Διώξεις, συλλήψεις και τρομοκράτηση από την αυταρχική δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης των γκαιμπελίσκων

Μετά τις αγωγές σε sites, δημοσιογράφους και σε δημοτικούς συμβούλους η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης προχώρησε και σε μηνύσεις και συλλήψεις αιρετών.

Διώξεις, συλλήψεις και τρομοκράτηση από την αυταρχική δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης των γκαιμπελίσκων
Τραγελαφικά και συνάμα απαράδεκτα γεγονότα συνέβησαν χθες στις Φέρες, όπου μετά από μήνυση της δημοτικής αρχής και «παρέμβαση» του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στον Εισαγγελέα, συνελήφθησαν αυτοδιοικητικοί.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από τον Α' Παιδικό Σταθμό Φερών για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του Α' Παιδικού Σταθμού και την συστέγασή του με τον Β΄ Παιδικό Σταθμό. Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να αποτρέψουν την είσοδο σε υπαλλήλους του Δήμου που μετά από απόφαση της Προέδρου του Πολυκοινωνικού θα ξεκινούσαν εργασίες στον Παιδικό Σταθμό για την μετατροπή του σε ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.


Η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών και υπέβαλλε μήνυση. Οι αστυνομικές αρχές στις Φέρες μετέβησαν στον παιδικό σταθμό και προχώρησαν σε συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου του τοπικού συμβούλου Φερών Βάσου Παντελίδη και της προέδρου της Κοινότητας Καβησού Ευαγγελίας Κουρτέση, ενώ εκκρεμούσε και σύλληψη του δημοτικού συμβούλου Νίκου Γκότση ο οποίος δεν βρέθηκε στο χώρο. Ο κ. Γκότσης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών το απόγευμα, όπου ακολούθησε η διαδικασία σύλληψης. Οι συλληφθέντες παρέμειναν για κάποιες ώρες στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.


Μετά τις αγωγές σε ενημερωτικά sites και σε δημοσιογράφους και στη συνέχεια σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης προχώρησε και σε μηνύσεις και με παρέμβασή της στον Εισαγγελέα και σε συλλήψεις αιρετών.

Όπως γράφουν στο γκαιμπελικό παραμάγαζο του Ζαμπούκη "evros-news.gr" ο έμμισθος στενός συνεργάτης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Αντώνης Καμελίδης και ο υπάλληλος του Μέτιου Κώστας Πιτιακούδης:

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Φερών παρέμειναν… άφαντοι, επιτρέποντας στον συνάδερφο τους κ. Γκότση να επιδίδεται στα γνωστά επικοινωνιακά του σόου και να βγαίνει να κάνει δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, παριστάνοντας τον "επαναστάτη". Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν τελικά στο χώρο μετά από πολλή ώρα και αφού στο μεταξύ οι Γκότσης, Καρυπίδης, Βαρσαμάκης φρόντισαν να… εξαφανιστούν και προχώρησαν στην προσαγωγή του συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Βασίλη Παντελίδη και της Προέδρου της Κοινότητας Καβησού. Οι δυο τους ως αριστεροί είχαν παραμείνει στο σημείο και ήθελαν να επιδοθούν προφανώς σε… επαναστατική γυμναστική, αλλά οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Όλη αυτή η απαράδεκτη ανοχή και κακώς εννοούμενη… συντεχνιακή, συναδερφική αντίληψη των αστυνομικών και κυρίως του Διοικητή τους κ. Μουταφίδη, προκάλεσε την δικαιολογημένη αντίδραση τόσο του Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, όσο και της Προέδρου του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου. Μάλιστα η τελευταία πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών και υπέβαλλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, αναφέροντας συγκεκριμένα το όνομα του Νίκου Γκότση, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν βασικός υποκινητής της απαράδεκτης συμπεριφοράς και των άλλων, που πάντως όλοι μαζί δεν ξεπερνούσαν τα 15 άτομα.

Μάλιστα ο κ. Ζαμπούκης ξεκαθάρισε στον Διοικητή κ. Μουταφίδη ότι τηρεί απαράδεκτη στάση, αφού δεν συλλαμβάνει για τις παράνομες πράξεις που τέλεσε το Νίκο Γκότση, επειδή είναι αστυνομικός. Επίσης ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει για αυτή την προκλητική αδιαφορία της αστυνομίας Φερών τόσο με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, όσο και με τον ίδιο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Μετά από όλα αυτά, πριν λίγη ώρα η δημοτική αρχή ενημερώθηκε ότι συνελήφθη ο κ. Γκότσης. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πήγε ο ίδιος στις 19.00 και παραδόθηκε, αφού γνωρίζει ότι ως εν ενεργεία αστυνομικός σε παρόμοιες περιπτώσεις αυτόφωρου δεν μπορεί να κρύβεται.

Και οι γκαιμπελίσκοι καμαρώνουν για τα «κατορθώματα» του Ερντογανάκου....

Όπως θα καμαρώνουν για τα «κατορθώματα» του προοδευτικού Δημάρχου και οι δημοκράτες - προοδευτικοί του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποστηρικτές, ψηφοφόροι...

Την πρόεδρο του «Πολυκοινωνικού» και τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης για τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν εναντίον του εκλεγμένου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Τοπική Κοινότητα Φερών Βάσου Παντελίδη και της προέδρου της Κοινότητας Καβησού Ευαγγελίας Κουρτέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση - καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης:

«Να πάψει η Δημοτική Αρχή να διώκει όσους διαφωνούν μαζί της

Στη συνεδρίαση του ΔΣ του Πολυκοινωνικού στις 24-05-21, πάρθηκε απόφαση (κατά πλειοψηφία / η Λαϊκή Συσπείρωση το καταψήφισε) για συστέγαση των Α΄ και Β΄ Παιδικών Σταθμών ΦΕΡΩΝ στο κτήριο του Β’ Παιδικού, ώστε στο κτήριο του Α’ να δημιουργηθεί ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ (που ΣΑΦΩΣ έχει ανάγκη ΟΛΟΣ ο Δήμος). Από τότε και μέχρι σήμερα η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού προσπάθησε με πολλούς τρόπους, συνεντεύξεις, συναντήσεις, μεθοδεύσεις όχι να πείσει αλλά να επιβάλει την απόφαση παρότι γνώριζε πως υπήρχαν αντιδράσεις από τους γονείς και συνολικά από την κοινωνία των Φερών.

Αρχικά, σε συνέντευξή της διαστρέβλωσε την τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι δήθεν δεν θέλουμε να γίνει το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ. Στη συνέχεια έκανε το ίδιο με όσους έλεγαν - όπως η Λαϊκή Συσπείρωση - να μην συστεγαστούν οι 2 Παιδικοί και να βρεθεί άλλο κτήριο για να στεγάσει το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ που τόσο έχουν ανάγκη οι γονείς της περιοχής. Προσπάθησε να στρέψει τους γονείς των ΑΜΕΑ ενάντια στους γονείς των παιδικών και όσων από την Τοπική Κοινότητα Φερών είχαν διαφορετική άποψη. Στη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας, μίλησε προσβλητικά σε όσους δεν συμφωνούσαν μαζί της. Παρότι γνώριζε ότι οι γονείς των Παιδικών Σταθμών με εκλεγμένους της Τοπικής Κοινότητας πραγματοποίησαν σύσκεψη για το θέμα δεν προσπάθησε να ενημερώσει (κάτι που δεν έκανε εξαρχής), να εξηγήσει, να πείσει.

Στις 14-06-2021 το πρωί - ενώ τα παιδάκια μεταφέρθηκαν στον Β΄ Παιδικό Σταθμό - και οι γονείς έκαναν διαμαρτυρία μπροστά στον Α΄ Παιδικό Σταθμό κατέφθασε όχημα του Δήμου για να ξεφορτώσει υλικά για τη μετατροπή του σε ΚΔΑΠ. Οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν την αντίθεσή τους και μετά την παρέμβαση της δημοτικής αρχής στον Εισαγγελέα, συνελήφθησαν ο εκλεγμένος της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Τοπική Κοινότητα Φερών Παντελίδης Βάσος και η πρόεδρος της κοινότητας Καβησού.

Καταγγέλλουμε την πρόεδρο του Πολυκοινωνικού για τις μεθοδεύσεις της αλλά και τη δημοτική αρχή που με παρέμβασή της στον Εισαγγελέα πραγματοποιήθηκαν οι 2 συλλήψεις. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως οι μηνύσεις της δημοτικής αρχής σε τοπικά ΜΜΕ ήταν μόνο η αρχή. Τώρα προχωράει και σε συλλήψεις για να δείξει πως δεν έχει καμιά σχέση με βασικά δημοκρατικά δικαιώματα.

Μπροστά μας εδώ και μήνες ξετυλίγεται μεθόδευση γκαιμπελικού τύπου που στόχο έχει να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή, να τρομοκρατήσει οποιονδήποτε αντιδρά στο οικοδόμημα της εικονικής πραγματικότητας που φτιάχνεται στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Έτσι εξηγείται όλη αυτή η κλιμάκωση, αλλά ακόμα και ο κοινωνικός αυτοματισμός που στη συγκεκριμένη περίπτωση καλλιεργείται, ώστε να οδηγεί σε αντιπαλότητες για να «βγαίνει λάδι» η δημοτική αρχή και τα στελέχη της να φαίνονται οι καλοί.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση απαιτούμε να πάψει η δίωξη των αιρετών και δηλώνουμε πως η προσπάθεια τρομοκράτησης της δημοτικής αρχής δεν θα περάσει».

Νίκος Γκότσης: Δεν κάνουμε πίσω στις απειλές και στις ψευδείς αναφορές

Σε ανάρτησή του ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γκότσης αναφέρει:

«Οι αγώνες για τον τόπο μας θέλουν θυσίες. Δεν κάνουμε πίσω στις απειλές και στις ψευδείς αναφορές. Το ψέμα έχει κοντά πόδια. Εμείς δεν μπαίνουμε σε διλήμματα ή Α' Παιδικός Σταθμός ή ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Λέμε από την αρχή ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. Η ανάπτυξη δεν έρχεται με κατάργηση και κλείσιμο δομών. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8485,Άμυνα,347,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,147,Άρθρα - Απόψεις,3015,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3313,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,688,Δράμα,115,Έβρος,18369,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2533,Εκκλησία,1221,Εκπαίδευση,1483,Ελλάδα,1306,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,295,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,43,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,751,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,197,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,577,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,341,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1488,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,423,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3876,Πολιτική,1473,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,11,Πρώτο Θέμα,6145,Ροδόπη,413,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,554,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,63,Τυχερό,53,Υγεία,1090,Φέρες,391,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Διώξεις, συλλήψεις και τρομοκράτηση από την αυταρχική δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης των γκαιμπελίσκων
Διώξεις, συλλήψεις και τρομοκράτηση από την αυταρχική δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης των γκαιμπελίσκων
Μετά τις αγωγές σε sites, δημοσιογράφους και σε δημοτικούς συμβούλους η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης προχώρησε και σε μηνύσεις και συλλήψεις αιρετών.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSEy2rgwBIJTmX1v3aES6-gsTykO7dbRqZu1jGI8vk6Oz75r3MfNcfNPUP99HwFqemyNqBhjUdrUbsIL6NLRGdL5z1csXK_lY1xCtRKgL9GVWcmfcLfnlBAK_pwTJ500XXElvTeoZif4U/s16000/8795162024.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSEy2rgwBIJTmX1v3aES6-gsTykO7dbRqZu1jGI8vk6Oz75r3MfNcfNPUP99HwFqemyNqBhjUdrUbsIL6NLRGdL5z1csXK_lY1xCtRKgL9GVWcmfcLfnlBAK_pwTJ500XXElvTeoZif4U/s72-c/8795162024.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2021/06/blog-post_30.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2021/06/blog-post_30.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων