Αλεξανδρούπολη: Παρέμβαση του ΠΑΜΕ ενάντια στα ψέματα και τις απάτες της «συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ»

Παρέμβαση εκλεγμένων συνδικαλιστών και εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ενάντια στα ψέματα και τις απάτες της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ και τους ντόπιους υποστηρικτές της.

Αλεξανδρούπολη: Παρέμβαση του ΠΑΜΕ ενάντια στα ψέματα και τις απάτες της «συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ»
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου, στο Εργατικό Κέντρο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, παρέμβαση εκλεγμένων συνδικαλιστών και εργαζομένων, που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), «ενάντια στα ψέματα και τις απάτες της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ και τους ντόπιους υποστηρικτές της».

Σε ανακοίνωσή της η Τοπική Γραμματεία Έβρου του ΠΑΜΕ αναφέρει:

«Απέναντι σε όσα εξελίσσονται αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι έχουμε κάθε δικαίωμα και είναι ανάγκη να μπούμε μπροστά, να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το δικαίωμά μας να έχουμε οργανώσεις ανεξάρτητες από την παρέμβαση της εργοδοσίας και του κράτους!

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στα 20 χρόνια ζωής και δράσης του, δεν έπιασε πόστο στους κύκλους και στα τραπέζια των διαλόγων με την μεγαλοεργοδοσία, που η συνδικαλιστική μαφία συμφωνούσε τα μέτρα πτώχευσης του λαού μας.

Με κάθε αίσθημα ευθύνης καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή να πάρει θέση και να συμβάλει ώστε να καθαρίσει το εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα από τη βρωμιά, τη σαπίλα και τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας.

Πραγματική διέξοδος για τους εργαζόμενους δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την οργάνωση μας, την ανασύνταξη του κινήματος σε ταξική κατεύθυνση για να διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Η απαίτησή μας να καθαρίσει το εργατικό κίνημα από τη βρωμιά τους θα γίνει πράξη από τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους, υλοποιώντας το σύνθημα που ακούγεται όλο και περισσότερο στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς:

Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών!».


Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγιναν δηλώσεις από τους:
  • Φανή Τρέλλη, πρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Έβρου και εκλεγμένη αντιπρόσωπος στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών.
  • Γιάννη Χιώνη, γραμματέα του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Φερών - Σουφλίου “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Έβρου και εκλεγμένου αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΟΙΥΕ.
  • Αναστάση Γεωργιάδη, πρόεδρο της Ένωσης Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας.
  • Διονύση Κλάδη, πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Φερών - Σουφλίου “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Έβρου και εκλεγμένου αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΟΙΥΕ.


Η δήλωση του Γιάννη Χιώνη:

«Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ έχει και στην περιοχή μας αντιπροσώπους, άξιους συκοφάντες και εργατοπατέρες. Είναι το Εργατικό Κέντρο Έβρου και το Εργατικό Κέντρο Διδυμοτείχου, που υπογράφουν δήλωση στήριξης του Παναγόπουλου και ζητούν να διοριστεί από το δικαστήριο διοίκηση στη ΓΣΕΕ χωρίς τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ., χωρίς την παράταξή μας τη ΔΑΣ, που είναι η δεύτερη δύναμη σε εκλεγμένους. Εύγε. Να χαίρονται τη δημοκρατία τους, να χαίρονται τους εργατοπατέρες τους.

Και αφού η κατρακύλα ως γνωστό δεν έχει πάτο, δε δίστασαν να γραφτεί αυτολεξεί στην απόφαση πως η διοίκηση του ΕΚΕ «έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Παναγόπουλο να προχωρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες». Η ταύτιση με την εργοδοτική ηγεσία της ΓΣΕΕ είναι τόσο μεγάλη που δεν άντεξε και μέλος της πλειοψηφίας στη διοίκηση, ενώ ψήφισε αυτή την απαράδεκτη απόφαση, αρνήθηκε να συμφωνήσει στην παραπάνω πρόταση.

Τόσο ο κ. Ασπιώτης, όσο και τα άλλα μέλη του ΔΣ του ΕΚΕ δεν είδαν μπράβους, νοθείες, μοιρασμένες αποβραδίς κάρτες αντιπροσώπων, αλλά τους κυρίους Παναγόπουλο, Καραγεωργόπουλο και ΣΙΑ που οι κακόμοιροι εμποδίστηκαν και δεν πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Σηκώνουν σκόνη για να κρύψουν τις δικές τους βρωμιές, αλλά τόσο ο κλέφτης όσο και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Τόσο σε ραδιόφωνα, ανακοινώσεις κ.ά επιτίθενται στο Π.Α.ΜΕ., πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, μην απαντώντας σε τίποτα συγκεκριμένο.

Μπορεί να εμφανίζεται σαν αντιπρόσωπος των εργαζομένων ο γνωστός εργατοπατέρας-εργοδότης Καραγεωργόπουλος, έκπτωτος πρόεδρος της ΟΙΥΕ και εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ; Αυτός που είναι ιδιοκτήτης 2 εταιρειών στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο (της «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και της «GOOD MORNING Ι.Κ.Ε.», η οποία τελικά πωλείται σε μία κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία: «LOKATS INVESTMENTS LTD»); Αυτός που ενοικιάζει εργαζόμενος, απολύει, μειώνει ωράρια και μισθούς, είναι δηλαδή κανονικός εργοδότης, μπορεί να εκπροσωπεί εργαζόμενους;

Μπορεί να είναι πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Διδυμοτείχου και αντιπρόσωπος των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα ο κ. Δημήτρης Πετράκογλου, ο οποίος είναι μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος (!) στο Δήμο Διδυμοτείχου του κλάδου ΔΕ-29 Οδηγός; Αυτό το απαγορεύει ρητά ο συνδικαλιστικός νόμος, καθώς οι Δημόσιοι Υπάλληλοι εκλέγουν και εκλέγονται στην ΑΔΕΔΥ και όχι τη ΓΣΕΕ. Τι λένε για αυτό;

Οι συνοδοιπόροι του κ. Ασπιώτη και μέλη της Διοίκησης του ΕΚΕ κ.κ. Νίκος Ιωαννίδης και Σεραφείμ Κουβαλάκης ΔΕΝ είδαν μπράβους και ανθρώπους της νύχτας στο συνέδριο της ΟΙΥΕ; Οι φουσκωτοί κύριοι, που σε φωτογραφίες αποθανατίζονται μαζί τους είναι εργαζόμενοι και όχι μπράβοι; Και εμείς εδώ, που μας ξέρουν και μας είδαν στο συνέδριο δέρναμε και κυνηγούσαμε τους εργαζόμενους; Βαφτίζουν τους μπράβους εργαζόμενους και τους εργαζόμενους τραμπούκους, αυτοί είναι.

Οι κ.κ. Ασπιώτης και Ιωαννίδης στη Ρόδο ΔΕΝ πήραν χαμπάρι την καταγγελία της ΕΣΗΕΑ για την πρωτοφανή απαγόρευση της δημοσιογραφικής κάλυψης του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ; Γιατί δεν ήθελαν να είναι όλα ανοιχτά και φανερά αφού αυτοί τα έκαναν όλα νόμιμα και εμείς είμαστε οι τραμπούκοι;

Τι έχει να πει ο κ. Ασπιώτης για το Σωματείο Οικοδόμων στο Σουφλί, που έκανε εκλογές στα χαρτιά με την παρουσία του, ψηφίζοντας τα φαντάσματα; Και τολμάει να επιτίθεται στο Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας, που δίνει σκληρές μάχες. Πήραν όμως την απάντηση που τους άξιζε από τους εργάτες του ΤΑΠ, από τη διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων που παρευρέθηκε την Τετάρτη στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΕ για να τους γνωρίσει και ο κ. πρόεδρος από κοντά.

Τι έχουν να πουν οι κ.κ. Ιωαννίδης, Κουβαλάκης, Μποτσίδης, Παναγιωτίδου, που εκλέχτηκαν στο ΕΚΕ από το μεγαλύτερο σωματείο της Αλεξανδρούπολης, το Σωματείο - φάντασμα Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Ο ΕΡΜΗΣ», που είναι εδώ και 1 χρόνο εκπρόθεσμο και το έχουν διαλύσει; Τι λέει ο κ. Ασπιώτης για όλα αυτά τα μέλη της Διοίκησής του έχει λήξει η θητεία τους, ενώ από αυτό το Σωματείο - φάντασμα έχει εκλεγεί το 30% των αντιπροσώπων στο συνέδριο του ΕΚΕ.

Για το τέλος κρατήσαμε τα δύο καλύτερα, που περιμένουμε απαντήσεις:

Πως εξηγούν όλοι αυτοί ότι πριν την κρίση το Εργατικό Κέντρο Διδυμοτείχου εμφάνιζε ψηφίσαντες 627 εργαζόμενους και τώρα, για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ έφερε 1.647 ψηφίσαντες! Το ξέρει κανείς αυτό το Εργατικό Κέντρο, έχει δει καμία ανακοίνωση ή κινητοποίηση; Υπάρχουν 1.647 εργαζόμενοι του Ιδιωτικού τομέα και μάλιστα που συνδικαλίζονται σε όλο το Διδυμότειχο; Τι να πούμε, ΘΑΥΜΑ!!!

Τι έχουν να πουν για το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας με τους πάνω από 1.000 (!) ψηφίσαντες εργαζόμενους, ο πρόεδρος του οποίου κ. Ζάχαρης είναι γνωστός επιχειρηματίας - εργαζόμενος, με δεκάδες εργαζόμενους - συναδέλφους σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη; Και άλλο ΘΑΥΜΑ!

Να ξεκινήσουν να απαντάνε στις πολύ συγκεκριμένες καταγγελίες, που τεχνηέντως αποφεύγουν να πάρουν θέση εδώ και ένα μήνα. Να σταματήσουν να επιτίθενται στα σωματεία που έχουν δράση, που σε δύσκολες συνθήκες παλεύουν κόντρα στην τρομοκρατία για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων, ενάντια στην απληρωσιά, την ανασφάλιστη εργασία.

Αξίζει να σημειωθεί και η στάση μέλους της διοίκησης, που έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της πλειοψηφίας και είναι μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του κρατώντας «ίσες αποστάσεις» βγάζοντας λάδι τόσο την ηγεσία της ΓΣΕΕ όσο και του ΕΚΕ και έφτασε και στο σημείο να πει πως οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κάνουν επιλεκτικούς αγώνες και άμα ήταν πιο συνεπείς, δεν θα είχαν ψηφιστεί τα αντεργατικά νομοσχέδια. Ντροπή.

Όση προσπάθεια και να κάνουν για να μην εκφράζεται η πραγματική γνώμη των εργαζομένων στα συνδικαλιστικά όργανα, τοπικά και πανελλαδικά, τους υποσχόμαστε πως δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για σωματεία μαζικά, με ζωντανές διαδικασίες, ανοιχτές σε όλους τους εργαζομένους. Για σωματεία στο πλάι των συναδέλφων και όχι στο χαρτοφυλάκιο των αφεντικών και των διευθυντών τους.

Σωματεία Εργατών, όχι των εργοδοτών!».

Η δήλωση του Αναστάση Γεωργιάδη:

«Το Σωματείο μας έρχεται και σήμερα από μία μάχη, με δίωρη στάση εργασίας στο εργοτάξιο κατασκευής του σταθμού συμπίεσης του TAP στον Πέπλο. Μία στάση εργασίας που αφορούσε στα εργατικά ατυχήματα στο χώρο, που έγιναν αρκετά τελευταία, τις πιέσεις της εργοδοσίας για να τελειώνει το έργο με εντατικοποίηση της δουλειάς και για ένα ζήτημα αρκετών συναδέλφων, όπου ο εργολάβος τους βάζει μισά ένσημα, δηλ. ένσημα 4ωρα για 10 ώρες εργασία.

Η μάχη αυτή έρχεται σε συνέχεια απεργιών για Συλλογική Σύμβαση με αυξήσεις, ενάντια σε 12ωρα που προσπάθησαν να επιβληθούν, σε απολύσεις, σε καθυστερήσεις πληρωμών. Μάχες σκληρές και νικηφόρες τις περισσότερες φορές.

Σε όλα αυτά είχαμε την προσπάθεια της εργοδοσίας να ακυρώσει την προσπάθειά μας, να απαξιώσει το Σωματείο αλλά και να τρομοκρατήσει, με επίθεση και στον πρόεδρο που δουλεύει εκεί. Ενώ επιχειρήθηκε και απόλυση ενός εργαζόμενου που εκπροσώπησε τους συναδέλφους του σε μία συνάντηση με την εργοδοσία σε στάση εργασίας. Η απόλυση βέβαια πάρθηκε πίσω με την αντίδραση των εργαζομένων και πλέον ο συνάδελφος είναι μέλος της Διοίκησης του Σωματείου μας με τη ψήφο των εργαζομένων.

Στην προσπάθεια της εργοδοσίας ήρθε πρόθυμος σύμμαχος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ο κος Ασπιώτης. Έτσι, από τη Ρόδο, από την προσπάθεια που έκανε εκεί με την ηγεσία της ΓΣΕΕ να βάλει τους εργοδότες και τους νόθους στο εργατικό κίνημα, πήρε σε ραδιόφωνο της πόλης μας και έβγαλε τον καημό του και το φόβο του.

Αναφέρθηκε απαξιωτικά στο Σωματείο μας, μας είπε νόθους και είπε ότι δεν υπάρχουν πάνω από 50 οικοδόμοι στην Αλεξανδρούπολη. Είπε ότι τριγυρίζαμε με την κάλπη και ότι αυτός δήθεν την έφερε στο Εργατικό Κέντρο, με την παρέμβαση του στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου. Λέμε κατηγορηματικά ότι είναι ψεύτης.

Το Σωματείο μας είχε βγάλει ανακοίνωση δημόσια για τις εκλογές, που έλεγε ότι 1 μέρα θα γίνονταν στο εργοτάξιο και στις Φέρες και 2 μέρες στο Εργατικό Κέντρο, με ημερομηνίες, ώρες, με τοποθεσίες, με τα πάντα. Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ήξερε από πριν το πρόγραμμα, καθώς είχαμε αιτηθεί την αίθουσα για τις εκλογές, ενώ τους ζητήσαμε κάλπες και παραβάν για τις εκλογές. Επίσης, τα αποτελέσματα των εκλογών με όλα τα δικαιολογητικά υπήρχαν στο Πρωτοδικείο και μπορούσαν να τα πάρουν ανά πάσα στιγμή για να κάνουν ένσταση, εφόσον κάτι ήταν παράτυπο.

Τέλος, το Σωματείο μας είναι οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων και εγγράφονται σε αυτό, σύμφωνα με το καταστατικό του, όλοι οι εργάτες, οι τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων και γενικά κάθε εργαζόμενος σε οικοδομικό ή τεχνικό έργο, αρκεί να μην είναι αυτοαπασχολούμενος.

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τα ψέματα και τα παραμύθια του κου Ασπιώτη. Θα του πούμε όμως κάτι. Στην προσπάθειά του να κρατήσει την καρέκλα του γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος των εργοδοτών, ιδιαίτερα των εργολάβων.

Αντί το Εργατικό Κέντρο να βοηθήσει στη μάχη που δίνουμε για Συλλογική Σύμβαση, στέκεται απέναντί μας και απειλεί το Σωματείο μας. Ταυτίζεται με την εργοδοσία, της δίνει πάτημα να επιτεθεί στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που δουλεύουν και αγωνίζονται στο εργοτάξιο. Θα λογοδοτήσουν όμως για αυτό στους εργάτες.

Αντί να προβληματιστεί που με τόσα έργα, όπως ο αγωγός αερίου, τα 2 σχολεία στο ΚΕΓΕ, η ανάπλαση της παραλίας, οι δεκάδες εργασίες σε σπίτια από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ», η κατασκευή του ΧΥΤΥ στα σκουπίδια, οι δεκάδες ανεμογεννήτριες που γεμίζουν όλα τα κορφοβούνια και άλλα τεχνικά έργα, δεν υπάρχουν αντίστοιχα πολλοί εργαζόμενοι με οικοδομικά ένσημα, άρα εδώ κάτι γίνεται με ανασφάλιστη εργασία ή με λάθος ένσημα, αυτός το νομιμοποιεί, βγάζοντας λάδι την εργοδοσία. Επικυρώνει δηλαδή το Εργατικό Κέντρο τις αυθαιρεσίες των εργολάβων πάνω στους εργάτες, καθώς αποδέχεται στο ακέραιο την εικόνα που διαμορφώνουν οι εργοδότες. Τέτοιος είναι.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του αγωγού TAP, ο κος Ασπιώτης δεν έβγαλε κουβέντα για τις συνθήκες εργασίες, τα ωράρια, τα μικτά ένσημα των εργατών αντί για βαρέα και τόσα άλλα ζητήματα. Δεν ήρθε ποτέ ούτε στον αγωγό να δει τους εργαζόμενους ούτε τώρα πάνω στο εργοτάξιο του Πέπλου. Μόνο την εργοδοσία είδε στον αγωγό και έλεγε τι καλοί που είναι, που δίνουν φαγητό στους εργαζόμενους, που όλα είναι οργανωμένα και νόμιμα. Αναπαρήγαγε δηλαδή τις απόψεις της εργοδοσίας.

Δεν τον διάλεξε τυχαία ο κ. Μέτιος για υποψήφιο. Μοιράζονται το ίδιο όραμα για την ανάπτυξη, δηλαδή κέρδη και ασυδοσία για τους εργοδότες και ατελείωτη δουλειά με κουτσουρεμένα ένσημα και μισθούς για τους εργάτες.

Τον καλούμε ανοιχτά και επίσημα και σήμερα, όπως κάναμε και από το ραδιόφωνο, να έρθει στο εργοτάξιο να μιλήσει στους εργαζόμενους. Τον περιμένουν να τους μετρήσει. Τον περιμένουν να τους πει και να του τα πουν.

Σαν τον κύριο Ασπιώτη, που δεν τον ξέρουν οι εργαζόμενοι στην πόλη, αφού δεν πατάει το πόδι του στους χώρους δουλειάς, είναι και οι άλλοι καλοθελητές των εργοδοτών στην ηγεσία της ΓΣΕΕ. Δεν βγάζουν κουβέντα για τα στοιχεία που καταθέτουμε για τους εργοδότες και το διευθυντικό μηχανισμό μέσα στα Σωματεία.

Όμως έως εδώ. Δεν θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν να κάνουν το Εργατικό Κέντρο όργανο της εργοδοσίας. Να καταλάβουν καλά ότι οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη και θα τους ξεφορτωθούν από το σβέρκο τους.

Το σύνθημα "Σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" θα γίνει πράξη».
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8406,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3009,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3283,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,680,Δράμα,114,Έβρος,18250,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2508,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,743,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1468,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3850,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6112,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Αλεξανδρούπολη: Παρέμβαση του ΠΑΜΕ ενάντια στα ψέματα και τις απάτες της «συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ»
Αλεξανδρούπολη: Παρέμβαση του ΠΑΜΕ ενάντια στα ψέματα και τις απάτες της «συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ»
Παρέμβαση εκλεγμένων συνδικαλιστών και εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ενάντια στα ψέματα και τις απάτες της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ και τους ντόπιους υποστηρικτές της.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoGTui-6dLVTXiFseZgFyZ9PxhoIFYy5-JBzPGpmlsRAOEZ3qRmus0oLKboXqGlwgloTy0-aXFjnvak1MnuRpTBEuxTAB9OJggCh5qG1lrR4sNyi2MFht7DwWo6cF955mRldGWfw0i7es/s1600/pame+018.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoGTui-6dLVTXiFseZgFyZ9PxhoIFYy5-JBzPGpmlsRAOEZ3qRmus0oLKboXqGlwgloTy0-aXFjnvak1MnuRpTBEuxTAB9OJggCh5qG1lrR4sNyi2MFht7DwWo6cF955mRldGWfw0i7es/s72-c/pame+018.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/04/blog-post_59.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/04/blog-post_59.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων