Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης για νέα ζευγάρια, γονείς, προσχολική αγωγή, εργασιακές σχέσεις

Η Λαϊκή Συσπείρωση θεωρεί ότι σήμερα μπορούν να παρθούν μέτρα που θα ανακουφίσουν τα νέα ζευγάρια, τους νέους γονείς - Τώρα είναι ώριμες οι συνθήκες να καταργηθούν τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς - Να κάνουμε κριτήριο ψήφου και για το Δήμο την επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα!

Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης για νέα ζευγάρια, γονείς, προσχολική αγωγή, εργασιακές σχέσεις
Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης έδωσε συνέντευξη Τύπου με θέματα τα νέα ζευγάρια / νέους γονείς, την προσχολική αγωγή και τις εργασιακές σχέσεις.

Οι υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ευδοκία Βλισίδου και Μαριάνθη Σκοπελιώτη σημείωσαν:

Τα τελευταία χρόνια οι κατακτήσεις και τα δικαιώματα των γυναικών, των νέων ζευγαριών, των γονιών δέχονται σφοδρή επίθεση.

Οι πανάκριβες εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου, η εκμηδένιση των κοινωνικών παροχών, η εμπορευματοποίηση της Παιδείας, η αυξημένη φορολογία και τα χαράτσια, η ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια κ.ά., αποτελούν παράγοντες που αντικειμενικά θέτουν σοβαρά εμπόδια στη δημιουργία οικογένειας και στην απόκτηση παιδιών.

Η μητρότητα έχει μπει στο στόχαστρο της πολιτικής της ΕΕ, των κυβερνήσεων, των Δήμων.

Όλοι μαζί φέρνουν σε αντιπαράθεση το δικαίωμα της γυναίκας στην εργασία με την ανάγκη κοινωνικής προστασίας της μητρότητας, της οικογένειας. Βαφτίζουν «ίσες ευκαιρίες» στην εργασία για άνδρες και γυναίκες την ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση, που σημαίνει:
  • Ευέλικτη εργασία, δηλαδή μερική απασχόληση, σπαστά και ακανόνιστα ωράρια, δουλειά τις Κυριακές.
  • Δουλειά χωρίς μέτρα προστασίας του γυναικείου οργανισμού, εντατικοποίηση εργασίας.
  • Απολύσεις εγκύων, εκβιασμό της εργοδοσίας ότι η εργαζόμενη δεν θα μείνει έγκυος ή ότι θα βάλει στο «ψυγείο» - στην κρυοσυντήρηση τη χαρά της μητρότητας.

Αυτή είναι η περιβόητη «συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που ευαγγελίζεται η ΕΕ, οι κυβερνήσεις, η Γ.Γ.Ι.Φ, σύσσωμες οι παρατάξεις των υπολοίπων συνδυασμών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση (Λ.Σ.) έχει καταθέσει πληθώρα προτάσεων για την ανακούφιση των νέων ζευγαριών, συνολικά της λαϊκής οικογένειας, οι οποίες συστηματικά απορρίφθηκαν από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κι αυτό γιατί στον πυρήνα της πολιτικής τους βρίσκεται η αντικατάσταση της υποχρέωσης του κράτους να στηρίξει την οικογένεια, με την ατομική και οικογενειακή ευθύνη για την ικανοποίηση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών της.

Η Λ.Σ. θεωρεί ότι σήμερα μπορούν να παρθούν μέτρα που έστω θα ανακουφίσουν τα νέα ζευγάρια, τους νέους γονείς:
  1. Δραστική μείωση της δημοτικής φορολογίας, των ανταποδοτικών τελών.
  2. Δωρεάν πρόσβαση όλων των παιδιών στις δομές του Δήμου. Ειδική βαρύτητα να δοθεί στο κολυμβητήριο, όπου θεωρούμε ότι η είσοδος όλων των παιδιών πρέπει να είναι, αν όχι δωρεάν, τότε με ένα συμβολικό ποσό (κάτω των 5 € - δωρεάν για τρίτεκνους - πολύτεκνους - ΑΜΕΑ - μονογονεϊκές - ανέργους).
  3. Να επεκταθούν οι δράσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου σε όλες τις γειτονιές, σε συνεργασία με τα Σχολεία.
  4. Τουλάχιστον τα τμήματα μαζικού αθλητισμού των ακαδημιών να στηρίζονται από το δήμο και όχι να πληρώνουν οι γονείς.
  5. Οργάνωση δημιουργικών δραστηριοτήτων στα πάρκα και στις πλατείες των οικισμών του Δήμου, με προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, μαθητικές συναυλίες, ζωγραφική και κατασκευές με θέμα το περιβάλλον, μαγειρικές, θέατρο σκιών κ.λπ.
  6. Οργάνωση δωρεάν επισκέψεων με ξενάγηση στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, να πολλαπλασιαστούν οι ιστορικοί περίπατοι.
  7. Το δημοτικό θέατρο και ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος (σε συνεργασία με την Κ.Λ.Α) να λειτουργούν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα με δωρεάν προβολές και ελεύθερη είσοδο για όλους. Ειδικά να προβλεφθούν προβολές με ταινίες για παιδιά. Δωρεάν προβολές για τους άνεργους και τα παιδιά.
  8. Ο Δήμος θα πρέπει να βάζει σαν όρο σε όσους ζητούν τις εγκαταστάσεις του (θέατρο Αλτιναλμάζη, κηποθέατρο, δημοτικό θέατρο κλπ) ότι το εισιτήριο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 ευρώ το άτομο, οι άνεργοι να πληρώνουν μέχρι 5 ευρώ και όλα τα παιδιά θα μπαίνουν δωρεάν.


Όπως όλοι γνωρίζουμε, στο Δήμο Αλεξανδρούπολης θα λειτουργήσει από την επόμενη σχολική χρονιά 2019-2020 η Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή, η υποχρεωτική φοίτηση δηλαδή και των προνηπίων (παιδιά ηλικίας 4 χρονών) στα δημόσια νηπιαγωγεία, εξέλιξη που ως Λαϊκή Συσπείρωση χαιρετίσαμε.

Ταυτόχρονα όμως αναδείξαμε τις ευθύνες της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής που δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή παιδαγωγική διαδικασία για τα νήπια, να εξασφαλιστούν υποδομές, χρηματοδότηση, προσλήψεις προσωπικού, παρά, από ό,τι φαίνεται, θα μπουν προκάτ αίθουσες ή θα στριμωχτούν τα νήπια σε 25αρια τμήματα, ενδεχομένως και σε νηπιαγωγεία εκτός της γειτονιάς τους.

Παράλληλα, έχει φουντώσει η συζήτηση γύρω από τις απολύσεις των συμβασιούχων εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου μας, καθώς όπως λέγεται «θα μειωθεί ο αριθμός των παιδιών που θα προσέρχονται σε αυτούς, άρα δεν θα υπάρχει ανάγκη για προσλήψεις».

Η Λαϊκή Συσπείρωση θεωρεί ότι τώρα είναι ώριμες οι συνθήκες να καταργηθούν τα τροφεία και η κάθε είδους οικονομική επιβάρυνση στους γονείς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ληξιαρχείου του Δήμου οι γεννήσεις παιδιών στο δήμο μας κατά τα έτη 2016 και 2017 (δηλαδή των παιδιών που φέτος είναι στη κατάλληλη ηλικία για να μπουν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς) ξεπερνάει τις 2.400, ενώ οι θέσεις στους δημοτικούς σταθμούς αγγίζουν τις 600, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ποσοστό των παιδιών και βρεφών που δεν απευθύνονται καθόλου στις δομές βρεφονηπιακής φροντίδας είναι πολύ μεγάλο.

Είναι τεράστια η ευθύνη της δημοτικής αρχής, αλλά και των αντιπολιτευτικών παρατάξεων, που εσκεμμένα κώφευαν ή καταψήφιζαν όλες τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και φορέων της πόλης μας (σωματείων, συλλόγων κ.ά.) όταν καλούσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει αποφάσεις αντίστασης και να οργανώσει την αντεπίθεση του λαού ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική της ΕΕ και των εκάστοτε Κυβερνήσεων, που πριμοδοτούν με κάθε τρόπο, αλλά κυρίως με τα κουπόνια Voucher του ΕΣΠΑ την ιδιωτική πρωτοβουλία και στρέφουν τους γονείς να επιλέξουν σε προτεραιότητα τους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Βρεφονηπιακή αγωγή και φροντίδα δεν μπορεί να γίνει με κουπόνια και προγράμματα ΕΣΠΑ τα οποία έχουν ημερομηνία λήξης και μπορεί ανά πάσα στιγμή να τελειώσουν.

Μέτρα που θα βοηθήσουν τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς αποτελούν:
  • Η κατάργηση των τροφείων.
  • Η δωρεάν και χωρίς προϋποθέσεις πρόσβαση όλων των βρεφών και νηπίων στους σταθμούς.
  • Η επέκταση του δικτύου βρεφικών τμημάτων σε ακόμα μικρότερες ηλικίες (τώρα εγγράφονται από 18 μηνών και πάνω).

Παράλληλα τα μέτρα αυτά πρέπει να στηριχθούν με την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εργαζομένων, που ήδη δουλεύουν στους σταθμούς καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες (και όχι εποχιακές και περιστασιακές, όπως θέλουν να εμφανίζουν) και με προσλήψεις νέου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων (βρεφονηπιοκόμων, ψυχολόγων, γιατρών, κοινωνικών λειτουργών, γυμναστών, μαγείρων, τραπεζοκόμων κ.ά.).

Καλούμε τους εργαζόμενους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, μόνιμους ή συμβασιούχους, τους γονείς αλλά και όλους τους δημότες να ενισχύσουν και με την ψήφο τους το ΚΚΕ στην κάλπη των Ευρωεκλογών και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο, στην Κοινότητα και στην Περιφέρεια.

Να κάνουμε κριτήριο ψήφου και για το Δήμο
την επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα!


Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρα Σταματελάτου σημείωσε:

Δίνουμε τη συγκεκριμένη συνέντευξη γιατί γίνεται μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε στις εκλογές με την όσο είναι δυνατό πιο βολική και light ατζέντα. Χωρίς να σκεφτούμε ουσιαστικά, χωρίς να βάλουμε στη ζυγαριά την ίδια μας τη ζωή, την καθημερινότητά μας.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες.

Κυβέρνηση και τοπικοί υποψήφιοι, θέλουν πολύ να μην ανοίξει η συζήτηση για την ΕΕ, αλλά ούτε για τα μεροκάματα, το ωράριο, συνολικά τις συνθήκες δουλειάς. Θεωρούν τα βασικά προβλήματα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε εκτός προεκλογικού διαλόγου, φτάνουν και στο σημείο να ισχυρίζονται πως δεν είναι ζητήματα που απασχολούν το δήμο και την περιφέρεια.

Δεν είναι θέμα δηλαδή ποιος ο μισθός του Αλεξανδρουπολίτη, πιο το μεροκάματο του ξενοδοχοϋπάλληλου και του σερβιτόρου, πως θα ζεστάνουμε τα σπίτια μας το χειμώνα, αλλά είναι βασικό ζήτημα η κλίση στα παγκάκια της παραλιακής, και η ποιότητα του κρέατος στη καλοκαιρινή φιέστα του δημάρχου.

Είναι όμως έτσι;

Θέλουμε να θυμίσουμε ορισμένα στοιχεία, που έδωσε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας για το 2017 και είναι αποκαλυπτικά:
  • Το 2009 οι συμβάσεις πλήρους απασχόλησης αποτελούσαν το 79% των νέων συμβάσεων και το 2017 μόλις το 45%.
  • Το 2017 καταγράφονται 7.357 εργατικά "ατυχήματα", ο μεγαλύτερος αριθμός από το 2000, πρώτο χρόνο λειτουργίας του ΣΕΠΕ.
  • Στα θανατηφόρα εργατικά "ατυχήματα" σημειώνεται συνεχής αύξησή τους από το 2014 και μετά, ενώ τα 76 θανατηφόρα που καταγράφονται το 2017 είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νεκρών εργατών από το 2011.
  • Ρεκόρ και στην εργασία ανηλίκων. Το 2017 θεωρήθηκαν 7.647 βιβλιάρια ανηλίκων (άνω των 15 ετών), έναντι 562 θεωρήσεων το 2012!
  • Από το 2013 και μετά υπάρχει συνεχής μείωση των ελέγχων και επανελέγχων για την Υγεία και Ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, φθάνοντας τους 21.423 το 2017, ο μικρότερος αριθμός από το 2001.

Σε όλα αυτά μπορεί και πρέπει να πάρει θέση ο κάθε Δήμος. Να μπει μπροστά και να διεκδικήσει μαζί με τους δημότες μόνιμη και σταθερή εργασία, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία, Συλλογικές Συμβάσεις, προστασία της κατοικίας από τις τράπεζες και τόσα άλλα.

Να μην καυχώνται μόνο και υπερηφανεύονται, αγκαλιά πάντα με τους μεγαλοεργοδότες του κλάδου και τις κυβερνήσεις τους, για την κατά τα άλλα βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό, όταν όποιος έχει δουλέψει στον κλάδο μπορεί πολύ καλά να καταλάβει σε ποιανων τις πλάτες θησαυρίζουν.

Στον τουρισμό που δεν γνώρισε κρίση αλλά έτρεξε με θετικούς δείκτες όλα αυτά τα χρόνια, στην Αλεξανδρούπολη με την τεράστια αύξηση της επισκεψιμότητας, ας μας απαντήσει κάποιος πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί στα ξενοδοχεία που σπάνε κάθε χρόνο ρεκόρ πληρότητας.

Πόσο αυξήθηκε το μεροκάματο των σερβιτόρων, των μαγείρων και συνολικά των εργαζομένων στην εστίαση;

Τα ωράρια λάστιχο για να τονωθεί η αγορά, τι επιπτώσεις έχουν στην τσέπη των εργαζόμενων εμποροϋπάλληλων; Πέραν από τα διάφορα ζητήματα και δυσκολίες που δημιουργούν κυρίως στις γυναίκες του κλάδου που πολλές φορές αφορά και στην ίδια τη δυνατότητά τους να αποκτήσουν παιδιά;

Η πραγματικότητα σε σχέση με τα ιλουστρασιόν φυλλάδιά τους είναι πολύ διαφορετική.

Και για αυτούς τους πονηρούς που θα τρέξουν να απολογηθούν πως αυτά τα θέματα δεν είναι τοπικά, τους εκθέτει η πρόσφατη απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που αποφάσισε την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, από τη 1η Μάη έως και 31η Οκτώβρη, μέχρι τις 00:30 το βράδυ!

Τόσο άσχετα είναι τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια από τη διάλυση των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Της ζωής μας.

Η ΕΕ δίνει οδηγίες, οι κυβερνήσεις νομοθετούν, οι δήμοι και οι περιφέρειες εφαρμόζουν. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια για αυτό χρειάζεται ενιαίο ταξικό κριτήριο μπροστά σε όλες τις κάλπες.

Για αυτό χρειάζονται δήμαρχοι και περιφερειάρχες σε πλήρη κόντρα και μόνιμη ρήξη με αυτές τις πολιτικές.

Ποια ήταν η στάση της δημοτικής αρχής αλλά και των υπόλοιπων παρατάξεων σε προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο; Είτε κρύβονταν και δήλωναν αναρμόδιοι είτε λοιδορούσαν τις διεκδικήσεις, ζητώντας από τους εργαζόμενους να κάτσουν ήσυχα «γιατί αυτά δεν γίνονται».

Είναι λοιπόν ευθύνη του δήμου να πανηγυρίζει για την πληρότητα των ξενοδοχείων, λες και αυτός ταΐζει τους τουρίστες, αλλά δεν είναι ευθύνη του να ξέρει πόσοι εργαζόμενοι πληρώνονται με την ΣΣΕ, έστω αυτή που υπάρχει.

Είναι καθαρό ότι δεν πιστεύουν στα δικαιώματα των εργαζομένων. Για αυτό και κοροϊδεύουν όλοι όσοι «ονειρεύονται» και «οραματίζονται» μία διαφορετική πόλη προεκλογικά και καταλήγουν να μιλάνε για παγκάκια, αδέσποτα, πεζοδρόμια και οτιδήποτε άλλο εκτός από τους πολίτες.

Αν όλα αυτά δεν ήταν ζητήματα και τοπικών εκλογών, γιατί έχουν γεμίσει τα ψηφοδέλτια με τους εκλεγμένους του επιμελητηρίου, εκλεγμένους επιχειρηματίες, εργοδοτικούς εκπροσώπους εργαζομένων κ.α.

Γιατί ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο που στηρίζει η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ;

Γιατί η γραμματέας της διοίκησης του ΕΚΕ άλλαξε 3 ψηφοδέλτια μέχρι να καταλήξει που θα φανούν πιο χρήσιμες οι υπηρεσίες της;

Γιατί μεγάλες εταιρείες που θα θησαυρίσουν τα επόμενα χρόνια από της συμφωνίες που έχουν γίνει παίζουν ενεργό ρόλο στην προεκλογική περίοδο; Βλ. GASTRADE, ELDORADO κ.α.

Ας σκεφτούν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες της πόλης μας, πως θα ήταν εάν ο δήμαρχος έμπαινε μπροστά στη διεκδίκηση των ενσήμων, των μισθών; Εάν άνοιγε δυναμικά το θέμα της ανεργίας και διεκδικούσε, μαζί με τους άνεργους, θέσεις εργασίας και μέτρα στήριξής τους;

Τέτοιες δημοτικές αρχές έχουμε σήμερα ανάγκη.

Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σε Δήμο και Περιφέρεια, είναι συνέχεια στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Για αυτό καλούμε να στηρίξετε τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια. Να ψηφίσετε το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές. Να δυναμώσουμε τη δύναμη που στέκεται δίπλα μας.

Ειδικότερα για το Δήμο της Αλεξανδρούπολης, να στηριχθεί όσο πιο δυναμικά γίνεται ο Σάββας Δευτεραίος ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Να κάνουμε το βήμα και να εμπιστευτούμε τη δύναμη μας να αλλάξουμε μαζί τα πράγματα.

Πραγματικά διεκδικούμε έναν Δήμο - όπλο στα χέρια των εργαζομένων, με πρωτοπόρα δράση για όλους που δουλεύουμε σκληρά, παράγουμε όλο τον πλούτο της περιοχής και αξίζουμε να ζήσουμε καλύτερα.

Στις 26 Μαΐου στηρίζουμε - ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση!

Δείτε το βίντεο:


ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8478,Άμυνα,347,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3015,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3310,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,95,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,115,Έβρος,18361,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2531,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1482,Ελλάδα,1305,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,294,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,750,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1484,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,421,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3874,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6141,Ροδόπη,413,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,553,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1090,Φέρες,391,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης για νέα ζευγάρια, γονείς, προσχολική αγωγή, εργασιακές σχέσεις
Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης για νέα ζευγάρια, γονείς, προσχολική αγωγή, εργασιακές σχέσεις
Η Λαϊκή Συσπείρωση θεωρεί ότι σήμερα μπορούν να παρθούν μέτρα που θα ανακουφίσουν τα νέα ζευγάρια, τους νέους γονείς - Τώρα είναι ώριμες οι συνθήκες να καταργηθούν τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς - Να κάνουμε κριτήριο ψήφου και για το Δήμο την επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjObwrlk47Hb_K7POQCYcnXfFULFSvu2vbtk3Lbg4I6qOarT1IxinamNuWBa29PNiZrEitD2bTkfJ1dHPchWMXyO0KxZDnj4D9iSObQqaOoQO0zh6OH27fs3qVpzPxlZqYUO5PHbYfq8ag/s1600/DSC_0958.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjObwrlk47Hb_K7POQCYcnXfFULFSvu2vbtk3Lbg4I6qOarT1IxinamNuWBa29PNiZrEitD2bTkfJ1dHPchWMXyO0KxZDnj4D9iSObQqaOoQO0zh6OH27fs3qVpzPxlZqYUO5PHbYfq8ag/s72-c/DSC_0958.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/05/blog-post_882.html?m=0
https://www.alexpolisonline.com/?m=0
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/05/blog-post_882.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων