Πώς να ξεκινήσετε μία online πετυχημένη επιχείρηση στο web

Υπάρχει μια δοκιμασμένη σειρά από βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να κατοχυρώσετε την επιτυχία σας, όταν ξεκινάτε μια μικρή, online επιχείρηση. Χιλιάδες άνθρωποι αναπτύσσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις κάνοντας τα εξής

Πώς να ξεκινήσετε μία online πετυχημένη επιχείρηση στο web
Υπάρχει μια δοκιμασμένη σειρά από βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να κατοχυρώσετε την επιτυχία σας, όταν ξεκινάτε μια μικρή, online επιχείρηση.

Χιλιάδες άνθρωποι αναπτύσσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις κάνοντας τα εξής:

  • Βρείτε μια ανάγκη και καλύψτε τη.
  • Γράψτε ένα αντίγραφο που πουλάει.
  • Σχεδιάστε και κατασκευάστε μία εύχρηστη ιστοσελίδα.
  • Χρησιμοποιείστε τις μηχανές αναζήτησης για να οδηγήσετε το κοινό στην ιστοσελίδα σας.
  • Καθιερώστε και προάγετε την εμπειρία σας.
  • Επικοινωνήστε με τους πελάτες και τους συνδρομητές σας με e-mail.
  • Αυξήστε το εισόδημά σας μέσω των back-end πωλήσεων και του upselling.

Οποιοσδήποτε, από τον πιο αρχάριο έως και τον πιο έμπειρο επιχειρηματία μπορεί να επωφεληθεί από αυτή τη διαδικασία εκμάθησης του πώς να ιδρύσετε μία online επιχείρηση.

Βήμα 1: Βρείτε μία ανάγκη του κοινού και καλύψτε την.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν το λάθος να ψάχνουν πρώτα για ένα προϊόν και δεύτερον για αγοραστικό κοινό. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας ξεκινήστε από το κοινό σας. Το κόλπο είναι να βρείτε μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι ψάχνουν μία λύση σε ένα πρόβλημα, αλλά χωρίς πολλά αποτελέσματα. Το ίντερνετ διευκολύνει αυτό το είδος έρευνας αγοράς:
  • Επισκεφθείτε διαδικτυακά φόρουμ για να δείτε ποιες ερωτήσεις κάνουν συχνότερα οι άνθρωποι και τι προβλήματα προσπαθούν να λύσουν.
  • Κάνετε έρευνά με λέξεις-κλειδιά για να βρείτε λέξεις που πολλοί άνθρωποι ψάχνουν, αλλά για τις οποίες δεν ανταγωνίζονται πολλές ιστοσελίδες.
  • Ελέγξτε τους πιθανούς ανταγωνιστές σας καθώς επισκέπτεστε τις σελίδες τους και λάβετε υπόψη το τι κάνουν για να συμπληρώσετε τη ζήτηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχετε μάθει και να δημιουργήσετε ένα προϊόν για μια αγορά που ήδη υπάρχει - και να το κάνετε καλύτερα από τους ανταγωνιστές σας.

Βήμα 2: Γράψτε ένα αντίγραφο που πουλάει.

Υπάρχει μία αποδεδειγμένη φόρμουλα πωλήσεων που εισάγει τους χρήστες στην διαδικασία πώλησης από την στιγμή που φτάνουν μέχρι την στιγμή που πραγματοποιούν την συναλλαγή:
  • Κεντρίστε το ενδιαφέρον με έναν συναρπαστικό τίτλο.
  • Περιγράψτε το πρόβλημα το οποίο λύνει το προϊόν σας.
  • Εδραιώστε την αξιοπιστία σας μέσω της λύσης που δίνετε στο πρόβλημα.
  • Προσθέστε μαρτυρίες από ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν σας .
  • Μιλήστε για το προϊόν και πώς ωφελεί τον χρήστη.
  • Κάντε μία προσφορά.
  • Παρέχετε μία ισχυρή εγγύηση.
  • Δημιουργήστε αμεσότητα.

Σε όλο το αντίγραφό σας, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο πώς το προϊόν ή η υπηρεσία σας είναι μοναδικά ικανά να επιλύσουν τα προβλήματα των ανθρώπων ή να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Σκεφτείτε σαν πελάτης και αναρωτηθείτε "Τι σημαίνει για μένα;".

Βήμα 3: Σχεδιάστε και κατασκευάστε την ιστοσελίδα σας.

Μόλις έχετε την αγορά και το προϊόν σας, και έχετε ορίσει την διαδικασία πώλησης, είστε έτοιμοι για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας. Θυμηθείτε ότι πρέπει να παραμείνει απλή. Έχετε λιγότερα από πέντε δευτερόλεπτα για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου - αλλιώς τον χάσατε, και δεν θα τον βρείτε ξανά. Μερικές σημαντικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε είναι οι εξής:
  • Διαλέξτε μία οι δύο γραμματοσειρές σε λευκό φόντο.
  • Κάντε την πλοήγηση ξεκάθαρη και απλή αλλά και όμοια για όλες τις σελίδες.
  • Χρησιμοποιείστε γραφικά, ήχο και video μόνο αν ενισχύουν το μήνυμά σας.
  • Συμπεριλάβετε μία opt-in προσφορά ώστε να μπορέσετε να συλλέξετε διευθύνσεις
  • Διευκολύνετε την αγορά. Όχι παραπάνω από δύο κλικ ώστε να μπορέσει ο πιθανός πελάτης να ολοκληρώσει την αγορά.
  • H ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα του eshop σας και πρέπει να είναι φιλική προς τον καταναλωτή.

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε μηχανές αναζήτησης για να οδηγήσετε στοχοθετημένους αγοραστές στο site σας.

Η «pay - per-click» διαφήμιση είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήστε επισκεψιμότητα στην ολοκαίνουργια τοποθεσία σας. Έχει δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με την αναμονή για αύξηση της επισκεψιμότητας φυσικά. Κατ’ αρχάς, οι «pay - per-click» διαφημίσεις εμφανίζονται στις σελίδες αναζήτησης αμέσως, και δεύτερον, οι διαφημίσεις σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά, καθώς και τους τίτλους, τις τιμές και τις προσεγγίσεις πωλήσεων. Όχι μόνο θα έχετε άμεση κίνηση, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις «pay - per-click» διαφημίσεις για να ανακαλύψετε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά. Στη συνέχεια, μπορείτε να διανείμετε τις λέξεις-κλειδιά σε όλο το site σας, ώστε να βοηθήσει την κατάταξή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Βήμα 5: Δημιουργία μιας φήμης ειδικού για τον εαυτό σας.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες. Προβάλετε τις πληροφορίες δωρεάν σε άλλους δικτυακούς τόπους, και θα δείτε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και καλύτερα επίπεδα στις μηχανές αναζήτησης. Το μυστικό είναι να περιλαμβάνετε πάντα ένα link στο site σας.
  • Μοιράστε δωρεάν περιεχόμενο. Δημιουργείστε άρθρα, video και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που οι άνθρωποι θα βρουν χρήσιμο. Διανέμετε αυτό το περιεχόμενο μέσω online καταλόγων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Συμπεριλάβετε «στείλε σε ένα φίλο" συνδέσεις σε πολύτιμο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας.
  • Γίνετε ενεργός σε φόρουμ του τομέα και σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου βρίσκεται η στοχοθετημένη αγορά σας.

Θα αποκτήσετε νέους αναγνώστες. Αλλά ακόμη καλύτερα, κάθε site που αποσπά το περιεχόμενό σας θα συνδέεται με το δικό σας. Οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν αυτού του τύπου τις συνδέσεις και θα σας ανταμείψουν στην κατάταξη.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του e-mail marketing για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε αγοραστές.

Όταν οικοδομήσετε μία opt-in λίστα, θα έχετε δημιουργήσει ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της διαδικτυακής σας επιχείρησης. Οι πελάτες και οι συνδρομητές σας, σας έχουν δώσει την άδεια να στέλνετε e-mail. Αυτό σημαίνει:
  • Τους δίνετε κάτι που ζήτησαν.
  • Αναπτύσσετε μαζί τους σχέσεις ζωής.
  • Η απάντηση είναι 100% μετρήσιμη.
  • Το e-mail marketing είναι φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό από τα έντυπα, την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο γιατί παρέχει υψηλότερες επιλογές targeting.

Όποιος επισκέπτεται τη σελίδα σας και εντάσσεται στην λίστα σας είναι δυναμικό κοινό και δεν υπάρχει καλύτερο εργαλείο από το e-mail marketing για να ακολουθήσετε αυτό το κοινό.

Βήμα 7: Αυξήστε το εισόδημά σας μέσω των back-end πωλήσεων και του upselling.

Μία από τις πιο σημαντικές στρατηγικές μάρκετινγκ διαδικτύου είναι η ανάπτυξη της εφ' όρου ζωής αξίας του κάθε πελάτη. Τουλάχιστον 36% των ανθρώπων που έχουν αγοράσει από εσάς μία φορά θα αγοράσουν από εσάς πάλι αν τους ακολουθήσετε. Το να κλείσετε αυτή την πρώτη συναλλαγή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι - για να μην πούμε το πιο ακριβό. Έτσι, η χρήση back-end πώλησεων και upselling στρατηγικών θα τους κάνουν να αγοράσουν ξανά από εσάς:
  • Προσφέρετε προϊόντα στην πραγματική τους αξία.
  • Στείλετε ηλεκτρονικά κουπόνια που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην επόμενη επίσκεψή τους.
  • Προσφέρετε σχετικά προϊόντα στην ευχαριστήρια σελίδα σας αφού ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Ανταμείψτε τους πελάτες σας για την πίστη τους σε εσάς και θα γίνουν ακόμα πιο πιστοί.

Το διαδίκτυο αλλάζει τόσο γρήγορα που ένας χρόνος online ισοδυναμεί με 5 χρόνια στον πραγματικό κόσμο. Όμως, οι αρχές του πώς να ξεκινήσει και να αναπτυχθεί μία επιτυχημένη online επιχείρηση δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Αν μόλις ξεκινάτε μία online μικρή επιχείρηση, επιμείνετε σε αυτή τη σειρά. Αν έχετε συνδεθεί για λίγο, κάντε μια γρήγορη ανασκόπηση και δείτε αν υπάρχει κάποιο βήμα που έχετε προσπεράσει. Δεν πρέπει να δυσκολευτείτε στα βασικά.

Πηγή: aboutnet

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,597,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8383,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3007,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3274,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18215,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2502,Εκκλησία,1214,Εκπαίδευση,1459,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,629,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,740,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,563,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,668,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,460,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1460,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3840,Πολιτική,1459,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6103,Ροδόπη,408,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,542,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,135,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1073,Φέρες,388,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Πώς να ξεκινήσετε μία online πετυχημένη επιχείρηση στο web
Πώς να ξεκινήσετε μία online πετυχημένη επιχείρηση στο web
Υπάρχει μια δοκιμασμένη σειρά από βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να κατοχυρώσετε την επιτυχία σας, όταν ξεκινάτε μια μικρή, online επιχείρηση. Χιλιάδες άνθρωποι αναπτύσσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις κάνοντας τα εξής
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsdWaKTa9RJJMsKetSx1Vf4_QbR0Jh54cOQcHaGXgkQj1KwWmPbQm1O3qM_cGFriU0pGGJYecvYZD2VuHZcDJZdvQbKlyscjl10Bv23yRPBcrFoq3N5Yb5Tes6MGQCnz8fbVcMvGV-gfo/s640/Clip.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsdWaKTa9RJJMsKetSx1Vf4_QbR0Jh54cOQcHaGXgkQj1KwWmPbQm1O3qM_cGFriU0pGGJYecvYZD2VuHZcDJZdvQbKlyscjl10Bv23yRPBcrFoq3N5Yb5Tes6MGQCnz8fbVcMvGV-gfo/s72-c/Clip.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2016/06/pos-na-xekinisete-mia-online-petyximeni-epixeirisi-sto-web.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2016/06/pos-na-xekinisete-mia-online-petyximeni-epixeirisi-sto-web.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων