Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση παρουσίασε τους υποψηφίους της στη Ροδόπη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου ΡΕΞ στην Κομοτηνή παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης για την Π.Ε. Ροδόπης.

Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση παρουσίασε τους υποψηφίους της στη Ροδόπη
Στην κατάμεστη από πολίτες αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου ΡΕΞ στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε η πέμπτη κατά σειρά πολιτική εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, η οποία αφορούσε στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.


Ο επικεφαλής της παράταξης, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστος Μέτιος, περιέγραψε τους βασικούς άξονες του Σχεδίου των 334 έργων και δράσεων της Διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, δηλαδή τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την ενέργεια και την κοινωνική πολιτική καθώς και τα έργα υποδομών που έχει δρομολογήσει η Διοίκησή του συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.


Ο κ. Μέτιος σημείωσε ότι το Σχέδιο της Διοίκησής του για τη Ροδόπη περιλαμβάνει έργα που ξεπερνούν τα 91 εκατομμύρια ευρώ και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν την επιλογή τους στις εκλογές αφού πρώτα αξιολογήσουν τα πρόσωπα, τον επικεφαλής και τα στελέχη, καθώς και το σχέδιο και τις προτάσεις κάθε παράταξης.


Στη συνέχεια, παρουσίασε τους παρακάτω 14 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ροδόπης, 3 γυναίκες και 11 άνδρες, για τους οποίους υπογράμμισε ότι «συστρατεύονται για τον κοινό στόχο, να δουλέψουμε μαζί και να πάμε τη Ροδόπη μπροστά» εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση θα πετύχει μια μεγάλη νίκη και στη Ροδόπη».

1. Σεμπαετίν Γκασήλ
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Είναι γιατρός. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Τοπογραφίας του Ι.Ε..Κ Κομοτηνής και κατόπιν από το τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

2. Αχμέτ Ιμπράμ
Γεννήθηκε στα Δειλινά του Δήμου Αρριανών και κατοικεί στα Αρριανά. Σπούδασε και αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης το 2002. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2005 μέχρι σήμερα.

Υπήρξε ενεργός αθλητής-ποδοσφαιριστής-προπονητής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για πάνω από 10 χρόνια στον Αθλητικό Σύλλογο Αετού Αρριανών. Ίδρυσε την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου στην περιοχή το 2005.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης με την παράταξη «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη. Κατόπιν, έχει διατελέσει θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας, τακτικό μέλος της οικονομικής επιτροπής, τακτικό μέλος της επιτροπής ανάπτυξης και αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής αγροτικής ανάπτυξης. Επίσης, είναι πρόεδρος επιτροπής λαϊκών αγορών στη Ροδόπη. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.

3. Κατερίνα Ιωαννίδου
Μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Γονείς της είναι η Μαρία Γερμανλή - Ιωαννίδου, συμβολαιογράφος και ο Νικόλαος Ιωαννίδης, γεωπόνος. Είναι σύζυγος και μητέρα δύο δίδυμων αγοριών.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και έκανε το μεταπτυχιακό της πάνω στη Διοίκηση Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων και Μarketing στο Εuropean School of Management, που εδρεύει στο Παρίσι. Επίσης, σπούδασε Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων στην ΑΚΤΟ στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος πιάνου και μιλάει άριστα Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Έχει εργασθεί σε πολλές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα αλλά από το 2006 διατηρεί τις δικές της επιχειρήσεις. Το Design Materials-Katerina Ioannidou, που σκοπό έχει την εμπορία πλακιδίων, επίπλων κουζίνας και ειδών υγιεινής και την G&M Real Estate μία κατασκευαστική εταιρεία, που ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή ιδιωτικών έργων μικρής κλίμακας.

Εδώ και 9 χρόνια είναι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Κομοτηνής και έχει διατελέσει Πρόεδρος στη ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Α.Ε. (σφαγεία) και έως και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Συντονισμού. Μεταξύ άλλων, υπήρξε Πρόεδρος της Επιτροπής της Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

4. Βασίλειος Λούρμπας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αρσάκειο Ροδόπης.

Σπούδασε Στρατιωτική Ιατρική και έλαβε την ειδικότητα της καρδιολογίας. Υπηρέτησε ως καρδιολόγος στον ελληνικό στρατό μέχρι το 2003 και έκτοτε ασκεί το ιατρικό επάγγελμα ιδιωτικά στην πόλη της Κομοτηνής.

Πρόκειται για έναν διακεκριμένο επιστήμονα και μέχρι πρότινος Πρόεδρο και νυν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

5. Ιλχάν Μεμέτ
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή, όπου και κατοικεί.

Το 2007 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2009 ασκεί ενεργή δικηγορία στην Κομοτηνή.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του ομίλου φοιτητών του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης, ενώ σήμερα ασκεί καθήκοντα στην ίδια θέση. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

6. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά
Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των εταιρειών FlyNet και Green Road, ενώ ασκεί τα καθήκοντα θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.

Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Σιδικά Ταχήρ και πατέρας 3 παιδιών.

7. Κωνσταντίνος Ναλμπάντης
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και Αξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού εν αποστρατεία.

Υπήρξε σύμβουλος του Νομάρχη Ροδόπης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ροδόπης και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής κατά τα έτη 2002 έως 2013.

Διετέλεσε πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Ροδόπης από το 2006 έως το 2013, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Υποδομών του Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος ΔΕΥΑ Κομοτηνής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΤΑ Κεντρικής Διοίκησης και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υποδομών του Δήμου Κομοτηνής.

Κατά τα έτη 2014-2015 άσκησε καθήκοντα Διοικητή του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

8. Αναστασία Ξανθοπούλου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτη του Ι.Ε.Κ. Κομοτηνής, στην ειδικότητα «Ειδικός Διοικητικών Υπηρεσιών» και μιλά άπταιστα Αγγλικά. Έχει δουλέψει ως ελεύθερη επαγγελματίας έχοντας τη δική της επιχείρηση, με την επωνυμία “sximaoneirou”, γραφείο Διοργάνωσης Εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων.

Επίσης, εργάστηκε σε καταστήματα εστίασης στον ίδιο τομέα.

Επικροτεί κάθε είδους δραστηριότητα, που στοχεύει στην ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου και της παράδοσης του τόπου μας. Έχει υπάρξει μέλος του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ».

Είναι μητέρα της 16χρονης Δήμητρας.

9. Σταύρος Παντελής
Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή.

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή - Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, ως Έφεδρος Αξιωματικός, διατηρεί Τεχνικό Γραφείο, ως ιδιώτης Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Είναι Μελετητής Δημοσίων & Ιδιωτικών Έργων Τοπογραφίας, Συγκοινωνιακών / Οδοποιίας και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S.). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ν. Ροδόπης.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης & Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας & Κοινόχρηστων Χώρων «Νέστορας Τσανακλής», του Δήμου Κομοτηνής.

Αποτελεί εκλεγμένο μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης / Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας. Είναι παντρεμένος με την Πατσατζή Αθανασία, Αισθητικό και πατέρας δύο παιδιών.

10. Μανώλης Παπαμάνος
Είναι απόφοιτος Ι.Ε.Κ. λογιστικής.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας επί σειρά ετών. Σήμερα, διατηρεί καφετέρια στην πόλη της Κομοτηνής. Επίσης, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών καφέ (χοντρική - λιανική).

Είναι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Πρίντζιου Μπέττυ και πατέρας δύο τέκνων.

11. Μάια Τζνελασβίλι
Γεννήθηκε στην Αρμενία και μετά τα 16 της χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά της στη Γεωργία. Το 1995 ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, γιατί - όπως λέει η ίδια - την καλούσαν οι ποντιακές της ρίζες και από τους δύο γονείς της.

Εργάστηκε όλα τα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2016 εργάζεται στον παιδικό σταθμό Ιάσμου. Μιλάει τη Ρωσική, Αρμενική, Τουρκική, Γεωργιανή και φυσικά τη μητρική της γλώσσα, τα Ποντιακά-Ελληνικά. Είναι παντρεμένη με το Χρήστο Μπαλέσντραβο και είναι μητέρα τριών παιδιών.

12. Νικόλαος Τσαλικίδης
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή, όπου και ζει μόνιμα.

Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου του Brighton της Μεγάλης Βρετανίας και κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών ειδίκευσης. Διατηρεί δικό του τεχνικό γραφείο. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Βασιλική - Μαρία Καρακάση και πατέρας 2 παιδιών.

Είναι μάχιμο αυτοδιοικητικό στέλεχος με αξιόλογη δράση, από νεαρή ηλικία. Θήτευσε στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση έχοντας διατελέσει σε θέση Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Κομοτηνής. Σήμερα, υπηρετεί την περιφερειακή αυτοδιοίκηση από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.

13. Ραμαδάν Χατζή
Είναι απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων. Εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος εδώ και 11 χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

14. Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά
Είναι άνθρωπος της Ροδόπης με γνώση και εμπειρία πάνω στα ζητήματα της περιοχής. Εκλέγεται στην αυτοδιοίκηση και εργάζεται για το καλό του τόπου εδώ και 37 χρόνια από διάφορες θέσεις στο Δήμο Αρριανών και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δείτε εδώ τους υποψηφίους της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8406,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3009,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3283,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,680,Δράμα,114,Έβρος,18250,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2508,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,743,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1468,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3850,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6112,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση παρουσίασε τους υποψηφίους της στη Ροδόπη
Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση παρουσίασε τους υποψηφίους της στη Ροδόπη
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου ΡΕΞ στην Κομοτηνή παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης για την Π.Ε. Ροδόπης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXMtr1160pLkMkuyhBrP5P7lq_w3vLLlhmNxA0Y7_RkDyDzgUwCoSse5qF8EeD7-0ENRT16nES6VOEo91e_KGtABlgs_0lcvZ9gHZrBRIZnRl52-4Qtka1oJlD-IGPeaEEgTL1epW43k8/s1600/1.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXMtr1160pLkMkuyhBrP5P7lq_w3vLLlhmNxA0Y7_RkDyDzgUwCoSse5qF8EeD7-0ENRT16nES6VOEo91e_KGtABlgs_0lcvZ9gHZrBRIZnRl52-4Qtka1oJlD-IGPeaEEgTL1epW43k8/s72-c/1.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/05/blog-post_59.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/05/blog-post_59.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων