Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του Σουλτάνου με τίτλο "Αποτυχημένο Πραξικόπημα"

Όπως σχολιάζει ο "Διατηρητέος" στο infognomonpolitics “Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, με τίτλο "Αποτυχημένο Πραξικόπημα", με πολλούς κομπάρσους και μάλιστα στην πλειοψηφία τους αμισθί (!) και με αληθινές απώλειες, κομπάρσους με αληθινές στολές

Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του Σουλτάνου με τίτλο "Αποτυχημένο Πραξικόπημα"
Όπως σχολιάζει ο "Διατηρητέος" στο infognomonpolitics “Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, με τίτλο "Αποτυχημένο Πραξικόπημα", με πολλούς κομπάρσους και μάλιστα στην πλειοψηφία τους αμισθί (!) και με αληθινές απώλειες, κομπάρσους με αληθινές στολές και όπλα και πολίτες να χτυπάνε και να ξορκίζουν τα τεθωρακισμένα με ξύλινες βέργες ή να περιμένουν στην ουρά στα ΑΤΜ.

Πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα να κάνουν χαμηλές πτήσεις πάνω από την Πόλη όπως στις παρελάσεις, επίσης, δυνατά πλάνα!

Παράλληλα σκηνές με άλλους «πολίτες» γυμνασμένους και με φρόνημα να μπαίνουν μπροστά στα τανκς ή να ανεβαίνουν πάνω σ’ αυτά για να τα εμποδίσουν και να συλλαμβάνουν ένοπλους στρατιώτες με τα όπλα στο χέρι!

Και όλα αυτά με τις κάμερες των τηλεοράσεων πανταχού παρούσες από την πρώτη στιγμή, τέλειος ο συγχρονισμός...


Βέβαια κάποιοι αμισθί κομπάρσοι ίσως πέσανε ηρωικά κάτω από τις ερπύστριες, πιστεύουμε θα τους τιμήσουν όπως αρμόζει και κάποιο γιό ή αδερφό θα τον πάρουν στο στρατό τους και ποιος ξέρει κάποτε μπορεί να οδηγήσει και το ίδιο τεθωρακισμένο!

Ο δε Σουλτάνος όλα τα λεφτά, έκανε διακοπές απέναντι από τη Ρόδο και (ίσως) μόνο εκεί δεν εκδηλώθηκε πραξικόπημα! Η δε ηρωική επιστροφή του στο Ataturk Havalimani, υπερπαραγωγή κι αυτή”...

Εμείς δεν συμμετείχαμε και δεν συμμετέχουμε στην προβολή της χολιγουντιανής υπερπαραγωγής του Σουλτάνου με τίτλο "Αποτυχημένο Πραξικόπημα"...


Το ανέκδοτο της χρονιάς: “Ο Τουρκικός λαός αποκατέστησε την Δημοκρατία στην Τουρκία”.

Εμείς τώρα μπορούμε να είμαστε ήσυχοι και να συνεχίσουμε τον ύπνο του δικαίου...

Μετά απ' όλα αυτά, όλοι οι αρχηγοί κρατών θυμήθηκαν ότι ο Σουλτάνος είναι πολύ δημοκράτης... Ο Ερντογάν μετά τον έλεγχο της κατάστασης εμφανίζεται ως ήρωας που θα... αγωνισθεί υπέρ της «δημοκρατίας» στην πατρίδα του.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του κόσμου στην αντιμετώπιση των πραξικοπηματιών, αυτή δεν ήταν μεγάλη και στην πλειοψηφία τους αυτοί που συμμετείχαν ήταν φανατικοί οπαδοί του κόμματος ΑΚΡ του Ερντογάν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας φανατικοί οπαδοί του Τούρκου προέδρου έδιναν μάχες για να επιτεθούν εναντίον των στασιαστών και επέδραμαν μαζικά κατά στρατιωτών που επιχειρούσαν πραξικόπημα.

Όπως γράφει ο Παντελής Σαββίδης στο pontos-news.gr, στην πραγματικότητα, η κύρια αιτία αποτυχίας του πραξικοπήματος ήταν η αντίθεση σημαντικού μέρους του τουρκικού στρατού. Και, βεβαίως, η αποκατάσταση της ομαλότητας οφείλει πολλά στους στρατιωτικούς αυτούς και τις μονάδες τους. Ο Ερντογάν επανέρχεται στη θέση του επειδή υπήρξαν στρατιωτικές μονάδες που αντιτάχθηκαν στους πραξικοπηματίες. Χωρίς αυτές, οι εξελίξεις θα ήταν πολύ διαφορετικές.

Με λίγα λόγια, ο στρατός, μέρος του οποίου έκανε την απόπειρα πραξικοπήματος, επανέφερε τον Ερντογάν στη θέση του.

Και αυτό σημαίνει ότι η πραγματική εξουσία βρίσκεται, πλέον, στα χέρια στρατιωτικών, ανεξαρτήτως των λεονταρισμών του Τούρκου προέδρου. Η πραγματική εξουσία βρίσκεται στο στρατό και από αυτήν την άποψη το «πραξικόπημα» πέτυχε. Το τουρκικό πραξικόπημα είναι, ίσως, η σύγχρονη εκδοχή των πραξικοπημάτων. Τίποτε δεν θα είναι όπως χθες στην Τουρκία.

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, η αποτροπή του πραξικοπήματος είναι μια θετική εξέλιξη αν και η εκτίμηση είναι πως ο στρατός θα έχει από δω και πέρα καταλυτική συμβολή στις τουρκικές εξελίξεις.


Το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας σε ανακοίνωσή του για την απόπειρα πραξικοπήματος τονίζει ότι «Το ΑΚΡ (το κόμμα του Ερντογάν) είναι υπεύθυνο για ό,τι έγινε απόψε. Όλοι οι παράγοντες που οδήγησαν στην τρέχουσα κατάσταση και τις συνθήκες, είναι προϊόν του καθεστώτος του ΑΚΡ και των εγχώριων και ξένων αφεντικών που στηρίζουν το ΑΚΡ».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, το ΚΚΤ σημειώνει: «Η ένταση και οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στις διαφορετικές ομάδες στο πλαίσιο του κράτους και των ενόπλων δυνάμεων που είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι υπάρχουν, έχουν μετατραπεί σε ένοπλη αντιπαράθεση. Ενώ η ένταση ανάμεσα σε αυτές τις δυνάμεις είναι πραγματική, είναι ψέμα ότι κάποια από αυτές τις πλευρές της σύγκρουσης εκπροσωπεί τα συμφέροντα του λαού. Έτσι, η αναζήτηση μιας λύσης ενάντια στο καθεστώς του ΑΚΡ σε ένα στρατιωτικό πραξικόπημα είναι τόσο λάθος, όσο η οποιαδήποτε δανεική υποστήριξη στο ΑΚΡ με το πρόσχημα ότι θα πάρει θέση εναντίον της στρατιωτικής δικτατορίας για οποιοδήποτε λόγο. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να γίνει στο όνομα της στήριξης της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία είναι η δανεική στήριξη στο ΑΚΡ, που έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι εχθρός της ανθρωπότητας».

Τέλος, συλλυπητήρια για τα πραγματικά θύματα, Τούρκους και ξένους, απλούς πολίτες και ένστολους, που «παίξανε», εκούσια ή ακούσια, στο «έργο» και χάσανε ότι πολυτιμότερο, τη ζωή τους, στο βωμό της μάχης των Τούρκων ολιγαρχών και ομάδων του στρατού για την εξουσία...

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

$show=mobile

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=3$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

$hide=mobile

Όνομα

Αγγελίες,3,Αγροτικά,362,Αγωγοί,109,Αθλητικά,1612,Αλεξανδρούπολη,3643,Άμυνα,158,ΑΝΕΛ,54,Απεργίες,101,Άρθρα - Απόψεις,2294,Αστυνομικά,445,Αυτοδιοίκηση,1431,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,464,Αφιερώματα,211,Βαλκάνια,19,Βουλευτικές Εκλογές,375,Γελοιογραφίες,6,ΔΗΜΑΡ,20,Δημόσια Έργα,51,Δημόσιο,41,Διαδίκτυο,158,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διάφορα,22,Διδυμότειχο,225,Δράμα,48,Έβρος,10723,Εθελοντισμός,141,Εκδηλώσεις,1627,Εκκλησία,620,Εκπαίδευση,702,Ελλάδα,698,Ελληνισμός,23,Ελληνοτουρκικά,329,Ενέργεια,24,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,442,Εργασία,5,Εργασιακά,167,Ερευνα αγοράς,10,Ευρωεκλογές,16,Ευρώπη,80,Ζωή και Υγεία,217,Θράκη,131,Ιστορία,108,Καβάλα,96,Καιρός,24,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,168,ΚΙΔΗΣΟ,9,ΚΚΕ,226,Κοινωνία,50,Κοινωνική Προσφορά,158,Κόσμος,450,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Μειονότητα,16,Μεταναστευτικό,99,Μουσική,158,ΝΔ,408,Ξάνθη,85,Οικολογία,225,Οικονομία,457,Ορεστιάδα,592,Πανταζίδου,41,ΠΑΣΟΚ,252,Περιβάλλον,195,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,2258,Πολιτική,971,Πολιτισμός,136,ΠΟΤΑΜΙ,21,Πρόσωπα,76,Προτεινόμενο,4,Πρώτο Θέμα,3576,Ροδόπη,144,Σαμοθράκη,408,Σάτιρα,62,Σουφλί,189,Συγκοινωνίες,238,Σύλλογοι,242,Συνέδρια,101,ΣΥΡΙΖΑ,278,Σχολείο,9,Τέχνες,112,Τεχνολογία,42,Τουρισμός,199,Τρίγωνο,29,Τυχερό,16,Υγεία,515,Φέρες,175,Χηλή,23,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,289,Showbiz,20,UNICEF,1,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του Σουλτάνου με τίτλο "Αποτυχημένο Πραξικόπημα"
Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του Σουλτάνου με τίτλο "Αποτυχημένο Πραξικόπημα"
Όπως σχολιάζει ο "Διατηρητέος" στο infognomonpolitics “Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, με τίτλο "Αποτυχημένο Πραξικόπημα", με πολλούς κομπάρσους και μάλιστα στην πλειοψηφία τους αμισθί (!) και με αληθινές απώλειες, κομπάρσους με αληθινές στολές
https://2.bp.blogspot.com/-e0XlAmio52Y/V4pNGktIO2I/AAAAAAABmTE/BBahnjaHAr4raqGB59CzEaSM_Bzm7NKOACLcB/s640/51f5.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-e0XlAmio52Y/V4pNGktIO2I/AAAAAAABmTE/BBahnjaHAr4raqGB59CzEaSM_Bzm7NKOACLcB/s72-c/51f5.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2016/07/blog-post_49.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2016/07/blog-post_49.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες Χθες πριν $$1$$ ημέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy