Αλεξανδρούπολη: «Ανταρσία» κατά Μιχαηλίδη στη δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ δηλώνουν ότι αίρουν την εμπιστοσύνη τους προς τον Παύλο Μιχαηλίδη και δεν τον αποδέχονται πλέον ως επικεφαλής της παράταξης - Άμεση αντίδραση και καταγγελίες από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Αλεξανδρούπολη: «Ανταρσία» κατά Μιχαηλίδη στη δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ
Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΑΝΑΣΑ με κοινή ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν τον επικεφαλής της παράταξης Παύλο Μιχαηλίδη για τους χειρισμούς του σχετικά με τη συνεργασία της παράταξης με τη νέα δημοτική αρχή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ, Ιωάννης Καρυπίδης, Κυριάκος Αραμπατζής, Αναστάσιος Σεραφειμίδης, Γεώργιος Πασσιάς και Πέτρος Κυριακίδης, δηλώνουν ότι αίρουν την εμπιστοσύνη τους προς τον κ. Μιχαηλίδη και δεν τον αποδέχονται πλέον ως επικεφαλής της παράταξης και πως στο άμεσα προσεχές διάστημα θα επακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες εκπροσώπησης της παράταξης.

Η ανακοίνωση των «5»

«Τα κανάλια γνωρίζουν εμένα ως επικεφαλής». Με αυτή την φράση, ο μέχρι χθες επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ» Παύλος Μιχαηλίδης, αποχώρησε από την προσδιοριζόμενη από τον ίδιο ως «γενική συνέλευση», την οποία ο ίδιος συγκάλεσε με γραπτή πρόσκληση, με κεντρικό θέμα την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του. Γραπτώς επίσης δήλωσε ότι εφόσον θα εξασφάλιζε την ψήφο εμπιστοσύνης θα προχωρούσε σε ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ διαγραφές μελών και εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.

Στην επεισοδιακή συνάντηση ο κ. Μιχαηλίδης μας παρουσίασε ένα κείμενο ως καταστατικό, το οποίο δεν έχει καμία νομική ισχύ, διότι ουδείς εξ ημών το έχει προσυπογράψει και αποδεχτεί.

Στην πρόσφατη συνάντηση των Δημοτικών συμβούλων της ΑΝΑΣΑ με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, ο κ. Ζαμπούκης πρότεινε επισήμως συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την παράταξη μας. Την πρόταση του Δημάρχου απεδέχθη πρώτος ο κ. Μιχαηλίδης και συμφωνήσαμε όλοι μαζί του. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, ο κύριος Δήμαρχος πρότεινε την ανάληψη μιας σοβαρής θέσης ευθύνης στην παράταξη μας.

Ο κ. Μιχαηλίδης, αντιδρώντας δήλωσε ότι, αν η θέση αυτή δεν προταθεί στο πρόσωπό του, θα αποχωρήσει από την «ΑΝΑΣΑ», ενώ αντίθετα σε πρόσφατες δηλώσεις σε τοπικά μέσα, ανέφερε δημόσια την απόφασή του να μη δεχθεί καμία θέση διοίκησης στην επόμενη τετραετία.

Συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας, οι Δημοτικοί σύμβουλοι της «ΑΝΑΣΑ», δηλώνουμε ότι αίρουμε την εμπιστοσύνη μας προς τον κ. Μιχαηλίδη και δεν τον αποδεχόμαστε πλέον ως επικεφαλής της παράταξης.

Στο άμεσα προσεχές διάστημα θα επακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες εκπροσώπησης της παράταξης.

Οι στείρες προσωπικές φιλοδοξίες, η ματαιοδοξία, η ασυνέπεια στις προγραμματικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις, δεν ταιριάζουν με την πολιτική κουλτούρα της «ΑΝΑΣΑ».

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο με προσωπικές έριδες και συγκρούσεις και καθεστωτικές συμπεριφορές. Χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους μας.

Θα συνεργαστούμε με την νέα δημοτική αρχή με ήθος και αξιοπρέπεια και αυτή η υγιής σχέση και συνεργασία θα γίνει στο φως χωρίς ύποπτες συναλλαγές και ανέντιμα ανταλλάγματα.

Κεντρικός και ύψιστος κοινός στόχος μας είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων των Δημοτών.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης ΑΝΑΣΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΣΙΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ:
“Τακτικές δημοτικών συμβούλων που αποβλέπουν σε διάλυση της ΑΝΑΣΑ”


Άμεση ήταν η αντίδραση 28 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης ΑΝΑΣΑ, οι οποίοι με κοινή ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν μεθόδευση συνεργασιών στη βάση της συναλλαγής, καθώς και τακτικισμούς εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της ΑΝΑΣΑ που αποβλέπουν σε διάλυση της τρίτης παράταξης του δημοτικού συμβουλίου.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Το ανώτερο όργανο της κάθε δημοτικής παράταξης είναι η Γενική Συνέλευση των Μελών της. Η Δημοτική ομάδα (δηλαδή ο Επικεφαλής και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι) οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, ιδιαίτερα σε σοβαρά πολιτικά ζητήματα. Όποιος διαφωνεί με αυτές τις αποφάσεις, οφείλει να ανεξαρτητοποιηθεί, διαφορετικά δεν νομιμοποιείται να μεθοδεύει συνεργασίες στη βάση της οποιαδήποτε συναλλαγής.

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΑΣΑ στην κρίσιμη συνεδρίαση αποφάσισε την διάλυση της παράταξης ψηφίζοντας υπέρ της σύμπραξης με την δημοτική αρχή, ενώ οι υπόλοιποι 4 δεν πήραν καμία ξεκάθαρη θέση προς έκπληξη όλων μας. Αντιθέτως η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων μελών, συμφώνησαν με την εισήγηση του επικεφαλής για συμφωνία με την δημοτική αρχή στην βάση συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας. Γεγονός που θα επέτρεπε στην παράταξη και να συμμετέχει στο σχήμα διοίκησης αλλά κυρίως να διατηρεί την αυτοτέλεια και την διακριτή έκφρασή της.

Όλοι εμείς που δώσαμε τον κοινό μας αγώνα υπό την καθοδήγηση του υποψήφιου δημάρχου κ. Παύλου Μιχαηλίδη, δεν θα επιτρέψουμε μεθόδευση συνεργασιών στη βάση της συναλλαγής, καθώς και τακτικισμούς που έχουν σκοπό να διαλύσουν την τρίτη παράταξη του δημοτικού συμβουλίου με το υψηλό ποσοστό του 16%.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ

ΒΙΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΚΟΥΤΖΙΒΕΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΚΡΙΤΟΥ ΚΡΙΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΡΗΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ
ΛΑΜΠΑΡΔΗ - ΚΟΥΤΛΙΟΥ ΑΝΝΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΜΠΑΤΖΙΑΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΟΤΕΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΟΥΖΟΥΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΑΚΑΛΔΗΜΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΓΙΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑ.Σ.Α."

➤ Διαβάστε επίσης: Θετική η ΑΝΑΣΑ σε συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=3$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,4,Αγροτικά,460,Αγωγοί,113,Αθλητικά,1872,Αλεξανδρούπολη,6096,Άμυνα,253,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,120,Άρθρα - Απόψεις,2698,Αστυνομικά,480,Αυτοδιοίκηση,2210,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,709,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,230,Βαλκάνια,28,Βουλευτικές Εκλογές,411,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,59,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,56,Δημόσιο,41,Διαδίκτυο,171,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,415,Δράμα,89,Έβρος,14522,Εθελοντισμός,206,Εκδηλώσεις,1959,Εκκλησία,965,Εκπαίδευση,1033,Ελλάδα,1053,Ελληνισμός,28,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,40,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,522,Εργασία,9,Εργασιακά,204,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,107,Ζωή και Υγεία,284,Θράκη,417,Ιστορία,162,Καβάλα,152,Καιρός,30,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,184,ΚΙΔΗΣΟ,9,ΚΙΝΑΛ,14,ΚΚΕ,362,Κοινωνία,73,Κοινωνική Προσφορά,168,Κόσμος,574,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,21,Μεταναστευτικό,132,Μουσική,188,ΝΔ,437,Ξάνθη,151,Οικολογία,279,Οικονομία,534,Ορεστιάδα,967,Πανταζίδου,115,ΠΑΣΟΚ,252,Περιβάλλον,300,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3009,Πολιτική,1184,Πολιτισμός,171,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,3,Πρώτο Θέμα,4828,Ροδόπη,259,Σαμοθράκη,594,Σάτιρα,62,Σουφλί,327,Σπίτι,13,Συγκοινωνίες,273,Σύλλογοι,264,Συνέδρια,110,ΣΥΡΙΖΑ,334,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,45,Τουρισμός,234,Τρίγωνο,41,Τυχερό,33,Υγεία,815,Φέρες,273,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,20,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Αλεξανδρούπολη: «Ανταρσία» κατά Μιχαηλίδη στη δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ
Αλεξανδρούπολη: «Ανταρσία» κατά Μιχαηλίδη στη δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ δηλώνουν ότι αίρουν την εμπιστοσύνη τους προς τον Παύλο Μιχαηλίδη και δεν τον αποδέχονται πλέον ως επικεφαλής της παράταξης - Άμεση αντίδραση και καταγγελίες από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.
https://1.bp.blogspot.com/-m2JBu-McGo8/XWg0HVPnNiI/AAAAAAACVp0/OV06G9ZfR-4vq9ebCpXeda52j9aZrPpPACLcBGAs/s1600/152896_n.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-m2JBu-McGo8/XWg0HVPnNiI/AAAAAAACVp0/OV06G9ZfR-4vq9ebCpXeda52j9aZrPpPACLcBGAs/s72-c/152896_n.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/08/blog-post_398.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/08/blog-post_398.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content