Βαγγέλης Μυτιληνός: “Οι δημότες θα σας κατεβάσουν από το καλάμι κ. Ζαμπούκη και θα σας επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα”

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση - Βαγγέλης Μυτιληνός" για τον Απολογισμό Έργου της Δημοτικής Αρχής Αλεξανδρούπολης.

Βαγγέλης Μυτιληνός: “Οι δημότες θα σας κατεβάσουν από το καλάμι κ. Ζαμπούκη και θα σας επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα”
Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή Ζαμπούκη ασκεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση" Βαγγέλης Μυτιληνός, με αφορμή τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μυτιληνός «Οι δημότες δεν σας έδωσαν λευκή επιταγή κ. Ζαμπούκη και βλέπουμε όλοι ότι το έχετε ξεχάσει εντελώς και καβαλήσατε το καλάμι που το χρησιμοποιείτε μόνο για φωτογραφήσεις. Μην ανησυχείτε, σε λίγο χρονικό διάστημα οι συμπολίτες μας θα σας κατεβάσουν από το καλάμι και θα σας επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα του μικρόκοσμού σας».

«Αυτό είναι λοιπόν το έργο σας κ. Γιάννη Ζαμπούκη στα 2,5 χρόνια που ηγείστε της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Απολύτως αρνητικό!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης "Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση":

Αγαπητοί συνάδελφοι και συμπολίτες μου,

Μετά την αλλαγή της ειδικής συνεδρίασης με μοναδικό θέμα τον απολογισμό έργου της Δημοτικής Αρχής από διά ζώσης σε τηλεδιάσκεψη αρνούμαστε να παραβρεθούμε, θεωρούμε ότι αυτό είναι εμπαιγμός και σας αποστέλλουμε τα παρακάτω σχόλια που θα κάναμε εάν η συνεδρίαση γινόταν διά ζώσης.

Είναι προτιμότερο τελικά να πέφτεις από τα σύννεφα όταν αντιλαμβάνεσαι τα παιχνίδια που προσπαθεί να παίξει ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με μερικούς συμβούλους του εις βάρος των δημοτών, από το να κρύβεσαι σε λαγούμια και να ζεις στον δικό σου μικρόκοσμο, πιστεύοντας ότι τα μόνα που έχουν αξία είναι τα like και οι φωτογραφίες για ασήμαντα θέματα, η απαξίωση των δημοτών και εκλεγμένων εκπροσώπων τους, τα φανταστικά σενάρια και οι εκδικητικές σας ενέργειες!.

Πραγματικά αξίζει να ασχοληθούμε με το τι έκανε η Δημοτική Αρχή αρχίζοντας από την περιφέρεια.

Τι έγινε με την Αγροτική οδοποιία; Ακόμη και σήμερα δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στα χωράφια των αγροτών. Απολογισμός έργου ΜΗΔΕΝ.

Τι έγινε με τον δρόμο της Ιτέας; Μήπως μετά από 10 μήνες ανυπαρξίας πρέπει να απευθυνθούμε στον Δήμο Σουφλίου για την αποπεράτωσή του έργου;

Πόσο ακόμη θα αποδυναμώνετε τις υπηρεσίες που λειτουργούν στις Φέρες; (παιδικοί σταθμοί - υπαλληλικό προσωπικό κ.λ.π.).

Συνεχίζετε να είστε ΑΠΩΝ από θέματα όπως είναι το κλείσιμο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, της ΣΥΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ στις Φέρες και δεν παίρνετε ούτε μια πρωτοβουλία έναρξης αγώνων που πιθανόν θα ανέστειλαν τις αποφάσεις των Τραπεζών και θα έδιναν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής των Φερών.

Τι έγιναν οι εξαγγελίες σας για δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου στις Ιαματικές Πηγές Τραϊανούπολης; Κλείσατε το ξενοδοχείο των Ιαματικών Λουτρών από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων σας.

Για τις αποκαταστάσεις στην Τραϊανούπολη ούτε κουβέντα. Πότε θα απομακρύνετε τα κομμάτια των βράχων; Όταν θα δημιουργήσουν νέο ρήγμα; Πότε θα αποκατασταθούν οι γέφυρες; Μάλλον πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται οι κάτοικοι των Λουτρών να τις χρησιμοποιούν για να περνούν απέναντι;

Στις Φέρες τελικά θα πραγματοποιήσετε την απειλή σας ότι׃ εγώ θα κλείσω το …………….

Καθαριότητα στην Περιφέρεια; Όλα μόνοι τους οι κάτοικοι των χωριών.

Κοινωνικές υπηρεσίες; Σχεδόν τίποτε.

Σας είχαμε προτείνει στην αρχή της ανάληψης των καθηκόντων σας προσλήψεις ιατρών με συμβάσεις προκειμένου να παρέχει ο Δήμος άριστες υπηρεσίες στους δημότες του και ειδικά στους ηλικιωμένους.

Δεν προχωρήσατε σε καμία πρόσληψη και αντ’ αυτού καταργήσατε τον χώρο του Α' ΚΑΠΗ και από έναν πανέμορφο χώρο συνάντησης και με εύκολη πρόσβαση αφού είναι στο κέντρο της πόλης, τον καταντήσατε Αποθήκη ψυχών!

Καταφέρατε να αφήσετε τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας χωρίς χώρο συνάντησης ή προκειμένου να συναντηθούν, να μεταβαίνουν στο Β΄ ΚΑΠΗ διανύοντας όλη την πόλη μέχρι να φθάσουν.

Τελικά εκτός από το να υφαρπάζετε από τις παρατάξεις στελέχη, χωρίς να γνωρίζει ο επικεφαλής, κλέβετε και ιδέες από άλλες παρατάξεις που τις είχαν και στο πρόγραμμα τους.

Ειλικρινά έπεσα από το συννεφάκι μου όταν την Πέμπτη 29/09/2021 σας άκουσα στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού MAXIMUM να ανακοινώνεται ως ιδέα σας και σχέδιο σας το μεγάλωμα της πλατείας του Φάρου προς το ΠΑΡΚΙΝΓΚ και δημιουργία τούνελ για δρόμο και επιπλέον θέσεις στάθμευσης, ενώ δεν δείξατε κανένα ενδιαφέρον για το υπάρχον ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

Το ίδιο κάνατε και για τον χώρο στάθμευσης στον χώρο πίσω από τον επιβατικό σταθμό του τραίνου της Αλεξανδρούπολης. Μια πρόταση της παράταξης μας για ΑΜΕΣΗ λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης την οποία ανακοινώσατε πριν 3-4 μήνες και μετά …απόλυτη σιωπή.

Αφήσατε τις παραλίες του Δήμου μας χωρίς ναυαγοσώστες, γεγονός που δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας!

Έχετε αφήσει το κτίριο του ΜΑΣΟΥΡΑ να καταστρέφεται από την απραξία και ευτυχώς που ένα τμήμα του το πήρε η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών και κάποιοι άλλοι σύλλογοι και δίνουν λίγο ζωή στο κτίριο, το υπόλοιπο απόλυτη εγκατάλειψη, σκουριές και σκουπίδια.

Δεν καταφέρατε να τελειώσετε ούτε τον διαγωνισμό για την αγορά των απορριμματοφόρων, εδώ και 1,5 χρόνο μόνο εξαγγελίες ότι σε λίγο θα έχουμε 8 νέα απορριμματοφόρα. Ακόμα τα περιμένουμε!

Τα κτίρια των αποθηκών στο χώρο του Τελωνείου, έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής σταματημένο από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων σας. Καμία παρέμβαση!

Καθαριότητα και πράσινο στις συνοικίες και τους οικισμούς 2 χρόνια τώρα ΤΙΠΟΤΑ.

Παιδικές χαρές: 2 χρόνια το θέμα στάσιμο, ενώ ήταν όλα έτοιμα και μόλις τώρα εξαγγείλατε ότι σε 1 χρόνο θα γίνουν οι παιδικές χαρές. Δηλαδή 3 χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων σας.

Δεν καταφέρατε εδώ και 2,5 σχεδόν χρόνια να ετοιμάσετε τα κιόσκια στον χώρο του ΚΑΜΠΙΝΓΚ. Ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο 280.000 € οικονομική ενίσχυση στην ΤΙΕΔΑ για αναπτυξιακά θέματα και δεν αξιοποιήσατε ούτε 1 ευρώ παρά μόνο χρησιμοποιήσατε τα χρήματα αυτά για πληρωμές μισθοδοσίας και θα λογοδοτήσετε γι΄ αυτό.

Το θέμα του ΚΤΕΛ δεν φαίνεται να σας απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ!

Καμία πρόταση και καμία προσπάθεια για άμεση επίλυση του θέματος που ταλανίζει την Αλεξανδρούπολη και έμεινε μοναδική πόλη στην Ελλάδα που έχει το ΚΤΕΛ στο κέντρο της.

Ζημιά στον κεντρικό αγωγό της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και πανηγυρίσατε που καταφέρατε να τον επισκευάσετε μετά από 8 μήνες με 2.800.000 € ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ και απ’ ευθείας αναθέσεις των έργων!

Το μοναδικό σας έργο στα 2,5 χρόνια η ένταξη του προγράμματος των 12.500.000 € που με πολύ κόπο κατάφερε να εντάξει ένας συνεργάτης σας και τον καρατομήσατε, από τον φόβο μην σας κλέψει την δόξα!

Τι έγινε με τα ΚΕΠ της Ν. Χηλής και της Άβαντος, για πόσο καιρό ακόμη θα κοροϊδεύετε τον κόσμο; Το ιατρείο θα γίνει στη Ν. Χηλή, που πληρώνεται εδώ και 3 μήνες ενοίκιο χωρίς να έχετε κάνει τίποτε και ταλαιπωρώντας τους κατοίκους στέλνοντας τους στη Μάκρη για συνταγογράφηση;

Οι δημότες δεν σας έδωσαν λευκή επιταγή κ. Ζαμπούκη και βλέπουμε όλοι ότι το έχετε ξεχάσει εντελώς και καβαλήσατε το καλάμι που το χρησιμοποιείτε μόνο για φωτογραφήσεις.

Μην ανησυχείτε σε λίγο χρονικό διάστημα οι συμπολίτες μας θα σας κατεβάσουν από το καλάμι και θα σας επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα του μικρόκοσμου σας.

Αυτό είναι λοιπόν το έργο σας κ. Γιάννη Ζαμπούκη στα 2,5 χρόνια που ηγείστε της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Απολύτως ΑΡΝΗΤΙΚΟ!

Καλή διαμονή στο λαγούμι σας!

Με τιμή

Μυτιληνός Ευάγγελος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΣΗ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΟΣ

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2043,Αλεξανδρούπολη,8461,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3304,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,686,Δράμα,114,Έβρος,18334,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2522,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1478,Ελλάδα,1303,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,293,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,748,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1481,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3867,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6133,Ροδόπη,411,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,550,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,60,Τυχερό,53,Υγεία,1087,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Βαγγέλης Μυτιληνός: “Οι δημότες θα σας κατεβάσουν από το καλάμι κ. Ζαμπούκη και θα σας επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα”
Βαγγέλης Μυτιληνός: “Οι δημότες θα σας κατεβάσουν από το καλάμι κ. Ζαμπούκη και θα σας επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα”
Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση - Βαγγέλης Μυτιληνός" για τον Απολογισμό Έργου της Δημοτικής Αρχής Αλεξανδρούπολης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwhgb09eBvDokfPGCK1WIqVEBc3KMliNfB5LDOC8MtHUJ6qJvy_bvk7_69gQkOPkbAipX0nRnI2J2L-8djFAaiPg8pRb5ro8-_dJxiBgrWDJBApbarMlJkMCTzDkTogKatdGO1kgzNX3U/s16000/mytilinos.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwhgb09eBvDokfPGCK1WIqVEBc3KMliNfB5LDOC8MtHUJ6qJvy_bvk7_69gQkOPkbAipX0nRnI2J2L-8djFAaiPg8pRb5ro8-_dJxiBgrWDJBApbarMlJkMCTzDkTogKatdGO1kgzNX3U/s72-c/mytilinos.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2021/10/blog-post_6.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2021/10/blog-post_6.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων