Οι 8 πολιτικοί άξονες και οι πρώτοι 7 υποψήφιοι της παράταξης "Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης"

Η παράταξη "Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης", μία ομάδα νέων ανθρώπων, θα διεκδικήσει την πλειοψηφία στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης, ως ανεξάρτητος συνδυασμός.

Οι 8 πολιτικοί άξονες και οι πρώτοι 7 υποψήφιοι της παράταξης Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης
Τους 8 Πολιτικούς Άξονες, καθώς και τα πρώτα 7 ονόματα υποψηφίων παρουσίασε η παράταξη "Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης" που θα διεκδικήσει την πλειοψηφία στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης, ως ανεξάρτητος συνδυασμός, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Όπως αναφέρει η "Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης"

Τί κι αν…;
…οι πολίτες είχαν ουσιαστικό ρόλο και φωνή στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων και των πολιτικών που καθορίζουν την καθημερινότητά μας;

Πώς;
Διεκδικούμε την πλειοψηφία στο Συμβούλιο της Κοινότητας της Αλεξανδρούπολης.

Πότε;
Την πρώτη Κυριακή, 26 Μαΐου, των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2019, σε ξεχωριστή κάλπη από αυτή που ψηφίζουμε για Δήμαρχο / Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης.

Πού;
Στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης (συμπεριλαμβάνει τους οικισμούς Ν. Χηλής, Παλαγίας, Μαΐστρου, Απαλού, Αμφιτρίτης, Αγνάντιας).

Ποιος;
Όλοι για έναν και Ένας για Όλους. Μία ομάδα νέων ανθρώπων που έχουν αποδείξει με την προσωπική τους πορεία ότι κατέχουν το ήθος, το πάθος και τη γνώση για ουσιαστική συνεισφορά στα Κοινά. Με μπροστάρη τον Σκοπό της εκπροσώπησης της Κοινότητας στη λήψη αποφάσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Γιατί;
Ήρθε η ώρα να δούμε την πόλη μας ως έναν σύγχρονο Δήμο, που συμβαδίζει με την εποχή της ανοιχτότητας, της συνδημιουργίας, της τεχνολογικής και κοινωνικής καινοτομίας.

Δείτε παρακάτω τα πρώτα 7 ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης"

8 ΑΞΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Σήμερα είμαστε σε θέση να εμπνευστούμε από την προοπτική ενός βιώσιμου μέλλοντος, και να δεσμευτούμε ενώπιον της Κοινότητας ότι θα εργαστούμε με πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς για την ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης, ώστε να μπορέσει η Αλεξανδρούπολη να αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη εντός των ερχόμενων ετών.

Διεκδικούμε την πλειοψηφία στην Κοινότητα Αλεξανδρούπολης γιατί θέλουμε να επιταχύνουμε τον πολιτικό εκσυγχρονισμό του Δήμου Αλεξανδρούπολης μέσα από τον συμμετοχικό σχεδιασμό για να συνδιαμορφώσουμε:

● μία Πολιτική Βιώσιμου Αστικού Πρασίνου που εστιάζει στον εξωραϊσμό των χώρων πρασίνου και την κλιματική προσαρμογή. Αυτή περιλαμβάνει τη σύνδεση των υφιστάμενων χώρων πρασίνου και τη δημιουργία νέων, αναπτύσσοντας ένα δίκτυο πυκνών φυτεμένων διαδρομών εντός του αστικού ιστού, τη μέριμνα και τη διαχείριση για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, την εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου, την κομποστοποίηση των οικιακών αποβλήτων και την επανάχρηση τους στα πάρκα της πόλης

● μία Πολιτική Βιώσιμου Αστικού Γαλάζιου που ενσωματώνει την ιστορική σχέση ανθρώπου - θάλασσας με τον πολιτισμό, το θαλάσσιο οικοσύστημα, τον τουρισμό, την ποιότητα ζωής, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, ικανή να μεταμορφώσει το παραλιακό μέτωπο της πόλης σε σύμβολο ανοιχτοσύνης και καλαισθησίας

● μία Πολιτική Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας με στόχευση τον σταδιακό μετασχηματισμό του τρόπου που κινούμαστε μέσα στην πόλη μας. Με έμφαση στο ποδήλατο, τον περίπατο αλλά και την ανάπτυξη δικτύου ηλεκτροκίνητων οχημάτων, σχημάτων bike και car sharing και αξιοποίηση θαλάσσιων μέσων μεταφοράς προς δημοφιλείς παράκτιους προορισμούς της ευρύτερης περιοχής

● μία Βιώσιμη Αστική Αγροδιατροφική Πολιτική που προασπίζει την υγεία και το προσδόκιμο ζωής όλων των πολιτών με έμφαση στη διατροφή των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Συνδέοντας τοπικούς παραγωγούς με τα δημόσια και κοινωνικά γεύματα της πόλης, με έμφαση στην ανάπτυξη των αστικών καλλιεργειών στα πάρκα, τα σχολεία και τους ακάλυπτους χώρους της πόλης, καθώς και τη δημιουργία του Διατροφικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

● μία Πολιτική Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας για την Αειφορία με αιχμή του δόρατος τη δημιουργία θερμοκοιτίδας εκκόλαψης νεοφυών επιχειρήσεων (startups) που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης, της Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής και της Αγροδιατροφικής Καινοτομίας.

● μία Πολιτική για τον Πολιτισμό και τις Δημιουργικές Βιομηχανίες που αναδεικνύει την Αλεξανδρούπολη στον Κόσμο, και φέρνει τον Κόσμο στην Αλεξανδρούπολη. Μέσα από διεθνή φεστιβάλ και ποιοτικές πολιτιστικές δράσεις και δρώμενα προσβάσιμα σε όλους. Ενισχύοντας παράλληλα την κοινότητα των καλλιτεχνών της πόλης, μέσα από τη δημιουργία κατάλληλα εξοπλισμένων, ανοιχτών χώρων εργασίας και εργαστηρίων για τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες.

● μια Πολιτική για την Κοινωνία των Πολιτών και τη Δημοκρατία με θεσμοθέτηση ανοιχτών διαδικασιών που εξασφαλίζουν τη διαφάνεια στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος και ενισχύουν την εμπλοκή των πολιτών σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής στην Κοινότητα.

● μία Πολιτική Βιώσιμου Αστικού Σχεδιασμού η οποία δίνει ουσιαστικό λόγο στους πολίτες και αξιοποιεί τις επιστήμες της πολεοδομίας και του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ως εργαλεία αστικού χωρικού μετασχηματισμού και κλιματικής θωράκισης της πόλης. Πάνω σε αυτά σχηματοποιούνται οι προτάσεις των παραπάνω Αξόνων Βιώσιμης Πολιτικής στο υπόβαθρο της πόλης. Ξεκινώντας από την κλίμακα του Χωροταξικού σχεδιασμού και λαμβάνοντας υπόψη τη διατήρηση του συμπαγούς χαρακτήρα της πόλης συνεχίζοντας στην κλίμακα του σχεδιασμού των δημόσιων αστικών χώρων και καταλήγοντας σε μικρότερη κλίμακα με το σχεδιασμό στοιχείων αστικού εξοπλισμού

Πώς θα επιτευχθεί αυτό το όραμα;

Με συνεργασία, συντονισμό και όρεξη για δουλειά! Αξιοποιώντας πολλαπλές πηγές χρηματοδότησης από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους που υπάρχουν και στοχεύουν τον βιώσιμο αστικό σχεδιασμό. Καθώς και από την ανάπτυξη διατομεακών συνεργειών με επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς, φορείς της κοινωνίας των πολιτών. Κλειδί για την επίτευξη όλων αυτών είναι η συμμετοχή των πολιτών, η εξωστρεφής ανταλλαγή τεχνογνωσίας μέσα από εθνικά και διεθνή δίκτυα πόλεων, η έξυπνη διαχείριση κονδυλίων, η διαφάνεια στις διαδικασίες αναθέσεων, η αξιοκρατία στην επιλογή των αναδόχων.

Όλα αυτά αποτελούν τον πυρήνα της εργασιακής μας ηθικής για την εκπροσώπηση της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

Καλούμε τους πολίτες, τους υποψηφίους Δημάρχους και τους συνδυασμούς των υποψηφίων του Δήμου μας να ενεργοποιηθούν, στηρίζοντας αυτή την αυθεντική πρωτοβουλία για την ουσιαστική εκπροσώπηση της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2043,Αλεξανδρούπολη,8464,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3304,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18340,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2524,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1479,Ελλάδα,1304,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,293,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,748,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1482,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3868,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6135,Ροδόπη,411,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,552,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1087,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Οι 8 πολιτικοί άξονες και οι πρώτοι 7 υποψήφιοι της παράταξης "Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης"
Οι 8 πολιτικοί άξονες και οι πρώτοι 7 υποψήφιοι της παράταξης "Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης"
Η παράταξη "Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης", μία ομάδα νέων ανθρώπων, θα διεκδικήσει την πλειοψηφία στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης, ως ανεξάρτητος συνδυασμός.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8BlKqQ3YeUsFyi1yKONhFT19zL8m1T57zBGuTu2JDbn6WMijKQJPxBeMOwOVOh3FhzcaEwssWq0nb5EQH2eUVBlhB3zcbKS9j_LMQzIDvnkTbu6IFvfHTEv1RLe7cFjKnrXuFr-uALzo/s1600/FAROSgraphics2.010.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8BlKqQ3YeUsFyi1yKONhFT19zL8m1T57zBGuTu2JDbn6WMijKQJPxBeMOwOVOh3FhzcaEwssWq0nb5EQH2eUVBlhB3zcbKS9j_LMQzIDvnkTbu6IFvfHTEv1RLe7cFjKnrXuFr-uALzo/s72-c/FAROSgraphics2.010.jpeg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/04/8-7.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/04/8-7.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων