Στην Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας (photos+video)

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη όπου συμμετείχε σε ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Στην Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας
Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει το κόμμα με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

Ο κ. Τσίπρας στις 12 το μεσημέρι μετέβη στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης όπου είχε συνάντηση με Δημάρχους του Έβρου και της Ροδόπης, με κύριο θέμα τις εξορύξεις χρυσού και ειδικότερα την πάγια αντίθεση της τοπικής κοινωνίας με την προοπτική εξόρυξης χρυσού στην περιοχή της Θράκης.


Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, Μαρωνείας - Σαπών Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος και Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, καθώς και η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.


Μετά την συνάντηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «η αναπτυξιακή προοπτική της Θράκης δεν πρέπει να σχετίζεται με δραστηριότητες που έχουν πολύ χαμηλό αποτύπωμα στην αναπτυξιακή διαδικασία και πολύ βεβαρυμένο αποτύπωμα στο περιβάλλον» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τοπικές κοινωνίες και Τοπική Αυτοδιοίκηση «έχουν μεγαλύτερη δύναμη από όσο μπορεί να υπολογίσει κανείς και πως θα επιτευχθεί η επιβολή της βούλησης των πολλών, εφόσον δεν υπάρξουν ρήγματα στο κοινωνικό μέτωπο, πάρα την πίεση των ισχυρών συμφερόντων στο επόμενο διάστημα».

Αναφέρθηκε στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο του περιφερειακού σχεδιασμού που προβλέπει τις αναπτυξιακές δράσεις στις οποίες όπως χαρακτηριστικά είπε δεν προβλέπεται η εξόρυξη χρυσού.

«Αξιοποιήσαμε την ομόφωνη διαφωνία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να μην προχωρήσει η αδειοδότηση. Αυτό που έχει όμως ακόμη μεγαλύτερη σημασία είναι να ακούσει κανείς τη γνήσια έκφραση των αιτημάτων και διεκδικήσεων πέρα και έξω από κομματικά πλαίσια και κριτήρια», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας πως «σε ότι αφορά τα αιτήματα επενδυτών, κατά τη διάρκεια της δικής μας κυβερνητικής θητείας, τα αντιμετωπίσαμε με κύριο γνώμονα την ανάγκη οι επενδύσεις να προσανατολιστούν στην ανάπτυξη του τουρισμού, σε μία λογική έντασης γνώσεων, καινοτομίας, νέων τεχνολογιών και όχι σε μια δραστηριότητα που δεν θα αποφέρει παρά μονάχα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή».

«Το περιβάλλον δεν είναι μια υπόθεση θεωρητική. Αφορά τη ζωή όλων μας και πόσο δε μάλλον, περιοχών που μπορεί να έχουν και μια ιδιαίτερη προοπτική τουριστικής ανάπτυξης… Το περιβάλλον πρέπει να το φροντίζουμε ως κόρη οφθαλμού τόσο διότι σχετίζεται με την ποιότητα της ζωής μας, το μέλλον των παιδιών μας, αλλά και με την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.


«Να επεκταθούν οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας»

Επ' αφορμή των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή «αναφορικά με την παραβατική δραστηριότητα των γειτόνων μας», ο κ. Τσίπρας διεμήνυσε από την Αλεξανδρούπολη, στην Τουρκία, ότι ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου είναι προϋπόθεση για την καλή γειτονία. «Η Τουρκία πρέπει να σταματήσει την κλιμάκωση της έντασης και την παραβατική συμπεριφορά. Η μονομερής ενέργεια σε συνεννόηση με την τωρινή κυβέρνηση της Λιβύης να προχωρήσει σε μία ανυπόστατη συμφωνία πέρα και έξω από κάθε έννοια διεθνούς δικαίου μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχει στο εγγύς μέλλον», τόνισε.

Ζήτησε επέκταση των κυρώσεων που έχει επιβάλλει η ΕΕ στην Τουρκία - για την παραβατική της συμπεριφορά στην κυπριακή ΑΟΖ - ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για «αδράνεια και πολιτική κατευνασμού» και ζήτησε την σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

«Είχαμε προειδοποιήσει ότι η πολιτική του κατευνασμού προκειμένου η Τουρκία να μειώσει τις μεταναστευτικές ροές δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Επιβεβαιώνεται η πρόβλεψή μας: έχουμε ενέργειες εις βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ενώ δεν έχουμε καμία εξέλιξη όσον αφορά την σωστή τήρηση της ευρωτουρκικής συμφωνίας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και προσέθεσε:

«Η κυβέρνηση πρέπει να αποκτήσει δύναμη φωνής και πυγμή, που δεν έχει, και στρατηγική. Χρειαζόμαστε εθνική στρατηγική και συμμαχίες για να αποτρέψουμε παρόμοιες ενέργειες. Το επόμενο διάστημα πρέπει να συγκληθεί το Συμβούλιο Εθνικής Πολιτικής και να συζητηθούν αυτά και σταματήσει η πολιτική αδράνειας, η πολιτική του κατευνασμού των γειτόνων μας. Να επαναφέρουμε τον λόγο μας και τη δράση μας στο πλαίσιο της πολυδιάστατης και ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής που ασκήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, όταν πήραμε μία σειρά από θετικές αποφάσεις και από το Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ, όπως οι κυρώσεις για την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, κυρώσεις που πρέπει να επεκταθούν δυστυχώς από ότι φαίνεται και όσον αφορά την παραβατική δραστηριότητα της Τουρκίας νοτίως της Κρήτης».


«Το προσφυγικό διογκώθηκε και διευρύνθηκε τους τελευταίους 4-5 μήνες»

Το μεταναστευτικό - προσφυγικό ήταν μεταξύ των θεμάτων, που τέθηκε από πλευράς των δημάρχων στη σημερινή συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήλωσε πως «Το προσφυγικό, μεταναστευτικό είναι ένα ζήτημα το οποίο ήρθε για να μείνει, δεν είναι ένα συγκυριακό πρόβλημα». Χαρακτήρισε επικοινωνιακού χαρακτήρα τις προσεγγίσεις στο θέμα της κυβέρνησης, ένα θέμα που όπως είπε «…διογκώθηκε και διευρύνθηκε τους τελευταίους 4-5 μήνες», δημιουργώντας μία κατάσταση για την αντιμετώπιση της οποίας «απαιτείται στρατηγική, σχεδιασμός, ετοιμότητα και κυρίως απαιτείται μία πιο ορθολογική αντιμετώπιση χωρίς ιδεοληψίες και χωρίς εντάσεις, που μόνο αρνητικό αντίκτυπο μπορεί να έχουν στις τοπικές κοινωνίες».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα:


Το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμο.


Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη: Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μεγαλώνει και μετασχηματίζεται

Το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ συζήτησε με στελέχη, μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την εισήγηση του στην Αλεξανδρούπολη, στην ανοιχτή συνέλευση, τόνισε ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα κόμμα «ζωντανό, λαϊκό, μαζικό και έτοιμο να κυβερνήσει», αναφερόμενος στην προσπάθεια δημιουργίας «χωρίς αποκλεισμούς της νέας δημοκρατικής παράταξης που έχει ανάγκη ο τόπος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ανοίγει, μεγαλώνει και μετασχηματίζεται», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι «εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε η χώρα να προχωρήσει σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος».

Παράλληλα ο ίδιος επανέλαβε το στόχο να δημιουργηθεί ένα κόμμα «ζωντανό, λαϊκό, μαζικό και έτοιμο να κυβερνήσει».


«Έχουμε μια κυβέρνηση της πολιτικής εξαπάτησης, της ψεύτικης αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στη μεσαία τάξη πρόσθεσε ότι η ΝΔ έκανε σημαία της τις ελαφρύνσεις σε αυτή και «αντί για ελαφρύνσεις βλέπουμε επιβαρύνσεις και στοχευμένες πολιτικές εξυπηρετήσεις μεγάλων συμφερόντων».


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στη ΝΔ και στην ανάληψη της διοίκησης του νοσοκομείου Τρικάλων από τον κ. Πατέρα ως αντάλλαγμα για μερικές ψήφους σημείωσε ότι «το κράτος των αρίστων είναι το κράτος της πελατειακής δοσοληψίας», κάνοντας λόγο μάλιστα για «ρουσφετολογικό όργιο».


Σε σχέση με το προσφυγικό, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην υποκρισία της ΝΔ προεκλογικά επαναλαμβάνοντας ότι «στο μόνο θέμα που δεν τους αφήσαμε στρωμένο δείξαν πόσο ανέτοιμοι ήταν και πόσο ανίκανοι είναι. Ήρθαν χωρίς σχέδιο και είναι εγκλωβισμένοι στην προεκλογική ρητορική τους».

«Αφήσαμε 5.500 ανθρώπους στη Μόρια και τώρα έχουν φτάσει τις 15.000. Τα έκαναν θάλασσα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «κατάργησαν το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, έδιωξαν τους ανθρώπους της αστυνομίας που ήξεραν το πρόβλημα και ανέθεσαν το σοβαρότερο ζήτημα της χώρας σε έναν υφυπουργό και πρώην στρατηγό. Αυτό είναι μνημείο ανικανότητας της κυβέρνησης».


Σε σχέση, με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τις δηλώσεις του στο συνέδριο της ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας τον χαρακτήρισε ως «επαγγελματία ανήσυχο στα εθνικά θέματα» αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι έχει δίκιο στην κριτική του προς τον Κ. Μητστοτάκη ότι άλλα έλεγε προεκλογικά για το προσφυγικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών και άλλα μετά τις 7 Ιουλίου.


Όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στη ΝΔ επανέλαβε ότι «έπαιξαν με τις ευαίσθητες χορδές της ελληνικής κοινωνίας και προσπάθησαν να μετατρέψουν ένα ευαίσθητο εθνικό θέμα σε μοχλό για να κερδίσουν τις εκλογές».

«Λαϊκισμός είναι εν γνώση σου να αλλάζεις την πάγια θέση σου προκειμένου να πλήξεις τον αντίπαλο, υιοθετώντας μια ακραία ρητορική, δηλητηριάζοντας την ελληνική κοινωνία, και μετά να λες ότι τώρα που κυβερνάμε θα τηρήσουμε και θα τιμήσουμε την Συμφωνία των Πρεσπών», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να τονίσει αναφερόμενος στο ίδιο θέμα ότι «δώσαμε ζωτικό χώρο στην Ελλάδα με την εν λόγω συμφωνία γιατί σταθεροποιήσαμε τα βόρια σύνορά μας κάνοντας φιλική τη γειτονική χώρα και γιατί τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη επιτηρούν το εναέριο χώρο της Βόρειας Μακεδονίας και όχι τα τουρκικά. Αναβαθμίσαμε τη γεωπολιτική δυναμική της Ελλάδας».


Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «οφείλουμε να είμαστε πιο σοβαροί καθώς τέτοια ζητήματα δεν είναι θέματα μικροκομματικής εκμετάλλευσης» και χαρακτήρισε «ανυπόστατη και απαράδεκτη» τη συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης.

«Πέντε μήνες δεν έχουν αναδείξει την προκλητικότητα της Τουρκίας», επεσήμανε ο Αλ. Τσίπρας, αναφερόμενος στην κυβέρνηση, «μην τυχόν και ενοχληθεί ο Σουλτάνος».


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει «αποτυχημένη τη στρατηγική κατευνασμού και αδράνειας» της ΝΔ στα ελληνοτουρκικά, υπενθυμίζοντας ότι «δεν απαίτησαν τις ευρωπαϊκές κυρώσεις που πετύχαμε ο Ν. Αναστασιάδης και εγώ».

«Δώσαμε μια δύσκολη μάχη για να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο. Κάναμε λάθη, είχαμε αστοχίες αλλά οι άλλοι ήρθαν με την εμπειρία της διαπλοκής και του πελατειακού κράτους», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας επαναλαμβάνοντας ότι «στόχος είναι πλέον μετά την έξοδο από τα μνημόνια να διεκδικήσουμε τον ορίζοντα την ταυτότητα της χώρας στη νέα εποχή»


«Θέλουμε την Ελλάδα των αιτιών της κρίσης, του νόμος και τάξη για τους φτωχοδιαβόλους και της ασυλίας για τους τραπεζίτες, ή θέλουμε την Ελλάδα που θα αξιοποιήσει τους νέους και δημιουργικούς ανθρώπους», αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε ότι ως ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία «ανοίγουμε στην κοινωνία για να μπολιάσουμε τις σκέψεις μας με τις σκέψεις της μεγάλης πλειοψηφίας που μας στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε να γίνεται συμμέτοχοι και συνδημιουργοί. Σας καλώ να ενταχθείτε σε αυτή τη νέα προσπάθεια, κατά την οποία δε θα υπάρχουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς».

Δείτε το βίντεο με την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη:

Με πληροφορίες από avgi.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και τους δημοσιογράφους Χριστίνα Κουματζίδου και Αντώνη Τελόπουλο:

[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,4,Αγροτικά,470,Αγωγοί,114,Αθλητικά,1874,Αλεξανδρούπολη,6196,Άμυνα,261,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,120,Άρθρα - Απόψεις,2724,Αστυνομικά,479,Αυτοδιοίκηση,2265,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,709,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,232,Βαλκάνια,28,Βουλευτικές Εκλογές,411,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,63,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,56,Δημόσιο,41,Διαδίκτυο,172,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,431,Δράμα,90,Έβρος,14697,Εθελοντισμός,211,Εκδηλώσεις,1970,Εκκλησία,974,Εκπαίδευση,1064,Ελλάδα,1083,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,44,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,528,Εργασία,9,Εργασιακά,208,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,107,Ζωή και Υγεία,288,Θράκη,431,Ιστορία,168,Καβάλα,153,Καιρός,30,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,185,ΚΙΔΗΣΟ,9,ΚΙΝΑΛ,14,ΚΚΕ,371,Κοινωνία,76,Κοινωνική Προσφορά,169,Κόσμος,586,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,21,Μεταναστευτικό,134,Μουσική,188,ΝΔ,439,Ξάνθη,155,Οικολογία,281,Οικονομία,537,Ορεστιάδα,991,Πανταζίδου,120,Παπανικολόπουλος,230,ΠΑΣΟΚ,252,Περιβάλλον,318,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3051,Πολιτική,1202,Πολιτισμός,174,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,4889,Ροδόπη,261,Σαμοθράκη,600,Σάτιρα,62,Σουφλί,333,Σπίτι,13,Συγκοινωνίες,273,Σύλλογοι,267,Συνέδρια,112,ΣΥΡΙΖΑ,340,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,46,Τουρισμός,237,Τρίγωνο,42,Τυχερό,33,Υγεία,847,Φέρες,277,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,303,Showbiz,20,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Στην Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας (photos+video)
Στην Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας (photos+video)
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη όπου συμμετείχε σε ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
https://1.bp.blogspot.com/-3k8MShYgxls/XeWu0Z7BTfI/AAAAAAACZpY/02AHcg7a6_4Z8Mlgk3X5JPQ4-VWUq6woQCLcBGAsYHQ/s1600/tspras-alexpoli.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-3k8MShYgxls/XeWu0Z7BTfI/AAAAAAACZpY/02AHcg7a6_4Z8Mlgk3X5JPQ4-VWUq6woQCLcBGAsYHQ/s72-c/tspras-alexpoli.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/12/stin-alexandroupoli-o-tsipras.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/12/stin-alexandroupoli-o-tsipras.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content