Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Κομοτηνή

Την Κομοτηνή επισκέφθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Θράκη.

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Κομοτηνή
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ξεκινώντας τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας της στην Θράκη, επισκέφθηκε την Κομοτηνή.

Η κ. Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στην Τσανάκλειο Σχολή, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης από τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς.


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, ο οποίος την ενημέρωσε διεξοδικά για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη στην περιοχή.


Στη συνέχεια, η κυρία Σακελλαροπούλου περιηγήθηκε για 30 λεπτά στο ιστορικό κέντρο της Κομοτηνής, προτού μεταβεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Εκεί την υποδέχτηκαν ο πρύτανης Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, οι αντιπρυτάνεις και οι κοσμήτορες των Σχολών, οι οποίοι την ενημέρωσαν για το εκπαιδευτικό έργο και τους σχεδιασμούς του ιδρύματος για το μέλλον.


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά το καλωσόρισμα του Πρύτανη, εξέφρασε τη χαρά της που επισκέπτεται ακόμη μία φορά το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, η παρουσία του οποίου στη Θράκη είναι κομβικής σημασίας. Ανέφερε δε ότι γνωρίζει το Πανεπιστήμιο λόγω της σχέσης της με τη Νομική Σχολή του, η οποία αποτελεί τη δεύτερη έδρα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών.


Η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στη συνεισφορά του ΔΠΘ στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή της Θράκης, καθώς και στον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην ανάπτυξη της περιοχής.


Στη συνέχεια, έλαβαν τον λόγο οι Αντιπρυτάνεις που παρουσίασαν τα επιτεύγματα του Πανεπιστημίου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, στους τομείς της αρμοδιότητάς τους, ενώ οι Κοσμήτορες παρουσίασαν το ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο που επιτελείται στις Σχολές του.


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε εντυπωσιασμένη από τη δυναμική και το έργο του Πανεπιστημίου, και τη στενή διασύνδεσή του με την τοπική κοινωνία, τον τρόπο που εκμεταλλεύεται την ποικιλομορφία της περιοχής και αναδεικνύει τις δυνατότητές της. Η κυρία Σακελλαροπούλου υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει σύντομα να επισκεφτεί εκ νέου το Πανεπιστήμιο και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Δείτε το βίντεο:


Δείτε επίσης: Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ξάνθη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Κομοτηνή απηύθυνε τον παρακάτω χαιρετισμό:

«Αποτελεί για μένα μεγάλη χαρά, τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι σήμερα εδώ κοντά σας, στην Κομοτηνή. Όλοι γνωρίζετε τους ιδιαίτερους δεσμούς μου και την αγάπη μου για τη Θράκη.

Η Κομοτηνή είναι μια πόλη με ξεχωριστή κουλτούρα. Αποτελεί ιστορικά έναν τόπο συνάντησης πολιτισμών και θρησκειών. Έναν τόπο, όπου οι ανθρώπινες σχέσεις και η αίσθηση της κοινής μοίρας οικοδομούν ένα κοινό μέλλον. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Θράκης, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, αποτελούν τον δικό σας μοναδικό πλούτο.


Ήθελα να είμαι εδώ στην επέτειο από τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης και της ενσωμάτωσης στον εθνικό κορμό, της Κομοτηνής και όλης της Θράκης, αλλά τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν το επέτρεψαν. Στις δύσκολες εποχές που περνάμε οι εθνικές επέτειοι μας εμψυχώνουν και μας διδάσκουν ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο: ότι δηλαδή τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν άνθρωπο και σε κανέναν λαό, αν δεν αγωνιστεί για τα δικά του ιδανικά, για τη δική του εθνική και κοινωνική αυτοπεποίθηση. Στη διάρκεια των 100 αυτών χρόνων, η Θράκη ήρθε αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις. Από την ομαλή εγκατάσταση των προσφύγων από την Ανατολική Θράκη και την Μικρά Ασία, μετά την υπογραφή της Σύμβασης για την Ανταλλαγή των Πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το 1923, την προσαρμογή στις δύσκολες συνθήκες ζωής, αλλά και τον ιδιαίτερο ρόλο που σας επιφυλάσσουν οι γεωγραφικές συνθήκες της περιοχής ως προστάτες των συνόρων μας.

Οι προκλήσεις αυτές επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την ταυτότητα και τη νοοτροπία των κατοίκων της περιοχής, καθώς και την εικόνα της Θράκης στο εσωτερικό της χώρας. Παρά τις δυσκολίες όμως, υπήρξαν στη Θράκη και σημαντικά επιτεύγματα.

Πρώτον, δημιουργήθηκε και εφαρμόζεται ένα μοντέλο αρμονικής συνύπαρξης διαφορετικών θρησκειών μοναδικό στη Ευρώπη. Δεύτερον, έγιναν σημαντικά βήματα στον τομέα της ανάπτυξης: οι πόλεις της περιοχής αναπτύχθηκαν, η καλλιεργήσιμη γη αυξήθηκε, ιδρύθηκε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο, κατασκευάστηκαν σημαντικές υποδομές, ενώ αρκετές επιχειρήσεις βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να δραστηριοποιηθούν.


Η πανδημία, που ανέτρεψε τις ζωές όλων μας κατά τρόπο πρωτόγνωρο, μας χάρισε ορισμένα πολύτιμα μαθήματα: Συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντική είναι η υγεία που πολλές φορές θεωρούσαμε ως δεδομένη. Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα προς μίμηση στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, και το καταφέραμε όλοι μαζί χάρις στις προσπάθειες της Πολιτείας, των γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού, πολλών άλλων ομάδων πληθυσμού που με αυταπάρνηση και με προσωπικό κίνδυνο ήταν επιφορτισμένοι με το καθήκον να μην παραλύσει η ζωή στη χώρα, αλλά και χάρις στην υπεύθυνη στάση και ωριμότητα που επέδειξε η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών.

Γνωρίζω ότι, τόσο εδώ στην Κομοτηνή όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης, υπήρξαν προβλήματα και δυσκολίες. Ο αυτοπεριορισμός και ο εγκλεισμός δεν είναι εύκολος. Ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας και προστάτεψαν τον εαυτό τους, προστατεύοντας παράλληλα τους άλλους.

Οφείλω επίσης να αναγνωρίσω την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητα που επιδείξατε στην πρόσφατη συνοριακή κρίση του Έβρου, που προηγήθηκε της υγειονομικής κρίσης.


Η Θράκη είναι μια περιοχή της χώρας με μεγάλες δυνατότητες και πλεονεκτήματα. Ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο υποβαθμισμένες περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Χρόνια προβλήματα σας ταλαιπωρούν. Εξαιτίας της κρίσης μειώθηκαν τα εισοδήματα, χάθηκαν δουλειές, μετανάστευσαν οι νέοι, περιορίστηκε σημαντικά η βιομηχανική παραγωγή και η επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σε μια εποχή που η συνεργασία και η αλληλεξάρτηση σε διεθνές επίπεδο παίζουν ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο στην οικονομία, στην ανάπτυξη και στη διαχείριση των κοινών προκλήσεων, η Θράκη βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Η γεωγραφική θέση και ο διασυνοριακός χαρακτήρας της είναι τα μεγάλα της πλεονεκτήματα. Αν αξιοποιηθούν σωστά, η Θράκη μπορεί να αναλάβει ξανά τον ρόλο που για αιώνες διαδραμάτιζε ως πέρασμα, γέφυρα και σταθμός στη διασταύρωση σημαντικών χερσαίων και θαλάσσιων δρόμων, όπου μετακινούνταν άνθρωποι, ιδέες και εμπορεύματα και συνυπήρχαν ειρηνικά διαφορετικοί πολιτισμοί.

Για τον λόγο αυτόν, αποτελεί εθνική προτεραιότητα στο σχέδιο ανάπτυξης της χώρας να περιλαμβάνεται ειδικό κεφάλαιο για τη Θράκη. Ένα κεφάλαιο που θα αξιοποιεί την γεωγραφική θέση, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τα πολυπολιτισμικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού. Για να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα της περιοχής ανά κλάδο, για να δημιουργηθούν ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες και να απασχοληθούν πολλές κοινωνικές ομάδες, πρέπει να γίνει προσεκτικός σχεδιασμός τόσο από την Πολιτεία όσο και από την τοπική κοινωνία.

Χρειάζονται δημόσιες επενδύσεις και υποδομές. Να δημιουργηθούν κίνητρα για ιδιωτικές επενδύσεις και να προωθηθούν συμπράξεις του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα, για να ξεκινήσει η κατασκευή μεγάλων έργων.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν σχέδια και προτάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Η Περιφέρεια, οι Δήμοι, οι παραγωγικοί φορείς εργάζονται στο πλαίσιο της προοπτικής αυτής. Χρέος της Πολιτείας είναι να τους ακούσει και να τους βοηθήσει, ώστε η περιοχή σας να αποκτήσει το δυναμισμό που της αξίζει.


Η Θράκη πρέπει να βρει τον βηματισμό της προς την ευημερία, την πρόοδο και την ανάπτυξη. Να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας που να αποδίδουν αξιοπρεπή αμοιβή. Μια ανάπτυξη και ευκαιρίες για τους πολλούς. Και για τις πολύ ικανές γυναίκες που διαθέτει η περιοχή. Με ισονομία και συμμετοχή των ελλήνων μουσουλμάνων πολιτών στο κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό γίγνεσθαι.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας δεν είναι εύκολη και απαιτεί, εκτός από τη στήριξη των επαγγελματιών και των εργαζομένων, την προστασία όσων από τους συμπολίτες μας ανήκουν στις πλέον αδύναμες και ευάλωτες κατηγορίες. Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης όλοι μαζί οφείλουμε να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Θράκη και για όλη την Ελλάδα.

Η κρίση του κορωνοϊού, εκτός από τις αρνητικές επιπτώσεις που προκάλεσε στην κοινωνία και την οικονομία, είχε και μια θετική, κατά κάποιο τρόπο, προοπτική. Μας αναγκάζει αφενός να αναθεωρήσουμε τις καθημερινές μας συνήθειες και αφετέρου να αντιμετωπίσουμε με μια νέα οπτική τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Οφείλουμε να ξανασχεδιάσουμε, υπό το πρίσμα και των πρόσφατων εξελίξεων, το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και τις αναπτυξιακές μας δυνατότητες, φροντίζοντας παράλληλα και την κοινωνική συνοχή.

Βρισκόμαστε πια στην ψηφιακή εποχή με όλα όσα αυτή συνεπάγεται. Τηλεκπαίδευση, τηλεργασία, τεχνολογικός εκσυγχρονισμός μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων έχουν καταστεί αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής μας.

Ο ζωτικός για την Θράκη αγροτικός τομέας δεν μπορεί να μείνει έξω από την μεγάλη αυτή αλλαγή. Η γεωργία ακριβείας, η αξιοποίηση δεδομένων για την βελτιστοποίηση της παραγωγής και ποιότητας του προϊόντος, απαιτεί ένα άλμα εκπαίδευσης, κατάρτισης και δεξιοτήτων από τον σύγχρονο αγρότη και τη σύγχρονη αγρότισσα, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε πιο ευνοϊκές παραγωγικές συνθήκες και καλύτερη ποιότητα ζωής. Ανάλογα ισχύουν και για τη βιομηχανία, όπου διανοίγεται ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών της ψηφιοποίησης, που θα μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα και θα διευρύνουν τις παραγωγικές δυνατότητες.

Παράλληλα, έχουμε μπροστά μας μια ακόμα επαναστατική αλλαγή, την πράσινη βιώσιμη ανάπτυξη, που οφείλουμε όχι απλώς να ακολουθήσουμε, αλλά αν είναι δυνατόν να γίνουμε πρωτοπόροι. Η προστασία του περιβάλλοντος θα είναι πλέον κυρίαρχο χαρακτηριστικό στην οικονομική δραστηριότητα και όσο νωρίτερα προσαρμοστούμε σε αυτήν και την ενσωματώσουμε, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα οφέλη που θα αποκομίσουμε. Η Θράκη, με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της, μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει το τεράστιο αυτό πλεονέκτημά της. Κι εδώ ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρό για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, που μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά με το δραστήριο εκπαιδευτικό δυναμικό του.

Ενθάρρυνση, χρειάζεται, λοιπόν, πίστη και όραμα. Όλοι έχουν τη θέση τους σ’ αυτήν την προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει. Στην πορεία αυτή προς τα εμπρός σημαντικό ρόλο πρέπει και μπορούν να παίξουν οι γυναίκες. Η εφευρετικότητα και η εργατικότητά τους, η ευαισθησία και η φαντασία τους θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στο παραγωγικό άλμα της Θράκης. Έχουν αποδείξει άλλωστε διαχρονικά ότι η συμβολή τους στην αναγέννηση και την πρόοδο της περιοχής είναι καθοριστική.

Ας μην ξεχνάμε ότι η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη συνιστά και μια ισχυρή θωράκιση της ακριτικής Θράκης απέναντι σε οποιαδήποτε εξωτερική απειλή. Κι η Θράκη μπορεί και πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη προς όφελος όλης της χώρας. Είναι ευθύνη και υποχρέωση της πολιτείας να δώσει τα κίνητρα και τις ευκαιρίες για να μην μείνουμε για άλλη μια φορά στις υποσχέσεις, για να μην βρεθούμε ξανά σε λίγο καιρό να μιλάμε για μια ακόμα χαμένη ευκαιρία.

Φίλες και φίλοι, με την σημερινή μου επίσκεψη στην Κομοτηνή, θέλω να στείλω από την Θράκη ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας. Η ανθρωπιά, το φιλότιμό σας και οι δημιουργικές σας δυνατότητες με γεμίζουν κουράγιο για το μέλλον του τόπου μας. Όσες φορές οι Έλληνες εργαστήκαμε με σχέδιο και αυτοπεποίθηση, με ομόνοια και αλληλεγγύη, δεν προχωρήσαμε απλά μπροστά. Κάναμε άλματα. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,597,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8382,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3007,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3273,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18215,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2502,Εκκλησία,1214,Εκπαίδευση,1459,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,629,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,740,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,563,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,668,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,460,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1460,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3840,Πολιτική,1459,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6103,Ροδόπη,408,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,542,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,135,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1073,Φέρες,388,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Κομοτηνή
Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Κομοτηνή
Την Κομοτηνή επισκέφθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Θράκη.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiF1yRgzkqXy2jKPQRrxMJm2JxOkt-h92WWsRX2pAe7pKyqnCHg-Fi0qsb6-F_xl31BaDweXINupROJt0DTrE6lnlhvgpLVt0z_RtcYxFPEg0P32yClQiuicTbSjDLVBisGSlYaUHJ52zs/s1600/536x1024.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiF1yRgzkqXy2jKPQRrxMJm2JxOkt-h92WWsRX2pAe7pKyqnCHg-Fi0qsb6-F_xl31BaDweXINupROJt0DTrE6lnlhvgpLVt0z_RtcYxFPEg0P32yClQiuicTbSjDLVBisGSlYaUHJ52zs/s72-c/536x1024.jpeg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2020/05/blog-post_566.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2020/05/blog-post_566.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων