία των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας για τη διετή εγκατάλειψη τους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και την αγωνία της νέας γενιάς για το σήμερα και το αύριο».

«Προτεραιότητα ήταν και θα είναι η προώθηση δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων που θα ενισχύσουν τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας θωρακίζοντας την ισονομία, την ισοπολιτεία και την κοινωνική συνοχή στη Θράκη. Δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις που θα διορθώνουν τα πολύ σοβαρά λάθη του παρελθόντος ακυρώνοντας την ίδια στιγμή τις απαράδεκτες παρεμβάσεις της Τουρκίας σε ζητήματα που αφορούν Έλληνες πολίτες», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Είπε ακόμα ότι οι επόμενοι μουφτήδες πρέπει να αναδειχθούν με διαδικασίες που θα αποφασιστούν σε διαβούλευση με τη μουσουλμανική μειονότητα και θα εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή από αυτή.

Η Τουρκία έχει μόνο να χάσει από την κλιμάκωση της έντασης

Σχετικά με τη μεταναστευτική κρίση είπε ότι μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά μόνο σε συνεργασία και όχι σε σύγκρουση με τους γείτονές μας και για αυτό έχει σημασία η ηγεσία της Τουρκίας να συνειδητοποιήσει ότι είναι ανώφελο να ποντάρει στην κλιμάκωση της έντασης.

«Δεν έχει κάτι να κερδίσει παρά μόνο να χάσει από την ένταση. Δεν έχει να κερδίσει από την εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου που είδαμε από την κυβέρνηση Ερντογάν τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή:


Με πληροφορίες από LEFT.gr, ΑΥΓΗ, ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,612,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2048,Αλεξανδρούπολη,8594,Άμυνα,350,Ανακύκλωση,36,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3022,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3334,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,702,Δράμα,116,Έβρος,18527,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2575,Εκκλησία,1237,Εκπαίδευση,1506,Ελλάδα,1319,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,72,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,635,Εργασία,23,Εργασιακά,298,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,329,Θράκη,760,Ιστορία,232,Καβάλα,194,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,594,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,674,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,215,Οικολογία,342,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1513,Πανταζίδου,166,Παπανικολόπουλος,275,ΠΑΣΟΚ,277,Περιβάλλον,427,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3902,Πολιτική,1500,Πολιτισμός,222,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6194,Ροδόπη,417,Σαμοθράκη,668,Σαρσάκης,43,Σάτιρα,62,Σουφλί,560,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,289,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,141,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,54,Τουρισμός,257,Τρίγωνο,70,Τυχερό,53,Υγεία,1102,Φέρες,397,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Αλέξης Τσίπρας από τη Θράκη: «Η χώρα βρίσκεται σε κλοιό Μητσοτάκη» (photos+video)
Αλέξης Τσίπρας από τη Θράκη: «Η χώρα βρίσκεται σε κλοιό Μητσοτάκη» (photos+video)
Με σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgyIvABuVXw2-n-wbCBYPejOYbfB5xLu_P7eSThYdTXesAZGBYsznOydulhdC9pHCneQQH6bjqb_x9QlZYCoRC0FjqfEp87-l9h7FDGVB7qO8vn4P4CY3dSlNTpJIl3eVygwJm22q61nF-OpGzSl0bmaMuGa1n-A6YXAayoKh7qRiBXHdZe8p_EliAY=s16000
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgyIvABuVXw2-n-wbCBYPejOYbfB5xLu_P7eSThYdTXesAZGBYsznOydulhdC9pHCneQQH6bjqb_x9QlZYCoRC0FjqfEp87-l9h7FDGVB7qO8vn4P4CY3dSlNTpJIl3eVygwJm22q61nF-OpGzSl0bmaMuGa1n-A6YXAayoKh7qRiBXHdZe8p_EliAY=s72-c
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2021/11/blog-post_12.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2021/11/blog-post_12.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων