Αλεξανδρούπολη: Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης για Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές

Παρουσιάστηκε μέρος του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Αλεξανδρούπολης καθώς και μέρος του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Έβρου της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης.

Αλεξανδρούπολη: Παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο «Εγνατία» στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές του Μάη του 2019.


Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσιάστηκε μέρος του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, καθώς και μέρος του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Έβρου της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (ΑΜ-Θ).


Ομιλητές ήταν ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Σάββας Δευτεραίος, μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
  1. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΖΩΗ, Ιδ. Υπάλληλος, Τρίγωνο Έβρου
  2. ΒΛΙΣΣΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Μέλος Γραμματείας ΠΑΜΕ, Αλεξανδρούπολη
  3. ΚΑΛΟΥΤΣΑ ΠΕΡΣΙΑ, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Μέλος Δ.Σ. Επιτροπής, Αλεξανδρούπολη
  4. ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αγρότης, Σουφλί
  5. ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος ΟΑΣΕ, Ορεστιάδα
  6. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, Γεωπόνος, Γραμματέας Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ, Αλεξανδρούπολη
  7. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Διδυμότειχο
  8. ΡΙΖΟΥΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, Αγρότης, Λευκίμη
  9. ΣΙΣΚΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, Λογοθεραπευτής, Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών, Αλεξανδρούπολη
  10. ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Γεωπόνος, Περιφερειακός Σύμβουλος, Αλεξανδρούπολη

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
  1. Aντώνογλου Χρήστος, Γιατρός παθολόγος, Αλεξανδρούπολη
  2. Αλεάντ Μαμντούχ, Γιατρός χειρουργός, Αλεξανδρούπολη
  3. Βαρσαμάκης Χρήστος, Ελεύθερος επαγγελματίας, Πρόεδρος Σκακιστικού Ομίλου Φερών
  4. Βαφειάδης Ηλίας, Τεχνολόγος Ακτινολογίας, Αλεξανδρούπολη
  5. Βλισίδου Εύα, Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξ/πολης, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης
  6. Γερμαλίδης Γιώργος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Φέρες
  7. Γιαννελάκης Νίκος, Ελεύθερος επαγγελματίας
  8. Δινδίνης Νίκος, Εκπαιδευτικός, Γραμματέας Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας
  9. Δραμανίδου Νίκη, Δημοτική Σύμβουλος Αλεξ/πολης, Μέλος Δ.Σ. Α' ΕΛΜΕ
  10. Ελευθεριάδης Αλέξανδρος, Ελεύθερος επαγγελματίας, Αλεξανδρούπολη
  11. Ελευθεριάδης Δημήτρης, Συνταξιούχος Εφοριακός
  12. Θεοδωράκης Δημήτρης, Τεχνολόγος Ακτινολογίας
  13. Καραμανίδου Βάσω, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Ν. Χιλή
  14. Κασάπη Έφη, Τραγουδίστρια
  15. Κοϊνάκη Βίκυ, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αντιπρόεδρος του Εθνικού Αλεξ/πολης και Έφορος Αντιπτέρισης
  16. Κοσμίδου Ταμάρα, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Ένωσης Γονέων Δήμου Αλεξ/πολης
  17. Κυλίμος Κυριάκος, Φιλόλογος, Σχεδιαστής κόμικς, Αλεξανδρούπολη
  18. Μακρυγιάννη Λίτσα, Ιδιωτικός Υπάλληλος, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών και Τ.Ε. ΕΕΔΥΕ
  19. Μιχαηλίδης Γιώργος, Αγρότης, Αγνάντια
  20. Μουλούδης Πολύμερος, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός
  21. Νεράντζης Νίκος, Λογιστής
  22. Παντελίδης Θόδωρος, Αγρότης, Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Φερών
  23. Πατλάκας Θόδωρος, Ελεύθερος επαγγελματίας
  24. Σερμπέζης Δημήτρης, Εκπαιδευτικός, Μέλος Δ.Σ. Δασκάλων, Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ
  25. Τεκτονίδης Γιώργος, Συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος
  26. Τερζίδης Αλέκος, Ξενοδοχοϋπάλληλος Συνταξιούχος, Τραϊανούπολη
  27. Τρέλλη Φανή, Δημοτική Σύμβουλος Αλεξ/πολης, Μέλος Γραμματείας του ΠΑΜΕ
  28. Τσαγιαννίδης Ιορδάνης, Τραυματιοφορέας, Αισύμη
  29. Φωτιάδου Βικτώρια, Γιατρός ακτινολόγος
  30. Χατζάκη Δάφνη, Εκπαιδευτικός
  31. Χατζηλιάδης Αλέξανδρος, Εκπαιδευτικός, πτυχιούχος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, Αγγλικών - Γερμανικών
  32. Χατζηνικολάου Δημοσθένης, Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος, Μάκρη


Η ομιλία του Σάββα Δευτεραίου:

Τις τελευταίες μέρες όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες των διεργασιών και των μετακινήσεων που γίνονται στο πολιτικό (εμείς το λέμε σάπιο) σύστημα και ταυτόχρονα διαπιστώνουμε αλλεπάλληλες μετακινήσεις και μετεγγραφές Δημοτικών Συμβούλων και Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που αλλάζουν Συνδυασμούς ως μπαλαντέρ, ενώ συμφωνούν με τις στρατηγικές επιλογές της Κεντρικής Εξουσίας και των κομμάτων που εναλλάσσονται σε αυτήν.

Εμάς μας κατηγορούν για «κλειστό» ψηφοδέλτιο και ότι δεν είμαστε ανεξάρτητοι. Απαντάμε λοιπόν: Είμαστε το πιο ανοιχτό και πιο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο από κάθε άλλο. Ανοιχτό σε εργαζόμενους, άνεργους, νέους, αγρότες, μικροεπαγγελματίες που θέλουν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πρωτοστατήσουμε σε αγώνες και διεκδικήσεις, όχι μόνο για να ανακουφιστεί και να πάρει ανάσες ο λαός από την αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται, αλλά και για να εμπνευστεί ο λαός για να σταθεί στα πόδια του και να βρεθεί σε θέση επίθεσης για τα δικαιώματά του, για μια καλύτερη ζωή.

Είμαστε όμως και ανεξάρτητοι. Ανεξάρτητοι από μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, ανεξάρτητοι από συμφέροντα που εξυπηρετούν την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν διστάζουμε να αντιταχθούμε σε κάθε ένα από τα μέτρα που μας ρημάζει τη ζωή καθώς και στο σύνολο αυτής της πολιτικής που εφαρμόζουν χρόνια τώρα οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις είτε είναι αυτοδύναμες είτε είναι συνεργασίας. Ταυτόχρονα όμως είμαστε βαθιά εξαρτημένοι από τα συμφέροντα της λαϊκής οικογένειας και την προάσπιση αυτών.

Αντίθετα οι υπόλοιποι κρύβονται. Γι’ αυτό (οι άλλοι υποψήφιοι) αποσιωπούν ότι δεν είναι απλά πρόσωπα που ξαφνικά ή και διαχρονικά αποφάσισαν να ασχοληθούν με την Τοπική Διοίκηση. Δεν ξύπνησαν κάποιο πρωί και είπαν: «Πρέπει να σώσω την Αλεξανδρούπολη». Είναι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και είναι υπόλογοι για την πολιτική που έχουν εφαρμόσει στο παρελθόν αλλά και στο σήμερα, μία πολιτική η οποία τσακίζει την εργατική λαϊκή οικογένεια, τους εργαζόμενους και το λαό γενικότερα. Γι’ αυτό τα προεκλογικά τους προγράμματα όλων ανεξαιρέτως είναι παρεμφερή αν όχι πανομοιότυπα. Οι διαφορές τους βρίσκονται στο αν θα βάλει η τάδε ή η δείνα εταιρεία τους λαμπτήρες LED και όχι στο ότι ο φωτισμός αυτός που πράγματι είναι καλύτερος και αποδοτικότερος θα πληρωθεί με δάνειο εκατομμυρίων που παίρνει ο Δήμος και που φυσικά φορτώνεται στις πλάτες του λαού και όχι από τις δημόσιες επενδύσεις.

Όσο όμορφη και φωτεινή και αν γίνει η Πόλη μας θα συνεχίσει να έχει άνεργους, θα συνεχίσει να έχει χαμηλά μεροκάματα και ελαστικές σχέσεις εργασίας. Εξ άλλου με όλες τις κυβερνήσεις η Δημοτική αρχή του κ. Λαμπάκη πρωτοστάτησε στις κυβερνητικές επιλογές, στην εφαρμογή των μνημονιακών νόμων, στην κήρυξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε τουριστική ζώνη για να καταργηθεί η κυριακάτικη αργία και να είναι ανοιχτά τα καταστήματα όλες τις Κυριακές, πρωτοστάτησε (μαζί με τους υπόλοιπους) στις λευκές νύχτες που είναι μαύρες και άραχνες για τους εργαζόμενους, δεν έκαναν τίποτα για να αντισταθούν στην υποβάθμιση και συρρίκνωση των υπηρεσιών του Δήμου και την εισβολή των ΜΚΟ σε αυτές.

Από δίπλα και οι άλλες παρατάξεις που συμμετείχαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για μείωση των Δημοτικών Τελών με ταυτόχρονη αύξηση σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τράπεζες, πολυκαταστήματα δεν στηρίχθηκε και φυσικά δεν ψηφίστηκε από κανέναν δημοτικό σύμβουλο πλην των τεσσάρων της Λαϊκής Συσπείρωσης. Την ίδια τύχη είχε και η τιμολογιακή πρόταση μας για την ύδρευση, αλλά και μια σειρά άλλη προτάσεων όπως στάθμευση αυτοκινήτων, προσχολική αγωγή, συντήρηση σχολικών μονάδων κλπ

Καμιά από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις και κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους που «άλλαξαν φανελάκι» και πέρασαν σε νεοσύστατες παρατάξεις ή έφτιαξαν νέες δεν καταψήφισε την Μελέτη Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων. Μια μελέτη που προβλέπει πεζοδρόμηση ή δρόμους ήπιας κυκλοφορίας (τα λεγόμενα γούνερφ) σχεδόν σε όλη την Αλεξανδρούπολη. Όλοι όμως σήμερα φωνάζουν και ξιφουλκούν για την οδό Κύπρου, ξεχνώντας όλο το υπόλοιπο σχέδιο. Η Λαϊκή Συσπείρωση μόνο το καταψήφισε προτείνοντας πρώτα τη δημιουργία υποδομών. Συγκεκριμένα ολοκλήρωση του μικρού περιφερειακού δρόμου, δημιουργία νέας μεγάλης περιφερειακής οδού που θα παρακάμπτει και τη Νέα Χηλή, περιφερειακούς χώρους στάθμευσης, πύκνωση αστικής συγκοινωνίας ή ακόμη και δημοτική συγκοινωνία με χαμηλό εισιτήριο και φυσικά βελτίωση του συνόλου του οδικού δικτύου. Αντίθετα ήρθε η εξαγγελία για διώροφο χώρο στάθμευσης με χρηματοδότηση μέσω ΣΔΙΤ, στην «πλατεία» Αγίου Νικολάου (μην ψάχνετε την πλατεία, έτσι βαφτίστηκε το κρέας ψάρι, συγνώμη, η σωστή έκφραση είναι βαφτίστηκε η αυλή πλατεία). Πέρα από πολλές διαφωνίες που έχουμε σκεφτείτε τη λύση που προκρίνει για το κυκλοφοριακό πρόβλημα η δημοτική αρχή. Μεταφέρει τα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης.

Βέβαια σύσσωμες οι άλλες παρατάξεις (πιθανά) θα διαφωνήσουν (βλέπετε είναι προεκλογική περίοδος). Στην πράξη, στην ουσία και στις εξαγγελίες τους τα όνειρα που βλέπουν είτε στον ύπνο τους, είτε με ανοιχτά μάτια είναι στοχευμένα σε υπέργειες καφετέριες, τραμ, κήπους στις ταράτσες των πολυκατοικιών κ.α. Μια όπως λένε ωραία πόλη.

Για μας ωραία πόλη είναι πρώτα απ’ όλα οι άνθρωποι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για μας όμορφη πόλη είναι αυτή που έχει ευτυχισμένους ανθρώπους, με εργασία με μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Για μας αναγκαίος είναι ο αγώνας, η διεκδίκηση της αύξησης της κρατικής χρηματοδότησης ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στους δήμους. Για μας όμορφη πόλη είναι η πόλη στην οποία οι δημότες της ξέρουν πως η δημοτική αρχή βρίσκεται μαζί τους και αντιτάσσεται στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας. Ωραία πόλη, όμορφη πόλη είναι αυτή που η δημοτική αρχή εξασφαλίζει ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στις παραλίες (θυμηθείτε το κόστος εισιτηρίου στη Δημοτική πλαζ και σκεφτείτε ότι ακόμη και η παραλία του Εγνατία στερείται ουσιαστικά ικανοποιητικής πρόσβασης). Για μας ωραία πόλη δεν είναι αυτή που η Δημοτική Αρχή ξεπουλά πάνω από 500 στρέμματα σε Ολλανδικών συμφερόντων εταιρεία για υδροπονική καλλιέργεια αντί με χαμηλή μίσθωση να τα εκχωρήσει σε φτωχούς αγρότες για να αξιοποιήσουν την ακριβοπληρωμένη γεωθερμία. Ούτε όμορφη, ούτε ωραία είναι η πόλη που καλοδέχεται αμερικάνικες βάσεις ή ακόμη περισσότερο που καλεί, προτρέπει τους Αμερικάνους να μεταφέρουν τη βάση του Ιντζιρλίκ (πυρηνικά) στην περιοχή του Δήμου του, στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Καμιά από τις υπάρχουσες και νεοσύστατες παρατάξεις δεν έχει εναντιωθεί σε αυτούς τους σχεδιασμούς. Από την άλλη μεριά η «Λαϊκή Συσπείρωση» χαρακτήρισε ξεκάθαρα τον Δήμαρχο ως ντίλερ των Αμερικάνων.

Εμείς λοιπόν καλούμε το λαό να απαντήσει άφοβα, τολμηρά και δυναμικά: τι δήμαρχο θέλουμε; Δήμαρχο - υπηρέτη που θα διαχειρίζεται τις εντολές της κυβέρνησης, της ΕΕ, των επιχειρηματικών συμφερόντων ή δήμαρχο που μαζί με τον εργαζόμενο λαό θα διεκδικεί λύσεις;

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί έχουν δείξει το πρόσωπό τους όσες μάσκες και αν φορέσουν. Σε περισσότερα αν όχι σε όλα τα θέματα, συμφωνούν και παράλληλα συναινούν σε κρίσιμες αποφάσεις για το θεσμικό πλαίσιο έτσι όπως διαμορφώθηκε με τον «Κλεισθένη» που ουσιαστικά προβλέπει την οικονομική στήριξη των Δήμων στη φοροληστεία των δημοτών που συνδυάζεται με τη συνολική φοροληστεία του λαού από την κεντρική εξουσία. Συμφωνούν στη λογική της ανταποδοτικότητας (θέλεις να αναπνεύσεις πρέπει να πληρώσεις). Συμφωνούν στην υποβάθμιση και συρρίκνωση των υποδομών του δήμου για να περάσουν στα χέρια των ιδιωτών.

Οι τοπικές εκλογές δεν είναι άσχετες από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια και οι εργαζόμενοι εξαιτίας της ασκούμενης αντιλαϊκής πολιτικής. Δεν ισχύει η λογική από δω οι δήμοι και από κει η κυβέρνηση. Οι δήμοι έχουν μετεξελιχθεί σε κυβερνητικό εργαλείο εφαρμογής αυτής της βάναυσης πολιτικής. Αντίθετο με αυτή την πολιτική είναι το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ένα ψηφοδέλτιο που έχει δοκιμαστεί στην καθημερινότητα και μπορεί να κοιτά το λαό του Δήμου Αλεξανδρούπολης στα μάτια. Είναι ο ψηφοδέλτιο το οποίο στηρίζει το ΚΚΕ. Απαρτίζεται από μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, από οπαδούς, από φίλους του ΚΚΕ αλλά και από ανθρώπους που μπορεί να συμφωνούν σε ελάχιστα με το ΚΚΕ αλλά έχουν ξεκάθαρο ότι πρέπει να αγωνιστούν, πρέπει να δώσουν τη μάχη. Και πρέπει παραπέρα να δώσουμε τη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, όσες κι αν είναι αυτές. Πρέπει ο κόσμος να μην εγκλωβιστεί στη λογική του μικρότερου κακού και να δυναμώσει το ΚΚΕ στην περιφέρεια, στο δήμο, στις βουλευτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Βίντεο με την ομιλία του Σάββα Δευτεραίου


Βίντεο με την ομιλία του Δημήτρη Παπατολίδη

[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8405,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3009,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3281,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18249,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2506,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,743,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1468,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3848,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6111,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Αλεξανδρούπολη: Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης για Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές
Αλεξανδρούπολη: Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης για Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές
Παρουσιάστηκε μέρος του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Αλεξανδρούπολης καθώς και μέρος του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Έβρου της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWjc9jkyXX0R8bopEfoqwr-vdaPx4lxmA0s3qJZynuTFjLtqAxPXwoD7TXkNBQ-YtiFXIvHHB13AlGctOpxaKXqY21fZrtf-kAqsDNGNTB6ePBXmfH-1izcBu25kn1Hbni0DoQAbP6IMM/s1600/LS+27+IAN0069.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWjc9jkyXX0R8bopEfoqwr-vdaPx4lxmA0s3qJZynuTFjLtqAxPXwoD7TXkNBQ-YtiFXIvHHB13AlGctOpxaKXqY21fZrtf-kAqsDNGNTB6ePBXmfH-1izcBu25kn1Hbni0DoQAbP6IMM/s72-c/LS+27+IAN0069.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2019/01/blog-post_787.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2019/01/blog-post_787.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων