Οι 14 πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης "Δήμος για Όλους" του Γιάννη Ζαμπούκη

Ανακοινώθηκαν τα 14 πρώτα στελέχη της δημοτικής παράταξης "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ". Επίσης στον «αέρα» του διαδικτύου είναι εδώ και λίγα 24ωρα η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης.

Τα 14 πρώτα στελέχη του συνδυασμού έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ». Όπως σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Ζαμπούκης, «Τα πρώτα στελέχη μας ήδη σας συστήνονται. Μέχρι στιγμής ο μέσος όρος ηλικίας διαμορφώνεται στα 39,5 έτη. Το ποσοστό βάσει φύλλου είναι: γυναίκες 50% - άντρες 50%».

Επίσης, στον… «αέρα» του διαδικτύου είναι εδώ και λίγα 24ωρα η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ» του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, στη διεύθυνση: dimosgiaolous.com

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη, «Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής μας "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ" ήδη ταξιδεύει στο διαδίκτυο. Στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση dimosgiaolous.com σας καλούμε να μας επισκεφτείτε, να ξεναγηθείτε, να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας πείτε τις προτάσεις σας. Με την διαδραστική συμμετοχή σας, κατοχυρώνετε τις ιδέες σας και συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας για τον Δήμο μας. Στις προτεινόμενες θεματικές θέτουμε τις βάσεις και τις αφορμές για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση, ώστε με τις προτάσεις σας να τροποποιήσουμε και να μεταρρυθμίσουμε, να σβήσουμε και να ξανασχεδιάσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή την ζωή τη δική μας. Τα πράγματα αλλάζουν μόνο με την συμμετοχή σου. Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας».

Τα 14 πρώτα στελέχη του συνδυασμού «Δήμος για Όλους - Πρώτα εσύ»
(με αλφαβητική σειρά)

Αντωνιάδης Ματθαίος του Χρήστου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νίψα του Δήμου Αλεξανδρούπολης το 1988. Είναι Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής.

Από την εφηβική ηλικία ασχολείται με την κατασκευή παραδοσιακών οργάνων, με τα πολιτιστικά δρώμενα και την ποντιακή μουσική ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Νίψας. Από το 2013 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΟΣ Α.ΜΑ.Θ. της Π.Ο.Ε. (Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος) και μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. (Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου).

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Ασλανίδου Ζαχαρούλα (Χαρά)

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1979.

Σπούδασε Ειδικός Φοροτεχνικού Λογιστηρίου και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το 2009 ίδρυσε την εταιρία «Exploria O.E.» με έδρα την Αλεξανδρούπολη, την οποία διατηρεί έως και σήμερα. Η εταιρία έχει αναπτύξει καινοτόμα σχέδια, προϊόντα και ηλεκτρονικά συστήματα για 13 χώρες σε 4 ηπείρους.

Υποστηρίζει ενεργά τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (ΟΕΓΑ). Το όραμά της είναι ο εκσυγχρονισμός του αθλητικού τομέα μέσω νέων αθλητικών υποδομών, καινοτόμων συστημάτων και απλοποίησης διαδικασιώνμε στόχο την ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού.

Είναι παντρεμένη με τον Λουκά Μπαφατάκη και ευτυχής μητέρα δύο κοριτσιών, της Ελένης και της Αντιγόνης.

Βοτάνη Δέσποινα του Ευαγγέλου

Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1980 στην Αλεξανδρούπολη. Κατάγεται από τον Πόρο Φερών Έβρου. Είναι ΕΠΟΠ Υγειονομικού στον Ελληνικό Στρατό με την ειδικότητα του Βοηθού Φυσικοθεραπευτή.

Εργάζεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (216 ΚΙΧΝΕ).

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και ασχολείται με την γυμναστική. Αγαπά την μουσική και παίζει κρουστά στην Φιλαρμονική Αλεξανδρούπολης.

Είναι παντρεμένη με τον Στρατιωτικό Στέφανο Τρικιώνη.

Γαϊτανούδη Σουλτάνα (Νίτσα) του Αθανασίου

Γεννήθηκε στην Τασκένδη.

Είναι επαγγελματίας κομμώτρια και διατηρεί ατομική επιχείρηση από το 1989. Είναι μέλος του σωματείου Κουρέων - Κομμωτών από το 2007.

Το 2017 εξελέγη Αντιπρόεδρος του σωματείου.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Δέλκος Βασίλειος του Νικολάου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Η καταγωγή του βρίσκει τις ρίζες της στο γειτονικό νησί της Σαμοθράκης αλλά και σε ένα ορεινό χωριό της Κοζάνης.

Φοίτησε στο 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης, από όπου κι αποφοίτησε για να εισαχθεί στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη ως δικηγόρος.

Κελεσίδης Νεκτάριος του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1970 στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Εθνικής Γυμναστικής Ακαδημίας του Ανώτατου Ινστιτούτου Σωματικής Αγωγής της Σόφιας Βουλγαρίας.

Γνωρίζει την Βουλγαρική γλώσσα σε επίπεδο μεταφραστή και Αγγλικά. Έχει εργαστεί σε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες ως Προπονητής - Γυμναστής. Εργάζεται στην Υπηρεσία Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής. Διετέλεσε για οκτώ (8) χρόνια Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης» (ΟΕΓΑ) με πολύ σημαντική δράση.

Είναι έγγαμος με τρία τέκνα.

Κούδας Σωτήρης του Αντωνίου

Γεννήθηκε την 6η Οκτωβρίου 1983 στη Αθήνα, αλλά πέρασε όλα τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην Αλεξανδρούπολη. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ. της Πολυτεχνικής Σχολής της Ξάνθης. Διατηρεί τεχνικό γραφείο και στην Αλεξανδρούπολη και στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης. Ασχολείται με ιδιωτικά έργα, την μελέτη και κατασκευή Οικιστικών και Βιομηχανικών κτιρίων καθώς και με επενδυτικά προγράμματα για τον τουρισμό και τον αγροτικό τομέα.

Είναι διευθυντής και πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού Σαμοθράκης.

Συμβιώνει με την Μαρία Βραχιώλια και έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Κουρτίδης Επαμεινώνδας (Νώντας) του Αναστασίου

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1964.

Εισήχθη στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού Ξηράς από όπου και αποφοίτησε το 1984.

Υπηρέτησε σε μονάδες του όπλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Η κόρη του είναι καθηγήτρια Αγγλικών και ο υιός του είναι στρατιωτικός.

Λιθοξόου Χαρίκλεια

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1975. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα και εξειδικεύεται στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση. Παρακολουθεί ανάλογο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Έχει παρακολουθήσει πολλά θεματικά συνέδρια και ημερίδες για απόκτηση γνώσης και εμπειρίας.

Εργάζεται ως ιδιώτης εκπαιδευτικός. Μιλά καλά Αγγλικά. Είναι έγγαμη.

Μουλατζίδου - Λαζαρίδου Δροσιά

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1973.

Σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική Σχολή Βουκουρεστίου και στη συνέχεια απέκτησε ειδικότητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Από το 2009 υπηρετεί ως ιατρός με ειδικότητα γενικής ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο Φερών.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Γιώργο Λαζαρίδη από τις Φέρες και έχει μία κόρη, την Μαρίνα 13 ετών. Κατοικεί μόνιμα στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Σαχινίδου Θεοδώρα του Αλέξανδρου

Γεννήθηκε στο Iserlohn της Γερμανίας το 1993. Ζει στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι πτυχιούχος Οικονομίας, Διοίκησης και Τουριστικών Επαγγελμάτων από το 2ο ΕΠΑΛ.

Είναι φιλόζωος και ασκεί έντονη δραστηριότητα για την φροντίδα των αδέσποτων.

Είναι έγγαμη.

Σύριος Νασσίμ του Ναμπί

Μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Φοίτησε στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής.

Εργάστηκε για 11 χρόνια στη Θεσσαλονίκη ως εκπαιδευτικός και project manager σε εταιρείες πληροφορικής.

Σήμερα διατηρεί στην Αλεξανδρούπολη δικό του ασφαλιστικό γραφείο.

Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνολογίας Θράκης.

Συμμετείχε σε πλήθος εθελοντικών δράσεων με αντικείμενο την ασφάλεια στο διαδίκτυο συνεργαζόμενος με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και το Saferinternet.

Είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, του Ιάσονα και της Νεφέλης.

Τσάνταλης Χρήστος του Ιωάννη

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι δικηγόρος. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μιλά άπταιστα την Αγγλική και Βουλγαρική γλώσσα.

Έχει διατελέσει διερμηνέας, μεταφραστής και καθηγητής ξένων γλωσσών και έχει γνώσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις.

Έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο με το μουσικό συγκρότημα ΙΝΚ με το οποίο έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι εκπρόσωπος τύπου του Συλλόγου Μουσικών Αλεξανδρούπολης ενώ σύντομα θα δημοσιευτεί και το πρώτο του μυθιστόρημα.

Του αρέσει ο αθλητισμός, το διάβασμα, ο κινηματογράφος και φυσικά η μουσική.

Χατζηγεωργίου - Αλλοίμονου Δωροθέα (Δώρα) του Ευστρατίου

Γεννήθηκε στην Μυτιλήνη το 1978 και ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Σπούδασε στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα. Έχει εργαστεί στη Δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.

Είναι έγγαμη από το 2000 με τον Αντισυνταγματάρχη Δημήτριο Αλλοίμονο.

Είναι μητέρα τριών τέκνων, του Γεωργίου, του Ευστρατίου και της Ευγενίας.
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,597,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8382,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3007,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3273,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18215,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2502,Εκκλησία,1214,Εκπαίδευση,1459,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,629,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,740,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,563,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,668,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,460,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1460,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3840,Πολιτική,1459,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6103,Ροδόπη,408,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,542,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,135,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1073,Φέρες,388,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Οι 14 πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης "Δήμος για Όλους" του Γιάννη Ζαμπούκη
Οι 14 πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης "Δήμος για Όλους" του Γιάννη Ζαμπούκη
Ανακοινώθηκαν τα 14 πρώτα στελέχη της δημοτικής παράταξης "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ". Επίσης στον «αέρα» του διαδικτύου είναι εδώ και λίγα 24ωρα η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhruhIm8TBqf8AxxNOwYcaPI5TTxpVQOPfA8PSzS0LWpCRvDXLEY7FrFiI_MnX9beRYvGUFC5NxZjWiGmtEHMQfLFhOLHEJCgdZfEyXgKnZACD5_mNyqA2mZvRe8xD2SLnM4ZkzdPSSvRQ/s1600/zampoukis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhruhIm8TBqf8AxxNOwYcaPI5TTxpVQOPfA8PSzS0LWpCRvDXLEY7FrFiI_MnX9beRYvGUFC5NxZjWiGmtEHMQfLFhOLHEJCgdZfEyXgKnZACD5_mNyqA2mZvRe8xD2SLnM4ZkzdPSSvRQ/s72-c/zampoukis.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2018/11/14.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2018/11/14.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων