Loading ...

Ενημερωτική συνάντηση - συζήτηση με συμμετοχή κατοίκων της περιοχής Αγίου Γεωργίου - Ελαιώνα Μάκρης

Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για τα μέτρα αυτοπροστασίας και το πώς θα πρέπει να αντιδράσουν σε μια ενδεχόμενη εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή.

Ενημερωτική συνάντηση - ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και με συμμετοχή κατοίκων της περιοχής Αγίου Γεωργίου - Ελαιώνα Μάκρης.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μάκρης, ενώ οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον κ. Ζαμπούκη, από τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Απόστολο Μάκρα, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνο Κούκουρα και τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης κ. Νικόλαο Διδασκάλου, για τα μέτρα αυτοπροστασίας και το πώς θα πρέπει να αντιδράσουν σε μια ενδεχόμενη εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή.


Οι κάτοικοι συμμετείχαν στη συζήτηση, ενώ ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης άκουσε προσεκτικά και απάντησε στα ερωτήματα των κατοίκων της περιοχής.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλίας Δαστερίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μάκρης Μαριάνθη Μαύρου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Μπόγδης.


Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στο σοβαρό πρόβλημα της περιοχής, που είναι η στενότητα των δρόμων, η έλλειψη οδών διαφυγής σε περίπτωση πυρκαγιάς και τον κίνδυνο σε περίπτωση που ξεσπάσει αυτή, να υπάρξει τραγωδία παρόμοια με αυτή στο Μάτι.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ξεκινάει τις ενέργειες για την διάνοιξη δρόμων και για τη πρόσβαση στη παραλία, γεγονός που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν οι κάτοικοι της περιοχής αποδεχθούν να παραχωρήσουν από μερικά εκατοστά έως ένα-δυο μέτρα των οικοπέδων τους. Ακολούθησε επίσκεψη και επιτόπια εξέταση των προβλημάτων.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δημάρχου και των υπευθύνων Πολιτικής Προστασίας στην Παιδική Κατασκήνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Μάκρη προκειμένου να ελεγχθούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί και οι εγκαταστάσεις, που αφορούν την αντιπυρική προστασία.


ΣΧΟΛΙΑ

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Facebook | X | Instagram | Threads | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων