Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Αυλαία σε μια ιστορική δίκη με την Δικαιοσύνη να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων καταδικάζοντας την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή
Με μια ιστορική απόφαση το δικαστήριο απέδωσε δικαιοσύνη, καταδικάζοντας την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η ιστορική απόφαση

Ομόφωνα η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση «ενδεδυμένη με τον μανδύα πολιτικού κόμματος», σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα της υπόθεσης. Η απόφαση του δικαστηρίου δίνει πολλά μηνύματα, τόσο αποδεχόμενη τη ναζιστική φύση της οργάνωσης όσο και για τα ιδεολογικά κίνητρα με τα οποία κινήθηκαν τα μέλη της.


Συνολικά η απόφαση του δικαστηρίου είναι η ακόλουθη:

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, η οποία έχει πολλαπλό αντίκτυπο στην κοινωνική και πολιτική σκηνή της χώρας, επτά πρώην βουλευτές της Χ.Α. κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Το δικαστήριο με την ίδια απόφαση κήρυξε ενόχους για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. τους πρώην βουλευτές Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αντώνιο Γρέγο, Νικόλαο Μίχο, Νικόλαο Κούζηλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Ευστάθιο Μπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Μιχάλη Αρβανίτη, Ελένη Ζαρούλια και Δημήτριο Κουκούτση. Ως μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν ένοχοι και οι δυο αποκαλούμενοι πυρηνάρχες Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

Νωρίτερα, οι δικαστές επίσης ομόφωνα έκριναν ένοχο για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα τον καθ' ομολογία δολοφόνο Γιώργο Ρουπακιά και 15 ακόμη από τους συνολικά 18 κατηγορούμενους για τη συγκεκριμένη εγκληματική πράξη. Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των Αιγύπτιων αλιεργατών, ένοχοι κρίθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, οι δικαστές μετέτρεψαν την αρχική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος τριών εκ των τεσσάρων αρχικών παθόντων. Για τον τέταρτο παθόντα τα το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε απλή σωματική βλάβη και έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη ως προς το συγκεκριμένο πρόσωπο λόγω παραγραφής.

Το δικαστήριο σε ό,τι αφορά στο αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής (κακούργημα) μετέτρεψε σε απλή οπλοκατοχή για τους πρώην βουλευτές Μιχαλολιάκο, Γερμενή, Κασιδιάρη, Λαγό, Μίχο και Μπούκουρα. Τέλος, το δικαστήριο κατά περίπτωση έκρινε ενόχους οκτώ κατηγορούμενους για παράνομη οπλοκατοχή.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης για την αναγνώριση ελαφρυντικών. Μέχρι στιγμής αιτούνται γενικά σύννομο βίο (ο παλιός πρότερος έντιμος βίος), μεταγενέστερα καλή συμπεριφορά κ.α.

Νωρίτερα, με την ολοκλήρωση της απόφασης επικράτησε πανζουρλισμός, χειροκροτήματα μέσα και έξω από την αίθουσα, ενώ η μητέρα του Παύλου Φύσσα τρέχοντας βγήκε από το ακροατήριο, φωνάζοντας εν μέσω χιλιάδων ζητωκραυγών «Γιε μου... τα κατάφερες» και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της κόρης της.


Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τους δρόμους έξω και γύρω από το Δικαστήριο. Κατά την ανακοίνωση της απόφασης για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, έξω από το Εφετείο Αθηνών κυριάρχησαν χειροκροτήματα και αντιφασιστικά συνθήματα, κάθε φορά που ακουγόταν από τα μεγάφωνα η ετυμηγορία του δικαστηρίου υπέρ της ενοχής των κατηγορουμένων.

Με το άκουσμα της ενοχής του Νίκου Μιχαλολιάκου ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ άρχισε να φωνάζει: «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί».


Διεθνή ΜΜΕ: Η μεγαλύτερη δίκη φασιστών μετά τη Νυρεμβέργη


Κυρίαρχο θέμα σε πολλά κορυφαία διεθνή Μέσα Ενημέρωσης είναι η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή και τα πολιτικά της στελέχη.

«Ελλάδα - Χρυσή Αυγή: Οι νεοναζί ηγέτες ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης» είναι ο τίτλος του βρετανικού BBC το οποίο είχε ως πρώτο θέμα την είδηση για την καταδίκη του Νίκου Μιχαλολιάκου και σύσσωμης της πρώην κοινοβουλευτικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης.

Για «δίκη ορόσημο» κάνει λόγο στο ρεπορτάζ της η επίσης βρετανική Guardian: «Το ελληνικό δικαστήριο εξέδωσε μια εκκωφαντική καταδικαστική απόφαση εναντίον της Χρυσής Αυγής, κρίνοντας ότι το νεοφασιστικό κόμμα είναι ένοχο για τη λειτουργία εγκληματικής συμμορίας που στόχευε βάναυσα τους αντιπάλους με το πρόσχημα της πολιτικής ομάδας», αναφέρει το Μέσο κάνοντας επίσης λόγο για τη «μεγαλύτερη δίκη φασιστών μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης, αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Η Χρυσή Αυγή κρίθηκε ένοχη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην Ελλάδα», έχει τίτλο το ρεπορτάζ των New York Times, σημειώνοντας ότι «το δικαστήριο συνέδεσε το ακροδεξιό κόμμα με μια σειρά επιθέσεων, μεταξύ των οποίων και τη δολοφονία ενός αριστερού ράπερ». Η αμερικανική εφημερίδα κάνει λόγο για τη σημαντικότερη δίκη που έχει διεξαχθεί στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες.

Για «λαοθάλασσα» που συγκεντρώθηκε έξω από το Εφετείο Αθηνών προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την εξέλιξη της δίκης κάνει λόγο το Reuters.

«Ο αρχηγός του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή κρίθηκε ένοχος», γράφει μεταξύ άλλων η γαλλική Le Figaro προσθέτοντας ότι «η ετυμηγορία χαιρετίστηκε με χειροκροτήματα στην αίθουσα του δικαστηρίου, καθώς και κραυγές χαράς από τους περίπου 15.000 διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Εφετείο Αθηνών».

Στο κλίμα που επικράτησε έξω από το δικαστήριο αναφέρθηκε εξάλλου το Al Jazeera βλέποντας «χιλιάδες αντιρατσιστές διαδηλωτές να πανηγυρίζουν μόλις ανακοινώθηκε η ετυμηγορία, αλλά λίγο αργότερα η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και μια αύρα νερού». Στην αραβική αυτή ιστοσελίδα, η είδηση ήταν κεντρικό θέμα.


ΠτΔ: Οι θεσμοί της Δημοκρατίας μπορούν να ανατρέψουν κάθε προσπάθεια υπονόμευσής τους

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την Δημοκρατία. Στην μακρά δημοκρατική παράδοση της χώρας μας φαινόμενα ακραίας πολιτικής βίας ήτανε πάντοτε ξένα. Η σημερινή απόφαση αποτελεί επιβεβαίωση ότι η Δημοκρατία και οι Θεσμοί της έχουν πάντα την δυνατότητα να ανατρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσής τους» δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κ. Μητσοτάκης: Η Δημοκρατία σήμερα νίκησε. Είναι στο χέρι όλων να νικά καθημερινά

«Η Δημοκρατία σήμερα νίκησε. Είναι στο χέρι όλων μας να νικά καθημερινά» τονίζει ο πρωθυπουργός σε δήλωσή για την απόφαση της Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή, σημειώνοντας πως «ως πρωθυπουργός απέχω συνειδητά από τον σχολιασμό δικαστικών κρίσεων. Ως Έλληνας πολίτης, όμως, συμμετέχω στην καθολική ικανοποίηση για την αναγνώριση του εγκληματικού της χαρακτήρα. Και είμαι υπερήφανος για την αταλάντευτη στάση της παράταξής μας που έθεσε ως στρατηγικό της στόχο την πολιτική και κοινωνική περιθωριοποίηση της Χρυσής Αυγής».

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

«Με τη σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δράση της Χρυσής Αυγής κλείνει ένας τραυματικός κύκλος της δημόσιας ζωής της χώρας. Η πολιτική του διάσταση έχει, ευτυχώς, κριθεί με τη νίκη της Δημοκρατίας, που εξόρισε απ' τη Βουλή το ναζιστικό μόρφωμα. Τώρα, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δίνει και αυτή την δική της απάντηση.

Ως πρωθυπουργός απέχω συνειδητά από τον σχολιασμό δικαστικών κρίσεων. Ως Έλληνας πολίτης, όμως, συμμετέχω στην καθολική ικανοποίηση για την αναγνώριση του εγκληματικού της χαρακτήρα. Και είμαι υπερήφανος για την αταλάντευτη στάση της παράταξής μας που έθεσε ως στρατηγικό της στόχο την πολιτική και κοινωνική περιθωριοποίηση της Χρυσής Αυγής.

Γιατί η Νέα Δημοκρατία πολέμησε ανέκαθεν, σταθερά και παντού τον φασισμό. Κατήγγειλε τον λαϊκισμό που τον ανέθρεψε στις πλατείες του τυφλού μίσους και της βίας. Ούτε στιγμή δεν συνέπλευσε με εκπροσώπους του, είτε σε πολιτικές επιλογές είτε σε κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες. Με διάταξη που εκείνη ψήφισε, τους απέκλεισε από την κρατική χρηματοδότηση. Αρνήθηκε, μάλιστα, να νομιμοποιήσει την παρουσία τους ακόμη και σε απλές, εθιμοτυπικές εκδηλώσεις.

Η Ιστορία έγραψε ότι επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας άνοιξε ο δρόμος για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Επί των ημερών της, επίσης, διευκολύνθηκε και επιταχύνθηκε μια διαδικασία που βάλτωνε επί τεσσεράμισι χρόνια. Ώστε να φτάσουμε σήμερα η Δικαιοσύνη να πάρει τις αποφάσεις της.

Το ναζιστικό μόρφωμα, μετά τις κάλπες, καταδικάστηκε και στο δικαστήριο. Είναι μία απόδειξη της δύναμης που εκπέμπει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και η διάκριση των εξουσιών. Η ενότητα, η αλήθεια και η ομαλότητα. Ωστόσο, η δίκη του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και της βίας μέσα στην κοινωνία παραμένει διαρκής.

Η Δημοκρατία σήμερα νίκησε. Είναι στο χέρι όλων μας να νικά καθημερινά».

Αλ. Τσίπρας: Μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία, μέρα δικαίωσης και υπερηφάνειας

«Μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία μας» χαρακτηρίζει τη σημερινή ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν ήταν ποτέ αθώοι. Το γνώριζαν, το γνωρίζαμε. Σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη το επιβεβαίωσε με μια απόφαση που θα μείνει στην ιστορία. Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Μέρα δικαίωσης και υπερηφάνειας», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με ανάρτηση του στο Facebook.

Ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι «όλοι μας οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που δεν έσκυψαν, και αγωνίστηκαν για να φτάσουμε εδώ. Στους μάρτυρες κατηγορίας, στους συνηγόρους και σε κάθε πολίτη που ένωσε το βηματισμό του με το αντιφασιστικό κίνημα». Τονίζει ότι «το πιο μεγάλο ευχαριστώ, όμως, το χρωστάμε στη Μάγδα Φύσσα. Για τον επίμονο και μοναχικό της αγώνα, εφτά χρόνια τώρα. Για τον Παύλο της, αλλά και για τα παιδιά όλων μας. Για να μπορούνε να ζήσουν σε αυτή τη χώρα, χωρίς τη βία και το δηλητήριο του φασισμού».

Φ. Γεννηματά: Δικαίωση για τη Δημοκρατία η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή

Την ικανοποίησή της μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή εξέφρασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα και με την ιστορική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Δικαίωση για τα θύματα και τη Δημοκρατία», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά και τόνισε πως «η Ελλάδα στέλνει ξανά ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη και στον κόσμο: Ο φασισμός δεν χωρά στη ζωή μας. Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Μόνο μαζί τελειώνουμε τους Νεοναζί», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

Δ. Κουτσούμπας: Η καταδίκη της ΧΑ πρέπει να συνοδευτεί με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων

«Το δικαστήριο, με οδηγό την αλήθεια, όπως προέκυψε από πλήθος αποδεικτικών στοιχείων, καταδίκασε σήμερα ποινικά τους Χρυσαυγίτες δολοφόνους. Η καταδίκη αυτή πρέπει να συνοδευτεί με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, που είναι η επιβολή ανώτατων ποινών και φυσικά να οδηγηθούν στη φυλακή» δήλωσε ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

Σημειώνει ότι «στη δίκη προέκυψαν και τα πλοκάμια και οι διασυνδέσεις των ναζιστών, που τους κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνους», τονίζοντας «Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός».

«Το κυριότερο είναι ο λαός να αντιμετωπίσει το κακό στη ρίζα του, με την ανατροπή του συστήματος, που επωάζει αυτό το αυγό του φιδιού, το ναζισμό, το φασισμό» προσθέτει ο κ. Κουτσούμπας και καταλήγει στη δήλωσή του: «Γι' αυτό είναι πολύ επίκαιρα τα λόγια του ποιητή: "Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον"».

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8474,Άμυνα,347,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3307,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,95,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18352,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2528,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1482,Ελλάδα,1305,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,294,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,750,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1483,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,421,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3873,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6139,Ροδόπη,413,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,552,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1089,Φέρες,391,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή
Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή
Αυλαία σε μια ιστορική δίκη με την Δικαιοσύνη να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων καταδικάζοντας την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUbFc_xNkN0JkLulf8fCL7HWsXhAuiyjNsfMLfCTIo6_iYqkaNDHsJL0KJbN4QjlIlVQKaFfCmY4OGzTQYqgvo-OE60ZiUWyCOW9UdnKUxeDw6lH6K3RIcBaflqM-XTPNNKR_KetAWzpA/s16000/04523568.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUbFc_xNkN0JkLulf8fCL7HWsXhAuiyjNsfMLfCTIo6_iYqkaNDHsJL0KJbN4QjlIlVQKaFfCmY4OGzTQYqgvo-OE60ZiUWyCOW9UdnKUxeDw6lH6K3RIcBaflqM-XTPNNKR_KetAWzpA/s72-c/04523568.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2020/10/blog-post_40.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2020/10/blog-post_40.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων